SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
tre wrote:pa kud baš na godišnjem tih par dana, jel su vaše žene roblje ili koji kurac da im ne date mira ni na godišnjem odmoru!?pizzon wrote:ne razumem, to nije ropstvo..
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
tužan ste vi narod, jako tužan
ko govori o g.o.
zmnica se pravi za dva vikenda
jedan kuvani paradajz
drugi ajvar
pa za grcku na g.o.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak...
napokon prvaci sveta u nečemukaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Sve znamo, i da se sarme nose na skijanje, i da slovenci nose pekač i brašno, da česi kradu paradajz iz vrtova i da sendviće stavljaju u džep sa švedskog al da ideš u grčku da napraviš ajvar na besplatnu struju u last minut..e to je ipak van svake kategorije
evo ga i Svele se poustašio... jebo te jel viš ti šta ta paprika i taj ajvar napraviše od čestitijeh srbova... poluđeše skroz na skroz...:)))Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:ma na šporetu, bre..i to u grčki apartman, ček dok vako ispeku 50 kg paprike, a de su još patliđani, leleeeLegendovich wrote:paprika se pece na rostilju,na drvo,pa time dobije i posebnu notu ukusa i mirisa..
jesus...muko isusova...
Guest- Guest
zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak...
Guest- Guest
de srbo dobro je, očito je da si za sva ta jela čuo u prolazu od nekih sličnih kao tiLegendovich wrote:obicna jela koje svi na balkanu pripremaju,najbolje izvedu srbi..hos grah,hos sarmu,hosh punjenu paprtiku i josh sto cuda..
nakon tri piffa svašta je od njega moguće, pas mu goozicu poharomichaellcmacha wrote:evo ga i Svele se poustašio... jebo te jel viš ti šta ta paprika i taj ajvar napraviše od čestitijeh srbova... poluđeše skroz na skroz...:)))Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:
to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...
Iz Čičinog kraja jebote.Legendovich wrote:zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:
to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...
..poslovicne grabulje..zilijunti puta..tre wrote:de srbo dobro je, očito je da si za sva ta jela čuo u prolazu od nekih sličnih kao tiLegendovich wrote:obicna jela koje svi na balkanu pripremaju,najbolje izvedu srbi..hos grah,hos sarmu,hosh punjenu paprtiku i josh sto cuda..
Guest- Guest
mhhh..sad..Tk oje to Čiča?..nepoznato mi...dzango wrote:Iz Čičinog kraja jebote.Legendovich wrote:zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:
evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...
Guest- Guest
ne josh,ne josh Norči..cura ne voli kad cugam...navecer kad ode doma,onda fino ponovno Čorbuljak ukusni,p poslije par ledenih Krombachera...Noor wrote:nakon tri piffa svašta je od njega moguće, pas mu goozicu poharomichaellcmacha wrote:evo ga i Svele se poustašio... jebo te jel viš ti šta ta paprika i taj ajvar napraviše od čestitijeh srbova... poluđeše skroz na skroz...:)))Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:
evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...
Guest- Guest
Onaj sa bradom i lenonkama.Legendovich wrote:mhhh..sad..Tk oje to Čiča?..nepoznato mi...dzango wrote:Iz Čičinog kraja jebote.Legendovich wrote:zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:
ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
još gore, znači na trijezno si ustaša, štaš tek i kaki bit nakon par ledenih KrombacheraLegendovich wrote:ne josh,ne josh Norči..cura ne voli kad cugam...navecer kad ode doma,onda fino ponovno Čorbuljak ukusni,p poslije par ledenih Krombachera...Noor wrote:nakon tri piffa svašta je od njega moguće, pas mu goozicu poharomichaellcmacha wrote:evo ga i Svele se poustašio... jebo te jel viš ti šta ta paprika i taj ajvar napraviše od čestitijeh srbova... poluđeše skroz na skroz...:)))Noor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:
ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?
ahhh..taj..kakogod,nebitno..daj reci po vasem originalu sve sto ide u ajvar..ali pravo,ne sramoti sedzango wrote:Onaj sa bradom i lenonkama.Legendovich wrote:mhhh..sad..Tk oje to Čiča?..nepoznato mi...dzango wrote:Iz Čičinog kraja jebote.Legendovich wrote:zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..Noor wrote:
kažeš, naše zemunče, a?
Guest- Guest
leleeee, zato i nose limene podloške da mogu više paprike ispeći jer im godišnji od 10 dana nije dovoljan da naprave 20 tegli ajvara u ovakvim uvjetima. U svakom slučaju jedne te žene, kao da imaju verige na nogamaNoor wrote:ma na šporetu, bre..i to u grčki apartman, ček dok vako ispeku 50 kg paprike, a de su još patliđani, leleeeLegendovich wrote:paprika se pece na rostilju,na drvo,pa time dobije i posebnu notu ukusa i mirisa..
uspavani macak..no odspavao sam malo popodne,pa cu vjerovatno pratiti na mixer-u jemerickog Mihu...lik je legenda..Noor wrote:još gore, znači na trijezno si ustaša, štaš tek i kaki bit nakon par ledenih KrombacheraLegendovich wrote:ne josh,ne josh Norči..cura ne voli kad cugam...navecer kad ode doma,onda fino ponovno Čorbuljak ukusni,p poslije par ledenih Krombachera...Noor wrote:nakon tri piffa svašta je od njega moguće, pas mu goozicu poharomichaellcmacha wrote:evo ga i Svele se poustašio... jebo te jel viš ti šta ta paprika i taj ajvar napraviše od čestitijeh srbova... poluđeše skroz na skroz...:)))Noor wrote:
kažeš, naše zemunče, a?
Guest- Guest
jebo ga ti, pa i srbi svjedoče o tome da idete u grčku na GO i tamo pravite zimnicu, nismo mi to izmislili led ga hebo!pizzon wrote:tre wrote:pa kud baš na godišnjem tih par dana, jel su vaše žene roblje ili koji kurac da im ne date mira ni na godišnjem odmoru!?pizzon wrote:ne razumem, to nije ropstvo..
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
tužan ste vi narod, jako tužan
ko govori o g.o.
zmnica se pravi za dva vikenda
jedan kuvani paradajz
drugi ajvar
pa za grcku na g.o.
Gde znam šta ide u ajvar, da l' si normalan.Legendovich wrote:ahhh..taj..kakogod,nebitno..daj reci po vasem originalu sve sto ide u ajvar..ali pravo,ne sramoti sedzango wrote:Onaj sa bradom i lenonkama.Legendovich wrote:mhhh..sad..Tk oje to Čiča?..nepoznato mi...dzango wrote:Iz Čičinog kraja jebote.Legendovich wrote:
zajebavam se...u biti ne znam gdi Džango zivi..sve izvan srbije,nije srbija...jel..potpada pod drugu resepturu,na koju utice druga sredina..
Miha kaze da ne ide patlidzan ,a ja kazem ide i josh cesnjak pride..dzango wrote:Gde znam šta ide u ajvar, da l' si normalan.Legendovich wrote:ahhh..taj..kakogod,nebitno..daj reci po vasem originalu sve sto ide u ajvar..ali pravo,ne sramoti sedzango wrote:Onaj sa bradom i lenonkama.Legendovich wrote:mhhh..sad..Tk oje to Čiča?..nepoznato mi...dzango wrote:
Iz Čičinog kraja jebote.
Guest- Guest
a biće da je popio ko ringo pa ga baca na ustašlukNoor wrote:kažeš, naše zemunče, a?Legendovich wrote:ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?michaellcmacha wrote:evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...michaellcmacha wrote:to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak...
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 8 of 13