Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nije išlo tebi, svetoju banirali. u njemačkoj. na poslu.Noor wrote:kic ili Megi?veber wrote:čul sam da te baniralo.Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:programer s tacnom i menager na japanerumichaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
2014-12-30
genije-nemas papire od te love...u svabiji bi ti ju zaledili do kraja istrage,a nakon toga,posto tI ne bi mogao dokazati odakle ti,bila oduzeta,a tebe bi dobro ispitali zasto nemas papire za taj novac..ZATO je svabija drzava sa jako malo financijskog kriminala.gotovo na nuli..michaellcmacha wrote:ti si glup ko kurac i upitno je da li si sposoban biti manager i na japaneru... dotična koja je tema ove rasprave nije spominjala nikakve lopove, nego pasivnu ušteđevinu iznad iznosa 100 000 eura... glupane prvo nauči čitati, a inda razumjevati napisano... i potom možda budeš sposoban i zdravorazumski rasuđivati...Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
Guest- Guest
aha, jel? nemam pojmaveber wrote:nije išlo tebi, svetoju banirali. u njemačkoj. na poslu.Noor wrote:kic ili Megi?veber wrote:čul sam da te baniralo.Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:
programer s tacnom i menager na japaneru
ako imas papire da si posteno zaradio,imaj slobodno i 10 miljuna ojrova,nemam nish protiv,ali posteno...ili koji kuratz trazis da vlada u drzavi...tko jami jami..
Guest- Guest
samo se ti nemoj javljati, i tupane, yoda makar se i ljutio malo na mene, zna da mu ja ne želim zlo, a ti kao krpelj se džaba pokušavaš prikrpiti... pa vide tu ljudi koji je tvoj modus po tom pitanju... samo ne bih rekao da puše te tvoje fore...Legendovich wrote:Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
70 godina za tranziciju..ojebotej irud...nORMALNE drzave i NORMALNI narodi su to postigli u 10-15 godina....no..naravbno Normalne drzave-Normalni narodi..
2015-08-08
netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
za ostale ne-branitelje me boli kurac , ioako nisam tip osobe koji se voli svađat.
a da sam kroz sprdanje naljutio dio foruma jesam
neću više , ali HDZ su lopovi, I2bovcima i dalje treba zabraniti pristup javnom sektoru
ajd se drzi teme...ti bi posteno,ali da se ljudima ne ispituje podrijetlo financija?michaellcmacha wrote:samo se ti nemoj javljati, i tupane, yoda makar se i ljutio malo na mene, zna da mu ja ne želim zlo, a ti kao krpelj se džaba pokušavaš prikrpiti... pa vide tu ljudi koji je tvoj modus po tom pitanju... samo ne bih rekao da puše te tvoje fore...Legendovich wrote:Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
70 godina za tranziciju..ojebotej irud...nORMALNE drzave i NORMALNI narodi su to postigli u 10-15 godina....no..naravbno Normalne drzave-Normalni narodi..
Guest- Guest
ti si budala, i ne da mi se ponavljati, a i nemam namjeru sa likom koji je ukazao na porijeklo svojih kompleksa i frustracija trošiti vrijeme... nema koristi... pogotovo kad sam vidio da si nepopravljivi lažljivac...Legendovich wrote:ajd se drzi teme...ti bi posteno,ali da se ljudima ne ispituje podrijetlo financija?michaellcmacha wrote:samo se ti nemoj javljati, i tupane, yoda makar se i ljutio malo na mene, zna da mu ja ne želim zlo, a ti kao krpelj se džaba pokušavaš prikrpiti... pa vide tu ljudi koji je tvoj modus po tom pitanju... samo ne bih rekao da puše te tvoje fore...Legendovich wrote:Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
malo kasno...drzava je unistena(nije porusena,nisu je kinezi odnili na ramenima sitnima..)..sreca pa vecina ne zna niti sto je to pravi zivot i zivljenje pa se zadovoljava prezivljavanjem..AssadNaPodmornici wrote:netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
za ostale ne-branitelje me boli kurac , ioako nisam tip osobe koji se voli svađat.
neću više , ali HDZ su lopovi, I2bovcima i dalje treba zabraniti pristup javnom sektoru
Guest- Guest
A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
Ta ženska je potkapacitirana čim može lupiti tako nešto.
To si mogao preraspodijeliti tako 1945 i streljat vlasnika, ali 2020 teško da bi prošlo..
To si mogao preraspodijeliti tako 1945 i streljat vlasnika, ali 2020 teško da bi prošlo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nema argumenata..samo "časčenje"..nadalje samo poznata retorika 2gnjusanja" od osoba "koje lazu"...michaellcmacha wrote:ti si budala, i ne da mi se ponavljati, a i nemam namjeru sa likom koji je ukazao na porijeklo svojih kompleksa i frustracija trošiti vrijeme... nema koristi... pogotovo kad sam vidio da si nepopravljivi lažljivac...Legendovich wrote:ajd se drzi teme...ti bi posteno,ali da se ljudima ne ispituje podrijetlo financija?michaellcmacha wrote:samo se ti nemoj javljati, i tupane, yoda makar se i ljutio malo na mene, zna da mu ja ne želim zlo, a ti kao krpelj se džaba pokušavaš prikrpiti... pa vide tu ljudi koji je tvoj modus po tom pitanju... samo ne bih rekao da puše te tvoje fore...Legendovich wrote:Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
Guest- Guest
nije se pohvalio?Noor wrote:aha, jel? nemam pojmaveber wrote:nije išlo tebi, svetoju banirali. u njemačkoj. na poslu.Noor wrote:kic ili Megi?veber wrote:čul sam da te baniralo.Legendovich wrote:
pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..
2014-12-30
zenska je glupa..nema t uprerasporedjivanja...kopirali ste u cijelosti svapski zakon..Primjenite ga i da vish,kako ce financijski "imperiji2 u rHJ padati..lovu u drzavnu blagajnu,investirati u sve sto je unisteno..razviti pokrenuti i dati na burzu...kaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
Guest- Guest
možeš 2020ekaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
teže.
2014-12-30
joj daj ne seri... ovih dana ću obići jedan od najsiromašnijih i najopustošenijih gradova u hrvatskoj i poslikati kuće, privatne zgrade, i automobile... pa onda drobi te šojkine ili katarinine nebuloze....Legendovich wrote:malo kasno...drzava je unistena(nije porusena,nisu je kinezi odnili na ramenima sitnima..)..sreca pa vecina ne zna niti sto je to pravi zivot i zivljenje pa se zadovoljava prezivljavanjem..AssadNaPodmornici wrote:netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
2015-08-08
pa to, potkapacitirana neandertalka...pogle joj njusku
Drugo je oduzeti protupravno stečeno, to bi i sada trebali raditi, bar tako druge države rade, ali ova nije to rekla!
Ona je rekla da bi svakom tko ima više od 100 000 oduzela novac i nekako ga raspodijelila, mogu i misliti kako..
Strašno. Koja komedija od žene.
Ona je rekla da bi svakom tko ima više od 100 000 oduzela novac i nekako ga raspodijelila, mogu i misliti kako..
Strašno. Koja komedija od žene.
2015-08-15
Legendovich wrote:malo kasno...drzava je unistena(nije porusena,nisu je kinezi odnili na ramenima sitnima..)..sreca pa vecina ne zna niti sto je to pravi zivot i zivljenje pa se zadovoljava prezivljavanjem..AssadNaPodmornici wrote:netreba mene dresirati, ja ne znam mihu, on ne zna mene, ja znam samo da je on pravi branitelj koji je prošao sranja.Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
nije moj problem više, ja sam se mentalno isključio, meni neki frendovi koji nisu iseljeni, "kukaju o nepravdi" , rekao sam im da se mentalno isključe iz toga, da odrede cilj u životu i idu i guraju.
a šta bude sa državom bude, ekonomiju možemo razviti i za 100godina, sve da nas ostane 500 000 u RH , ali neka nebude gamadi što naseljava zapad i švedsku i djelove njemačke, preživit ćemo
Mislim da je ona za pivu i majicu na chea, i s ebenim dizati revoluciju na šanku u tvornici.Noor wrote:pa to, potkapacitirana neandertalka...pogle joj njusku
2015-08-15
srblju. pak ti prsti brži od pameti-doduše nije to neki problem.Legendovich wrote:zenska je glupa..nema t uprerasporedjivanja...kopirali ste u cijelosti svapski zakon..Primjenite ga i da vish,kako ce financijski "imperiji2 u rHJ padati..lovu u drzavnu blagajnu,investirati u sve sto je unisteno..razviti pokrenuti i dati na burzu...kaya wrote:A kako bi to preraspodijelila, otela i dala potrebitima iz radničke partije?!
di je nestalo tvoje hrvatstvo?
ipak si srbalj ili se tako češljaš?
2014-12-30
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 5 of 22