Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
https://www.dailymotion.com/video/x7truy7
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ova zenska ih je rasturila ko niko haha liberali na aparatima i preparatima
tko je od kog prepisivao... doktor nestorović od nounara iz WP i NYT ili oni od njega... mislim po pitanju bezazlenosti coronavirusa... oni su se smijali krajem siječnja, a nisam upratio kad je doktoru nestoroviću bilo smešno...Unimatrix_Zero wrote:https://www.dailymotion.com/video/x7truy7
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
https://www.irishcentral.com/news/robert-kennedy-jr-bill-gates-owns-who.amp?fbclid=IwAR0rSHrLlQGRznCQQvV3YbajXKpm9bcfuzE1idug7IjqfOpmW8RUh2--xxY
jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
ma vjeruj mi probro da je taj virus takav kakvim ga predstavlaju ja bi vec odavno bio 2 metra ispod zemlje,to je neki pickin dim koga vjerovatno sa antibioticima mozes istamburati,ljudi misle da su informirani a ustvari su dezinformirani
ne mozes..Unimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
ma vjeruj mi probro da je taj virus takav kakvim ga predstavlaju ja bi vec odavno bio 2 metra ispod zemlje,to je neki pickin dim koga vjerovatno sa antibioticima mozes istamburati,ljudi misle da su informirani a ustvari su dezinformirani
Guest- Guest
mozes moras ga samo zajebati
2018-03-12
bez vezemichaellcmacha wrote:jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
ne zna se unaprijed ništa o mrtvima ali to ništa ne znači ako pogledaš do sada statistiku
u mojoj općini je od korone umrlo troje ljudi
toliko umre svaki dan od drugih bolesti
korona je definitivno politički projekt vježbanja fašizma
u koji se dobro uklapaju samo beskičmenjaci i bezlubanjci
korona je otkrila sav smrad kapitalizma i lažnu borbu za ljude
što je lijepo pokazano u švedskoj gdje se izbjeglo taj skandalozni proces lockdowna
manipuliranje sa brojkama i stravični utjecaj medija
osobito ovdje u hrvatskoj vidljiv
pa tu je jasno ko dan koliko su mjere epidemiologa u službi politike
što je lijepo pokazano u švedskoj gdje se izbjeglo taj skandalozni proces lockdowna
manipuliranje sa brojkama i stravični utjecaj medija
osobito ovdje u hrvatskoj vidljiv
pa tu je jasno ko dan koliko su mjere epidemiologa u službi politike
i definitivno mi ide na neku stvar ovo idiotsko kreveljenje s maskama, ovo micanje od drugih ljudi u krajnjem užasu, ovo životarenje u sjeni korone ..i mjere opreza ..u kafićima itd
definitivno suludo
definitivno smo zemlju pretvorili u čistilište pred paklom
a još mi najgore šta je ludača napravila sa školstvom
definitivno suludo
definitivno smo zemlju pretvorili u čistilište pred paklom
a još mi najgore šta je ludača napravila sa školstvom
Mislim da srljas ispred logike i zdravog razuma...TO sto si nabrijan na filmove tima world war Z ,dje u 12 sekundi ugrizom preneseni virus,preobraca covjeka u krvolocnog zombija,a visu se siri vrlo vidljivo medju populacijom,a ovdje toga nema(usput tome zahvali Bogu),ne znaci da opasnost nije realna..MRTVI padaju poalko(i ne bas polako,pitaj Ruse i Jemere) i sigurno EXTRA onog sto vec standardno gine radi ovog i onog..Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
Ti si tipican primjer onoga..Ne vidim,dakle ne postoji..ili jedva postoji...
Pa eto,budi sretan radi dobre organizacije,sto ti to se ne odvija pred ocima,kai u vecini pasivnih promatraca..
a masovna grobnica na otoku pored njujorka,uredno prima VRLO POVECAN BROJ MRTVIH,jerbo nema za zarazene normalnog sprovoda..
.ti si prilicno daleko od velikih mravinjaka,u nekoj prakticno suburbanoj i uspavanoj zoni,pa tak oi ne mosh svjedociti necemu drugom..
Guest- Guest
nisam pogledo neki dobar film vec poodavno .vec sad je dokazano da se manipuliralo sa statistikama i da su mediji namjerno izazivali paniku i strah medju populacijom,dobra stvar u svemu ovome neke maske su pale sa nekih lica citaj kineske 5 kolone i sad je na Trumpu da izvrsi cistku,a to se sad i desava.pa cuj to se mogu sloziti sa tobom da sma malo dalje od centra tog mravinjaka tj NY i New Jeresia tu je najgore,taj NY mi je uvjek bio fuj i zaobilazim ga cak i kad avionom letim pa moram negdje presjesti
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Sora wrote:bez vezemichaellcmacha wrote:jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
ne zna se unaprijed ništa o mrtvima ali to ništa ne znači ako pogledaš do sada statistiku
osim mihe koji je normalan vi svi ostali koliko god vas ima ste opasni debili. ja ne razumijem takav debilizam taj debilizam koji prkosi svim racionalnim logikama i gazi zdravu pamet u kome god smjeru krene. da vas debile zgnječi taj virus meni uopće ne bi bilo žao podigao bi tom virusu spomenik zato što je očistio ljudsku rasu od debila. jebote, zar su dubrovačka republika i mletačka republika bili budale što su izumili karantenu??? a i prije rimljani čak i u bibliji piše zakon o karanteni i zabrani kretanja u slućaju velikih bolesti. pa što nisu pustili da se zaraza proširi pa da imaju imunitet stočnog fonda?
jel ti sora i unimatrix znate išta o tom virusu???? i nihil???? pitam samo.
Guest- Guest
https://banned.video/watch?id=5eb5b602abb158004e408e88
Unimatrix_Zero wrote:https://banned.video/watch?id=5eb5b602abb158004e408e88
koje su to pizdarije???
Guest- Guest
ja sam preboljelaGnječ wrote:Sora wrote:bez vezemichaellcmacha wrote:jebote pa vi svi gazite po istim grabljama... za mrtve u prometnim n esrećama imaš zakonsku i prometnu regulativu koja utječ na broj stradalih, za kardiovaskularne bolesti imaš preporuke po pitanju prehrane, kardio aktivnosti i operativne invazivne zahvate, isto vrijedi i za kancerogena stanja... za covid19 nemaju ništa... evo pol godine nakon početka širenja bolesti ne postoji projekcija gdje i do kad je krajnji doseg širenja virusa, ne znaju se posljedice kod pojedinih podtipova bolesti i još svašta nešto, nepotrebno nabrajati kad je tog pun krc i osamsto... uglavnom problem je u nepoznavanju potencijala virusa i nemogućnosti izrade realne projekcije posljedica istog na ljudsku vrstu...Unimatrix_Zero wrote:virus ko virus,ja nisam vidio ljude kako padaju mrtvi oko mene samo sam vidio prestrasene ljude,ovo je virus straha,uvjek ce kolati neki virusi,vise sam zabrinut za sve sto ce doci kao posljedica ovih mjera,a ovi "strucnjaci" neka se igraju i manipuliraju sa statistikama,mislim stvarno ajmo brojati koliko ljudi je poginulo u saobracajnim nesrecama koliko je umrlo od bolesti srca,raka,zbog zajebancije sa drogama,virus bi bio na nekom 10 mjestu .
osim mihe koji je normalan vi svi ostali koliko god vas ima ste opasni debili. ja ne razumijem takav debilizam taj debilizam koji prkosi svim racionalnim logikama i gazi zdravu pamet u kome god smjeru krene. da vas debile zgnječi taj virus meni uopće ne bi bilo žao podigao bi tom virusu spomenik zato što je očistio ljudsku rasu od debila. jebote, zar su dubrovačka republika i mletačka republika bili budale što su izumili karantenu??? a i prije rimljani čak i u bibliji piše zakon o karanteni i zabrani kretanja u slućaju velikih bolesti. pa što nisu pustili da se zaraza proširi pa da imaju imunitet stočnog fonda?
jel ti sora i unimatrix znate išta o tom virusu???? i nihil???? pitam samo.
bit će da znam nešto
pa ti gnječ paničar ..he he
ko bi reko, ja mislila da imaš mooda kad vidi ga..trta ha
umrijecemo sa virusom i bez virusa,to mi je totalno nezanimljiva tema,virus,boli me kuki za virus,nisam ja mikrobiolog,novinari su virus
Similar topics
» Kineska studija : Trebamo prestati ograničavati broj djece kako bi bili konkurentni SAD
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 9 of 11