Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
[size=87]‘U trenutku osobne slabosti popustio sam muškim hormonima i napravio veliku pogrešku. Žao mi je‘[/size]
Boris Rogoznica oglasio se nakon što je u medije procurila vijest da se viđao s glazbenicom i bivšom dominom dok je bio u braku
Nakon vijesti o razvodu Doris Pinčić i Borisa Rogoznice, koji su godinama slovili kao jedan od najskladnijih domaćih parova, javnost ovih dana uvelike govori o Borisovoj izvanbračnoj aferi s glazbenicom i bivšom dominom Alex Ognjenom.
Iako isprva nije htio priznati navodnu nevjeru, diplomirani ekonomist i pjevač sad je za Story skrušeno izjavio: "Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana".
Inače, Alex Ognjena nedavno je za 24sata rekla kako je Rogoznicu upoznala na jednom tečaju prije tri ili četiri godine. Tvrdi kako tad nije ni znala tko je on, a počeli su se dopisivati nakon što ju je on pitao za broj mobitela. Poslije su se i nalazili, ponekad čak i u njegovu stanu.
Bivša domina također tvrdi kako je saznala da Boris ima ženu i to kad mu je na mobitelu slučajno vidjela fotografiju neke žene. No njihovo druženje, kao i slanje 'vrućih' poruka te fotografija, svejedno su se nastavili sve do 2019. godine, kad je navodna afera i službeno završila.
Podsjetimo, Pinčić i Rogoznica vjenčali su se 2013., a u braku su dobili dvoje djece - sina Donata (6) i kćer Gitu (2). Početkom lipnja ove godine počelo se šuškati o njihovu razvodu, a lijepa glumica to je i sama potvrdila objavom na Instagramu.
- Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikoga osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju - napisala je Doris, a iste riječi na društvenoj mreži objavio je i Boris.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
Ahahaha
Danas si posebno inspiriran, svaka čast!
Guest- Guest
Kako je mogao!? Ona je tako dobra, kao tele...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
žena je antipatična u pm.epikur37 wrote:Kako je mogao!? Ona je tako dobra, kao tele...
jebemti kišu
2014-12-30
Da mu je tu i tamo, s oproštenjem popušila možda bi i danas bili u sretnom braku.epikur37 wrote:Kako je mogao!? Ona je tako dobra, kao tele...
s oproštenjem kada ju vidiš niti se ne upuštaš u vezu. eventualno da ti popuši i to je to.
2014-12-30
Onako izgleda kao miss simpatičnost, a sad za ovo drugo ne bi mnogo analizirao jer ne želim kuditi konja kojeg nisam jahao.veber wrote:s oproštenjem kada ju vidiš niti se ne upuštaš u vezu. eventualno da ti popuši i to je to.
mobiu$ wrote:Ahahaha
Fjaka
Nego što nego ovakve ljetne trash vijesti :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. P
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i tebi pička dala nogu pa cviliš.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
budi muško pa će i ona biti žensko.
2014-12-30
je vole
dokaz je crna kronika
dokaz je crna kronika
2014-04-19
Zato žene niti znaju svoje mjesto u društvu, niti poštuju muškarce, čitav život su do punoljetnosti živjele pod staklenim zvonom, a mamica i tatica su ispunjavali svaki njen hir i želju, poslije joj država zamjenjuje mamu i tatu, a ako takvu kojom nesrećom muškarac i oženi, onda može biti siguran da će biti u braku ne samo s njom nego i s njenom materom i prijateljicama, jer ona se uvijek prvo konzultira s njima, a muškarca ne jebe pol posto, muškarac je u suvremenom društvu sveden na dežurni i uvijek puni bankomat novca i eventualno, donora sperme. Izostao je muški autoritet i u obitelji i u društvu, jer zašto bi žene danas slušale muškarce i zašto bi ih poštovale kad one su one u najvećem broju slučajeva i obrazovanije od njih, a i same zarađuju svoj kruh. I to je to. Puno je bolje biti sam nego u braku, muškarcima djeca ne trebaju i obična su im tlaka, ako nisu zaljubljeni u ženu, ne postoji ni jedan razlog zašto bi muškarac ulazio u brak. Sve žene koje su prešlu 30-u a nisu se udale, a koje sam pitao zašto su same, rekle su da je jako teško naći nekog normalnog. One samo žele nekog normalnog. Ja se s njima slažem, problerm je samo u tome što one same sebi nisu posvijestile da nisu normalne. One prve nisu normalne, ali traže nekog normalnog (čitaj žrtvu) zato da hrani njihovu nenormalnost.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
2015-08-09
Točno, zato je tebe žena ostavila i uredno joj plaćaš alimentacijuveber wrote:i tebi pička dala nogu pa cviliš.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
2015-08-09
još jedan longi.melkior wrote:Zato žene niti znaju svoje mjesto u društvu, niti poštuju muškarce, čitav život su do punoljetnosti živjele pod staklenim zvonom, a mamica i tatica su ispunjavali svaki njen hir i želju, poslije joj država zamjenjuje mamu i tatu, a ako takvu kojom nesrećom muškarac i oženi, onda može biti siguran da će biti u braku ne samo s njom nego i s njenom materom i prijateljicama, jer ona se uvijek prvo konzultira s njima, a muškarca ne jebe pol posto, muškarac je u suvremenom društvu sveden na dežurni i uvijek puni bankomat novca i eventualno, donora sperme. Izostao je muški autoritet i u obitelji i u društvu, jer zašto bi žene danas slušale muškarce i zašto bi ih poštovale kad one su one u najvećem broju slučajeva i obrazovanije od njih, a i same zarađuju svoj kruh. I to je to. Puno je bolje biti sam nego u braku, muškarcima djeca ne trebaju i obična su im tlaka, ako nisu zaljubljeni u ženu, ne postoji ni jedan razlog zašto bi muškarac ulazio u brak. Sve žene koje su prešlu 30-u a nisu se udale, a koje sam pitao zašto su same, rekle su da je jako teško naći nekog normalnog. One samo žele nekog normalnog. Ja se s njima slažem, problerm je samo u tome što one same sebi nisu posvijestile da nisu normalne. One prve nisu normalne, ali traže nekog normalnog (čitaj žrtvu) zato da hrani njihovu nenormalnost.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
popušio košaricu pa mu žene krive.
i vidi se da nemaš djece.
zato ne bulazni, a to kaj si frustriran neuspjehom kod žena je tvoj problem.
ne njihov.
2014-12-30
I decided to divorce Amber Heard when she defecated in our bed: Johnny Depp calls his ex-wife a 'narcissistic sociopath' who attacked HIM and denies ever hitting her at blockbuster libel court showdown
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8497361/Johnny-Depp-Amber-Heard-arrive-start-three-week-libel-showdown.html
2015-08-09
Pa rekoh ti da se ja s njima slažem. Očito te žena nije ostavila bez razlogaveber wrote:još jedan longi.melkior wrote:Zato žene niti znaju svoje mjesto u društvu, niti poštuju muškarce, čitav život su do punoljetnosti živjele pod staklenim zvonom, a mamica i tatica su ispunjavali svaki njen hir i želju, poslije joj država zamjenjuje mamu i tatu, a ako takvu kojom nesrećom muškarac i oženi, onda može biti siguran da će biti u braku ne samo s njom nego i s njenom materom i prijateljicama, jer ona se uvijek prvo konzultira s njima, a muškarca ne jebe pol posto, muškarac je u suvremenom društvu sveden na dežurni i uvijek puni bankomat novca i eventualno, donora sperme. Izostao je muški autoritet i u obitelji i u društvu, jer zašto bi žene danas slušale muškarce i zašto bi ih poštovale kad one su one u najvećem broju slučajeva i obrazovanije od njih, a i same zarađuju svoj kruh. I to je to. Puno je bolje biti sam nego u braku, muškarcima djeca ne trebaju i obična su im tlaka, ako nisu zaljubljeni u ženu, ne postoji ni jedan razlog zašto bi muškarac ulazio u brak. Sve žene koje su prešlu 30-u a nisu se udale, a koje sam pitao zašto su same, rekle su da je jako teško naći nekog normalnog. One samo žele nekog normalnog. Ja se s njima slažem, problerm je samo u tome što one same sebi nisu posvijestile da nisu normalne. One prve nisu normalne, ali traže nekog normalnog (čitaj žrtvu) zato da hrani njihovu nenormalnost.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
popušio košaricu pa mu žene krive.
i vidi se da nemaš djece.
zato ne bulazni, a to kaj si frustriran neuspjehom kod žena je tvoj problem.
ne njihov.
2015-08-09
stalno ste puni kompleksa i već mi je dosadno objašnjavat.melkior wrote:Točno, zato je tebe žena ostavila i uredno joj plaćaš alimentacijuveber wrote:i tebi pička dala nogu pa cviliš.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
nije ona mene ostavila već ja nju. i drugu isto.
prva može iz kuće izletjetit samo tako. uvjet je da može imati drugog, ali ne u mojoj kući i ne gdje su mi djeca.
alimentacija ne postoji, već djeci plaćam na račun.
a vi frajeri cvilite i dalje i neka su vam žene krive.
2014-12-30
Pa to nije stvar krivnje nego dugoročnog društvenog trenda. Ženama je seks na pameti samo ako od njega imaju konkretnu materijalnu/društvenu korist i dok je imaju. One prve uspostavljaju odnos u kojem žele da ih se tretira kao elitne prostitutke. Žena koja tvrdi da nije kurva - laže. Stvar je samo cijene. Bolje joj je da šuti.veber wrote:stalno ste puni kompleksa i već mi je dosadno objašnjavat.melkior wrote:Točno, zato je tebe žena ostavila i uredno joj plaćaš alimentacijuveber wrote:i tebi pička dala nogu pa cviliš.melkior wrote:To nije točno. Muškarci vole damu u društvu, kuharicu u kuhinji, a kurvu u krevetu. Problem je suvremeni "odgoj djevojaka u Češkoj" prema kojem se žene od malih nogu uče da budu kuharice u krevetu, dame u kuhinji, a kurve u društvu. Posljedice su očite, niti se zna ponašati u društvu, niti zna išta skuhati, a seksualnost joj je toksična, puna psihoza i neuroza, jer nikad nije dobila šamar, niti joj je ikad itko gurnuo kurac u grlo da joj suze poteku.
nije ona mene ostavila već ja nju. i drugu isto.
prva može iz kuće izletjetit samo tako. uvjet je da može imati drugog, ali ne u mojoj kući i ne gdje su mi djeca.
alimentacija ne postoji, već djeci plaćam na račun.
a vi frajeri cvilite i dalje i neka su vam žene krive.
2015-08-09
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Fenomen Doris Pinčić
» Francuz varao po Beogradu
» Varao narod, punio svoje džepove
» A. IZETBEGOVIĆ ČOVJEK BEZ ČASTI, LAŽLJIVAC I PREVRTLJIVAC VARAO
» Fenomen Doris Pinčić
» Francuz varao po Beogradu
» Varao narod, punio svoje džepove