Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Perjali su iz iranskog zaljeva,cim su ovi isli samo testirati balisticke protubrocke rakete..vili40 wrote:nije mi jasno kako će to amerikanci ratom pobijediti kinu?Pa nisu mogli ni potpuno beznačajne zemlje osim što su ih bombardirali no čim je trebalo nešto više ...A rusi će stajati po strani?Ili se ide na totalni nuklearni rat?Vidim ja da nije to za mene.
Guest- Guest
amerikanci više ne mogu dobiti bezrezervnu podršku EU-a za njihove komplekse i ideje.Legendovich wrote:a svabima je pun kuratz amera i to jasno pokazuju otvorenom trgovinom sa Rusijom..to sto je formalno u nato-u,nish ne govori..i Turska je..pa ima kicmu da kaze americi NE..tko vas jebe..
vili40-
2015-08-02
zato sto ih vise nitko ne podrzava...tko bi?..samo neki kojiimaju osobni ili poslovni interes..vili40 wrote:amerikanci više ne mogu dobiti bezrezervnu podršku EU-a za njihove komplekse i ideje.Legendovich wrote:a svabima je pun kuratz amera i to jasno pokazuju otvorenom trgovinom sa Rusijom..to sto je formalno u nato-u,nish ne govori..i Turska je..pa ima kicmu da kaze americi NE..tko vas jebe..
Guest- Guest
Onako kako sam rekao, ne kužište vi mnogi relacije očito... Amerika u ovom trenutku drži cijelu euripu za jaja i to žestoko... Naime ona je prva u svijetu po proizvodnji hrane i to nedodirljiva. Dovoljno je samo da prekine opskrbu hranom zemlje trećeg svijeta, koje ne hrani kina nego amerika... Drugo pokušaj shvatiti da je ovo 50 ma i 100 puta jači napadbna usa na njenom tlu i ona to ni ne može ni neće izignorirati... Ja do sada i po pitanju razvoja korone a i po pitanju ovih inicijalnih geopolitičkih događanja, a kasnije i geostrateških nisam fulao ništa i zdrava logika ukazuje na to da samo u jednom smjeru može ići... Ili će kina kleknuti i pokloniti se ili će joj biti krvava koljena... A ti ne vidiš sto sam pišeš pa zar nisi spisoban vidjeti svoje kukanje i negodovanje samom mogućnosti da bi ameri mogli krenuti u odmazdu... Nekako sam siguran da nisi zabrinut za njihovu sigurnost ili sposobnost, a pogotovo se ne bojiš da bi oni mogli izgubiti... Kako rekoh budi pametan ako ivo ode u krajnost, sve će se gledati, a i sve se vidi... Tiga si valjdab svjestan...Legendovich wrote:Previse si se ti prepustio osjecajmima i dozivljajima..a zdrav razum i misljenje je josh uvijek dopusteno..Kakogod,ne pushim necije stavove,misljenje,ili visu silu,eto da sacuvam guzicu i izvucem vrmenom za sebe neki benefit...michaellcmacha wrote:SvetozareSvetozare smanji dozivljaje, ovo nije nikakva zajebancija i njemačka i hrvatska ce bezuvjetno biti na strani amerike tj usa i nije nikom pametno cak ni na ovom forumu biti tijelom na strani koju konzrolira usa a dušom na strani kineza... Kolko god ovo izgledalo nestvarno vrlo veliko sranje se priprema i uvjerenha sam da neće biti nikakvih uvjeravanja ili nagovaranja da pohedinci mijenhaju mišljenje ili stavove... Bit će hednostavnije ostaviti im dušu kod kineza a tijelo obestijeliti... Zato moj savjet pamet u glavu...da beki ne ostanu bez nje zbog gluposti
Nish od toga tvoga ne bude..Jmerika je silovala svijet 70 godina i nikom polagala racune...sad Ona zahtjeva neshto??..vas koji pratite gdje gazdim pogled ide pa tamo skacete,nimalo me ne zanimate..impresionirate josh i manje..
2015-08-08
Da budem jasan,nikom ne bi opravdao NAPAD NA NEKU DRUGU DRZAVU RADI OVOG SLUCAJA..niti Kini,niti Rusiji...niti Jemerima..drste pištolje u gaća..razgovarajte i popravljajte situaciju..
Guest- Guest
pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.
Ma koga boli kurac sto ti bi sto ne bi, ja ti Velim sto ce biti i tu razgovora nema... Samo se bude razgovaralo o detaljima predaje, ili će biti krvavi i hudson i jangce, ali budi siguran da će kineske krvi puno više poteći žutom rijekom ...Legendovich wrote:Da budem jasan,nikom ne bi opravdao NAPAD NA NEKU DRUGU DRZAVU RADI OVOG SLUCAJA..niti Kini,niti Rusiji...niti Jemerima..drste pištolje u gaća..razgovarajte i popravljajte situaciju..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da,kukam,jer nikako ne mogu shvatiti,kako ljudi mogu biti sjebani i tako siloviti...uskracujuci pristup razumu...Kukam,ali kad mi se nadju ledja pred zidom,onda krenem naprijed i lomim glave..michaellcmacha wrote:Onako kako sam rekao, ne kužište vi mnogi relacije očito... Amerika u ovom trenutku drži cijelu euripu za jaja i to žestoko... Naime ona je prva u svijetu po proizvodnji hrane i to nedodirljiva. Dovoljno je samo da prekine opskrbu hranom zemlje trećeg svijeta, koje ne hrani kina nego amerika... Drugo pokušaj shvatiti da je ovo 50 ma i 100 puta jači napadbna usa na njenom tlu i ona to ni ne može ni neće izignorirati... Ja do sada i po pitanju razvoja korone a i po pitanju ovih inicijalnih geopolitičkih događanja, a kasnije i geostrateških nisam fulao ništa i zdrava logika ukazuje na to da samo u jednom smjeru može ići... Ili će kina kleknuti i pokloniti se ili će joj biti krvava koljena... A ti ne vidiš sto sam pišeš pa zar nisi spisoban vidjeti svoje kukanje i negodovanje samom mogućnosti da bi ameri mogli krenuti u odmazdu... Nekako sam siguran da nisi zabrinut za njihovu sigurnost ili sposobnost, a pogotovo se ne bojiš da bi oni mogli izgubiti... Kako rekoh budi pametan ako ivo ode u krajnost, sve će se gledati, a i sve se vidi... Tiga si valjdab svjestan...Legendovich wrote:Previse si se ti prepustio osjecajmima i dozivljajima..a zdrav razum i misljenje je josh uvijek dopusteno..Kakogod,ne pushim necije stavove,misljenje,ili visu silu,eto da sacuvam guzicu i izvucem vrmenom za sebe neki benefit...michaellcmacha wrote:SvetozareSvetozare smanji dozivljaje, ovo nije nikakva zajebancija i njemačka i hrvatska ce bezuvjetno biti na strani amerike tj usa i nije nikom pametno cak ni na ovom forumu biti tijelom na strani koju konzrolira usa a dušom na strani kineza... Kolko god ovo izgledalo nestvarno vrlo veliko sranje se priprema i uvjerenha sam da neće biti nikakvih uvjeravanja ili nagovaranja da pohedinci mijenhaju mišljenje ili stavove... Bit će hednostavnije ostaviti im dušu kod kineza a tijelo obestijeliti... Zato moj savjet pamet u glavu...da beki ne ostanu bez nje zbog gluposti
Nish od toga tvoga ne bude..Jmerika je silovala svijet 70 godina i nikom polagala racune...sad Ona zahtjeva neshto??..vas koji pratite gdje gazdim pogled ide pa tamo skacete,nimalo me ne zanimate..impresionirate josh i manje..
Jemeri ne mogu,shvati vec jednom-NE MOGU vojnom silom,nist napraviti..pred Rusijom su ostavili samo horde placenika u siriji..
sto se tice hrane.a brate,Europa gladuje bez Juse... rusija u vrhu proizvodnje zitarica u svijetu..doduse sad zabranila izvoz...
Isli bi Ameri i u Iran,pa nemogu..isli bi oni svuda,pa ne mogu..nema vise budala za klanje..tu se krije problem.u Ankl sema vise niti jemeri ne vjeruju..
Tko bi napadao ameriku??Pa tko zeli imati posla sa bahatim budalama??nitko pametan..Kinezi jedino se ekonomski sire i investiraju,a Jameri se radi toga sasrali,mozda sve ovo i inscenirajli u Kini..ne mozes zasigurno reci da nije,osim ako navijas,ono bez samokriticnosti..
satavio sam tekst o 5G,gdje bedaki europski i jemericki odmah poceli vristati da skodi svemu zivom..naravno,kad eU i amerika ne mogu sami to proizvesti i drugimanaplatiti..zato i vriste..Kineska industrija auta,taman zrela za prosiravanje.vidi cuda,odjedared virus..kako prigodno...
ima onaj tekst o apsu jemerickoh znanstvenika za prodaju virusa Kinezima,sto je Efbiaj izveo..
tocno se sjecam da si ti rekao da je fejk,onako iz puske..fejk vijes pa fejk,a ovaj mjesec REUTERS istu vijest ponovno napisao..ima tema ovdje,stavi osam je..
samo mi reci jedno..ZASTO si rekao da je vijes fEJK,nez ikakvih kriterija..? tu odgovoris,nadalje cu znati sa kime pricam..
Guest- Guest
A eto samo vi filozofirajte... Do 01.06. Ameri će imati 100 000 mrtvih, a svijet preko 5 000 000 oboljelih i blizu 400 000 mrtvih... Plus minus 5 dana... Do tada nek bu kak bu, a onda se budemo opet spominjali na ivoj temi... Samo onda nek se poklopi po ušima onaj tko je krivo procijenio
2015-08-08
mislim..samo slobodno sanjaj...michaellcmacha wrote:Ma koga boli kurac sto ti bi sto ne bi, ja ti Velim sto ce biti i tu razgovora nema... Samo se bude razgovaralo o detaljima predaje, ili će biti krvavi i hudson i jangce, ali budi siguran da će kineske krvi puno više poteći žutom rijekom ...Legendovich wrote:Da budem jasan,nikom ne bi opravdao NAPAD NA NEKU DRUGU DRZAVU RADI OVOG SLUCAJA..niti Kini,niti Rusiji...niti Jemerima..drste pištolje u gaća..razgovarajte i popravljajte situaciju..
Guest- Guest
ne mres raskidat iKinu da ne raskidas cijeli svijet..AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.
Guest- Guest
provjerio,..svi sad negiraju vijest da je efbiaj uapsio znastvenika za koronu....vrlo interesantno
Guest- Guest
Jebiga ti ne kuzis i gotovo... Rat ide ukoliko ne uspiju u svom naumu da poraze kinu diplomatski, i na prije navedene načine a tu sam uvjeren da će puno napraviti... Ja uopće ne navijam da se to dogodi ali tvrdim da to ide ubtom smjeru... I ne vidim opciju da se ameri povuku... Ako se najon ovog povuku onda su pukli ko kokica... A to nema teorije... Ali ok samo vi terajte po svom sa shemom jedem američki kruh a molim se da kina prevlada... Bude vasbto koštalo jer demokracija vrlo lako i vrlo brzo može postati demonkracija
2015-08-08
eto ja kazem da rata (na svu srecu nece biti) cak i ako diplomacija posustane(a nece) zialvit ce se i sklapati dgovori(to podrzavam)..
ALI ..slusaj pazljivo..ZA TO SAM DA SE SVE PAZLJIVO ISPITA ,i svi involvirani u to kazne..ne samo oni drljavci u Kini,jer je ocito da je virus haracio i prije,ali ne u Kini...
nisam za lov na vjestice..
ALI ..slusaj pazljivo..ZA TO SAM DA SE SVE PAZLJIVO ISPITA ,i svi involvirani u to kazne..ne samo oni drljavci u Kini,jer je ocito da je virus haracio i prije,ali ne u Kini...
nisam za lov na vjestice..
Guest- Guest
ti mislis da je kina na razini srbije?michaellcmacha wrote:Rekoh ja neki dan koja je procedura...prvo ide analiza, potom inventura, pa onda foemuranje alijanse u dva ešalona, zauzimanje pičetnih pozicija i potom ispostavljanje fakrura na naplatu... U boljem slučaju kinezi bi mogli biti svedeni na razinu iz 1975 (tad su bili željni šake riže i zrna soli)... Mada po meni biti će ona lošija opcija za žute, a to je totalna izolacija koju bi eventualno moglo opstruirati nekoliko beznačajnih država, plus blokada svih kineskih akcija u inozemstvu, isključenje iz vijeća sigurnosti i vrlo vjerojatno poticanje podjele unutar kineskog režima ne bi li pronašli najslabiju kariku. U svakom slučaju eto kako rekoh u tom smjeru ide... A pojedinci gdje god bili, bilo bi im pametno da paze za koga drukaju da ih ne bi glave koštalo u vrijeme predigre... Igara nad igrama...Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
izolacija, zaboravi, probali su s rusijom i jel im uspjelo
iskljucenje iz vijeca sigurnosti, mora da se zajebavas, zaboravljas da rusija ima pravo veta
poticanje podjela unutar kineskog rezima, opet se zajebavas ziher inace bi znao koliko je monolitno kinesko drustvo i politicki sustav i koliko su vec probali naci najslabiju kariku
vojni napad? za info, napali na kinu napali na rusiju , a to im nije opcija ni pod razno osim ako su toliko uvjereni da mogu srokat i ruse skupa s kinezima a rusi sami mogu pocistit nato bez jebemti
a pojedinci koji drukaju za kineze?, ocel bit lova na snajperiste
i zapamti, nisam ljubitelj kineza nit mrzitelj, upoznao sam ih dosta i mogu ti reci da imaju genetsko pamcenje i pamte sto im je zapad radio jer su tad bili slabi
sad im mogu popusit i ameri i britanci
Ne zamaraj se s tim, to nije bitno... Gledaj unaprijed razvoj situacije... Aj sad bok cijeli dan sam uređivao vrt, a ti drukaj zankinu, al nemoj poslije reć da ti nisam rekao...Legendovich wrote:provjerio,..svi sad negiraju vijest da je efbiaj uapsio znastvenika za koronu....vrlo interesantno
2015-08-08
a da se crveni i Hudson i Jangce,nema nikakvog,ali bash nikakvog smisla niti dobra u tome..stovise,ujebat ce i ostastak svijeta,a tada nema naplate stete..
Guest- Guest
cuj demokracijamichaellcmacha wrote:Jebiga ti ne kuzis i gotovo... Rat ide ukoliko ne uspiju u svom naumu da poraze kinu diplomatski, i na prije navedene načine a tu sam uvjeren da će puno napraviti... Ja uopće ne navijam da se to dogodi ali tvrdim da to ide ubtom smjeru... I ne vidim opciju da se ameri povuku... Ako se najon ovog povuku onda su pukli ko kokica... A to nema teorije... Ali ok samo vi terajte po svom sa shemom jedem američki kruh a molim se da kina prevlada... Bude vasbto koštalo jer demokracija vrlo lako i vrlo brzo može postati demonkracija
a krutejebo
michaellcmacha wrote:Ne zamaraj se s tim, to nije bitno... Gledaj unaprijed razvoj situacije... Aj sad bok cijeli dan sam uređivao vrt, a ti drukaj zankinu, al nemoj poslije reć da ti nisam rekao...Legendovich wrote:provjerio,..svi sad negiraju vijest da je efbiaj uapsio znastvenika za koronu....vrlo interesantno
Guest- Guest
OK, nemojte samo reći da vam nisam rekao... Ovo nije razina koje ti spominješ...Leviathan2 wrote:ti mislis da je kina na razini srbije?michaellcmacha wrote:Rekoh ja neki dan koja je procedura...prvo ide analiza, potom inventura, pa onda foemuranje alijanse u dva ešalona, zauzimanje pičetnih pozicija i potom ispostavljanje fakrura na naplatu... U boljem slučaju kinezi bi mogli biti svedeni na razinu iz 1975 (tad su bili željni šake riže i zrna soli)... Mada po meni biti će ona lošija opcija za žute, a to je totalna izolacija koju bi eventualno moglo opstruirati nekoliko beznačajnih država, plus blokada svih kineskih akcija u inozemstvu, isključenje iz vijeća sigurnosti i vrlo vjerojatno poticanje podjele unutar kineskog režima ne bi li pronašli najslabiju kariku. U svakom slučaju eto kako rekoh u tom smjeru ide... A pojedinci gdje god bili, bilo bi im pametno da paze za koga drukaju da ih ne bi glave koštalo u vrijeme predigre... Igara nad igrama...Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
izolacija, zaboravi, probali su s rusijom i jel im uspjelo
iskljucenje iz vijeca sigurnosti, mora da se zajebavas, zaboravljas da rusija ima pravo veta
poticanje podjela unutar kineskog rezima, opet se zajebavas ziher inace bi znao koliko je monolitno kinesko drustvo i politicki sustav i koliko su vec probali naci najslabiju kariku
vojni napad? za info, napali na kinu napali na rusiju , a to im nije opcija ni pod razno osim ako su toliko uvjereni da mogu srokat i ruse skupa s kinezima a rusi sami mogu pocistit nato bez jebemti
a pojedinci koji drukaju za kineze?, ocel bit lova na snajperiste
i zapamti, nisam ljubitelj kineza nit mrzitelj, upoznao sam ih dosta i mogu ti reci da imaju genetsko pamcenje i pamte sto im je zapad radio jer su tad bili slabi
sad im mogu popusit i ameri i britanci
2015-08-08
i sto krivo rade kinezi?AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 2 of 11