Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
previshe fotoshopaLegendovich wrote:ufff,ovo je japanka.. ..bit ce da mi nije bitno..
americko pravo i pravdaLegendovich wrote:Misli mdizati hajp u nebesa i pumpati ionako negativnu situaciju i atmosferu,blesavo jeste..nikom ne moze koristiti..
a idiot nisam da krenem podrzavati linc,samo zato jer se Jamerika razlajala i uprla prstom u Kinu...
zadnji put je to bila Rusija...
dakle,dovoljno je da Uncle Sem pokaze prstom u nepocudnog i cerecenje moze zapoceti...
krepalo pravo i pravda???
:D
jebajga :DLegendovich wrote:ma ne cjepidlaci..Leviathan2 wrote:previshe fotoshopaLegendovich wrote:ufff,ovo je japanka.. ..bit ce da mi nije bitno..
mda..ugrozeni nacionalni interesi...i naravno teroristi su srusili Twinse..u to vise niti jemericka baba ne vjeruje..Leviathan2 wrote:americko pravo i pravdaLegendovich wrote:Misli mdizati hajp u nebesa i pumpati ionako negativnu situaciju i atmosferu,blesavo jeste..nikom ne moze koristiti..
a idiot nisam da krenem podrzavati linc,samo zato jer se Jamerika razlajala i uprla prstom u Kinu...
zadnji put je to bila Rusija...
dakle,dovoljno je da Uncle Sem pokaze prstom u nepocudnog i cerecenje moze zapoceti...
krepalo pravo i pravda???
:D
Guest- Guest
i kolik oje vlada Juse bila zrtvovala americkih zivota u koreji i vijetnamu,da zastiti sto???..americke interese??? ugrozenu ameriku,krenulki kosooki napadati??...jel danas bolje,pa amerika vise stiti zivote svojih gradjana??..kako da ne..uvijek je spremna bila u vatru baciti svoje gradjane...i toga su jemeri svjesni itekako..
Guest- Guest
https://www.zerohedge.com/geopolitical/pompeo-china-using-classic-communist-disinformation-hide-and-obfuscate-virus-origin
aha..nego Medo,sto ti kazes..jel treba diplomatski rjesiti sve ili?...bil ti u juniformu..josh si u godinama za mobilizaciju...
Guest- Guest
medo ce jurisat na shangai :DLegendovich wrote:aha..nego Medo,sto ti kazes..jel treba diplomatski rjesiti sve ili?...bil ti u juniformu..josh si u godinama za mobilizaciju...
pa ja mislim da bi se moglo rijesiti diplomatski,ameri su ih tuzili za 15 milijardi ili vec koja cifra je u pitanju nebitno,otprilike tu negdje tako nesto i kinezi duguju amerima pa se taman mogu potkusurati.ja cekam ovaj rat sa vanzemaljcima ove zajebancije me ne zanimaju
Last edited by Unimatrix_Zero on 4/5/2020, 21:21; edited 1 time in total
..da je situacija 1960ih i malo poslije,itekako bi jurcao,htio ne htio..Leviathan2 wrote:medo ce jurisat na shangai :DLegendovich wrote:aha..nego Medo,sto ti kazes..jel treba diplomatski rjesiti sve ili?...bil ti u juniformu..josh si u godinama za mobilizaciju...
Guest- Guest
prelamanje duga..pametno...Unimatrix_Zero wrote:pa ja mislim da bi se moglo rijesiti diplomatski,ameri su ih tuziliza 15 milijardi ili vec koja cifra je u pitanju nebitno,otprilike tu negdje tako nesto i kinezi duguju amerima pa se taman mogu potkusurati.ja cekam ovaj rat sa vanzemaljcima ove zajebancije me ne zanimaju
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:medo ce jurisat na shangai :DLegendovich wrote:aha..nego Medo,sto ti kazes..jel treba diplomatski rjesiti sve ili?...bil ti u juniformu..josh si u godinama za mobilizaciju...
jebiga nemoj mene onda ce ameri izgubiti rat definitivno,ima ovih dronova daj mi jedan evo trudicu se da tuchem odozgo dok ima metaka salji bizzona on je bas nafuran protiv kineza
pffffLegendovich wrote:prelamanje duga..pametno...Unimatrix_Zero wrote:pa ja mislim da bi se moglo rijesiti diplomatski,ameri su ih tuziliza 15 milijardi ili vec koja cifra je u pitanju nebitno,otprilike tu negdje tako nesto i kinezi duguju amerima pa se taman mogu potkusurati.ja cekam ovaj rat sa vanzemaljcima ove zajebancije me ne zanimaju
nema prelamanja duga
amricki sud odluci i zaplijene kinezima nest u jamerici
kineski sud odluci i zaplijene sve amerima u kini :)
pa dobro..prihvatljivo..Leviathan2 wrote:pffffLegendovich wrote:prelamanje duga..pametno...Unimatrix_Zero wrote:pa ja mislim da bi se moglo rijesiti diplomatski,ameri su ih tuziliza 15 milijardi ili vec koja cifra je u pitanju nebitno,otprilike tu negdje tako nesto i kinezi duguju amerima pa se taman mogu potkusurati.ja cekam ovaj rat sa vanzemaljcima ove zajebancije me ne zanimaju
nema prelamanja duga
Guest- Guest
malo njukanja nebi skodiloLegendovich wrote:mirno rjesenje je imperativ..mora se poceti dalje raditi i zaradjivati..bilanca je u pitanju i prilicno lagodan zivot..svi to na kraju krajeva zelimo sebi,ili???
cist da se ljudi ne opuste previse :D
Miha se bash naostrio..obojio vec Hudson i Jangce u crveno od krvi..nije dobro to..nije dobro..Leviathan2 wrote:malo njukanja nebi skodiloLegendovich wrote:mirno rjesenje je imperativ..mora se poceti dalje raditi i zaradjivati..bilanca je u pitanju i prilicno lagodan zivot..svi to na kraju krajeva zelimo sebi,ili???
cist da se ljudi ne opuste previse :D
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:pffffLegendovich wrote:prelamanje duga..pametno...Unimatrix_Zero wrote:pa ja mislim da bi se moglo rijesiti diplomatski,ameri su ih tuziliza 15 milijardi ili vec koja cifra je u pitanju nebitno,otprilike tu negdje tako nesto i kinezi duguju amerima pa se taman mogu potkusurati.ja cekam ovaj rat sa vanzemaljcima ove zajebancije me ne zanimaju
nema prelamanja duga
a Tajvan ce dati amerima za kusur
opet malo drukanja za Kinu.....
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kineska studija : Trebamo prestati ograničavati broj djece kako bi bili konkurentni SAD
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 4 of 11