Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 5 of 25
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
u mozakmelkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..RayMabus wrote:Ma ne triba. Mogu i ja.Legendovich wrote:
u sve tri rupe..dati je camugama kao izraz isprike za ropstvo
Ima kuću , dicu je rodila , samo praši.
bi ste li radije pristali na to da vas žena jebe u mozak ili u dupe? (nije da inače birate i da vam se inače ostavlja ikakav izbor, ali ono, pitam radi studije ljudskog mozga).
aben- Posts : 35490
2014-04-16
RayMabus wrote:Pusti facu. Ima male sise.venus wrote:epikur37 wrote:
Žena izgleda ok ali stavrno ništa posebno...imam dojam da su se za nju više zalijepile ženske preko sapunice i njenog izmišljenog svijeta...eto smije se stalno i ljupka je :D
Kriv ti je dojam jer tad kad je glumila u sapunjari je izgledala ovako.
Preslatka.
Mene je iznervirala kad je javno rekla da je ok udarit dijete po guzici.
neš ti sise i face obična cura ...ali aj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za koju godinu znat ću čitat i s dlanaaben wrote:jo ti morin oprostiti ča si nihilist, militarist, sadist, s katastrofalno lošin glazbenin ukuson, pa čak i ča si socijalist,melkior wrote:Ona ti ne da disati u najboljoj namjeri. To što si ti umro, to je tvoj problem. Lahka ti crna zemljica bila, RIPaben wrote:melkior wrote:Voditeljica Narodnog radija.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
horoskop, really?
ali horoskopdžija?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:
Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:
bi ste li radije pristali na to da vas žena jebe u mozak ili u dupe? (nije da inače birate i da vam se inače ostavlja ikakav izbor, ali ono, pitam radi studije ljudskog mozga).
Imam nešto muškog u sebi pa ako se moj odgovor pika:
kako se postaviš tako će ti biti. Krivo si u startu postavio stvari.
Guest- Guest
Je. Ništa posebno.melkior wrote:Vama je ovo prosjek za hrvatske standarde? Da niste na glavu pali?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
2014-04-16
Zar toliko vrijedi muška čast?aben wrote:u mozakmelkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..RayMabus wrote:
Ma ne triba. Mogu i ja.
2015-08-09
Očekivani odgovor.... Jer da si iskreno odgovorio ispao bi peder.aben wrote:u mozakmelkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..RayMabus wrote:
Ma ne triba. Mogu i ja.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
zamjeram joj jer je izjavila da joj šaran nije fin. meni je to odlična slatkovodna riba. ali problem je što ga ne zna svatko pripremiti. najbolje ga je cijeloga ispeci u rerni napunjenog s lukom i limunom :D
btw. lijepo izgleda, ali nije mi privlačna kao ženska osoba
btw. lijepo izgleda, ali nije mi privlačna kao ženska osoba
Last edited by dax on 11/6/2020, 23:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
aben wrote:mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
Evo još jedan forumski Apolon sa vrlo visokim estetskim kriterijima
Guest- Guest
Odgovor je točan, ali ženski, pa se ne računavenus wrote:melkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:
Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:
Imam nešto muškog u sebi pa ako se moj odgovor pika:
kako se postaviš tako će ti biti. Krivo si u startu postavio stvari.
2015-08-09
Pa da. Ono smišna mala al prosjek je. Nije Pamela Anderson.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pusti facu. Ima male sise.venus wrote:epikur37 wrote:
Žena izgleda ok ali stavrno ništa posebno...imam dojam da su se za nju više zalijepile ženske preko sapunice i njenog izmišljenog svijeta...eto smije se stalno i ljupka je :D
Preslatka.
neš ti sise i face obična cura ...ali aj
2014-04-11
ne zun na ča misliš,melkior wrote:Zar toliko vrijedi muška čast?aben wrote:u mozakmelkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:
nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..
ali jo sun opremljen za žensko jebanje u mozak, boga mi, ali mislin da mi fali zvučni registar za ženski ton,
a za šupak nis siguran imun li kakovu prilagodbu...
2014-04-16
venus wrote:aben wrote:mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
ne razumin kakove veze imo kako jo izgljedun za to kako ona izgljedo?
2014-04-16
venus wrote:aben wrote:mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
kao što rekoh...žene se lako poistovjete s njom...slično kao nekad julia roberts ali muškim to nije ništa posebno...
na stranu što u životu nije napravila ništa posebno...eto smije se...i zlostavlja onog debila kojemu je konačno prikipilo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:
ali jo sun opremljen za žensko jebanje u mozak, boga mi, ali mislin da mi fali zvučni registar za ženski ton,
a za šupak nis siguran imun li kakovu prilagodbu...
Guest- Guest
Moj je odgovor ; u dupe.Ra wrote:Očekivani odgovor.... Jer da si iskreno odgovorio ispao bi peder.aben wrote:u mozakmelkior wrote:E, al da mi nitko ne odgovori na pitanjemelkior wrote:Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:
nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..
Nek čisti crijeva , bolje neg da me prca u mozak. Lakše mi se naguzit.
2014-04-11
di su muškima dlake pobjegle?RayMabus wrote:Pusti facu. Ima male sise.venus wrote:epikur37 wrote:
Preslatka.
sve pederi.
2014-12-30
aben wrote:venus wrote:aben wrote:mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
ne razumin kakove veze imo kako jo izgljedun za to kako ona izgljedo?
Pa pođi od sebe.
Kakva je to vlaška gubica? Žena ima lijepe crte lica, elokventna je i ima samopouzdanja. Ne znam jesi li ikad uopće pratio talijanske kanale.
Napamet bucaš.
Guest- Guest
ne zun izdokle ti da se ženami sviđoepikur37 wrote:venus wrote:aben wrote:mala ima vlašku gubicu, sasvin prosječnu za našu televiziju, ali na talijunskoj ne bi mogla ni kamerman biti
kao što rekoh...žene se lako poistovjete s njom...slično kao nekad julia roberts ali muškim to nije ništa posebno...
na stranu što u životu nije napravila ništa posebno...eto smije se...i zlostavlja onog debila kojemu je konačno prikipilo
2014-04-16
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Spavan do podne.
Neka drolja očito. Nikad čuja.
Ni ja, tek zadnej vrijeme nešto po portalima...nemam pojma tko je ta osoba ali posvuda a ništa konkretno.......bezveze
i onda vidiš ovu poruku suprugu
frikuša koja se eto smije uvijek i na sve :D
Otprilike, ali to je stanje javne i selebriti scene
Ovakvih cura znam masu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se