SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Neko voli seks, neko voli da peče paprike i pravi ajvar. Važno je da domaćica dobro meša da ne zagori.Noor wrote:e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatnadzango wrote:Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:
mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)
a vi u grčkoj, umesto da se kupate i odmarate, stojite uz šporet i pečete i mešate ajvare po 4-5 sati, dok je vani 40 stepeni u ladu
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno
jebateled
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar
sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu
Ima li ajvar, pinđur, ljutenica i cepane paprike? Bez toga ne sedam za sto. Pusti me tih andramolja što ne znam da izgovorim.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Sve znamo, i da se sarme nose na skijanje, i da slovenci nose pekač i brašno, da česi kradu paradajz iz vrtova i da sendviće stavljaju u džep sa švedskog al da ideš u grčku da napraviš ajvar na besplatnu struju u last minut..e to je ipak van svake kategorije
Sve znamo, i da se sarme nose na skijanje, i da slovenci nose pekač i brašno, da česi kradu paradajz iz vrtova i da sendviće stavljaju u džep sa švedskog al da ideš u grčku da napraviš ajvar na besplatnu struju u last minut..e to je ipak van svake kategorije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Fali ti ipak jedan šmek...grčko sunce.michaellcmacha wrote:Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
2015-08-15
Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Bolji su Francuzi. Priča mi Grk, vlasnik restorana, sednu njih četvoro za sto, naruče prokuvanu vodu i izvade kesice čaja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ako zaboravite konzervans, onda ste džaba pekli ajvar u grčkoj... mogli ste i kod kuće da ga sfušate...pizzon wrote:vecinu stvari zaboravimo
od svega sto kupimo
kad prodje zima
retko ko da se seca sta je kupovao i zasto
za vecinu kupljenog
klinci dobiju nove patike i jakne
za skolu, to je jedino ok ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A svašta se ljudi dosjetedzango wrote:Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
Bolji su Francuzi. Priča mi Grk, vlasnik restorana, sednu njih četvoro za sto, naruče prokuvanu vodu i izvade kesice čaja.
2015-08-15
dobro, sad znamo zašto ti i stanojko idete u grčku na letovanje :)dzango wrote:Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
de ćeš u srbiji pravog muža... to jedino neki prota more pod pravog proć, ovo ostalo boranija...Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
a vi u grčkoj, umesto da se kupate i odmarate, stojite uz šporet i pečete i mešate ajvare po 4-5 sati, dok je vani 40 stepeni u ladu
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno
jebateled
2015-08-08
šta ostalo zajebi... pa to je pravi leskovački recept za ajvar... tako ga i u paraćinu rade... moj prijatelj branislav upravo na ovaj način i tako odvajkada...dzango wrote:Varenje može, ovo ostalo zajebi.michaellcmacha wrote:Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
2015-08-08
jebiga mnogo daleko... a i nije lepo ko kod nas, tamo je more hladnije i puno je kamena a malo peska...kaya wrote:Fali ti ipak jedan šmek...grčko sunce.michaellcmacha wrote:Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
2015-08-08
a s obzirom na sve navedeno otrpećemo da nam ajvar nema grčkog šmeka...
2015-08-08
to su možda srbi koji pričaju francuski... kod nas dolaze pravi francuzi koji malo ipak bolje potroše... pogotovo na hvaru, braču i u makarskoj...dzango wrote:Ajvar se ne pravi na struju a u apartmanima ionako imaš šporet na plin. Prave domaćice sa ladnim trajnama iskoriste prolazak kroz Severnu Makedoniju i kupe jeftine paprike jer ionako kuvaju celo letovanje.kaya wrote:Proglašavam ipak pobjednike- srbe.
2015-08-08
ne brini, svega bude..ti samo uzmi sa sobom taj tvoj "grčki" ajvar, da vidimo jel to k čemu ili nijedzango wrote:Neko voli seks, neko voli da peče paprike i pravi ajvar. Važno je da domaćica dobro meša da ne zagori.Noor wrote:e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatnadzango wrote:Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:
Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.
jebateled
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar
sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu
Ima li ajvar, pinđur, ljutenica i cepane paprike? Bez toga ne sedam za sto. Pusti me tih andramolja što ne znam da izgovorim.
aj što mi je smiješno to sa ajvarom... ali koliko je pizzon sprdnja dok pokušava obranit neobranjivo... a džango jadan točno prek neta vidiš koliko mu je neugdnjak... :)))), serbinjo puko skroz jadan ne zna više jel bi po hrvatski ili po srpski pisao... sreća da ima putovnicu, ako ovo eskalira lako se može zagubit u masi hrvatskih serbinja...
2015-08-08
al nitko ne poričemichaellcmacha wrote:aj što mi je smiješno to sa ajvarom... ali koliko je pizzon sprdnja dok pokušava obranit neobranjivo... a džango jadan točno prek neta vidiš koliko mu je neugdnjak... :)))), serbinjo puko skroz jadan ne zna više jel bi po hrvatski ili po srpski pisao... sreća da ima putovnicu, ako ovo eskalira lako se može zagubit u masi hrvatskih serbinja...
To je ipak jedna nova kategorija turizma, zimnica- turizam.
Mi ne odgovaramo kao destinacija, skup je plin jbg.
Mi ne odgovaramo kao destinacija, skup je plin jbg.
2015-08-15
probo je pizdić, ali satrale ga činjenice iz prvem srpske ruke, tj usta... JUTANoor wrote:al nitko ne poričemichaellcmacha wrote:aj što mi je smiješno to sa ajvarom... ali koliko je pizzon sprdnja dok pokušava obranit neobranjivo... a džango jadan točno prek neta vidiš koliko mu je neugdnjak... :)))), serbinjo puko skroz jadan ne zna više jel bi po hrvatski ili po srpski pisao... sreća da ima putovnicu, ako ovo eskalira lako se može zagubit u masi hrvatskih serbinja...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ako zaboravite konzervans, onda ste džaba pekli ajvar u grčkoj... mogli ste i kod kuće da ga sfušate...pizzon wrote:vecinu stvari zaboravimo
od svega sto kupimo
kad prodje zima
za vecinu kupljenog
e pa, stos je napraviti zimnicu
bez konzervansa
a da potraje do kraja maja
da je ok
Last edited by pizzon on Sat 30 May - 19:02; edited 1 time in total
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
ali pazi koji su to debili... jugoslovenska turistička zajednica JUTA, telegrafska agencija jugoslavije TANJUG... ITD, oni se još nadaju da će biti i treća juga... nije ni čudo da tako munjeni idu u grčku peći ajvar... jebo ih ko ih tako blentave....
2015-08-08
mutavko čitaj cijeli upis, sa razumevanjem... molit ću lepo...pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ako zaboravite konzervans, onda ste džaba pekli ajvar u grčkoj... mogli ste i kod kuće da ga sfušate...pizzon wrote:vecinu stvari zaboravimo
od svega sto kupimo
kad prodje zima
za vecinu kupljenog
e pa, stos je napraviti zimnicu
bez konzervansa
a da pitraje do kraja maja
da je ok
2015-08-08
postoji i
jdp
jugoslovensko dramsko pozoriste
i ko vas jebe
to je deo nase istorije
vi ne morate
nama ne smeta
i cao
jdp
jugoslovensko dramsko pozoriste
i ko vas jebe
to je deo nase istorije
vi ne morate
nama ne smeta
i cao
2020-04-21
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 6 of 13