Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 3 of 25
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
RayMabus wrote:
Pa samo preskočiš takve članke.
Uglavnom slobodna je i ima kuću. Ima tko broj telefona ?
Imam ja. Hoćeš joj se javit za popeglat veš sad kad nema Borisa?
Guest- Guest
ti si jebač.Legendovich wrote:tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...veber wrote:ja nisam jebač kao ti. imam strahove.Legendovich wrote:Feber se boji zenskih okica...
i bojim se žutih očiju kod žena, nemrem si pomoći.
Tko zna sa cime si ti to nahebao..
2014-12-30
Ma ne triba njoj peglat veš. Triba njoj jedan u guzicu pa će prestat tipkat gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma ja sam nebitan,no ovo žute oči..siguran si da nije imala hepatitis??? e TO bi bilo stvarno razlog za bojati se...veber wrote:ti si jebač.Legendovich wrote:tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...veber wrote:ja nisam jebač kao ti. imam strahove.Legendovich wrote:Feber se boji zenskih okica...
Guest- Guest
u sve tri rupe..dati je camugama kao izraz isprike za ropstvoRayMabus wrote:Ma ne triba njoj peglat veš. Triba njoj jedan u guzicu pa će prestat tipkat gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:
Guest- Guest
Izgleda da je više ljepuškasta ženskim nego muškim, sapunice i to je to poistovjećivanje ...njah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ne triba. Mogu i ja.Legendovich wrote:u sve tri rupe..dati je camugama kao izraz isprike za ropstvoRayMabus wrote:Ma ne triba njoj peglat veš. Triba njoj jedan u guzicu pa će prestat tipkat gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:
Ima kuću , dicu je rodila , samo praši.
Last edited by RayMabus on 11/6/2020, 23:27; edited 1 time in total
2014-04-11
Život je nekome tragedija, nekome komedija, ali prava je istina da je život uglavnom loš vic s gorkim okusom.venus wrote:melkior wrote:Voditeljica Narodnog radija.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
...znači glasno sam se na ovo nasmijala!!!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nebitan si.Legendovich wrote:Ma ja sam nebitan,no ovo žute oči..siguran si da nije imala hepatitis??? e TO bi bilo stvarno razlog za bojati se...veber wrote:ti si jebač.Legendovich wrote:tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...veber wrote:ja nisam jebač kao ti. imam strahove.Legendovich wrote:Feber se boji zenskih okica...
2014-12-30
nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..RayMabus wrote:Ma ne triba. Mogu i ja.Legendovich wrote:u sve tri rupe..dati je camugama kao izraz isprike za ropstvoRayMabus wrote:Ma ne triba njoj peglat veš. Triba njoj jedan u guzicu pa će prestat tipkat gluposti.venus wrote:RayMabus wrote:
Guest- Guest
Što se mene tiče, ja sam djevice prekrižio za sva vremena
2015-08-09
veber wrote:nebitan si.Legendovich wrote:Ma ja sam nebitan,no ovo žute oči..siguran si da nije imala hepatitis??? e TO bi bilo stvarno razlog za bojati se...veber wrote:ti si jebač.Legendovich wrote:tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...veber wrote:
ja nisam jebač kao ti. imam strahove.
Guest- Guest
Iman ja jednu susidu ode , godinu dana mlađa od mene , znamo se , dvoje dice al još srednja i osnovna. Čekam da ih potira iz kuće. Ne bude li našla kojega a ni ja neku Boga mi ću je pitat. Ionako živi kraj mene a nisam joj odbojan. Samo neću ja sad jer to još mala dica. Ne da mi ih se vodit u školu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Iman ja jednu susidu ode , godinu dana mlađa od mene , znamo se , dvoje dice al još srednja i osnovna. Čekam da ih potira iz kuće. Ne bude li našla kojega a ni ja neku Boga mi ću je pitat. Ionako živi kraj mene a nisam joj odbojan. Samo neću ja sad jer to još mala dica. Ne da mi ih se vodit u školu.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Izgleda da je više ljepuškasta ženskim nego muškim, sapunice i to je to poistovjećivanje ...njah.
Svašta. Žena je zgodna. Koja je žena npr. ljepuškasta prema tvom ukusu?
Guest- Guest
Evo jedno psihijatrijsko pitanje za muški rod:Legendovich wrote:nmemas tri kurtza,..krucijalno je sve tri odjedared zapusti..Zasto mislis da zene luduju za kurtzem u pipicu i pakšu u isto vrijeme?Iznebese se..dusu ce vragu prodati za takvo servisiranje..RayMabus wrote:Ma ne triba. Mogu i ja.Legendovich wrote:u sve tri rupe..dati je camugama kao izraz isprike za ropstvoRayMabus wrote:Ma ne triba njoj peglat veš. Triba njoj jedan u guzicu pa će prestat tipkat gluposti.venus wrote:
bi ste li radije pristali na to da vas žena jebe u mozak ili u dupe? (nije da inače birate i da vam se inače ostavlja ikakav izbor, ali ono, pitam radi studije ljudskog mozga).
2015-08-09
melkior wrote:Život je nekome tragedija, nekome komedija, ali prava je istina da je život uglavnom loš vic s gorkim okusom.venus wrote:melkior wrote:Voditeljica Narodnog radija.
I btw, ovo nema veze s emančipacijom nego s horoskopom. Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe. U stvari, očekuje od tebe sve što očekuje od sebe, a od sebe očekuje jako puno. Pa se onda život svodi na bitke između peglanja i pranja veša. Ona to radi savršeno disciplinirano. Samo je problem što svima oko sebe popije mozak s tim. Znam, jer moja mama je djevica i s njom je nemoguće živjeti. Ponekad se pitam, kako je moguće da s njom stari živi u sretnom braku posljednjih 40 godina. Da mi je cura a ne mater, nogirao bih ju u roku 5 minuta, a kamoli trpio čitav život. Jednostavno, neslaganje karaktera.
...znači glasno sam se na ovo nasmijala!!!
To nije moja definicija života
Guest- Guest
odo prziti losos i pozderati sa krompir salatom..jos u ju malo mrljoneze i sve bude savrseno...
feberu,ne brini se..iducih 100 godina ce biti bolje..
feberu,ne brini se..iducih 100 godina ce biti bolje..
Guest- Guest
Žena je definitivno jedno od najljepših lica hrvatske javne scene.venus wrote:epikur37 wrote:Izgleda da je više ljepuškasta ženskim nego muškim, sapunice i to je to poistovjećivanje ...njah.
Svašta. Žena je zgodna. Koja je žena npr. ljepuškasta prema tvom ukusu?
2015-08-09
žena zlagog pogleda kao i ona markićka.Legendovich wrote:veber wrote:nebitan si.Legendovich wrote:Ma ja sam nebitan,no ovo žute oči..siguran si da nije imala hepatitis??? e TO bi bilo stvarno razlog za bojati se...veber wrote:ti si jebač.Legendovich wrote:
tja..ne znam sa kakvom ženskom VRSTOM imas posela,ali josh ne vidjeh zene sa zutim ocima..ono..plave,smedje,zelene...
Last edited by veber on 11/6/2020, 23:36; edited 1 time in total
2014-12-30
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović