Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
majkutiirudovu,kakvi slinavci i pičke zive..i onda se cude kako zene rulaju svijetom....bolje da su majke rodile kamen,bar bi kupus mogle pritisnuti..
Guest- Guest
Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti da popiješ onu moju ampulu u čelenku, ti bi se stvarno spasio svog jada... a meni bi reko hvala Miha... :)))))Legendovich wrote:uskoro i ti budes kastriran..i cijenjen...michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
2015-08-08
ti da popiješ onu moju ampulu u čelenku, ti bi se stvarno spasio svog jada... a meni bi reko hvala Miha... :)))))Legendovich wrote:uskoro i ti budes kastriran..i cijenjen...michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
2015-08-08
daj nam malo pojasni.imaš 1600€ aniuieta.Legendovich wrote:uskoro i ti budes kastriran..i cijenjen...michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
kako buš sada?
Last edited by veber on 18/6/2020, 01:42; edited 1 time in total
2014-12-30
Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
Guest- Guest
Ja sam jedini tam ustvari sta u odbranu svetojeve malenkosti.michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
Reka sam kak je nedilja, čovik zazire od ponediljka, virovatno ima svoje razloge zakaj je u fuck modu, i to... i fkt. u ponediljak mu dođe otkaz.
I meni je ža.
pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
2015-08-08
ajd josh malo tamo lizi clanke curama,dobro si poceo..guzice bi ti dao da ti je zivot jad kao meni...michaellcmacha wrote:ti da popiješ onu moju ampulu u čelenku, ti bi se stvarno spasio svog jada... a meni bi reko hvala Miha... :)))))Legendovich wrote:uskoro i ti budes kastriran..i cijenjen...michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
Guest- Guest
nedjelja je danas?AlfaOmega wrote:Ja sam jedini tam ustvari sta u odbranu svetojeve malenkosti.michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
Reka sam kak je nedilja, čovik zazire od ponediljka, virovatno ima svoje razloge zakaj je u fuck modu, i to... i fkt. u ponediljak mu dođe otkaz.
I meni je ža.
2014-12-30
Kujiš..OVDJE mi nije bitno kako me tko dozivljava..trebao bi to dosad skuziti..ne povladjujem nekim "normama2 da bi,kako je Longi rekao bio dopadljiv svakoj isfrustriranoj budali na forumu...michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
sto covjek ima od takvih virtualnih likova u zivotu??..nish..ako Bog da,nekad neku zanimljivu raspravu,uglavnom presipanje iz supljeg u prazno...
Guest- Guest
Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma bile su pizdarije u nedilju na drugoj sekciji. Uletija svetoje među žene, i poče srati kak ne valjaju, matore, ružne, i ove naravno drvlje i kamenje po njemu.
I ja reka - probajte ga skužit. Et
ma to je slagao kao i sve drugo kako izmišlja... vjerojatno je sve ovo vrijeme doma a otkaz je dobio lako moguće još u veljači... u svakom slučaju vidio sam da si probao to malo iznivelirati, ali on je tupoglav pa te išao napasti ko da si mu ti smjestio otkaz...AlfaOmega wrote:Ja sam jedini tam ustvari sta u odbranu svetojeve malenkosti.michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
I meni je ža.
2015-08-08
ma to je slagao kao i sve drugo kako izmišlja... vjerojatno je sve ovo vrijeme doma a otkaz je dobio lako moguće još u veljači... u svakom slučaju vidio sam da si probao to malo iznivelirati, ali on je tupoglav pa te išao napasti ko da si mu ti smjestio otkaz...AlfaOmega wrote:Ja sam jedini tam ustvari sta u odbranu svetojeve malenkosti.michaellcmacha wrote:ali kako su ga isprdale sve ko jedna... aj da je samo moxy, ali komplet ekipa... ti koliko vidim, si tamo cijenjen sugovornik...AlfaOmega wrote:Kaže ne voli me.
I meni je ža.
2015-08-08
mušku facu..??opet me zelite plasiti??kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
Guest- Guest
Pa se ideš prepirat s njima doli na njihov teren ?Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
Nauči se. Kad si u Rimu ponašaj se ko Rimljanin.
Svejedno ovo je vijesti i politika. Ne da mi se o ženama tj kako se s njima komunicira preko interneta ako oćeš uvatit mujsu macu.
2014-04-11
neka si ti nama rekao.Legendovich wrote:Kujiš..OVDJE mi nije bitno kako me tko dozivljava..trebao bi to dosad skuziti..ne povladjujem nekim "normama2 da bi,kako je Longi rekao bio dopadljiv svakoj isfrustriranoj budali na forumu...michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
sto covjek ima od takvih virtualnih likova u zivotu??..nish..ako Bog da,nekad neku zanimljivu raspravu,uglavnom presipanje iz supljeg u prazno...
s obzirom da je četvrtak, odoh spat.
2014-12-30
možemo zvati koju god sve su ga etiketirale ko da je s kolca i konopca... ološ bez karaktera a i pikale su ga gdje ga najviše boli...;)kaya wrote:Ako nama ne vjeruje možemo zvati moxy da mu potvrdi .michaellcmacha wrote:pa nitko te ne doživljava kao dobrog konja nego ko olinjalog magarca... ;)Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
2015-08-08
ma zajebavam ih..ono ucoporili se pa grickaju...no istinski je bed,sto su ovi "muski" spremni u verbalnom konfliktu(dakle nish s nichim) stati protiv vlastitog roda..nebitno tko je u pitanju..vidjeli smo demoniziranje u biti vrlo normalnih muskih,od strane ovih beta-uvlakaca...i onda ,kako je dosla emanćipačija??..pa tako,radi ovih zenskih člankolizaca...boze pomozi,svijet je oso u kuratz..RayMabus wrote:Pa se ideš prepirat s njima doli na njihov teren ?Legendovich wrote:Poanta jest,sto me boli kuratz kome sam odbojan kome ne..Miha,Kaya,i slicni??..pa jadan bi bio da me takvi pohvaljuju..ovako,za dobrim konjem...RayMabus wrote:Kad je neprijatelja više : samo se smješkaj. Možda se kojoj i svidiš a ostalima nećeš biti odbojan jer im nisi dao povoda.Legendovich wrote:zene rulaju....eto Longi,kavi ste onda vi "muskarci2...
Umijeće ratovanja.
Nauči se. Kad si u Rimu ponašaj se ko Rimljanin.
Svejedno ovo je vijesti i politika. Ne da mi se o ženama tj kako se s njima komunicira preko interneta ako oćeš uvatit mujsu macu.
Guest- Guest
Očito mu dosadno.AlfaOmega wrote:Ma bile su pizdarije u nedilju na drugoj sekciji. Uletija svetoje među žene, i poče srati kak ne valjaju, matore, ružne, i ove naravno drvlje i kamenje po njemu.
2014-04-11
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 15 of 22