Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 2 of 25
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
gle, pojam ljepote je osobanepikur37 wrote:veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
ružna je. i nije bitno ni to. ima zle oči.
nemrem smislit takve oči.
Nije ženska ružna ali nije ništa posebno...smije se...baci breašno njoj je smiješno :)
ružna je. i nije to bitno. ima zle oči.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Dobra je ona. Jeba bi ja to al kao šta ti meni kažeš da sam peder e pa Bože hvala ti šta jesam.veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
A je naguzila lika samo tako. Smijeh.
Dobro je biti peder. Možeš pičku odjepat jer nisi debilni hetero.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali pazi ti likuše kako mu izdiktira što sve i kako i onda okret smajli za foto sretne i uspješne žene :D
a ovamo kurac od ovce a na njemu zvonce
ovako nešto treba uvaliti mabusu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima ona lipe oči.veber wrote:gle, pojam ljepote je osobanepikur37 wrote:veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
Nije ženska ružna ali nije ništa posebno...smije se...baci breašno njoj je smiješno :)
ružna je. i nije to bitno. ima zle oči.
Nije ona kriva šta je on glup. A kako je lika nagusila. Dobro ga je obradila. On glupan.
2014-04-11
Smijeh. Meni češ to uvalit. Aj moj čovik iman ja fakultet iz psihologije.epikur37 wrote:Ali pazi ti likuše kako mu izdiktira što sve i kako i onda okret smajli za foto sretne i uspješne žene :D
Ja san ti scientolog.
2014-04-11
Ma razmemo mi tebea..nekoliko zena sliucnih ociju te prekefala i napirila,osto sirot placati alimentaciju i ne vidjeti vise redovno pipice...zat si tak uvijek natmuren i mrgodan..veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
inace okice odaju veselu curu..
Guest- Guest
zamisli žena ti se sa safetom poseksa?epikur37 wrote:Ali pazi ti likuše kako mu izdiktira što sve i kako i onda okret smajli za foto sretne i uspješne žene :D
2014-12-30
alimentaciju plaćaš djeci. ne bivšoj, bivšima.Legendovich wrote:Ma razmemo mi tebea..nekoliko zena sliucnih ociju te prekefala i napirila,osto sirot placati alimentaciju i ne vidjeti vise redovno pipice...zat si tak uvijek natmuren i mrgodan..veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
2014-12-30
ono...dAS DJECI DIREKTNO NA RUKE,ili bivsoj na racun ili ruke?nije isto..veber wrote:alimentaciju plaćaš djeci. ne bivšoj, bivšima.Legendovich wrote:Ma razmemo mi tebea..nekoliko zena sliucnih ociju te prekefala i napirila,osto sirot placati alimentaciju i ne vidjeti vise redovno pipice...zat si tak uvijek natmuren i mrgodan..veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
Guest- Guest
ja nisam jebač kao ti. imam strahove.Legendovich wrote:Feber se boji zenskih okica...
i bojim se žutih očiju kod žena, nemrem si pomoći.
2014-12-30
daj bosanc zemi si mira.Legendovich wrote:ono...dAS DJECI DIREKTNO NA RUKE,ili bivsoj na racun ili ruke?nije isto..veber wrote:alimentaciju plaćaš djeci. ne bivšoj, bivšima.Legendovich wrote:Ma razmemo mi tebea..nekoliko zena sliucnih ociju te prekefala i napirila,osto sirot placati alimentaciju i ne vidjeti vise redovno pipice...zat si tak uvijek natmuren i mrgodan..veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
2014-12-30
Nek on guli idućih 20 godina dvi alimentacije. Još joj po kuće kupija a ova ga škartala.
Pa nije ona kriva šta je on glup. To se testira prije ičega s par trikova. Ako previše je na šemu da ima ona neku karijeru ti joj nisi prvi na popisu , neće trčat za tobom , samo je propusti ovakima ka šta je ovi.
Da je meni napisala onu poruku zapalija bi joj tu weš mašiniu. Ne bi se više ništa pralo a to je ti je u prevodu pokupi se i tornjaj iz kuće da te više nikad ne viidm.
Pa nije ona kriva šta je on glup. To se testira prije ičega s par trikova. Ako previše je na šemu da ima ona neku karijeru ti joj nisi prvi na popisu , neće trčat za tobom , samo je propusti ovakima ka šta je ovi.
Da je meni napisala onu poruku zapalija bi joj tu weš mašiniu. Ne bi se više ništa pralo a to je ti je u prevodu pokupi se i tornjaj iz kuće da te više nikad ne viidm.
2014-04-11
Ti ne znaš ovu a ja ne znam pola ovih o kojima pišu naši mediji.
dzango wrote:Ti ne znaš ovu a ja ne znam pola ovih o kojima pišu naši mediji.
a vjerujem ti...nego postalo iritantno...
neko žensko tele koje nisam vidio u životu postaje medijski zapažemo jer je ne znam...eto smije se i voli burek s jabukom :D
msm
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...veber wrote:ja nisam jebač kao ti. imam strahove.Legendovich wrote:Feber se boji zenskih okica...
i bojim se žutih očiju kod žena, nemrem si pomoći.
Tko zna sa cime si ti to nahebao..
Guest- Guest
Ma imam ja mira,nego ti si nesh nemiran...kuzis poantu jako dobro..veber wrote:daj bosanc zemi si mira.Legendovich wrote:ono...dAS DJECI DIREKTNO NA RUKE,ili bivsoj na racun ili ruke?nije isto..veber wrote:alimentaciju plaćaš djeci. ne bivšoj, bivšima.Legendovich wrote:Ma razmemo mi tebea..nekoliko zena sliucnih ociju te prekefala i napirila,osto sirot placati alimentaciju i ne vidjeti vise redovno pipice...zat si tak uvijek natmuren i mrgodan..veber wrote:znam da će me ekipa jebača popljuvat.
Guest- Guest
Pa samo preskočiš takve članke.epikur37 wrote:dzango wrote:Ti ne znaš ovu a ja ne znam pola ovih o kojima pišu naši mediji.
neko žensko tele koje nisam vidio u životu postaje medijski zapažemo jer je ne znam...eto smije se i voli burek s jabukom :D
msm
Uglavnom slobodna je i ima kuću. Ima tko broj telefona ?
2014-04-11
melkior wrote:Voditeljica Narodnog radija.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
...znači glasno sam se na ovo nasmijala!!!
Guest- Guest
epikur37 wrote:dzango wrote:Ti ne znaš ovu a ja ne znam pola ovih o kojima pišu naši mediji.
msm
Postala je poznata kad je glumila u jednoj hrvatskoj sapunjari.
Izrazito je ljepuškasta, probitačna.
Ovu poruku ne bi poslala mužu ni da sam se napila neke loše šljive.
Kastrirala ga mam.
Guest- Guest
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se