ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 Empty Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Post by Guest 4/5/2020, 21:33

opet malo drukanja za Kinu..... :love :love :love

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 5af230836fca6777a2bfa56398d003ea

Guest
Guest

Back to top Go down

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 Empty Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Post by michaellcmacha 4/5/2020, 21:40

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:mirno rjesenje je imperativ..mora se poceti dalje raditi i zaradjivati..bilanca je u pitanju i prilicno lagodan zivot..svi to na kraju krajeva zelimo sebi,ili??? :D :D :D
malo njukanja nebi skodilo
cist da se ljudi ne opuste previse :D
Miha se bash naostrio..obojio vec Hudson i Jangce u crveno od krvi..nije dobro to..nije dobro.. :starac
nisam se ja naoštrio nego vidim u kojem smjeru to ide... a ti sad ko i ovi sa koronom, naivan ko ona što čisti... medo spominje 15 milijardi... kojih kurčevih 15 milijardi čega komada zlatnih poluga... koji je vama... pa ameri će se naplatiti do zadnjeg centa, a mi živi bili pa vidjeli... i još nešto... što vi gubite iz vida... rus šuti i kutri i ne daje uopće do znanja koja bi mogla biti ruska pozicija u slučaju eskalacije do razine oružanog sukoba... ne baratate uopće brojevima... ameri u općem napadu u manje od sat vremena uništavaju 40 višemilijunskih gradova, dok što kinezi u tom slučaju u odmazdi uništavaju... 4 grada... ukupno 50 milijuna stanovnika... kina gubi ukupni proizvodni i radni potencijal , dok ameri gube 50 milijuna starčadi, pičkica, liberala, pedera i sličnog balasta... ali ponavljam rat je krajnje sredstvo... kina će kleknuti prije krajnjeg sredstva...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:43

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:mirno rjesenje je imperativ..mora se poceti dalje raditi i zaradjivati..bilanca je u pitanju i prilicno lagodan zivot..svi to na kraju krajeva zelimo sebi,ili??? :D :D :D
malo njukanja nebi skodilo
cist da se ljudi ne opuste previse :D
Miha se bash naostrio..obojio vec Hudson i Jangce u crveno od krvi..nije dobro to..nije dobro.. :starac
nisam se ja naoštrio nego vidim u kojem smjeru to ide... a ti sad ko i ovi sa koronom, naivan ko ona što čisti... medo spominje 15 milijardi... kojih kurčevih 15 milijardi čega komada zlatnih poluga... koji je vama... pa ameri će se naplatiti do zadnjeg centa, a mi živi bili pa vidjeli... i još nešto... što vi gubite iz vida... rus šuti i kutri i ne daje uopće do znanja koja bi mogla biti ruska pozicija u slučaju eskalacije do razine oružanog sukoba... ne baratate uopće brojevima... ameri u općem napadu u manje od sat vremena uništavaju 40 višemilijunskih gradova, dok što kinezi u tom slučaju u odmazdi uništavaju... 4 grada... ukupno 50 milijuna stanovnika... kina gubi ukupni proizvodni i radni potencijal , dok ameri gube 50 milijuna starčadi, pičkica, liberala, pedera i sličnog balasta... ali ponavljam rat je krajnje sredstvo... kina će kleknuti prije krajnjeg sredstva...
a mene zanima jedno ZA KOJI KURATZ se ti toliko nervoziras,kao da nesh mozes napraviti..vec sam ti piso..nit mosh pomoci nit mosh odmoci,samo se nerviranjem ujebati...ajd u kuratz,ko dijete si nedokazan..miruj i opustaj se.. :bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:45

I boli me kuratz i za Kinu,i za Jemeriku,i za Rusiju..ONE ce ovo prezivjeti..drugi par rukava smo mi..e o tome treba brinuti,kako prezivjeti..obicni ljudi u sranju se drobe i trose..dok je mir i privreda radi,kako tako,ima nade za nesh pozitivno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/5/2020, 21:46

15 milijardi to sam lupio onako otprilike znam da je bilo nesto 15 i masu nula,jebiga sad nisam nikad imo 15 000 000 000 000 000 $ geek

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:47

pa 15 trilijuna ...15000 milijardi sigurno nece dobiti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:48

a vid ti ovo,..Lole jemericke bi da za dvi trecine smanje svoj nacijonalni dug...hehehehehehe cirkusi jedni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/5/2020, 21:48

Legendovich wrote:pa 15 trilijuna ...1500 milijardi sigurno nece dobiti...

tu se vec pogubio u tim ciframa udri me lopatom,to ce jos malo biti ko one jugoslavenske novcanice sa 10 nula pirat volio sam onu novu zelenku sa onom curom,ta je moguce i bila zadnja novcanica :chiefi

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:50

MICHA..RUFF MI AN...0049 156 5680 4532  :love :love :love

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 Screen-4.jpg?fakeurl=1&type=
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:51

15000 milijardi,krivo sam prvi put napisao..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/5/2020, 21:51

Legendovich wrote:MICHA..RUFF MI AN...0049 156 5680 4532  :love :love :love

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 Screen-4.jpg?fakeurl=1&type=
pjevaj mala santa

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 5 Dinar10

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/5/2020, 21:52

Legendovich wrote:15000 milijardi,krivo sam prvi put napisao..

to treba stampati bar mjesec dana da rade svi u tri smjene prekovremeno 25 sati dnevno

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 21:53

ajd loptu na zemlju,zivci zbor,premali smo mi da ista promjenimo i na ista utticemo...cuvajmo sebe i bliznje svoje...

Ajte laku noc,prebacujem se na xbox
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/5/2020, 22:16

Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:
Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....
pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..

pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.

i sto krivo rade kinezi?
ništa.

gledajući sa pogleda kineske komunističke partije koja želi vladati svijetom, kao što su željeli neokonzervativci u USA, ili komunisti u SSSRu, Kina neradi ništa krivo . Uvalila je virus cijelom svijetu da oslabi, a Kineski kapital i utjecaj je već toliko jak u svijetu da ga je teško odstraniti.

Lako se bilo boriti protiv siromašnih Rusa koji su u komunizmu bili gladni, i nisu mogli nikoga podkupiti ili vezati lovom. Kinezi su kapitalisti, pa ti asevi su kupili Joe Bidena pa taj as je dobio, točnije njegov sin narkoman, Kineski fond od 2milijarde $ da investira po Americi, .

Michae Bloomberg taj as koji je u zadnje izbore za USA senant i kongres uložio stotine milijuna $ za oglase za demokratsku stranku je pomogao demokratskoj stranci da otme Republikancima  kongres" , i sada ti demokrati stvaraju problem Trumpu jer nema vlast radi ulaganja Bloomberga. i lik je rekao uložiti koliko je god potrebno para da se skine Trump sa vlasti.

A gle čuda lik je povezan sa Kinezima, sa Kineskim businessom(a time i kineskom komunističkom partijom) i hvali Kinu na svakom koraku. Jedan od najbogatjih ljudi na svijetu, mrzi Trumpa i član demokratske stranke i najveći donator povezan sa Kinezima i mrzi Trumpa.

Joe Biden predsjednik demokratske stranke i protu kandidat Trumpu - povezan sa Kineskim kapitalom. Alo , dvi najmoćnije osobe u DCu povezane sa Kinom.
A mogao bi ja osobno u uru  vremena još izgooglati desetke USA kongresnika i senatora koji su povezani Kinom.

A pazi - tek smo na političarima koji kreiraju zakone. Gdje su mediji, novinari, lobisti, poslovni ljudi itd.  Steve Banon je o ovome govorio 2016, mislio sam da lik sere kvakve, tek sada Tucker Carlson izbacuje imena. Nađe ljude, nađe kako su povezani sa Kinom, prozove ih, i 99% njih odbije doći u emisiju.

USA će ući u neki kvazi sukob sa Kinom, ako i samo ako Trump osvoji vlast, Republikanci zadrže senat i republikanci osvoje kongres.  

a i onda je pitanje hoće li ih ostatak svijeta pratiti. Putin i Rusi su također žrtve Kine, ali nevjeruju Amerima. Možda bi se mogli udružiti sa Trumpom i Republikancima, ali za 2-3 godine kasnije ovi izgube vlast i dobiju nož u leđa. Onda Rusi neće ništa.

EU  --- u Europi su na vlasti doslovno bivši marksisti- pogledajte biografije angele merkel, plenkovića, junkera, i par drugih. većina njih je imala veze sa marksisitčkim strankama ili dolaze kao plenkovic iz markističke familije. Plenkovic, Junker i Angela Merkel - oni mrze Trumpa i REpublikance. Iman rodbinu u Njemačkoj, tamo ih spamaju negativnim vijestima o Trumpu, USA i Republikancima non stop. A nitko ne kritizira recimo Kinu, aj počeli su malo.

Iskreno da se moram kladiti  - bez obzira što navijam da se Kinu kazni -- udaranjem po džepu

da se moram kladiti bez obzira što ja navijam - da moran negdje staviti pare -- stavio bih da

neće biti značajnog globalnog kažnjavanja kine
kratko, ameri su izgurani na mnogim poljima i sad pokusavaju da udahnu zraka
kinezi odlicno igraju ako takticki pogledas, ne lupaju lovu u vojne akcije nego u uticaj
ne mjesaju se u politiku zemalja samo cine sve da se na kinu obraca sto manje paznje dok oni s kapitalom polako ulaze u sve pore
sun tzu taktika
i svaka im cast

gle nevidim načina da se itko suprostavi kini, kao što nitko nije vidio načina da itko se suprostavi recimo amerima da razvaljuju pola svijeta . mislim i sada ameri mogu uništiti opet većinu zemalja svijeta bez greške, ali ne isplati im se. dok su oni trošili dolare na bombe, -- i to radi interesa raznih lobija , koji su em zarađivali, em gledali okružiti rusiju - do tada se stvorila Kina.

Trump je tu da uspori proces, prvo je napravio nove trgovinske sporazume, pa Kina je varala USA na svakom koraku. Kineski lobisti su gurali priču o Ruskoj opasnosti, dok Kinezi pokupovali, širili utjecaj itd. I sada je pitanje mogu li Ameri, točnije Republikanci se očistit Kineskog utjecaja.
Gle nevolim Kineski utjecaj jer ekipa financira indetity politics, ideologiju imigracije, marksističke stranke, a također totalitarizam. Recimo ako pratite Ruske medije, sputnik i RT, oni su suprotno, zagovaraju konzervativizam i anti-imigraciju.

Ukratko Ameri su cijelo vrijeme bili fokusirani na krivo(Rusiju) - ali to nije slučajno. To je bila Obamina administracija, administracija demokratske stranke i raznih lobija - svi pro-kineski lobiji - izmišljali Rusku opasnost, a sa druge strane nitko se nije pitao kako im Kina krade sve tajne, ograničava pristup Kineskom tržištu a isto vrmeeno Kineski kapital radi što hoće sa Amerikom. Kupuje od medija, firmi, utjecaja, lobija, izvozi neograničeno, uzima tehnologije.

Pojeli su Kinezi Amere od 2010 -2020 a ovi nisu bili svjesni toga
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by epikur37 4/5/2020, 22:25

AssadNaPodmornici wrote:

Trump je tu da uspori proces

Ajde, vježba čini majstora...pa i tvoja zapažanja počinju pogađati.

Nisu Kinezi zajebali amere za ništa, nego su se ameri sami zajebali...krivo shvatanje globalizacije...liberalizam...trump sada pokušava iskontrolirati štetu...donekle će i uspjeti.

Ali zvijezda svjetske hegemonije je za SAD, a nadam se i za bilo kog drugog ugasla..

i to je dobro

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/5/2020, 22:28

epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Trump je tu da uspori proces

Ajde, vježba čini majstora...pa i tvoja zapažanja počinju pogađati.

Nisu Kinezi zajebali amere za ništa, nego su se ameri sami zajebali...krivo shvatanje globalizacije...liberalizam...trump sada pokušava iskontrolirati štetu...donekle će i uspjeti.

Ali zvijezda svjetske hegemonije je za SAD,  a nadam se i za bilo kog drugog ugasla..

i to je dobro

Već su ratom u Iraku uništili svoj povijesni trenutak

Zadnjih 10 godina je samo koprcanje protiv struje povijesti
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/5/2020, 22:32

vi svi mislite "ameri su isti" ili prije su svi ponavljali mantru "mjenja se američka vlast ali vanjska politika ostaje ista".

je tako prije bilo. bogami došao trump na vlast i sve se okrenulo naopako - ali u dobrom smjeru. problem je što je cijeli svijet ideološki otišao u lijevo -- HDZ, EU, ANgela Merkel, Junker, Makron, Plenkovic, Kina(iako je onda doma desno, vanka gura totalnu lijevu ideologiju)

A Trump je otišao desno, i republikanci .- i uz malo sreće zadržati će vlast. USA ostaje desno.
Britanija je sa Borisom Johnsonom otišla desno, ali praktički nemaju saveznika, u tom svijetu. Jedini tko je još "desno" od ostalih je Vladimir Putin - on je baš liberal-konzervativac ,dakle neka poprilično čista desnica. ali oni su sami

ali ako Trump izgubi vlast, i recimo demokrati opet osvoje kongres, onda je USA GG. Opet skreće lijevo, sve se vraća na politiku iz Obamine (pa i Busheve) ere, a Kina će praktički upravljati Amerikom preko svojih lobija

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/5/2020, 22:54

AssadNaPodmornici wrote:
Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..

pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.

i sto krivo rade kinezi?
ništa.

gledajući sa pogleda kineske komunističke partije koja želi vladati svijetom, kao što su željeli neokonzervativci u USA, ili komunisti u SSSRu, Kina neradi ništa krivo . Uvalila je virus cijelom svijetu da oslabi, a Kineski kapital i utjecaj je već toliko jak u svijetu da ga je teško odstraniti.

Lako se bilo boriti protiv siromašnih Rusa koji su u komunizmu bili gladni, i nisu mogli nikoga podkupiti ili vezati lovom. Kinezi su kapitalisti, pa ti asevi su kupili Joe Bidena pa taj as je dobio, točnije njegov sin narkoman, Kineski fond od 2milijarde $ da investira po Americi, .

Michae Bloomberg taj as koji je u zadnje izbore za USA senant i kongres uložio stotine milijuna $ za oglase za demokratsku stranku je pomogao demokratskoj stranci da otme Republikancima  kongres" , i sada ti demokrati stvaraju problem Trumpu jer nema vlast radi ulaganja Bloomberga. i lik je rekao uložiti koliko je god potrebno para da se skine Trump sa vlasti.

A gle čuda lik je povezan sa Kinezima, sa Kineskim businessom(a time i kineskom komunističkom partijom) i hvali Kinu na svakom koraku. Jedan od najbogatjih ljudi na svijetu, mrzi Trumpa i član demokratske stranke i najveći donator povezan sa Kinezima i mrzi Trumpa.

Joe Biden predsjednik demokratske stranke i protu kandidat Trumpu - povezan sa Kineskim kapitalom. Alo , dvi najmoćnije osobe u DCu povezane sa Kinom.
A mogao bi ja osobno u uru  vremena još izgooglati desetke USA kongresnika i senatora koji su povezani Kinom.

A pazi - tek smo na političarima koji kreiraju zakone. Gdje su mediji, novinari, lobisti, poslovni ljudi itd.  Steve Banon je o ovome govorio 2016, mislio sam da lik sere kvakve, tek sada Tucker Carlson izbacuje imena. Nađe ljude, nađe kako su povezani sa Kinom, prozove ih, i 99% njih odbije doći u emisiju.

USA će ući u neki kvazi sukob sa Kinom, ako i samo ako Trump osvoji vlast, Republikanci zadrže senat i republikanci osvoje kongres.  

a i onda je pitanje hoće li ih ostatak svijeta pratiti. Putin i Rusi su također žrtve Kine, ali nevjeruju Amerima. Možda bi se mogli udružiti sa Trumpom i Republikancima, ali za 2-3 godine kasnije ovi izgube vlast i dobiju nož u leđa. Onda Rusi neće ništa.

EU  --- u Europi su na vlasti doslovno bivši marksisti- pogledajte biografije angele merkel, plenkovića, junkera, i par drugih. većina njih je imala veze sa marksisitčkim strankama ili dolaze kao plenkovic iz markističke familije. Plenkovic, Junker i Angela Merkel - oni mrze Trumpa i REpublikance. Iman rodbinu u Njemačkoj, tamo ih spamaju negativnim vijestima o Trumpu, USA i Republikancima non stop. A nitko ne kritizira recimo Kinu, aj počeli su malo.

Iskreno da se moram kladiti  - bez obzira što navijam da se Kinu kazni -- udaranjem po džepu

da se moram kladiti bez obzira što ja navijam - da moran negdje staviti pare -- stavio bih da

neće biti značajnog globalnog kažnjavanja kine
kratko, ameri su izgurani na mnogim poljima i sad pokusavaju da udahnu zraka
kinezi odlicno igraju ako takticki pogledas, ne lupaju lovu u vojne akcije nego u uticaj
ne mjesaju se u politiku zemalja samo cine sve da se na kinu obraca sto manje paznje dok oni s kapitalom polako ulaze u sve pore
sun tzu taktika
i svaka im cast

gle nevidim načina da se itko suprostavi kini, kao što nitko nije vidio načina da itko se suprostavi recimo amerima da razvaljuju pola svijeta . mislim i sada ameri mogu uništiti opet većinu zemalja svijeta bez greške, ali ne isplati im se. dok su oni trošili dolare na bombe, -- i to radi interesa raznih lobija , koji su em zarađivali, em gledali okružiti rusiju - do tada se stvorila Kina.

Trump je tu da uspori proces, prvo je napravio nove trgovinske sporazume, pa Kina je varala USA na svakom koraku. Kineski lobisti su gurali priču o Ruskoj opasnosti, dok Kinezi pokupovali, širili utjecaj itd. I sada je pitanje mogu li Ameri, točnije Republikanci se očistit Kineskog utjecaja.
Gle nevolim Kineski utjecaj jer ekipa financira indetity politics, ideologiju imigracije, marksističke stranke, a također totalitarizam.  Recimo ako pratite Ruske medije, sputnik i RT, oni su suprotno, zagovaraju konzervativizam i anti-imigraciju.

Ukratko Ameri su cijelo vrijeme bili fokusirani na krivo(Rusiju) - ali to nije slučajno. To je bila Obamina administracija, administracija demokratske stranke i raznih lobija - svi pro-kineski lobiji - izmišljali Rusku opasnost, a sa druge strane nitko se nije pitao kako im Kina krade sve tajne, ograničava pristup Kineskom tržištu a isto vrmeeno Kineski kapital radi što hoće sa Amerikom. Kupuje od medija, firmi, utjecaja, lobija, izvozi neograničeno, uzima tehnologije.

ja sam jos govorio prije majdana u ukrajini i takozvanih sankcija rusima da su rusi u kompi s kinezima
i to tvrdim i sada
rusi i dalje privlace na sebe munje mada manje, oni su bili nest kao gromobran dok su kinezi isli na to da ekonomski ojacaju a da se na njih ne obraca previse paznje
i odlicno so to radili, lova po americi i po europi je cuda ucinila, kinezi se nisu nigdje spominjali kao protivnici a rusi su i dalje bili glavni mordor
dolaskom trumpa se paznja usmjerila na kinu al je vec kasno, kinezi su usli u sve pore financijskog svijeta, no trumpika grijesi kad kaze da im rusija nije neprijatelj, rusija im jest neprijatelj isto kao i kina, svako od njih radi svoj posao
sad kad je rusija uspjela razviti nova oruzja i modernizirati vojsku ide modernizacija kineske vojske, 
zbog cega , kinezi nisu imali naucnu bazu ni eksperimentalnu a rusi su to sve imali jos od cccp, s malo modernizacije napravili su hrpu projekata koji su bili zaboravljeni do pada cccp a ogromnu financijsku podrsku su dali kinezi
sad ide kineska modernizacija gdje rusi daju tehnologije i rade integrirani sistem ranog upozorenja na raketni napad
sam izraz, integrirani po sebi znaci da je napad na kinu napad i na rusiju i obratno
meni je smijesno vidjet da hrpa ljudi nezna sabrat dva i dva a sve se moze naci u vijestima koje naocigled nemaju veze jedna s drugom
recimo kinesko ispitivanje s400, gadjanje iza horizonta mogu jedino ruski s400, ni alzirski ni turski to ne mogu a to znaci da rusi ne prodaju kinezima izvozne verzije nego pravu robu
su 35 koje su kupili kinezi su s kompletnom avionikom isti ko i ruski
svi pricaju i kineskom kopiranju, nema kopiranja, kinezi i rusi jebacki suradjuju cak su zajednickim snagama pokupili strucnjake iz ukrajine za raketnu tehnologiju, za avionske motore i slicno, malo u rusiju malo u kinu

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/5/2020, 22:59

AssadNaPodmornici wrote:vi svi mislite "ameri su isti" ili prije su svi ponavljali mantru "mjenja se američka vlast ali vanjska politika ostaje ista".

je tako prije bilo. bogami došao trump na vlast i sve se okrenulo naopako - ali u dobrom smjeru.  problem je što je cijeli svijet ideološki otišao u lijevo -- HDZ, EU, ANgela Merkel, Junker, Makron, Plenkovic, Kina(iako je onda doma desno, vanka gura totalnu lijevu ideologiju)

A Trump je otišao desno, i republikanci .- i uz malo sreće zadržati će vlast. USA ostaje desno.
Britanija je sa Borisom Johnsonom otišla desno, ali praktički nemaju saveznika, u tom svijetu. Jedini tko je još "desno" od ostalih je Vladimir Putin  - on je baš liberal-konzervativac ,dakle neka poprilično čista desnica. ali oni su sami

ali ako Trump izgubi vlast, i recimo demokrati opet osvoje kongres, onda je USA GG. Opet skreće lijevo, sve se vraća na politiku iz Obamine (pa i Busheve) ere, a Kina će praktički upravljati Amerikom preko svojih lobija
ma trumpika je sitna riba, on je pokusao nest promjenit al cim on ode sve se vraca u staru kolotecinu
da zadovolje vojno industrijski kompleks pocece rat negdje napadm na neku vukojebinu
trgovat ce s kinom i ratovat rjecima s ruskim mordorom

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by red wolf 4/5/2020, 23:03

Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/5/2020, 23:06

red wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
sjeverna koreja je otok za sebe i nebitna

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics