ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju - Page 7 Empty Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju

Post by pizzon 30/5/2020, 19:04

postoji i 
jdp
jugoslovensko dramsko pozoriste
i ko vas jebe
to je deo nase istorije
vi ne morate 
nama ne smeta
i cao

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju - Page 7 Empty Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju

Post by pizzon 30/5/2020, 19:05

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:vecinu stvari zaboravimo
od svega sto kupimo
kad prodje zima
retko ko da se seca sta je kupovao i zasto
za vecinu kupljenog
klinci dobiju nove patike i jakne
za skolu, to je jedino ok ;)
ako zaboravite konzervans, onda ste džaba pekli ajvar u grčkoj... mogli ste i kod kuće da ga sfušate...

e pa, stos je napraviti zimnicu
bez konzervansa
a da pitraje do kraja maja
da je ok
mutavko čitaj cijeli upis, sa razumevanjem... molit ću lepo...

citam
ali ti ne citas
sta pises
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2020, 19:06

pizzon wrote:postoji i 
jdp
jugoslovensko dramsko pozoriste
i ko vas jebe
to je deo nase istorije
vi ne morate 
nama ne smeta
i cao
bivše trebae staviti ispred... tupavi... eto koliko ste u kurcu kad niste u stanju ni svoje ustanove i institucije pravilno imenovati... ako je i bilo jugoslovensko... BILO JE, zato je sada BIVŠE... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:07

srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak... :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 30/5/2020, 19:08

Noor wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Sve znamo, i da se sarme nose na skijanje, i da slovenci nose pekač i brašno, da česi kradu paradajz iz vrtova i da sendviće stavljaju u džep sa švedskog al da ideš u grčku da napraviš ajvar na besplatnu struju u last minut..e to je ipak van svake kategorije 😀
Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.
Bolji su Francuzi. Priča mi Grk, vlasnik restorana, sednu njih četvoro za sto, naruče prokuvanu vodu i izvade kesice čaja.
dobro, sad znamo zašto ti i stanojko idete u grčku na letovanje :)
Ma prste da poližeš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:08

paprika se pece na rostilju,na drvo,pa time dobije i posebnu notu ukusa i mirisa..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2020, 19:08

Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak... :tu :tu
to ti nije srpski ajvar... srpski ajvar ide samo paprika...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:09

obicna jela koje svi na balkanu pripremaju,najbolje izvedu srbi..hos grah,hos sarmu,hosh punjenu paprtiku i josh sto cuda..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon 30/5/2020, 19:10

postoji i jugoslovenska
kinoteka
to su imena, nazivi
pozorista ili sl.
tu nista nije bivse
to zivi i radi,
bivsa je drzava 
pozoriste postoji
kinoteka zauvek ostaje jugoslovenska
ni srpska ni hrvatska
to vi gusite
sve sto je bilo jugoslovensko
vi ste izbacili, izuzeli samo hrvate
i hrvatsko, uglavnom

Last edited by pizzon on 30/5/2020, 19:12; edited 1 time in total

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:10

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:srpski ajvar je najbolji,uprzeni..paprika,patlidžan i cesnjak... :tu :tu
nope..patlican obavezno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:11

cesnjak su prvo bosanci uveli,pa kasnije neki prihvatili..original je turski..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2020, 19:11

michaellcmacha wrote:
evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 19:12

michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
evo tu džanga nek kaže... ili mogu ja sad da tražim branislava da mi pošalje svoj recept...
ajd sto džanko kaze..no sto džango ima sa srbijom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/5/2020, 19:13

pizzon wrote:ne razumem, to nije ropstvo..
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
pa kud baš na godišnjem tih par dana, jel su vaše žene roblje ili koji kurac da im ne date mira ni na godišnjem odmoru!?
tužan ste vi narod, jako tužan No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2020, 19:13

Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:
nope..patlican obavezno..
evo sad ćemo da vidimo čim se moj paraćinac konektuje

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 30/5/2020, 19:13

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Sve znamo, i da se sarme nose na skijanje, i da slovenci nose pekač i brašno, da česi kradu paradajz iz vrtova i da sendviće stavljaju u džep sa švedskog al da ideš u grčku da napraviš ajvar na besplatnu struju u last minut..e to je ipak van svake kategorije 😀
Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.
Bolji su Francuzi. Priča mi Grk, vlasnik restorana, sednu njih četvoro za sto, naruče prokuvanu vodu i izvade kesice čaja.
to su možda srbi koji pričaju francuski... kod nas dolaze pravi francuzi koji malo ipak bolje potroše... pogotovo na hvaru, braču i u makarskoj...
Jok bre, pravi Francuzi koji obilaze Kiklade, San Torini, Mikonos... Grk je sa turskog dela Kipra i dobro zna ko je ko.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 30/5/2020, 19:14

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
Varenje može, ovo ostalo zajebi.
šta ostalo zajebi... pa to je pravi leskovački recept za ajvar... tako ga i u paraćinu rade... moj prijatelj branislav upravo na ovaj način i tako odvajkada...
...
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/5/2020, 19:16

dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.
pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovno
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno :rasta
jebateled :doh
Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.
e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatna
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar jocolor

sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu :kuku
Neko voli seks, neko voli da peče paprike i pravi ajvar. Važno je da domaćica dobro meša da ne zagori.
Ima li ajvar, pinđur, ljutenica i cepane paprike? Bez toga ne sedam za sto. Pusti me tih andramolja što ne znam da izgovorim.
ovako pričaju oni koji žive sa medvjedom, ti si više nego ogledni primjerak u tom pobledu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by dzango 30/5/2020, 19:16

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovno
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno :rasta
jebateled :doh
Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.
e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatna
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar jocolor

sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu :kuku
Neko voli seks, neko voli da peče paprike i pravi ajvar. Važno je da domaćica dobro meša da ne zagori.
Ima li ajvar, pinđur, ljutenica i cepane paprike? Bez toga ne sedam za sto. Pusti me tih andramolja što ne znam da izgovorim.
ne brini, svega bude..ti samo uzmi sa sobom taj tvoj "grčki" ajvar, da vidimo jel to k čemu ili nije :D
Ajde baš da vidimo čiji je bolji.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Noor 30/5/2020, 19:17

Legendovich wrote:paprika se pece na rostilju,na drvo,pa time dobije i posebnu notu ukusa i mirisa..
ma na šporetu, bre..i to u grčki apartman, ček dok vako ispeku 50 kg paprike, a de su još patliđani, leleee :D

SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju - Page 7 Maxresdefault

2017-10-06

Back to top Go down

Post by pizzon 30/5/2020, 19:17

tre wrote:
pizzon wrote:ne razumem, to nije ropstvo..
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
pa kud baš na godišnjem tih par dana, jel su vaše žene roblje ili koji kurac da im ne date mira ni na godišnjem odmoru!?
tužan ste vi narod, jako tužan No

ko govori o g.o.
zmnica se pravi za dva vikenda
jedan kuvani paradajz
drugi ajvar
pa za grcku na  g.o.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics