Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
sjeverna koreja je otok za sebe i nebitnared wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
Leviathan2 wrote:ma trumpika je sitna riba, on je pokusao nest promjenit al cim on ode sve se vraca u staru kolotecinuAssadNaPodmornici wrote:vi svi mislite "ameri su isti" ili prije su svi ponavljali mantru "mjenja se američka vlast ali vanjska politika ostaje ista".
je tako prije bilo. bogami došao trump na vlast i sve se okrenulo naopako - ali u dobrom smjeru. problem je što je cijeli svijet ideološki otišao u lijevo -- HDZ, EU, ANgela Merkel, Junker, Makron, Plenkovic, Kina(iako je onda doma desno, vanka gura totalnu lijevu ideologiju)
A Trump je otišao desno, i republikanci .- i uz malo sreće zadržati će vlast. USA ostaje desno.
Britanija je sa Borisom Johnsonom otišla desno, ali praktički nemaju saveznika, u tom svijetu. Jedini tko je još "desno" od ostalih je Vladimir Putin - on je baš liberal-konzervativac ,dakle neka poprilično čista desnica. ali oni su sami
ali ako Trump izgubi vlast, i recimo demokrati opet osvoje kongres, onda je USA GG. Opet skreće lijevo, sve se vraća na politiku iz Obamine (pa i Busheve) ere, a Kina će praktički upravljati Amerikom preko svojih lobija
da zadovolje vojno industrijski kompleks pocece rat negdje napadm na neku vukojebinu
trgovat ce s kinom i ratovat rjecima s ruskim mordorom
pazi imaš ti hrpu lobija kojima odgovara trump. u ostalom iza sebe ima republikansku stranku koju je praktički "očistio" od neo-konzervativaca, ima glasače.
stari lobiji su popušili, ali nisu još gotovi. Pokušat će gurnuti Joe Bidena na sve moguće načine. A pogledaj Kineske medije. ja pratim dvoje preko fejsbooka. počeli su žestoko udarati protiv Trumpa i uzdizati Joe Bidena i demokratsku stranku.
O tome koliko će Kina platiti "štete" ovisi šta će biti nakon USA izbora u 11 mjesecu. Ako Republikanci ponovo pobjede kao 2016, onda postoji šansa da se nešto pokrene protiv Kineza.
Evo Kinezi se usrali u gaće jer neki republikanski političari govore da su oni dužni Kinezima 3trilijuna $, da bi im mogli jednostavno "poništiti" taj dug. Iako nevirujem, to je praktički skoro pa objava rata Kini , Kina bi nakon toga prekinila svaku komunikaciju sa Amerima i bilo bi stanje na rubu rata.
ALi neke carine, to da.. i mislim da je to- to.
ako Trump izgubi - onda zaboravite na sve. Kina je onda vladar svijeta, -- gurat će vam preko medija i lobija masovnu imigraciju, multikulturalizam, trpačinu, i podržavati će EU i USA vlade da uvode Kineski stil države, ono totalitarnu kontrolu što tipkate, pišete, tako će kritika političara za par godina možda značiti neke negativne bodove, pa se možete jebati.
sun tzuAssadNaPodmornici wrote:Leviathan2 wrote:ma trumpika je sitna riba, on je pokusao nest promjenit al cim on ode sve se vraca u staru kolotecinuAssadNaPodmornici wrote:vi svi mislite "ameri su isti" ili prije su svi ponavljali mantru "mjenja se američka vlast ali vanjska politika ostaje ista".
je tako prije bilo. bogami došao trump na vlast i sve se okrenulo naopako - ali u dobrom smjeru. problem je što je cijeli svijet ideološki otišao u lijevo -- HDZ, EU, ANgela Merkel, Junker, Makron, Plenkovic, Kina(iako je onda doma desno, vanka gura totalnu lijevu ideologiju)
A Trump je otišao desno, i republikanci .- i uz malo sreće zadržati će vlast. USA ostaje desno.
Britanija je sa Borisom Johnsonom otišla desno, ali praktički nemaju saveznika, u tom svijetu. Jedini tko je još "desno" od ostalih je Vladimir Putin - on je baš liberal-konzervativac ,dakle neka poprilično čista desnica. ali oni su sami
ali ako Trump izgubi vlast, i recimo demokrati opet osvoje kongres, onda je USA GG. Opet skreće lijevo, sve se vraća na politiku iz Obamine (pa i Busheve) ere, a Kina će praktički upravljati Amerikom preko svojih lobija
da zadovolje vojno industrijski kompleks pocece rat negdje napadm na neku vukojebinu
trgovat ce s kinom i ratovat rjecima s ruskim mordorom
pazi imaš ti hrpu lobija kojima odgovara trump. u ostalom iza sebe ima republikansku stranku koju je praktički "očistio" od neo-konzervativaca, ima glasače.
stari lobiji su popušili, ali nisu još gotovi. Pokušat će gurnuti Joe Bidena na sve moguće načine. A pogledaj Kineske medije. ja pratim dvoje preko fejsbooka. počeli su žestoko udarati protiv Trumpa i uzdizati Joe Bidena i demokratsku stranku.
O tome koliko će Kina platiti "štete" ovisi šta će biti nakon USA izbora u 11 mjesecu. Ako Republikanci ponovo pobjede kao 2016, onda postoji šansa da se nešto pokrene protiv Kineza.
Evo Kinezi se usrali u gaće jer neki republikanski političari govore da su oni dužni Kinezima 3trilijuna $, da bi im mogli jednostavno "poništiti" taj dug. Iako nevirujem, to je praktički skoro pa objava rata Kini , Kina bi nakon toga prekinila svaku komunikaciju sa Amerima i bilo bi stanje na rubu rata.
ALi neke carine, to da.. i mislim da je to- to.
ako Trump izgubi - onda zaboravite na sve. Kina je onda vladar svijeta, -- gurat će vam preko medija i lobija masovnu imigraciju, multikulturalizam, trpačinu, i podržavati će EU i USA vlade da uvode Kineski stil države, ono totalitarnu kontrolu što tipkate, pišete, tako će kritika političara za par godina možda značiti neke negativne bodove, pa se možete jebati.
2016-02-10
nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:sjeverna koreja je otok za sebe i nebitnared wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:sjeverna koreja je otok za sebe i nebitnared wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
Tamo nema emančipacije,jedino što moraju,malo se naguzit onom patuljastom debeljku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bitna je kao znak za finalne događaje...Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:sjeverna koreja je otok za sebe i nebitnared wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
red wolf-
2016-02-10
hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:sjeverna koreja je otok za sebe i nebitnared wolf wrote:Sjeverna Koreja je bitna u budućnosti...Tad znajte, kreće...
Tamo nema emančipacije,jedino što moraju,malo se naguzit onom patuljastom debeljku.
red wolf-
2016-02-10
ti i tvoja dva generala...red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:
sjeverna koreja je otok za sebe i nebitna
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti meni ne vjeruješ?...Znam. Ali, ne bitno je da li mi vjeruješ. Misli o meni što god hoćeš.michaellcmacha wrote:ti i tvoja dva generala...red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:
Ključna je za događaje u budućnosti...
red wolf-
2016-02-10
ma nije bitno što ti ja vjerujem ili ne vjerujem... bitno je da tvoji doktori imaju puno povjerenje u tebe...red wolf wrote:Ti meni ne vjeruješ?...Znam. Ali, ne bitno je da li mi vjeruješ. Misli o meni što god hoćeš.michaellcmacha wrote:ti i tvoja dva generala...red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:
nebitna
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Postavit ću ti jedno osobno pitanje --> Imaš li problema s alkoholom?michaellcmacha wrote:ma nije bitno što ti ja vjerujem ili ne vjerujem... bitno je da tvoji doktori imaju puno povjerenje u tebe...red wolf wrote:Ti meni ne vjeruješ?...Znam. Ali, ne bitno je da li mi vjeruješ. Misli o meni što god hoćeš.michaellcmacha wrote:ti i tvoja dva generala...red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:
Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.
red wolf-
2016-02-10
Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:Ključna je za događaje u budućnosti...Leviathan2 wrote:
sjeverna koreja je otok za sebe i nebitna
2015-07-23
cek malo,i ezek je djeneral?michaellcmacha wrote:ti i tvoja dva generala...red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:
Bez problema.סמאל wrote:Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:nebitnared wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.red wolf wrote:Bez problema.סמאל wrote:Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.Leviathan2 wrote:
nebitna
2015-07-23
Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...סמאל wrote:Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.red wolf wrote:Bez problema.סמאל wrote:Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?סמאל wrote:
Sjeverna Koreja je idealno mjesto za ove Galaktičare koji ne uspiju pobjeći,prije nego ih pohvatamo.
red wolf-
2016-02-10
Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.red wolf wrote:Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...סמאל wrote:Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.red wolf wrote:Bez problema.סמאל wrote:Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.red wolf wrote:
hehehehehehehehehehehehehehehehe...A koga ćeš ti uhvatiti...Hoćeš da ti uđem u um?
2015-07-23
Ja se još manje zamaram s vama.סמאל wrote:Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.red wolf wrote:Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...סמאל wrote:Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.red wolf wrote:Bez problema.סמאל wrote:
Hoću,rado ću te pustit,samo pitanje je kako ćeš izać.
red wolf-
2016-02-10
Misliš na nekog konkretno ili općenito ?red wolf wrote:Ja se još manje zamaram s vama.סמאל wrote:Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.red wolf wrote:Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...סמאל wrote:Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.red wolf wrote:
Bez problema.
2015-07-23
S vama ljudima...סמאל wrote:Misliš na nekog konkretno ili općenito ?red wolf wrote:Ja se još manje zamaram s vama.סמאל wrote:Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.red wolf wrote:Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...סמאל wrote:
Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kineska studija : Trebamo prestati ograničavati broj djece kako bi bili konkurentni SAD
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 6 of 11