Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
i sto krivo rade kinezi?AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.
Jedem ja SVOJ kruff Miha,zaradjeni. i placam porez.Jemerika nish nije poklonila..nema toga u kapitalizmu..
Guest- Guest
mislim da se budućem ratu posebno veseli hong kong a možda i tajvan,jedva čekaju da amerikanac počne sa rokanjem
vili40-
2015-08-02
ne znam.za mene lud tko zapocne rat..difoltno ne podrzavam Jusu,jerbo je masovni silovatelj svijeta,i radi sranja kako joj se digne,naravno slabijima..
Kinezi.voli bih da ostanu gdje jesu..kulturoloski mi ne pasu..dakle ,neg rulaju u Kini,ekonomski ako se posteno probiju,a jebi ga..
Rusi..e oni su posebni soj..nemaju potrebe nikud samo se razvijati i zivjeti..
Kinezi.voli bih da ostanu gdje jesu..kulturoloski mi ne pasu..dakle ,neg rulaju u Kini,ekonomski ako se posteno probiju,a jebi ga..
Rusi..e oni su posebni soj..nemaju potrebe nikud samo se razvijati i zivjeti..
Guest- Guest
da malo prkosim Mihi...DRUKAM ZA KINU..
Guest- Guest
pazi, da ti objasnim moje misljenjemichaellcmacha wrote:OK, nemojte samo reći da vam nisam rekao... Ovo nije razina koje ti spominješ...Leviathan2 wrote:ti mislis da je kina na razini srbije?michaellcmacha wrote:Rekoh ja neki dan koja je procedura...prvo ide analiza, potom inventura, pa onda foemuranje alijanse u dva ešalona, zauzimanje pičetnih pozicija i potom ispostavljanje fakrura na naplatu... U boljem slučaju kinezi bi mogli biti svedeni na razinu iz 1975 (tad su bili željni šake riže i zrna soli)... Mada po meni biti će ona lošija opcija za žute, a to je totalna izolacija koju bi eventualno moglo opstruirati nekoliko beznačajnih država, plus blokada svih kineskih akcija u inozemstvu, isključenje iz vijeća sigurnosti i vrlo vjerojatno poticanje podjele unutar kineskog režima ne bi li pronašli najslabiju kariku. U svakom slučaju eto kako rekoh u tom smjeru ide... A pojedinci gdje god bili, bilo bi im pametno da paze za koga drukaju da ih ne bi glave koštalo u vrijeme predigre... Igara nad igrama...Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
izolacija, zaboravi, probali su s rusijom i jel im uspjelo
iskljucenje iz vijeca sigurnosti, mora da se zajebavas, zaboravljas da rusija ima pravo veta
poticanje podjela unutar kineskog rezima, opet se zajebavas ziher inace bi znao koliko je monolitno kinesko drustvo i politicki sustav i koliko su vec probali naci najslabiju kariku
vojni napad? za info, napali na kinu napali na rusiju , a to im nije opcija ni pod razno osim ako su toliko uvjereni da mogu srokat i ruse skupa s kinezima a rusi sami mogu pocistit nato bez jebemti
a pojedinci koji drukaju za kineze?, ocel bit lova na snajperiste
i zapamti, nisam ljubitelj kineza nit mrzitelj, upoznao sam ih dosta i mogu ti reci da imaju genetsko pamcenje i pamte sto im je zapad radio jer su tad bili slabi
sad im mogu popusit i ameri i britanci
nema veze s navijanjem
ameri ako krenu ekonomski na kinu mogu jedino tako da upotrijebe status dolara koji ovaj ima u svijetu, medjutim, klatno uvijek ide u dva smjera
ako to naprave ode im i dolar kao svjetska valuta
posljedice toga, ode americka stamparija u 3 picke materine plus totalni kaos na svjetskom financijskom trzistu i ogromni gubici za sve zemlje,
kinezi izgube1 trilion dolara koliko je americki dug kini a ameri izgube 5 triliona dolara koliko zaradjuju provizije na transakcijama u dolarima
ameri gube ogromni lanac opskrbe jer su proizvodnju premjestili van svojieh granica, narocito u kinu i azijske zemlje, sto znaci da ce im nabavljanje iz drugih zemlja izazvati val poskupljenja do jaja dok ne uspostave vlastitu proizvodnju opet a za to trebaju godine jer zemlje koje su za njih klepale nekad, japan i koreja su postale visokotehnoloske i ne klepaju vise za saku rize a juznoamericke zemlje su same po sebi ukurcu da bi se na njih oslonilo
vojno
vojno zaboravi, konvencionalno ne mogu porazit kineze a nuklearno bi popusili ruske njukove odmah nakon sto bi lansirali svoje jer rusi ne znaju jesu li lansirani na njih ili na kinu, plus rusija i kina su u nesluzbenom vojnom savezu
rusi imaju vojnu tehnologiju a kinezi zivu silu
provokacije kako su bile u honk kongu?
zaboravi, kinezi su pustili ove u hong kongu da lome i demonstriraju a sad su ih potiho polovili dok je karantina, a ko ode u kineski zatvor , kak kaze joda, postane donator organa
medjutim, takozvanom civiliziranom svijetu nije bas za vjerovat i koliki su manijaci, oni bi civilizirano krenuli u rat
demkracija, ljudska prava i slicno
to su samo floskule kojih se takozvani civilizirani svijet najmanje drzi
Kod nas se jede puno više kineskih nego američkih stvari.michaellcmacha wrote:Jebiga ti ne kuzis i gotovo... Rat ide ukoliko ne uspiju u svom naumu da poraze kinu diplomatski, i na prije navedene načine a tu sam uvjeren da će puno napraviti... Ja uopće ne navijam da se to dogodi ali tvrdim da to ide ubtom smjeru... I ne vidim opciju da se ameri povuku... Ako se najon ovog povuku onda su pukli ko kokica... A to nema teorije... Ali ok samo vi terajte po svom sa shemom jedem američki kruh a molim se da kina prevlada... Bude vasbto koštalo jer demokracija vrlo lako i vrlo brzo može postati demonkracija
odlicno..tebi se dalo..ja onako zbrda zdola..Leviathan2 wrote:pazi, da ti objasnim moje misljenjemichaellcmacha wrote:OK, nemojte samo reći da vam nisam rekao... Ovo nije razina koje ti spominješ...Leviathan2 wrote:ti mislis da je kina na razini srbije?michaellcmacha wrote:Rekoh ja neki dan koja je procedura...prvo ide analiza, potom inventura, pa onda foemuranje alijanse u dva ešalona, zauzimanje pičetnih pozicija i potom ispostavljanje fakrura na naplatu... U boljem slučaju kinezi bi mogli biti svedeni na razinu iz 1975 (tad su bili željni šake riže i zrna soli)... Mada po meni biti će ona lošija opcija za žute, a to je totalna izolacija koju bi eventualno moglo opstruirati nekoliko beznačajnih država, plus blokada svih kineskih akcija u inozemstvu, isključenje iz vijeća sigurnosti i vrlo vjerojatno poticanje podjele unutar kineskog režima ne bi li pronašli najslabiju kariku. U svakom slučaju eto kako rekoh u tom smjeru ide... A pojedinci gdje god bili, bilo bi im pametno da paze za koga drukaju da ih ne bi glave koštalo u vrijeme predigre... Igara nad igrama...Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
izolacija, zaboravi, probali su s rusijom i jel im uspjelo
iskljucenje iz vijeca sigurnosti, mora da se zajebavas, zaboravljas da rusija ima pravo veta
poticanje podjela unutar kineskog rezima, opet se zajebavas ziher inace bi znao koliko je monolitno kinesko drustvo i politicki sustav i koliko su vec probali naci najslabiju kariku
vojni napad? za info, napali na kinu napali na rusiju , a to im nije opcija ni pod razno osim ako su toliko uvjereni da mogu srokat i ruse skupa s kinezima a rusi sami mogu pocistit nato bez jebemti
a pojedinci koji drukaju za kineze?, ocel bit lova na snajperiste
i zapamti, nisam ljubitelj kineza nit mrzitelj, upoznao sam ih dosta i mogu ti reci da imaju genetsko pamcenje i pamte sto im je zapad radio jer su tad bili slabi
sad im mogu popusit i ameri i britanci
nema veze s navijanjem
ameri ako krenu ekonomski na kinu mogu jedino tako da upotrijebe status dolara koji ovaj ima u svijetu, medjutim, klatno uvijek ide u dva smjera
ako to naprave ode im i dolar kao svjetska valuta
posljedice toga, ode americka stamparija u 3 picke materine plus totalni kaos na svjetskom financijskom trzistu i ogromni gubici za sve zemlje,
kinezi izgube1 trilion dolara koliko je americki dug kini a ameri izgube 5 triliona dolara koliko zaradjuju provizije na transakcijama u dolarima
ameri gube ogromni lanac opskrbe jer su proizvodnju premjestili van svojieh granica, narocito u kinu i azijske zemlje, sto znaci da ce im nabavljanje iz drugih zemlja izazvati val poskupljenja do jaja dok ne uspostave vlastitu proizvodnju opet a za to trebaju godine jer zemlje koje su za njih klepale nekad, japan i koreja su postale visokotehnoloske i ne klepaju vise za saku rize a juznoamericke zemlje su same po sebi ukurcu da bi se na njih oslonilo
vojno
vojno zaboravi, konvencionalno ne mogu porazit kineze a nuklearno bi popusili ruske njukove odmah nakon sto bi lansirali svoje jer rusi ne znaju jesu li lansirani na njih ili na kinu, plus rusija i kina su u nesluzbenom vojnom savezu
rusi imaju vojnu tehnologiju a kinezi zivu silu
provokacije kako su bile u honk kongu?
zaboravi, kinezi su pustili ove u hong kongu da lome i demonstriraju a sad su ih potiho polovili dok je karantina, a ko ode u kineski zatvor , kak kaze joda, postane donator organa
medjutim, takozvanom civiliziranom svijetu nije bas za vjerovat i koliki su manijaci, oni bi civilizirano krenuli u rat
demkracija, ljudska prava i slicno
to su samo floskule kojih se takozvani civilizirani svijet najmanje drzi
Guest- Guest
vesele se da cim prije udju ful u kineski sustav :Dvili40 wrote:mislim da se budućem ratu posebno veseli hong kong a možda i tajvan,jedva čekaju da amerikanac počne sa rokanjem
ništa.Leviathan2 wrote:i sto krivo rade kinezi?AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.
gledajući sa pogleda kineske komunističke partije koja želi vladati svijetom, kao što su željeli neokonzervativci u USA, ili komunisti u SSSRu, Kina neradi ništa krivo . Uvalila je virus cijelom svijetu da oslabi, a Kineski kapital i utjecaj je već toliko jak u svijetu da ga je teško odstraniti.
Lako se bilo boriti protiv siromašnih Rusa koji su u komunizmu bili gladni, i nisu mogli nikoga podkupiti ili vezati lovom. Kinezi su kapitalisti, pa ti asevi su kupili Joe Bidena pa taj as je dobio, točnije njegov sin narkoman, Kineski fond od 2milijarde $ da investira po Americi, .
Michae Bloomberg taj as koji je u zadnje izbore za USA senant i kongres uložio stotine milijuna $ za oglase za demokratsku stranku je pomogao demokratskoj stranci da otme Republikancima kongres" , i sada ti demokrati stvaraju problem Trumpu jer nema vlast radi ulaganja Bloomberga. i lik je rekao uložiti koliko je god potrebno para da se skine Trump sa vlasti.
A gle čuda lik je povezan sa Kinezima, sa Kineskim businessom(a time i kineskom komunističkom partijom) i hvali Kinu na svakom koraku. Jedan od najbogatjih ljudi na svijetu, mrzi Trumpa i član demokratske stranke i najveći donator povezan sa Kinezima i mrzi Trumpa.
Joe Biden predsjednik demokratske stranke i protu kandidat Trumpu - povezan sa Kineskim kapitalom. Alo , dvi najmoćnije osobe u DCu povezane sa Kinom.
A mogao bi ja osobno u uru vremena još izgooglati desetke USA kongresnika i senatora koji su povezani Kinom.
A pazi - tek smo na političarima koji kreiraju zakone. Gdje su mediji, novinari, lobisti, poslovni ljudi itd. Steve Banon je o ovome govorio 2016, mislio sam da lik sere kvakve, tek sada Tucker Carlson izbacuje imena. Nađe ljude, nađe kako su povezani sa Kinom, prozove ih, i 99% njih odbije doći u emisiju.
USA će ući u neki kvazi sukob sa Kinom, ako i samo ako Trump osvoji vlast, Republikanci zadrže senat i republikanci osvoje kongres.
a i onda je pitanje hoće li ih ostatak svijeta pratiti. Putin i Rusi su također žrtve Kine, ali nevjeruju Amerima. Možda bi se mogli udružiti sa Trumpom i Republikancima, ali za 2-3 godine kasnije ovi izgube vlast i dobiju nož u leđa. Onda Rusi neće ništa.
EU --- u Europi su na vlasti doslovno bivši marksisti- pogledajte biografije angele merkel, plenkovića, junkera, i par drugih. većina njih je imala veze sa marksisitčkim strankama ili dolaze kao plenkovic iz markističke familije. Plenkovic, Junker i Angela Merkel - oni mrze Trumpa i REpublikance. Iman rodbinu u Njemačkoj, tamo ih spamaju negativnim vijestima o Trumpu, USA i Republikancima non stop. A nitko ne kritizira recimo Kinu, aj počeli su malo.
Iskreno da se moram kladiti - bez obzira što navijam da se Kinu kazni -- udaranjem po džepu
da se moram kladiti bez obzira što ja navijam - da moran negdje staviti pare -- stavio bih da
neće biti značajnog globalnog kažnjavanja kine
e tu sam presta citati..Ja kazem da su to Jemeri napravili radi 5G,i kineske industrije auta,i hajteha..AssadNaPodmornici wrote:ništa.Leviathan2 wrote:i sto krivo rade kinezi?AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
gledajući sa pogleda kineske komunističke partije koja želi vladati svijetom, kao što su željeli neokonzervativci u USA, ili komunisti u SSSRu, Kina neradi ništa krivo . Uvalila je virus cijelom svijetu da oslabi, a Kineski kapital i utjecaj je već toliko jak u svijetu da ga je teško odstraniti.
nŽekako se ne dam oteti dojmu,da jemeri svakog tko im zaprijeti ekonomski,zele ujebati..
vec zaboravio sanjkcije "rusiji",koje su ujebale svapsku industriju??..
leleeeeee Yoda,kratko pamcenje imas
Guest- Guest
plus u americi pucaju lanci opskrbe, proizvodnja mesa im pala za 25%, masovno kompostiraju svinje i perad jer nema ko preradjivat, ljudi se razbjezali radi karantinadanni1 wrote:Kod nas se jede puno više kineskih nego američkih stvari.michaellcmacha wrote:Jebiga ti ne kuzis i gotovo... Rat ide ukoliko ne uspiju u svom naumu da poraze kinu diplomatski, i na prije navedene načine a tu sam uvjeren da će puno napraviti... Ja uopće ne navijam da se to dogodi ali tvrdim da to ide ubtom smjeru... I ne vidim opciju da se ameri povuku... Ako se najon ovog povuku onda su pukli ko kokica... A to nema teorije... Ali ok samo vi terajte po svom sa shemom jedem američki kruh a molim se da kina prevlada... Bude vasbto koštalo jer demokracija vrlo lako i vrlo brzo može postati demonkracija
cak im i meksovi bjeze s poljoprivrede
kanada isto u kurcu
europa u kurcu jer svi sezonci utekli , uglavnom ukri rumunji i bugari, a doktori i inzinjeri iz afrike i pakistana ne zele prljat ruke na poljoprivredi
italija manjka 200 000 radnika na poljoprivredi, francuska 250 000, njemacka preko 300 tisuca, britanija, poljska holandija, finci odustali od uvoza sljakera i poduplali place fincima koji idu na njivu
Jefeš ti kurac, a ne svoj kruh... Da nije bilo američkog maršalovog plana i u toj kombinaciji ili blizu iste i za bivšu jugu plana, ne bi ti kruha vidio ni ko dijete ni ko stari olinjali drkadžija... Nema ništa tvoje i to ćeš u kratkom romu imati prilike spoznati... Btw... Gledaj...te u nebo dok je lijepo plavo... Kad zasivi dugo ne bude opet plavo...;)Legendovich wrote:Jedem ja SVOJ kruff Miha,zaradjeni. i placam porez.Jemerika nish nije poklonila..nema toga u kapitalizmu..
2015-08-08
josh malo da za Kinu drukam...
Guest- Guest
Ponijele te emocije...??ja barem ne sendvicarim za Jusu,da sto lakse dobijem zelenu kartu tamo...michaellcmacha wrote:Jefeš ti kurac, a ne svoj kruh... Da nije bilo američkog maršalovog plana i u toj kombinaciji ili blizu iste i za bivšu jugu plana, ne bi ti kruha vidio ni ko dijete ni ko stari olinjali drkadžija... Nema ništa tvoje i to ćeš u kratkom romu imati prilike spoznati... Btw... Gledaj...te u nebo dok je lijepo plavo... Kad zasivi dugo ne bude opet plavo...;)Legendovich wrote:Jedem ja SVOJ kruff Miha,zaradjeni. i placam porez.Jemerika nish nije poklonila..nema toga u kapitalizmu..
sto se tice pomoci Juzi nakon WW2,tada je Jusa bila dostojna postivanja..vise nije...
Guest- Guest
ufff,ovo je japanka.. ..bit ce da mi nije bitno..
Guest- Guest
kratko, ameri su izgurani na mnogim poljima i sad pokusavaju da udahnu zrakaAssadNaPodmornici wrote:ništa.Leviathan2 wrote:i sto krivo rade kinezi?AssadNaPodmornici wrote:pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..Legendovich wrote:Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
Lako se bilo boriti protiv siromašnih Rusa koji su u komunizmu bili gladni, i nisu mogli nikoga podkupiti ili vezati lovom. Kinezi su kapitalisti, pa ti asevi su kupili Joe Bidena pa taj as je dobio, točnije njegov sin narkoman, Kineski fond od 2milijarde $ da investira po Americi, .
Michae Bloomberg taj as koji je u zadnje izbore za USA senant i kongres uložio stotine milijuna $ za oglase za demokratsku stranku je pomogao demokratskoj stranci da otme Republikancima kongres" , i sada ti demokrati stvaraju problem Trumpu jer nema vlast radi ulaganja Bloomberga. i lik je rekao uložiti koliko je god potrebno para da se skine Trump sa vlasti.
A gle čuda lik je povezan sa Kinezima, sa Kineskim businessom(a time i kineskom komunističkom partijom) i hvali Kinu na svakom koraku. Jedan od najbogatjih ljudi na svijetu, mrzi Trumpa i član demokratske stranke i najveći donator povezan sa Kinezima i mrzi Trumpa.
Joe Biden predsjednik demokratske stranke i protu kandidat Trumpu - povezan sa Kineskim kapitalom. Alo , dvi najmoćnije osobe u DCu povezane sa Kinom.
A mogao bi ja osobno u uru vremena još izgooglati desetke USA kongresnika i senatora koji su povezani Kinom.
A pazi - tek smo na političarima koji kreiraju zakone. Gdje su mediji, novinari, lobisti, poslovni ljudi itd. Steve Banon je o ovome govorio 2016, mislio sam da lik sere kvakve, tek sada Tucker Carlson izbacuje imena. Nađe ljude, nađe kako su povezani sa Kinom, prozove ih, i 99% njih odbije doći u emisiju.
USA će ući u neki kvazi sukob sa Kinom, ako i samo ako Trump osvoji vlast, Republikanci zadrže senat i republikanci osvoje kongres.
a i onda je pitanje hoće li ih ostatak svijeta pratiti. Putin i Rusi su također žrtve Kine, ali nevjeruju Amerima. Možda bi se mogli udružiti sa Trumpom i Republikancima, ali za 2-3 godine kasnije ovi izgube vlast i dobiju nož u leđa. Onda Rusi neće ništa.
EU --- u Europi su na vlasti doslovno bivši marksisti- pogledajte biografije angele merkel, plenkovića, junkera, i par drugih. većina njih je imala veze sa marksisitčkim strankama ili dolaze kao plenkovic iz markističke familije. Plenkovic, Junker i Angela Merkel - oni mrze Trumpa i REpublikance. Iman rodbinu u Njemačkoj, tamo ih spamaju negativnim vijestima o Trumpu, USA i Republikancima non stop. A nitko ne kritizira recimo Kinu, aj počeli su malo.
Iskreno da se moram kladiti - bez obzira što navijam da se Kinu kazni -- udaranjem po džepu
da se moram kladiti bez obzira što ja navijam - da moran negdje staviti pare -- stavio bih da
neće biti značajnog globalnog kažnjavanja kine
kinezi odlicno igraju ako takticki pogledas, ne lupaju lovu u vojne akcije nego u uticaj
ne mjesaju se u politiku zemalja samo cine sve da se na kinu obraca sto manje paznje dok oni s kapitalom polako ulaze u sve pore
sun tzu taktika
i svaka im cast
E yebiga,Miha kaze da ih moramo postivati i voljeti,zato sto su hranili Jugu nakon WW2..Leviathan2 wrote:plus u americi pucaju lanci opskrbe, proizvodnja mesa im pala za 25%, masovno kompostiraju svinje i perad jer nema ko preradjivat, ljudi se razbjezali radi karantinadanni1 wrote:Kod nas se jede puno više kineskih nego američkih stvari.michaellcmacha wrote:Jebiga ti ne kuzis i gotovo... Rat ide ukoliko ne uspiju u svom naumu da poraze kinu diplomatski, i na prije navedene načine a tu sam uvjeren da će puno napraviti... Ja uopće ne navijam da se to dogodi ali tvrdim da to ide ubtom smjeru... I ne vidim opciju da se ameri povuku... Ako se najon ovog povuku onda su pukli ko kokica... A to nema teorije... Ali ok samo vi terajte po svom sa shemom jedem američki kruh a molim se da kina prevlada... Bude vasbto koštalo jer demokracija vrlo lako i vrlo brzo može postati demonkracija
cak im i meksovi bjeze s poljoprivrede
kanada isto u kurcu
europa u kurcu jer svi sezonci utekli , uglavnom ukri rumunji i bugari, a doktori i inzinjeri iz afrike i pakistana ne zele prljat ruke na poljoprivredi
italija manjka 200 000 radnika na poljoprivredi, francuska 250 000, njemacka preko 300 tisuca, britanija, poljska holandija, finci odustali od uvoza sljakera i poduplali place fincima koji idu na njivu
Guest- Guest
jbte, jel ti znas svrhu marsalovog plana?michaellcmacha wrote:Jefeš ti kurac, a ne svoj kruh... Da nije bilo američkog maršalovog plana i u toj kombinaciji ili blizu iste i za bivšu jugu plana, ne bi ti kruha vidio ni ko dijete ni ko stari olinjali drkadžija... Nema ništa tvoje i to ćeš u kratkom romu imati prilike spoznati... Btw... Gledaj...te u nebo dok je lijepo plavo... Kad zasivi dugo ne bude opet plavo...;)Legendovich wrote:Jedem ja SVOJ kruff Miha,zaradjeni. i placam porez.Jemerika nish nije poklonila..nema toga u kapitalizmu..
zadnji put je to bila Rusija...
dakle,dovoljno je da Uncle Sem pokaze prstom u nepocudnog i cerecenje moze zapoceti...
krepalo pravo i pravda???
a idiot nisam da krenem podrzavati linc,samo zato jer se Jamerika razlajala i uprla prstom u Kinu...
zadnji put je to bila Rusija...
dakle,dovoljno je da Uncle Sem pokaze prstom u nepocudnog i cerecenje moze zapoceti...
krepalo pravo i pravda???
Guest- Guest
previshe fotoshopaLegendovich wrote:ufff,ovo je japanka.. ..bit ce da mi nije bitno..
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 3 of 11