Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 15 of 25
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
pa odi. kaj ti netko brani?debotoijusto wrote:necu no mogao bi zajedno s borisom na prvi pljesak favela kastila , cutim da bi imao sanseveber wrote:vidim.debotoijusto wrote:nemremveber wrote:ti nemreš bez katolicizma.debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
možeš uvijek postati iskušenik i kasnije svećenik.
crkva nema dobnu granicu.
probaš, ne košta te nikaj a možda otkriju u tebi novog papu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.veber wrote:nisi našao pravu?RayMabus wrote:Nksan naša pravu a posli me štufalo i to je to. Bezveze.
nisi ti našao pravog.
Uglavnom razlaz u mišljenjima oko nekih stvari koje nisu bitne ovako al jesu ako s nekim planiraš djecu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znači kod vas u GF vrhovna komanda odlučuje o vezama?RayMabus wrote:Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.veber wrote:nisi našao pravu?RayMabus wrote:Nksan naša pravu a posli me štufalo i to je to. Bezveze.
nisi ti našao pravog.
Uglavnom razlaz u mišljenjima oko nekih stvari koje nisu bitne ovako al jesu ako s nekim planiraš djecu.
2014-12-30
RayMabus wrote:Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.veber wrote:nisi našao pravu?RayMabus wrote:Nksan naša pravu a posli me štufalo i to je to. Bezveze.
nisi ti našao pravog.
ovakve crkva najvise voli , suha grana sa sedam stanova preobracen u zadnji tren , jamis bez utroska resursa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:violator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
Bravo, on pjeva tijelu neke druge žene na koju mu se digla antena i ne može je zaboraviti dok sprema bebici bočicu. Good point!
da, i još 5 prije toga
Evo, i ja sam ugledala topic i pjesmu. Zapravo, pjesma je tuzna, malo podsjeca na Cesaricu (ovo s "Ivinim tijelom" valjda je podsjetnik na neprezaljenu/neostvarenu ljubav nalik na Dragojevicev/Gibonnijev stih "ciloga zivota moje tijelo je bez nje..")
Koliko sam shvatila iz stihova, Iva je pokojna.
interesantno , poslusah , rekao bi da on nema talenta a ona shvatila da nece dalje od svadbi i ako srece ljetnih terasa...prije toga dok lizase ono malo meda navrh bacve govana on ostao bez kuce i ima dvoje prohtjevnih klinaca za financirat s jedne i prodajom price nekoj drugoj s pozicije srednjeg viseg staleza s druge strane , rekao bi da to poprilicno kosta
stavim ovaj zanimljiv slucaj u folder pored crkve a desno od HDZ i budem pratio
A ja nemam folder ni za vaznije stvari. :(
Guest- Guest
moze biti, odslusala sam ipak samo pocetakviolator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
Bravo, on pjeva tijelu neke druge žene na koju mu se digla antena i ne može je zaboraviti dok sprema bebici bočicu. Good point!
da, i još 5 prije toga
Evo, i ja sam ugledala topic i pjesmu. Zapravo, pjesma je tuzna, malo podsjeca na Cesaricu (ovo s "Ivinim tijelom" valjda je podsjetnik na neprezaljenu/neostvarenu ljubav nalik na Dragojevicev/Gibonnijev stih "ciloga zivota moje tijelo je bez nje..")
previse slobodnog vremena je zloviolator wrote:debotoijusto wrote:violator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:
da, i još 5 prije toga
interesantno , poslusah , rekao bi da on nema talenta a ona shvatila da nece dalje od svadbi i ako srece ljetnih terasa...prije toga dok lizase ono malo meda navrh bacve govana on ostao bez kuce i ima dvoje prohtjevnih klinaca za financirat s jedne i prodajom price nekoj drugoj s pozicije srednjeg viseg staleza s druge strane , rekao bi da to poprilicno kosta
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne. Samo su mi je pokazali kad sam i zatražio žensku. No previše se zakompliciralo. Srodne duše se žestoko svađaju kad se ego pojavi u vezi. Počme ko mala pukotina i u čas ogromna provalija. Nepremostiva. I onda razlaz.veber wrote:znači kod vas u GF vrhovna komanda odlučuje o vezama?RayMabus wrote:Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.veber wrote:nisi našao pravu?RayMabus wrote:Nksan naša pravu a posli me štufalo i to je to. Bezveze.
nisi ti našao pravog.
2014-04-11
Koliko krokodilki odjednom, longi pazi
dijagram-
2015-08-09
jebala vas pjesma.Noor wrote:moze biti, odslusala sam ipak samo pocetakviolator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
da, i još 5 prije toga
sjebale me i sada mačor u meni ide njuškat.
javim se kasnije.
2014-12-30
Noor wrote:moze biti, odslusala sam ipak samo pocetakviolator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
da, i još 5 prije toga
Zanimalo me je zasto ju je 12 godina prepravljao...
Guest- Guest
Ništa od toga. Bolje radim sam nego s njima. Mislio sam prije da je lakše u dvoje radit na planovima GF al nije , lakše je sam. One su malo teške i previše energije uzimaju a GF od toga nema ništa.dijagram wrote:Koliko krokodilki odjednom, longi pazi
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Rijetko dugo, da..poslusat cu cijeluviolator wrote:Noor wrote:moze biti, odslusala sam ipak samo pocetakviolator wrote:Noor wrote:7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ivevenus wrote:
da, i još 5 prije toga
Zanimalo me je zasto ju je 12 godina prepravljao...
debotoijusto wrote:previse slobodnog vremena je zloviolator wrote:debotoijusto wrote:violator wrote:Noor wrote:
7 godina je u braku s Doris.. i svih 7 mašta o tijelu Ive
da, i još 5 prije toga
A onda osjetis Mucninu. I sa Sizifom pobjedonosno pokazes srednjak bogovima?
Guest- Guest
veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.
bogami ni za tvoje zene nije cudo da su te otjerale...cemu svabo inace sluzi nego da placa alimentaciju..zene jebu turcadija i srbi...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:venus wrote:debotoijusto wrote:nema sex droge preljuba alkohola...poznati u klasi katolicke djamahirije , ona je postojana i radisna on svira neutjesnoj ljubavi , prije svega prijatelji te zajednicki vlasnici dvoje malih andjela
issati unijela si dozu drame u najdosadniji razvod ove godine
...pa moram malo začinit!
Guest- Guest
ti si jedno i drugoLegendovich wrote:veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.
bogami ni za tvoje zene nije cudo da su te otjerale...cemu svabo inace sluzi nego da placa alimentaciju..zene jebu turcadija i srbi...
nikako da shvatiš da je alimentacija za djecu. ne za žene.
ali vi frajeri vadite, stučete i neplaćate alimentaciju.
djeca su susjedova.
2014-12-30
RayMabus wrote:Ne. Samo su mi je pokazali kad sam i zatražio žensku. No previše se zakompliciralo. Srodne duše se žestoko svađaju kad se ego pojavi u vezi. Počme ko mala pukotina i u čas ogromna provalija. Nepremostiva. I onda razlaz.veber wrote:znači kod vas u GF vrhovna komanda odlučuje o vezama?RayMabus wrote:Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.veber wrote:nisi našao pravu?RayMabus wrote:Nksan naša pravu a posli me štufalo i to je to. Bezveze.
nisi ti našao pravog.
Galaktička federacija?
Guest- Guest
Ponovno ti kazem..Na ime Djece ili Bivsih uplacujes Alimentaciju.??..ono glup si pa da te prosvjetlim..Bivse odredjuju koliko ce na djecu potrositi,a ostatak....ehhhhh...veber wrote:ti si jedno i drugoLegendovich wrote:veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.
djeca su susjedova.
Guest- Guest
kretenčino. da i uplaćujem bivšima, djecu mi hrane.Legendovich wrote:Ponovno ti kazem..Na ime Djece ili Bivsih uplacujes Alimentaciju.??..ono glup si pa da te prosvjetlim..Bivse odredjuju koliko ce na djecu potrositi,a ostatak....ehhhhh...veber wrote:ti si jedno i drugoLegendovich wrote:veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.
djeca su susjedova.
sve vas "jebače" treba pobit.
ali ti rujku servisiraš, kupuješ dvotrupca od 10 milja ojra, hraniš se kod mame i sestre i ne vadiš.
i još nakon kaj si zatrudnio ne priznaješ dijete.
alimentacija je isključivo za djecu.
osim ako drugačije ne dogovoriš.
nemaš pojma o životu.
2014-12-30
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić