ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 7 Empty Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Post by red wolf 5/5/2020, 00:07

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
Samo navali,možda napokon uvidiš prednosti i blagodati tamne strane.
Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...
Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.
Ja se još manje zamaram s vama.
Misliš na nekog konkretno ili općenito ?
S vama ljudima...

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA - Page 7 Empty Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA

Post by IL Risorto 5/5/2020, 00:09

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
Ne ide to tako...Ono što će ti ući u um, to nema veze s ovim svijetom...Niti s onom tamnom stranom...To je iznad vaših iluzija o paklu i raju...Da, postoji dimenzija iznad vaših površnih dimenzija koje stvarate svaki dan, ne znajući to...Vi ste zarobljenici vas samih...
Nema veze.Kako god.sad sam fokusiran na previše stvari,tak da ne mogu se zamarat i s drugim dimenzijama.Glavu razbijam šta da stavim u izvješće kad me pozovu ispred vijeća Crnog Koncila.Slaba mi je realizacija ovih par mjeseci,očekivao sam kako ću nakon zagrebačkog potresa dobit koji bod više,kad govno.
S vama ljudima...
A šta misliš koliko je ljudskosti ostalo u meni ? :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 5/5/2020, 00:09

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
S vama ljudima...
Nebitno...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 5/5/2020, 00:11

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
S vama ljudima...
Nebitno...
Ooo,jako je bitno,za moju transformaciju.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 5/5/2020, 00:13

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
S vama ljudima...
Nebitno...
Pa popušio si priču. Nema toga.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 5/5/2020, 00:17

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
S vama ljudima...
Nebitno...
Ne brini ti za to,ja nisam vjernik koji vjeruje i iščekuje,ja sam pragmatik,nema vjeruj mi na riječ,već samo dokazi.
No,ako si zainteresiran,mogu te odvest na mjesto gdje ti mogu praktično pokazati.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 5/5/2020, 00:22

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
Nebitno...
Ne brini ti za to,ja nisam vjernik koji vjeruje i iščekuje,ja sam pragmatik,nema vjeruj mi na riječ,već samo dokazi.
No,ako si zainteresiran,mogu te odvest na mjesto gdje ti mogu praktično pokazati.
Povedi me...I da, vjera je iluzija...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 5/5/2020, 00:26

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
Nebitno...
Dobro,onda se dogovorimo preko PP.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 5/5/2020, 00:28

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
Dobro,onda se dogovorimo preko PP.
Može.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 5/5/2020, 00:30

Mabus je trenutno neuposlen,još samo da mi je njega pridobit. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by melkior 5/5/2020, 00:55

1. Neće biti nikakvog vojnog sukoba SAD-a i Kine.
2. Ekonomski i geopolitički hladni rat 2.0. vs Kine u koji bi Trump rado upregnuo Australiju, UK, EU, Japan. Kad mislim hladni rat, mislim na stvaranje velikog gospodarskog i carinskog bloka protiv Kine koji bi trebao spriječiti uvođenje 5 G tehnologije. To baš neće ići lako, čak i usprkos tome što će i Rusija opako stradati zbog ove korona krize i da se situacija u Rusiji tek zahuktava, a Rusija već sad optužuje Kinu isto kao i SAD: da su lagali i fabricirali podatke oko broja zaraženih i da je kinesko vodstvo omogućilo širenje globalne pandemije.

Međutim, neće to ići tako lako kako je Trump zamislio.
Kao prvo, UK je izašla iz EU- upravo zato jer je htjela nadzor nad vlastitim granicama, politiku koja se kreira u Londonu a ne u Berlinu i sporazum o slobodnoj trgovini s Kinom. Ouch.

EU ne može s SAD-om, EU i SAD su praktički u trgovinskom ratu otkad je Trump preuzeo Bijelu kuću. Njemačka je u ekonomskom smislu totalno okrenula prema suradnji s Rusijom i Kinom i nema nikakve šanse, ali baš nikakve, kojom SAD može, nakon svega, uvjetovati EU da Njemačka odustane od Sjevernog toka s Rusijom odnosno da natjera EU da opali drastične ekonomske sankcije i carine Kini. Nema šanse. Trump u Europi nema prođu, ako Trumpika odluči sjebati ekonomski globalizaciju ukoliko ne bude ista i amerikanizacija, EU će ubrzati sve mjere da spriječi uvođenje kineske G tehnologije, pače, da spriječi kinesko preuzimanje europske ekonomije (u tom smislu, EU već sad bolje stoji u odnosu na SAD), EU ladno može odjebati i SAD i Kinu vratiti proizvodnju svega i svačega doma, počev od poljoprivrede do industrije. Ako će ova korona kriza ubrzati kraj globalizacije, EU će taj kraj globalizacije lakše podnijeti nego SAD. Kina pak, taj kraj ere ekonomske globalizacije uopće neće podnijeti. Kvaka je u tome da su Kini strašno pale dionice čak i u jednom Iranu, a Iranci su takav mentalitet da će radije pasti travu nego ekonomski ovisiti o Kini koja im je s korona virusom desetkovala zemlju. Stvari su otišle predaleko. 
Ekonomska budućnost svijeta je u izgradnji i razvoju vlastitih resursa. Vrijeme ekstra-profita u zamjenu za jeftinu radnu snagu iz prekomorskih država se više nikad neće vratiti. Europa će povući svu industrijsku proizvodnju iz Kine. Amerika će povući svu industrijsku proizvodnju iz Kine. Ova pandemija je naučila sve zemlje jednu osnovnu stvar: ne možeš o proizvodima od strateškog značenja kao što je medicinska oprema i hrana ovisiti o drugima. Jednostavno ne možeš. Već je krenula masovna globalna utrka za proizvodnju cjepiva protiv COVID-19. i to posebno SAD, posebno Kina,  posebno UK, čini mi se da je tu i Japan, i da, EU će uložiti milijarde eura za razvoj cjepiva. I ono što vrijedi za cjepivo, vrijedit će i za sve ostalo, pogotovo za strateške poljoprivredne proizvode kao što je svinjetina. 

Dobro došli u vrijeme nacionalnog i ekonomskog protekcionizma. Pelješki most je prva, a bogami i posljednja kineska investicija u EU. 
Vratimo se na 5G mrežu. Znate li s kim je Plenkovićeva Vlada potpisala sporazum o razvoju 5G mreže? S Huawei-om prilikom posjeta kineskog premijera Zagrebu prošle godine. 
I noga u guzicu je korak naprijed, rekao bi Mao Ze Dong.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/5/2020, 01:10

Zbog korona krize, Joe Biden će popušit izbore u SAD-u. 22 milijuna Amera je izgubilo posao zbog Kineske Komunističke Partije. Em su Kinezi, em komunisti  lol!
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/5/2020, 01:22

Korona je svima pomrsila račune, karma je teška kurva. Trump ulazi u  utrku za drugi predsjednički mandat s najgorom ekonomskom krizom koja je zadesila Ameriku još od 1929.  cheers

Johnson je uspio u naumu izvući Brexit. Čestitam. Sad nek pregovara o novom trgovinskom sporazumu s Kinom bez EU-a i s Trumpom koji mu savija ruku na leđima :]  

Xi je krasno zamislio Kinu kao globalnu velesilu prvog reda. Sad se može frigat i s automobilskom industrijom i s 5G mrežom i s Tajvanom  :L

EU i Rusija broje žrtve. A dobro  :^0
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by prckov 5/5/2020, 08:57

AssadNaPodmornici wrote:
Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:vi svi mislite "ameri su isti" ili prije su svi ponavljali mantru "mjenja se američka vlast ali vanjska politika ostaje ista".

je tako prije bilo. bogami došao trump na vlast i sve se okrenulo naopako - ali u dobrom smjeru.  problem je što je cijeli svijet ideološki otišao u lijevo -- HDZ, EU, ANgela Merkel, Junker, Makron, Plenkovic, Kina(iako je onda doma desno, vanka gura totalnu lijevu ideologiju)

A Trump je otišao desno, i republikanci .- i uz malo sreće zadržati će vlast. USA ostaje desno.
Britanija je sa Borisom Johnsonom otišla desno, ali praktički nemaju saveznika, u tom svijetu. Jedini tko je još "desno" od ostalih je Vladimir Putin  - on je baš liberal-konzervativac ,dakle neka poprilično čista desnica. ali oni su sami

ali ako Trump izgubi vlast, i recimo demokrati opet osvoje kongres, onda je USA GG. Opet skreće lijevo, sve se vraća na politiku iz Obamine (pa i Busheve) ere, a Kina će praktički upravljati Amerikom preko svojih lobija
ma trumpika je sitna riba, on je pokusao nest promjenit al cim on ode sve se vraca u staru kolotecinu
da zadovolje vojno industrijski kompleks pocece rat negdje napadm na neku vukojebinu
trgovat ce s kinom i ratovat rjecima s ruskim mordorom

pazi imaš ti hrpu lobija kojima odgovara trump. u ostalom iza sebe ima republikansku stranku koju je praktički "očistio" od neo-konzervativaca, ima glasače.

stari lobiji su popušili, ali nisu još gotovi. Pokušat će gurnuti Joe Bidena na sve moguće načine. A pogledaj Kineske medije. ja pratim dvoje preko fejsbooka. počeli su žestoko udarati protiv Trumpa i uzdizati Joe Bidena i demokratsku stranku.

O tome koliko će Kina platiti "štete" ovisi šta će biti nakon USA izbora u 11 mjesecu. Ako Republikanci ponovo pobjede kao 2016, onda postoji šansa da se nešto pokrene protiv Kineza.
Evo Kinezi se usrali u gaće jer neki republikanski političari govore da su oni dužni Kinezima 3trilijuna $, da bi im mogli jednostavno "poništiti" taj dug.  Iako nevirujem, to je praktički skoro pa objava rata Kini , Kina bi nakon toga prekinila svaku komunikaciju sa Amerima i bilo bi stanje na rubu rata.
ALi neke carine, to da.. i mislim da je to- to.

ako Trump izgubi - onda zaboravite na sve. Kina je onda vladar svijeta, -- gurat će vam preko medija i lobija masovnu imigraciju, multikulturalizam, trpačinu, i podržavati će EU i USA vlade da uvode Kineski stil države, ono totalitarnu kontrolu što tipkate, pišete, tako će kritika političara za par godina možda značiti neke negativne bodove, pa se možete jebati.

samo da napomenem, njima ide u korist imigracija jer su to buduci lijevi glasaci koji odgovaraju kini, eu leftardima I americkim demokratima. Pobjedice kina anglosaksone I donijet slobodu epiju, general I ovcama  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 5/5/2020, 09:01

AssadNaPodmornici wrote:
Leviathan2 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:
AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da zapad ima snage za takvu zajedničku akciju. pola zapada je povezano sa kineskim kapitalom i time ovise o kini, barem pojedini lobiji, mediji a čak i političari, pa čak i Joe Biden. ako on pobjedi, onda je Kina pobjedila i vlada svijetom
Kina se ne moze razjebati da se ostatak svijeta ne razjebe..i to je to..previse je to isprepleteno i umrezeno,financije,ekonomija....
pa tako je. kina je kapitalistička zemlja, jest da imaju orvelovsku vladu koja se može zvati komunistička korporativna, fašistička, maoistička, to je policijska orvelovska država sa kapitalizmom, a njihov kapital je ušao u svaku poru planete..

pa kako sam rekao, prije 10-15godina su svi govorili o židovskom utjecaju u USA, pa kada se Hillary kandidirala za izbore, već se tada vidio muslimanski utjecaj bogatih arapskih zemalja.. a zadnjih 10godina do danas , Kinezi su ti koji su se uvukli .. praktički likovi su kupili pola demokratske stranke, hrpu medija, lobista, firmi.. sada su se svi u USA , udružili da sruše Trumpa i Republikance.

i sto krivo rade kinezi?
ništa.

gledajući sa pogleda kineske komunističke partije koja želi vladati svijetom, kao što su željeli neokonzervativci u USA, ili komunisti u SSSRu, Kina neradi ništa krivo . Uvalila je virus cijelom svijetu da oslabi, a Kineski kapital i utjecaj je već toliko jak u svijetu da ga je teško odstraniti.

Lako se bilo boriti protiv siromašnih Rusa koji su u komunizmu bili gladni, i nisu mogli nikoga podkupiti ili vezati lovom. Kinezi su kapitalisti, pa ti asevi su kupili Joe Bidena pa taj as je dobio, točnije njegov sin narkoman, Kineski fond od 2milijarde $ da investira po Americi, .

Michae Bloomberg taj as koji je u zadnje izbore za USA senant i kongres uložio stotine milijuna $ za oglase za demokratsku stranku je pomogao demokratskoj stranci da otme Republikancima  kongres" , i sada ti demokrati stvaraju problem Trumpu jer nema vlast radi ulaganja Bloomberga. i lik je rekao uložiti koliko je god potrebno para da se skine Trump sa vlasti.

A gle čuda lik je povezan sa Kinezima, sa Kineskim businessom(a time i kineskom komunističkom partijom) i hvali Kinu na svakom koraku. Jedan od najbogatjih ljudi na svijetu, mrzi Trumpa i član demokratske stranke i najveći donator povezan sa Kinezima i mrzi Trumpa.

Joe Biden predsjednik demokratske stranke i protu kandidat Trumpu - povezan sa Kineskim kapitalom. Alo , dvi najmoćnije osobe u DCu povezane sa Kinom.
A mogao bi ja osobno u uru  vremena još izgooglati desetke USA kongresnika i senatora koji su povezani Kinom.

A pazi - tek smo na političarima koji kreiraju zakone. Gdje su mediji, novinari, lobisti, poslovni ljudi itd.  Steve Banon je o ovome govorio 2016, mislio sam da lik sere kvakve, tek sada Tucker Carlson izbacuje imena. Nađe ljude, nađe kako su povezani sa Kinom, prozove ih, i 99% njih odbije doći u emisiju.

USA će ući u neki kvazi sukob sa Kinom, ako i samo ako Trump osvoji vlast, Republikanci zadrže senat i republikanci osvoje kongres.  

a i onda je pitanje hoće li ih ostatak svijeta pratiti. Putin i Rusi su također žrtve Kine, ali nevjeruju Amerima. Možda bi se mogli udružiti sa Trumpom i Republikancima, ali za 2-3 godine kasnije ovi izgube vlast i dobiju nož u leđa. Onda Rusi neće ništa.

EU  --- u Europi su na vlasti doslovno bivši marksisti- pogledajte biografije angele merkel, plenkovića, junkera, i par drugih. većina njih je imala veze sa marksisitčkim strankama ili dolaze kao plenkovic iz markističke familije. Plenkovic, Junker i Angela Merkel - oni mrze Trumpa i REpublikance. Iman rodbinu u Njemačkoj, tamo ih spamaju negativnim vijestima o Trumpu, USA i Republikancima non stop. A nitko ne kritizira recimo Kinu, aj počeli su malo.

Iskreno da se moram kladiti  - bez obzira što navijam da se Kinu kazni -- udaranjem po džepu

da se moram kladiti bez obzira što ja navijam - da moran negdje staviti pare -- stavio bih da

neće biti značajnog globalnog kažnjavanja kine
:tu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 7/5/2020, 14:17

ameri moraju razmontirati Kinesku 5 kolonu koja djeluje u americi,kad to naprave onda ce moci istamburati

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 7/5/2020, 14:44

Kinezi kada bi krenuli po ulicama, Ameri bezanija lol!
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 7/5/2020, 16:06

a kako bi to kinezi dosli do amerike? ameri bi ih sa nuklearnim arsenalom od preko 7000  nuklearki,najjacom mornaricom na svijetu i superiornom avijacijom pustili da udju tek tako,poslije ove pizdarije slijedi bumerang efekt.

2018-03-12

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2020, 16:10

Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
Zašto, ja baš bi da nagaze žute mrave
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2020, 18:13

kaya wrote:
Legendovich wrote:Molimo Boga da do takvog cega ne dodje..
Zašto, ja baš bi da nagaze žute mrave
govorim o njukovom ratu,i opcenito globalnom sranju,vecem i od oba WW skupa..dobro,vi koji onako iz svojih sitnih i parcijalnih interesa zelite neku vrstu "pejbeka" ne gledate dublje,u smisli raspada drustva i civilizacije,bez koje bi vrlo brzo poceli unjkati i kmecati..jerbo ste navikli da svega ima.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2020, 18:14

Unimatrix_Zero wrote:a kako bi to kinezi dosli do amerike? ameri bi ih sa nuklearnim arsenalom od preko 7000  nuklearki,najjacom mornaricom na svijetu i superiornom avijacijom pustili da udju tek tako,poslije ove pizdarije slijedi bumerang efekt.
Posjetili te Ljudi U Crnom?? Suspect Suspect Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics