SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
Nije to to. Dok ne založiš vatru i izdrkaš se tri dana za pet tegli, ništa od slasti.kaya wrote:Briga me kako se peku, kupujem srpski bakina tajnadzango wrote:Paprike se ne peku na struji, jebem vas smotane. Ni ajvar ne znate da napravite kako Bog zapoveda.kaya wrote:Ne kupuju zimnicu u povratku nego u polasku, prave ju u apartmanima iz bizarnog razloga, da ne troše struju doma.pizzon wrote:sta je problem ajvar
msm zimnica
ja, mi to zavrsimo pocetkom
septembra pa idemo u grcku.
normalno da ne nosim povrce
ili voce.
cene su vrlo slicne, to je bzv.
to, sto vi kenjate
to je bilo ranije IN
a to, da nasi sa severa
kupuju zimnicu pri povratku
to je tacno, sta je tu cudno.
bolje kupivati na jugu gde se gaji,
cene su povoljnije.
ides kolima, zasto da neko ne kupi, pri povratku.
gde ju u tome blamaza
Radni odmor jelte...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
Last edited by dzango on Sat 30 May - 12:23; edited 1 time in total
kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
To neki bolidi...
Da bi pravio Ajvar, trebaju paprike...
Paprike su kabaste, takodje i onaj melanzane,
ne znam vise na Srpskom kako se kaze...
Kabast a lak.
Toga treba dosta, kako prenose preko granice i unose
u apartmane, ne moze da se ne vidi...
Sve to da bi maznuo na struji a izgubio na odmoru...
Koliki bolid trebaš biti da izračunaš da si u minusu a
ne da su zavrnuo nekoga...
Tenkre ekipa...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ne volim bas paprike, pa ni ajvar.
Rijetko ga jedem.
Rijetko ga jedem.
Al ju ne kuhamo tamo !dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
Mi samo ponesemo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u što?Speare Shaker wrote:Noor wrote:jesmo, i te kako..i toga treba biti svjestan, ali oni sumichaellcmacha wrote:mi smo u mnogim segmentima sprdnja... ali ovi srbi su nenadjebivi... i ovaj Tre svakakve gluposti nađe o njima....Noor wrote:Pa i ja sam 'na tašte' uletila u srpsko grčki ajvarmichaellcmacha wrote:
sad pričam supruzi, ona se taman ustala... i žena me gleda... sve ne vjeruje... mora popit pol ibrika kave da bi isprocesuirala tu informaciju...:))
Hm da. Ne bih se kladio u to.
pa ima li itko bolji u takvim stvarima? :)
mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
a vi u grčkoj, umesto da se kupate i odmarate, stojite uz šporet i pečete i mešate ajvare po 4-5 sati, dok je vani 40 stepeni u ladu
Noor wrote:u što?Speare Shaker wrote:Noor wrote:jesmo, i te kako..i toga treba biti svjestan, ali oni sumichaellcmacha wrote:mi smo u mnogim segmentima sprdnja... ali ovi srbi su nenadjebivi... i ovaj Tre svakakve gluposti nađe o njima....Noor wrote:
Pa i ja sam 'na tašte' uletila u srpsko grčki ajvar
Nema. :)
To sam ja nešto pobrkao iz tvog posta.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Noor wrote:u što?Speare Shaker wrote:Noor wrote:jesmo, i te kako..i toga treba biti svjestan, ali oni sumichaellcmacha wrote:
mi smo u mnogim segmentima sprdnja... ali ovi srbi su nenadjebivi... i ovaj Tre svakakve gluposti nađe o njima....
Nema. :)
To sam ja nešto pobrkao iz tvog posta.
da ih nema trebalo bi ih izmisliti, samo zbog tih pizdarija ih volem
Pa kad je zima i usmrdeli bi ceo apartman. Mi paprike pečemo leti kada je sve otvoreno a paprike se kupuju usput u Severnoj Makedoniji.kaya wrote:Al ju ne kuhamo tamo !dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
Mi samo ponesemo
Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
a vi u grčkoj, umesto da se kupate i odmarate, stojite uz šporet i pečete i mešate ajvare po 4-5 sati, dok je vani 40 stepeni u ladu
2014-04-19
pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno
jebateled
dzango wrote:Pa kad je zima i usmrdeli bi ceo apartman. Mi paprike pečemo leti kada je sve otvoreno a paprike se kupuju usput u Severnoj Makedoniji.kaya wrote:Al ju ne kuhamo tamo !dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
Mi samo ponesemo
leti na otvorenom... na plaži je najbolje
Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
2015-08-08
Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
a drugo, i još važnije od prvog, nitko na svijetu ne ide na GO da bi na 40 stepeni u ladu pravio ajvar..to je samo vama ludim srbima normalno
jebateled
2014-04-19
Jeste. Tu mogu svi pomalo da okreću paprike da ne izgore.Noor wrote:dzango wrote:Pa kad je zima i usmrdeli bi ceo apartman. Mi paprike pečemo leti kada je sve otvoreno a paprike se kupuju usput u Severnoj Makedoniji.kaya wrote:Al ju ne kuhamo tamo !dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
Mi samo ponesemo
leti na otvorenom... na plaži je najbolje
2014-04-19
Varenje može, ovo ostalo zajebi.michaellcmacha wrote:Pa nije baš 3 dana. Ako ih navečer ispečeš, pa ih ostaviš 2 sata u najlonu da otpuste kožu, i oguliš... Ostaviš preko noći da se oguljene i očišćene ocijede. I ujutro prirediš vatru i kotao, dok se vatra razgori samelješ papriku na krupno, podliješ ulje i staviš papriku i "variš"... Nakon što sva voda ispari i masa postane pomalo ljepljiva za kuhaču, dodaš par žlica soli, žlicu cukra, malo octa i dokuvaš još pol sata i to je to... Ima tu još nekih varijacija, ali u osnovi to je to... Sveukupno 5-7 sati ako je osoba organizirana i voljna da to odradi kako spada... Moj savjet da vrijedan trud ne propadne, obavezno pakirati u boce sa vakuum čepovima ili poklopcima, nije to danas skupo a ajvar ili džem ili pekmez mogu stajati i godinu duže od planiranog bez bojazni da će se pokvariti...
2014-04-19
srbi su toliko vrijedni da čak i na godišnjem ne daju ženama da izađu iz kuhinje. Spremni su braniti ajvar do zadnje kapi ženinog znojaNoor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.kaya wrote:Srbi ga najbolje rade šta jest jest. jedino ne moraju baš u grčkoj
jebateled
e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatnadzango wrote:Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)dzango wrote:
Ne morate ni vi da nosite sarmu na skijanje u Bosnu, pa nosite. Kurčite se da imate pare a zmija u džepu. Leb ti jebem, skijanje u Bosni sa sarmom u gepeku i zmijom u džepu i tvrde kako su neka kultura.
jebateled
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar
sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu
ne razumem, to nije ropstvo..
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
moj najveci doprinos u kuci
cine grubi poslovi oko zimnice
i grejanje, briga oko kotla i peleta..
ajvar i kuvani paradajz, vise
je tradicija nego bilo sta drugo.
to je par dana...
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Neko voli seks, neko voli da peče paprike i pravi ajvar. Važno je da domaćica dobro meša da ne zagori.Noor wrote:e, pa da ti kažem...moj muž nije uzeo roba, nego ženu, koja mu svašta napravi i njemu i deci, kao i on što napravi za nas...ali, najvole kad se stisnem uz njega, topla, mazna i podatnadzango wrote:Nemoj sad da se pravdaš što se izležavaš i širiš dupe po plaži umesto da budeš prava domaćica i napraviš trista đakonija za decu i muža. Nemaš taj osnovni instikt i gotovo.Noor wrote:pravom mužu ne pada ni napamet ni ne dozvoli da se žena i na godišnjem muči, nego joj priušti odmor kakav i zaslužuje...to kao prvo i osnovnodzango wrote:Prave domaćice više uživaju u pravljenju ajvara nego u kupanju i sunčanju. Ko je tebi kriv što ti fali taj gen. One uglavmom letovanje provedu u kuvanju.Noor wrote:
mešaš bre kruške i jabuke, mi tamo sarmu nosimo da ne trošimo vreme na kuvanje, nego da se skijamo po ceo dan, a sarma mož da se jede danima, što duže, to je bolja :)
jebateled
a pogotovo na plaži, zajedno uživamo u svim čarima sunca i mora i sa žaljenjem gledamo jadne srbe kako napolju na 40 stepeni peku ajvar
sutra mi dragi ima rođendan, navrati na cheesecake, tiramisu i rožatu
Ima li ajvar, pinđur, ljutenica i cepane paprike? Bez toga ne sedam za sto. Pusti me tih andramolja što ne znam da izgovorim.
2014-04-19
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
» Vlado i Jurica zabrinuti: Hrvati u BiH sa Srbima iz RS-a dovode u pitanje ulazak zemlje u NATO?
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 5 of 13