SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
feferončić je od 200 do 3000 scovillea... onda dolazi sve ovo što vidite plus ima tog izmeđukaya wrote:Ajde feferončić ili čili al ovo je tortura.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A čili?michaellcmacha wrote:feferončić je od 200 do 3000 scovillea... onda dolazi sve ovo što vidite plus ima tog izmeđukaya wrote:Ajde feferončić ili čili al ovo je tortura.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma ništa jetra... ove chinense i fruchtens papričice se potpuno razgrade u želucu... pa velim ti da od njih nema nikakvih pizdarija u donjem probavnom traktu...Legendovich wrote:to unutarnji organi ima da vriste,posebno jetra..
2015-08-08
pa sve su ti ovo chilli papričice samo zavisi koje... i jalapeno je chilli i serrano tampiqueno i ajii, a i fatali ili habanero... ovisi samo koji su na scali... inače to što ti zoveš čili su petarde pepper chilli to su ti one što rastu prema gore to ti je papričica od koje se radi tabascokaya wrote:A čili?michaellcmacha wrote:feferončić je od 200 do 3000 scovillea... onda dolazi sve ovo što vidite plus ima tog izmeđukaya wrote:Ajde feferončić ili čili al ovo je tortura.
to ti je red veličine 50 000
2015-08-08
kroz jetru prodje sva kemija sto pojedemo,a ova ljutina,je isto kemija..Paprika kao takva,ne nuzno ljuta je prilicni izazov za jetru inace..ja sam se jednom storovao necim,i jako jetru shebao..blo je poduze ljecenje,uza normalne vitamine,i b komplex ,sam zderao i articoku i kapsule silimarina da mi se jetra regenerira..pitao sam doktora,sto smijem sto ne smijem jesti,posebice papriku,jer mi je to omiljeno povrce..rekao je da izmjegavam,isto kao i orahe..ne nuzno ljutina,ali je zestina arome u pitanju i koncentracija iste..michaellcmacha wrote:ma ništa jetra... ove chinense i fruchtens papričice se potpuno razgrade u želucu... pa velim ti da od njih nema nikakvih pizdarija u donjem probavnom traktu...Legendovich wrote:to unutarnji organi ima da vriste,posebno jetra..
Guest- Guest
nish,valja pod tush pa u krpe...ajte laku noćku zelim..
Guest- Guest
E na tu mislim, od koje se radi tabasco.michaellcmacha wrote:pa sve su ti ovo chilli papričice samo zavisi koje... i jalapeno je chilli i serrano tampiqueno i ajii, a i fatali ili habanero... ovisi samo koji su na scali... inače to što ti zoveš čili su petarde pepper chilli to su ti one što rastu prema gore to ti je papričica od koje se radi tabascokaya wrote:A čili?michaellcmacha wrote:feferončić je od 200 do 3000 scovillea... onda dolazi sve ovo što vidite plus ima tog izmeđukaya wrote:Ajde feferončić ili čili al ovo je tortura.
Onaj prah crvenkasti. To ja volim posuti malo, u nešto, to je jako ljuto.
2015-08-15
2015-08-08
Ajd laku noćLegendovich wrote:nish,valja pod tush pa u krpe...ajte laku noćku zelim..
2015-08-15
to ja kad mi dozore dok hodam po vrtu pojedem po par komada sirovih, ali to je kamilica, s bonnet je 5 puta ljućikaya wrote:E na tu mislim, od koje se radi tabasco.michaellcmacha wrote:pa sve su ti ovo chilli papričice samo zavisi koje... i jalapeno je chilli i serrano tampiqueno i ajii, a i fatali ili habanero... ovisi samo koji su na scali... inače to što ti zoveš čili su petarde pepper chilli to su ti one što rastu prema gore to ti je papričica od koje se radi tabascokaya wrote:A čili?michaellcmacha wrote:feferončić je od 200 do 3000 scovillea... onda dolazi sve ovo što vidite plus ima tog izmeđukaya wrote:Ajde feferončić ili čili al ovo je tortura.
Onaj prah crvenkasti. To ja volim posuti malo, u nešto, to je jako ljuto.
2015-08-08
2015-08-08
ln
2015-08-08
Eto fulala sam onda, mislila da je najmanja najgora. Dobro sad znam granicu, eto taj čili prah ..kaj ti kažeš kamilica
2015-08-15
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 13 of 13