Treća Jugoslavija
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Treća Jugoslavija
Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
moze bit pokusaja al su osudjeni na propast
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma za ideje se treba bit odlucan a onda je samo nebo granicaRayMabus wrote:Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
covjek s malo maste rjesi svaki problem
znaci klica se primila
Nije to mašta. Tako se razmnožavaju negativne vanzemaljske rase a vi idete u tom smjeru jer će emanicija dovest do pada nataliteta i onda je ovo jedino društveno rješenje.Leviathan2 wrote:ma za ideje se treba bit odlucan a onda je samo nebo granicaRayMabus wrote:Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
2014-04-11
nece ic takoRayMabus wrote:Nije to mašta. Tako se razmnožavaju negativne vanzemaljske rase a vi idete u tom smjeru jer će emanicija dovest do pada nataliteta i onda je ovo jedino društveno rješenje.Leviathan2 wrote:ma za ideje se treba bit odlucan a onda je samo nebo granicaRayMabus wrote:Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:
Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.
ravnoteza ce bit vracena
Sumnjam.Leviathan2 wrote:nece ic takoRayMabus wrote:Nije to mašta. Tako se razmnožavaju negativne vanzemaljske rase a vi idete u tom smjeru jer će emanicija dovest do pada nataliteta i onda je ovo jedino društveno rješenje.Leviathan2 wrote:ma za ideje se treba bit odlucan a onda je samo nebo granicaRayMabus wrote:Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:
nema alternative razmnozavanju ljudi,
ravnoteza ce bit vracena
Samo je jedna metoda za podizanje ovoga.
2014-04-11
Neće jer muški neće da financiraju djecu.Leviathan2 wrote:i feminizam ce izumrijeti cim neko odluci da ih nece financirati
2014-04-11
Možeš žene natjerat da rađaju al ne možeš muške natjerat da ih prave i financiraju takvi sistem. Tu leži problem.
U društvu imaš sto muških i 1/3 ne želi obaveze. Muške ne možeš natjerat da finaciraju nešto šta neće.
U društvu imaš sto muških i 1/3 ne želi obaveze. Muške ne možeš natjerat da finaciraju nešto šta neće.
2014-04-11
Hrvatska u Jugi, od 50-ih do kraja 70-ih, proizvodila je oko 995.000
tona krompira.
Sada, proizvodnja je 5 puta manja, ide oko 193.000 tona.
Samo jedan podatak da ne gledamo ostalo.
To su velike pare.
Jedan pogled na HR u Jugi, gde se nista nije proizvodilo po Jodi
i danas.
Ne branim Jugu, ali izjave koje furaju sve negativno.
tona krompira.
Sada, proizvodnja je 5 puta manja, ide oko 193.000 tona.
Samo jedan podatak da ne gledamo ostalo.
To su velike pare.
Jedan pogled na HR u Jugi, gde se nista nije proizvodilo po Jodi
i danas.
Ne branim Jugu, ali izjave koje furaju sve negativno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ništa nećeš postić ukidanjem financiranja feminizma. Da bi se neka ženka oplodila triba joj muški koji će financirat nju s djetetom. Društvo je monogamo i ogromna populacija muških ne želi tu priču. Ja prvi. Zato ti ta šema ne funkcionira. Natalitet če nastavit padat i kad ukineš financiranje feminizma. Da bi se povečao tribaš financirat natalitet al s puno većim parama nego sad a toliko para nema nitko. Zato će natalitet nastavit tonit sve do jedne granice kad broj stranaca ne pređe toliki udio u populaciji da postane opasno i izazove sukobe. To će dovest do rata u kojem će nestati ženska prava.
Hangar press. Sistem zatvorenog harlema. Samo rađaju. Ko stoka. Jedino tako se to može popraviti.
Hangar press. Sistem zatvorenog harlema. Samo rađaju. Ko stoka. Jedino tako se to može popraviti.
2014-04-11
A šta fali našem modelu ? Ne samo što je bezbolan,već i učinkovit.Posebni instituti za odgajanje takve djece serijske proizvodnje,gdje ih usmjeravaš i modeliraš onako kako ti želiš.RayMabus wrote:Ništa nećeš postić ukidanjem financiranja feminizma. Da bi se neka ženka oplodila triba joj muški koji će financirat nju s djetetom. Društvo je monogamo i ogromna populacija muških ne želi tu priču. Ja prvi. Zato ti ta šema ne funkcionira. Natalitet če nastavit padat i kad ukineš financiranje feminizma. Da bi se povečao tribaš financirat natalitet al s puno većim parama nego sad a toliko para nema nitko. Zato će natalitet nastavit tonit sve do jedne granice kad broj stranaca ne pređe toliki udio u populaciji da postane opasno i izazove sukobe. To će dovest do rata u kojem će nestati ženska prava.
Ti emotivni odnosi,zaljubljivanje,podizanje obitelji,to su čisto nagonski instikti kao još od pećinskog doba,a ne razlikuje se od životinjskog.
Svaka emocija je čisto kemiski proces koji se odvija u mozgu.
Međutim naši znanstvenici na korak su otkrića preusmjeravanja električnih impulsa iz mozga čovjeka izvan a to je kamen temeljac ka ostvarenju prebacivanja svijesti.
Znaš li ti šta to znači,pa više ti neće trebat inkarnacija kojom gubiš svjest prethodnog života.
Ja osobno više sam zainteresiran za nešto drugo a to je labalatorijsko stvaranje savršenog domaćina koji može izdržat mnogo duže od nekog nasumično odabranog,a to je dvostruki benefit,ne moraš parazitirat na drugom stvorenju,što je dobro za njih a ono što je dobro za nas,ne moramo prolazit kalvariju tjelesnog propadanja domaćina.
Jebeš ovo,čim se useliš nakon kratkog vremena već oboljevaš,prolaziš i trpiš bolove,pa onda nakon uginuća domaćina moraš skočit u nekog drugog i onda sve iz početka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ti si nepismen. Nemaš pojma o ničemu.סמאל wrote:A šta fali našem modelu ? Ne samo što je bezbolan,već i učinkovit.Posebni instituti za odgajanje takve djece serijske proizvodnje,gdje ih usmjeravaš i modeliraš onako kako ti želiš.RayMabus wrote:Ništa nećeš postić ukidanjem financiranja feminizma. Da bi se neka ženka oplodila triba joj muški koji će financirat nju s djetetom. Društvo je monogamo i ogromna populacija muških ne želi tu priču. Ja prvi. Zato ti ta šema ne funkcionira. Natalitet če nastavit padat i kad ukineš financiranje feminizma. Da bi se povečao tribaš financirat natalitet al s puno većim parama nego sad a toliko para nema nitko. Zato će natalitet nastavit tonit sve do jedne granice kad broj stranaca ne pređe toliki udio u populaciji da postane opasno i izazove sukobe. To će dovest do rata u kojem će nestati ženska prava.
Ti emotivni odnosi,zaljubljivanje,podizanje obitelji,to su čisto nagonski instikti kao još od pećinskog doba,a ne razlikuje se od životinjskog.
Svaka emocija je čisto kemiski proces koji se odvija u mozgu.
Međutim naši znanstvenici na korak su otkrića preusmjeravanja električnih impulsa iz mozga čovjeka izvan a to je kamen temeljac ka ostvarenju prebacivanja svijesti.
Znaš li ti šta to znači,pa više ti neće trebat inkarnacija kojom gubiš svjest prethodnog života.
Ja osobno više sam zainteresiran za nešto drugo a to je labalatorijsko stvaranje savršenog domaćina koji može izdržat mnogo duže od nekog nasumično odabranog,a to je dvostruki benefit,ne moraš parazitirat na drugom stvorenju,što je dobro za njih a ono što je dobro za nas,ne moramo prolazit kalvariju tjelesnog propadanja domaćina.
Jebeš ovo,čim se useliš nakon kratkog vremena već oboljevaš,prolaziš i trpiš bolove,pa onda nakon uginuća domaćina moraš skočit u nekog drugog i onda sve iz početka.
2014-04-11
Kloniranjem nečijeg dnk di ti opet za rasplod triba ženka pošto je to tako jer nema umjetne maternice dobivaš dnk dnk koliko je ta osoba stara šta znači da ako kloniraš dnk osobe od 50 godina to dijete klon ima dnk star 50 godina pa ono s 20 godina ima 70 godina.
2014-04-11
Priču o kloniranju zaboravi. Triba ti proizvod koji traje sto godina a ne ono već u tridesetoj je starac. Kloniranje je slijepa ulica. To prekriži u startu. Nepismen si. Vidim da ne kužiš ni najosnovnije stvari.
2014-04-11
Ne kužiš čak ni opsjedanje pa misliš kako ćeš ti kao duša A koja se nije inkarnirala opsjedri nekoga tko se inkarnirao i preuzeti njegovo tijelo , njega izbaciti a onda ćeš ti useliti i uživati u osjetilima.
Totalno si nepismen. Kad to osoba A radi onda je to kao da je staklo između pa dok to tijelo jede jagode osoba A nema osjetilo okusa nego proživljava sjećanja na to a nema stvarnog doživljaja.
Dakle lažni film.
Totalno si nepismen. Kad to osoba A radi onda je to kao da je staklo između pa dok to tijelo jede jagode osoba A nema osjetilo okusa nego proživljava sjećanja na to a nema stvarnog doživljaja.
Dakle lažni film.
2014-04-11
Previše si gledao SF filmove o kloniranju i kako neka duša uleti nekome u tijelo itd. Totalna nepismenost na ovom području.
Ne može ti nitko uletiti u tijelo. Kad se inkarniraš onda ta duša formira oko tijela svoju vibraciju i od tada pa nadalje oni su jedno i neodvojivi.
Odvojit se mogu jedino :
Izlaskom iz tijela no povezan si s tijelom opet jer ta vibracija kreirana je samo vaša i nitko drugi ne može uletit tu i okupirat tijelo.
Smrt tijela , nakon čega ta vibracija nestaje tj taj posebno formiran ovitak duše i tijela koji je jedinstven.
Ne može ti nitko uletiti u tijelo. Kad se inkarniraš onda ta duša formira oko tijela svoju vibraciju i od tada pa nadalje oni su jedno i neodvojivi.
Odvojit se mogu jedino :
Izlaskom iz tijela no povezan si s tijelom opet jer ta vibracija kreirana je samo vaša i nitko drugi ne može uletit tu i okupirat tijelo.
Smrt tijela , nakon čega ta vibracija nestaje tj taj posebno formiran ovitak duše i tijela koji je jedinstven.
2014-04-11
Natalitet će i dalje padat. Nekakvo ukidanje feminizma neće dovest do rasta nataliteta sam po sebi iz dva razloga , prvi je sve manje žena za rađanje a drugi je šta muški tj jedan poveći dio populacije jednostavno ne želi radit djecu zato šta se tamo neke nude pa bi on sad mora njih napumat i onda dobije brigu za cili život a nit ga ta ženska zanima nit išta da bi je trpija i još rinta ka pas za nekakvo dijete.
Bi one to rado al ogroman dio muške populacije to ne zanima. Muški žive kraće i vitalni su i nekakva djeca koja će se brinit o njima po stare dane ih ne zanimaju. Većini muških djeca su samo uteg. Drukčije je kad se zaljubi dok je mlađi al s obzirom da ni ukidanje feminizma ne bi otklonilo emanicipaciju onda opet imaš situaciju da ona može birat šta će a čim to može onda se može i rastsvit a čim to vidiš.odma bježiš jer ćeš na kraju dobit rastavu i alimentaciju a para nemaš.
Zato će to padat čak i kad se ukine feminizam.
U biti moraš financirat jako natalitet lovom ili doseljavat il kombinacija toga dvoje.
Problem s doseljavanjem je taj šta ima svoje granice s ta priča će se tek počet sad dešavat i onda je to sukob unutar takvih društava koje su natalitetne probleme rješavale doseljavanjem a manje davanjem love za natalitet da se ne mora doseljavat.
Doseljavanje je uvijek sukob kultura.
Bi one to rado al ogroman dio muške populacije to ne zanima. Muški žive kraće i vitalni su i nekakva djeca koja će se brinit o njima po stare dane ih ne zanimaju. Većini muških djeca su samo uteg. Drukčije je kad se zaljubi dok je mlađi al s obzirom da ni ukidanje feminizma ne bi otklonilo emanicipaciju onda opet imaš situaciju da ona može birat šta će a čim to može onda se može i rastsvit a čim to vidiš.odma bježiš jer ćeš na kraju dobit rastavu i alimentaciju a para nemaš.
Zato će to padat čak i kad se ukine feminizam.
U biti moraš financirat jako natalitet lovom ili doseljavat il kombinacija toga dvoje.
Problem s doseljavanjem je taj šta ima svoje granice s ta priča će se tek počet sad dešavat i onda je to sukob unutar takvih društava koje su natalitetne probleme rješavale doseljavanjem a manje davanjem love za natalitet da se ne mora doseljavat.
Doseljavanje je uvijek sukob kultura.
2014-04-11
i dalje verujem
da bi konf. balkan quattro :)
bila ok opcija
s/hr/bih/c.g.
bila ok opcija
s/hr/bih/c.g.
2020-04-21
Nema smisla se bavit ukidanjem feminizma jer se već proširilo među populacijom i umna šema je već formirana do 20 godine više manje najkasnije do 25 i ako je emanicipirana bit će cili život ta umna šema i ako bude imala dicu onda će tu umnu šemu prenosit na idući naraštaj i to jednostavno ne možeš više maknit iz društva.
Ono nekvalitetne žene za brak. Možeš pustit da se natalitet odvija kako se odvija dakle bijela kuga s kad nestane radnika useljavaš pa onda ako prođe prođe a ako ne imat ćeš sukob kultura došljaka i domaćih i tako ta priča.
Ne može ni država sve. Ne možeš natirat ni muškog da tako dovede u kuću , pravi im dicu , radi ka pas za obitelj i trpi nju i njene mušice koje su joj ugrađene tokom odgoja i za koje misli da to njoj tako mora biti u životu jer je ona to negdi gledala ,čula , sanjala o tome itd.
Uglavnom nema tu nekog rješenja , il ostani sam il se ženi il jedi govna. Ja sam odlučio da neću jest govna pa sam samac i tako mi pqše i kad pogledam šta mi se nudilo uteka san ća jer nije imalo smisla to ništa kako san ja to zamislija da triba bit. Ono nije to to , ne ženimo se radi toga nit radi toga kreiramo potomstvo.
Nije samac neka opcija al opet bolja od te koja se nudi ženidbom i ulaženjem u brak s takvim osobama ženskog spola s takvim emancipiranim mentalnim sklopom koji u osnovi u brqku može samo bit svađe ega i na kraju ništa drugo doli rastava a šta će mi to onda.
Ono nekvalitetne žene za brak. Možeš pustit da se natalitet odvija kako se odvija dakle bijela kuga s kad nestane radnika useljavaš pa onda ako prođe prođe a ako ne imat ćeš sukob kultura došljaka i domaćih i tako ta priča.
Ne može ni država sve. Ne možeš natirat ni muškog da tako dovede u kuću , pravi im dicu , radi ka pas za obitelj i trpi nju i njene mušice koje su joj ugrađene tokom odgoja i za koje misli da to njoj tako mora biti u životu jer je ona to negdi gledala ,čula , sanjala o tome itd.
Uglavnom nema tu nekog rješenja , il ostani sam il se ženi il jedi govna. Ja sam odlučio da neću jest govna pa sam samac i tako mi pqše i kad pogledam šta mi se nudilo uteka san ća jer nije imalo smisla to ništa kako san ja to zamislija da triba bit. Ono nije to to , ne ženimo se radi toga nit radi toga kreiramo potomstvo.
Nije samac neka opcija al opet bolja od te koja se nudi ženidbom i ulaženjem u brak s takvim osobama ženskog spola s takvim emancipiranim mentalnim sklopom koji u osnovi u brqku može samo bit svađe ega i na kraju ništa drugo doli rastava a šta će mi to onda.
2014-04-11
samo ti vjeruj... i imaj nadu... makar ti i duplo naplatilapizzon wrote:i dalje verujem
bila ok opcija
s/hr/bih/c.g.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dođite na predstavljanje nove knjige Tihomira Dujmovića ‘Regija kao Treća Jugoslavija’ – 1. travnja u Zagrebu
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
Page 5 of 13