Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Reuters: Procurila Kineska studija - Moguć i oružani sukob sa USA
Posjetili te Ljudi U Crnom??Unimatrix_Zero wrote:a kako bi to kinezi dosli do amerike? ameri bi ih sa nuklearnim arsenalom od preko 7000 nuklearki,najjacom mornaricom na svijetu i superiornom avijacijom pustili da udju tek tako,poslije ove pizdarije slijedi bumerang efekt.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Posjetili te Ljudi U Crnom??Unimatrix_Zero wrote:a kako bi to kinezi dosli do amerike? ameri bi ih sa nuklearnim arsenalom od preko 7000 nuklearki,najjacom mornaricom na svijetu i superiornom avijacijom pustili da udju tek tako,poslije ove pizdarije slijedi bumerang efekt.
a posjetio me moj mozak kinezi su se pokorili mracnim silama satnizma i nwo,ameri se jos tome odupiru,samo se svrstavam gdje treba,polako jos ce tu biti iznenadjenja
uffff..ovo zabrinjava...dakle nakon Ljudi u crnom,slijedilo je "samopropitivanje" vlastitih stavova..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:Posjetili te Ljudi U Crnom??Unimatrix_Zero wrote:a kako bi to kinezi dosli do amerike? ameri bi ih sa nuklearnim arsenalom od preko 7000 nuklearki,najjacom mornaricom na svijetu i superiornom avijacijom pustili da udju tek tako,poslije ove pizdarije slijedi bumerang efekt.
a posjetio me moj mozak kinezi su se pokorili mracnim silama satnizma i nwo,ameri se jos tome odupiru,samo se svrstavam gdje treba,polako jos ce tu biti iznenadjenja
Guest- Guest
a cuj,a sta se to promjenilo,nisu moji stavovi nego geopolitika,nije to neka staticna stvar,ovo je rat u rukavicama,sofisticiran,citaj izmedju redova.
ja sam protiv nwo,a kina mu se potpuno predala,morace platiti odstetu zbog ovoga,ne samo amerima nego i svima ostalima,no dobro nije da nemaju love
ja sam protiv nwo,a kina mu se potpuno predala,morace platiti odstetu zbog ovoga,ne samo amerima nego i svima ostalima,no dobro nije da nemaju love
yahhh yahh....Kad na kurtzu nikne nokat,tada ce platiti..Bogo dragi,jedno zl ozaprijetilo drugom,i sad se tu navija?..DEFINITIVNO ne zelim Kineze kao nove hedoniste,ali i Jamerike mi vec pun kufer..,a i vecini svijeta....Unimatrix_Zero wrote:a cuj,a sta se to promjenilo,nisu moji stavovi nego geopolitika,nije to neka staticna stvar,ovo je rat u rukavicama,sofisticiran,citaj izmedju redova.
Guest- Guest
da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
Legendovich wrote:jab oso na Mars...
Mars ili Sjeverni pol ali moram imati motivaciju
Unimatrix_Zero wrote:da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
E yebay ga sada...Prostirite si doma kako zelite,Trump je oke i meni,jerbo je introvertirao Jusu,okrenu oej doma,ne toliko da haraci svijetom..Idealno bi bilo da se balansira uticaj Rusije,Europe,Kine i Juse,ali ono posteno za dobrobit svih...
Istina,kinezi su brutalno bezosjecajna nacija,i ne zelim da oni rulaju svijetom,no kao kontrabalans Jemerici,ukljucujuci Rusiju i EU,to je mislim dobra shema..
Guest- Guest
Ma pobjeci saove lude Planete..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:jab oso na Mars...
Guest- Guest
Legendovich wrote:Unimatrix_Zero wrote:da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
E yebay ga sada...Prostirite si doma kako zelite,Trump je oke i meni,jerbo je introvertirao Jusu,okrenu oej doma,ne toliko da haraci svijetom..Idealno bi bilo da se balansira uticaj Rusije,Europe,Kine i Juse,ali ono posteno za dobrobit svih...
Istina,kinezi su brutalno bezosjecajna nacija,i ne zelim da oni rulaju svijetom,no kao kontrabalans Jemerici,ukljucujuci Rusiju i EU,to je mislim dobra shema..
Neki balans mora postojati,kao kad stojis na onoj dasci pa tren naginjes lijevo tren desno,jebiga dosad si naginjao lijevo sad moras malo desno,mora postojti balans/ravnoteza,neka Kineza neka zive i razvijaju se ali ako se utvrdi da je ovo sranje poteklo iz njihove labaratorije i da su oni odgovorni za ovo...moraju biti posljedice,i to ne na nacin da to bude neko americko kinesko sranje to mora biti medjunarodna komisija (nezavisna) nikako szo koji je gejtsova i kineska igracka,njih odjebati.jebiga neka drze te viruse pod kljucem,kolika dreka se digla oko iranaca i njihovog pravljenja a-bombe koju nisu jos napravili a ova pizdarija se shvaca tako olako,o ovome je govrio i Putin i ludi Alex Jones jos prije nego se ovo sranje desilo,mada Putin je govorio o nekim race specific virusima a Alex Jones o nekom bioloskom oruzju ali nije specificirao nista vise
Legendovich wrote:Ma pobjeci saove lude Planete..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:jab oso na Mars...
pobjeci iz velikih gradova,iz sistema,razvijati survival skills
vezan sam novcem josh uvijek za urbana sranja..bude i priroda jednog dana..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:Ma pobjeci saove lude Planete..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:jab oso na Mars...
pobjeci iz velikih gradova,iz sistema,razvijati survival skills
Guest- Guest
jebiga dobro je imati rezervnu opciju uvjek,vidi ovo Tom Kruz snima novi filmac
https://www.glasistre.hr/lifestyle/tom-cruise-bi-mogao-snimati-akcijski-film-u-svemiru-a-pomoci-ce-mu-elon-musk-i-nasa-641221?fbclid=IwAR3yIbt-_-AYA7GVZcxCSqbBOQdze2B8Yi2n2y441dXVx2KXUsMebjYSKoE
https://www.glasistre.hr/lifestyle/tom-cruise-bi-mogao-snimati-akcijski-film-u-svemiru-a-pomoci-ce-mu-elon-musk-i-nasa-641221?fbclid=IwAR3yIbt-_-AYA7GVZcxCSqbBOQdze2B8Yi2n2y441dXVx2KXUsMebjYSKoE
Eto medo itekako na svom terenu vidi i razumije kako stoje stvari... Ja nisam uopće išao navijački, na kraju krajeva ni ne spadam među one koji podržavaju bilo čiju dominaciju, ali mene se ne pita, a živim tu gdje živim i ovisit ću, kao i svi mi uključujući i puno ovih koji su bez ikakve racionalne osnove drukeri za istok koji god, o zapadu i o americi...kako god pobornik sam da se detaljno istraži tko je za ovo odgovoran i nna koji nacin, i tko god to bio i treba i mora da plati i moje je uvjerenje da će do tog i doćiUnimatrix_Zero wrote:da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
2015-08-08
jebiga ovo je nevidljivi rat,gdje je linija fronta? u vuhanu? kod 5 G tornjeva? Bil gejts,dosta americkih predsjednika od Regana do Busha i jednog i drugog su govorili o NWO ali nije to bas lako implementirati,Kinzi su prihvatili bez pogovora,Vuhan je bio neki pobunjenicki grad pa su ubili jednim udarcem dve muhe,ugusili te svoje neposlusne elemente i ujebali manje vise cijeli svijet,ovo je gore nego 9/11,samo dok se jos malo stvari postave na svoje i ova 5 kolona dovede u red u americi.evo slusam Tonija Cetinskog kako govori protiv cijepljenja i chipiranja,svaka mu cast,mislim slicno,neka bude opcionalno.
ode nam medoLegendovich wrote:yahhh yahh....Kad na kurtzu nikne nokat,tada ce platiti..Bogo dragi,jedno zl ozaprijetilo drugom,i sad se tu navija?..DEFINITIVNO ne zelim Kineze kao nove hedoniste,ali i Jamerike mi vec pun kufer..,a i vecini svijeta....Unimatrix_Zero wrote:a cuj,a sta se to promjenilo,nisu moji stavovi nego geopolitika,nije to neka staticna stvar,ovo je rat u rukavicama,sofisticiran,citaj izmedju redova.
osim a yodu sad je i na njega pogubno uticao tucker carlson i fox news
a nemaju pojma da iza svega stoji ruka kremlja i putin
kako ce se utvrdit?Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:Unimatrix_Zero wrote:da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
Neki balans mora postojati,kao kad stojis na onoj dasci pa tren naginjes lijevo tren desno,jebiga dosad si naginjao lijevo sad moras malo desno,mora postojti balans/ravnoteza,neka Kineza neka zive i razvijaju se ali ako se utvrdi da je ovo sranje poteklo iz njihove labaratorije i da su oni odgovorni za ovo...moraju biti posljedice,i to ne na nacin da to bude neko americko kinesko sranje to mora biti medjunarodna komisija (nezavisna) nikako szo koji je gejtsova i kineska igracka,njih odjebati.jebiga neka drze te viruse pod kljucem,kolika dreka se digla oko iranaca i njihovog pravljenja a-bombe koju nisu jos napravili a ova pizdarija se shvaca tako olako,o ovome je govrio i Putin i ludi Alex Jones jos prije nego se ovo sranje desilo,mada Putin je govorio o nekim race specific virusima a Alex Jones o nekom bioloskom oruzju ali nije specificirao nista vise
de se zamisli ozbiljno
kad je amerima trebalo dokaza da nekog okrive
a ako im je trebalo, pribave ga, pitaj sadama huseina :D
Leviathan2 wrote:kako ce se utvrdit?Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:Unimatrix_Zero wrote:da ali koje amerike? to je zemlja duboko podjeljena,meni ovakva amerika pod Trampom i Repubikancima bas odgovara,ovo je jedini americki president koga sam volio,jos uz Kenedija ali tad sam bio ameba i imas drugu ameriku demonokrata,liberala i razno raznih drekavaca i gmizavaca,takva amerika je auto destruktivna i to ti je neki miks satanista,kineske pete kolone razno raznih lobista masona i ko zna kakva sve ne bagra
de se zamisli ozbiljno
kad je amerima trebalo dokaza da nekog okrive
a ako im je trebalo, pribave ga, pitaj sadama huseina :D
opet brkas pojmove i trpas u isti lavor i jabuke kruske,sljive i gljive,pa i ja sam neki jebeni amer,koji ameri ? to je bila Bushova administracija (dinastija) pa prije njega Klingonova,kakve veze prosjecan amer ima sa cijelom tom pizdarijom.
https://www.dailymotion.com/video/x7truy7
Similar topics
» Kineska studija : Trebamo prestati ograničavati broj djece kako bi bili konkurentni SAD
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Vučić: Europska komisija stala na stranu Srbije i spriječila oružani sukob s Hrvatskom
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
Page 8 of 11