Treća Jugoslavija
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Treća Jugoslavija
Trošiš energiju druže.Što više godina prođe od raspada Jugoslavije,to su manje šanse za nekakvom trećom.Tko bi danas išao obnavljat Austrougarsku.jastreb wrote:Jugoslavenstvo je nedan vid izrazavanja hrvststva.
Normalno da desnica to ni u snu nece priznati ,a oni bilo kakvo jugoslavenstvo automatski prikazuju kao antihrvatstvo iako je Hrvatska deset luta visr prospetirala u Jugi nego u NDH.
Treba se fokusirat na nešto novo,perspektivnije.
Kao što je zastario feudalizam,monarhije,isto tako zastario je i ovaj vid društvenog uređenja,nacije,države.
U budućnosti,imat ćeš korporativnu putovnicu,tak da bez obzira u kom kutku planeta živiš,ako si uposlenik neke mega korporacije,imat ćeš onoliko prava i privilegije koliko ta kompanija vrijedi.
Stvar državljanstva neće imati neki značaj u zemljama koje prihvate Novi Svjetski Poredak,jer u NWO,današnje republike,biti će na razini običnih administrativnih jedinica,kao što su u Hrvatskoj danas županije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IIIIDEŠ..!!! Ode Longi u Farmere i Kauboje..bit ce povrca i ghovedine..RayMabus wrote:Neću. Ne želim. U penziji sam. Idem se bavit biljkama i životinjama.סמאל wrote:Ali ja te mogu uposlit ako hoćeš,osim ako ti nije ispod čast da ti budem šef.
Guest- Guest
Očito ništa od uništenja emančipacije i matrijarhata.Legendovich wrote:IIIIDEŠ..!!! Ode Longi u Farmere i Kauboje..bit ce povrca i ghovedine..RayMabus wrote:Neću. Ne želim. U penziji sam. Idem se bavit biljkama i životinjama.סמאל wrote:Ali ja te mogu uposlit ako hoćeš,osim ako ti nije ispod čast da ti budem šef.
2015-07-23
unaprijed izgubljen fajt..sad ce morat imajci svojoj kuffat rucak i masirat itabane...סמאל wrote:Očito ništa od uništenja emančipacije i matrijarhata.Legendovich wrote:IIIIDEŠ..!!! Ode Longi u Farmere i Kauboje..bit ce povrca i ghovedine..RayMabus wrote:Neću. Ne želim. U penziji sam. Idem se bavit biljkama i životinjama.סמאל wrote:Ali ja te mogu uposlit ako hoćeš,osim ako ti nije ispod čast da ti budem šef.
Guest- Guest
Treća Jugoslavija je Miloševićeva Jugoslavija. Može da bude samo četvrta i to samo u glavama psihopata i ludaka.
ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
Kajzer bi svojevremeno rekao,kao sto je rekao i svabima dok su se josh pickli izmedju sebea..
"Ili cete se smiriti i poceti raditi,prestati ratovati,ili cu pobiti polovinu svih vas.."Svabi bili mudri..danas medju najjacima ekonomijama u svijetu..
Kajzer bi svojevremeno rekao,kao sto je rekao i svabima dok su se josh pickli izmedju sebea..
"Ili cete se smiriti i poceti raditi,prestati ratovati,ili cu pobiti polovinu svih vas.."Svabi bili mudri..danas medju najjacima ekonomijama u svijetu..
Guest- Guest
Balkanci bi ubili Kajzera i nastavili. Šta on ima nama da sere.Legendovich wrote:ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Legendovich wrote:ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
Svabe su valjda oko Stutgarta?
Nemci su jedan te isti narod ili kao Italijani, razni narodi udruzeni u Uniju, poznatija kao Italija.
Balkanci ne vole da rade, ali Balkanac voli da krade...
Vidim da ste slabi po proizvodnji krompira, 92 mesto, Srbija isto slaba 52.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
koja sam ja po reduSerbinho-3 wrote:Legendovich wrote:ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
Nemci su jedan te isti narod ili kao Italijani, razni narodi udruzeni u Uniju, poznatija kao Italija.
kod mene u vrtu ima viška
samo se još nije ni razvio
immortal-
2014-04-16
U suštini je uništen al je cijena previsoka. No uništen je.סמאל wrote:Očito ništa od uništenja emančipacije i matrijarhata.Legendovich wrote:IIIIDEŠ..!!! Ode Longi u Farmere i Kauboje..bit ce povrca i ghovedine..RayMabus wrote:Neću. Ne želim. U penziji sam. Idem se bavit biljkama i životinjama.סמאל wrote:Ali ja te mogu uposlit ako hoćeš,osim ako ti nije ispod čast da ti budem šef.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mortal wrote:koja sam ja po reduSerbinho-3 wrote:Legendovich wrote:ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
Ti si izuzetak.
Gledam listu Svetskih proizvodjaca krompira.
Mislio sam oko 10-15 mesta, kad ono Srbija na 52 mestu, Hrvatska na 92.
Pored Slavonije, to je bas los rezultat, kao i Srbija.
Krompir manje vise oko 1 euro kg ovde.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Potpuno nevažno.Ne znam jeli ti poznat eugeničko-tehnološki inovativni pristup kreiranja embria(pretpostavljam da bi tvoji Ashtari trebali bit upoznati s tim) tak da će jedan sasvim novi pristup pronatalitetnog i demografskog modela ali ne na nivou neke određene zajednice,već na planetarnom nivou.RayMabus wrote:U suštini je uništen al je cijena previsoka. No uništen je.סמאל wrote:Očito ništa od uništenja emančipacije i matrijarhata.Legendovich wrote:IIIIDEŠ..!!! Ode Longi u Farmere i Kauboje..bit ce povrca i ghovedine..RayMabus wrote:Neću. Ne želim. U penziji sam. Idem se bavit biljkama i životinjama.סמאל wrote:Ali ja te mogu uposlit ako hoćeš,osim ako ti nije ispod čast da ti budem šef.
Ok.možda ne bih smio spojlat, ali ne mogu odolit.
Mi imamo riješenja za sve ono o čemu si ti razbijao glavu,tak da patrijarhat,matrijarhat,pa i klasična obitelj odlaze u povijest.
Od najboljih svjetskih umova,ali i sportaša,možeš kreirati embrij koji će odrast u tehnološkoj maternici.
Trebaš recimo 1000 vrhunskih vojnika,kreiraš ih,te ih odgajaš do njihove zrelosti.
Kloniranje možda djeluje zastrašujuće,ali u civilizaciji budućnosti,neće bit moralnih dvojbi.
Ti ne želiš ženu,ali žudiš za potomstvom,pa to neće bit nikakav problem,ne treba ti surogat majka,odeš i naručiš sebi jedno ili čak nekoliko djece istog uzrasta,a čak možeš naručit djete koje će bit tvoj klon.
Da ne govorim kako će održavanje razumnog broja(kvalitetne) populacije,na taj način bit zajamčeno.
2015-07-23
Ne plaši se Longi ničega. I on je nekakvi kurčevi đeneral.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:mortal wrote:koja sam ja po reduSerbinho-3 wrote:Legendovich wrote:ekonomski potencijal je bio ogroman,steta sto su balkanski narodi tvrdovrati i svojeglavi...
Ti si izuzetak.
Gledam listu Svetskih proizvodjaca krompira.
Mislio sam oko 10-15 mesta, kad ono Srbija na 52 mestu, Hrvatska na 92.
Pored Slavonije, to je bas los rezultat, kao i Srbija.
Krompir manje vise oko 1 euro kg ovde.
immortal-
2014-04-16
Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
2014-04-11
nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
moze bit pokusaja al su osudjeni na propast
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Možda nema al ima načinu razmnožavanja. Zatvoriš žene ko stoku u hangar i služe samo za rasplod. Nemaš s njima ništa osim seksa a natalitet ne pada.Leviathan2 wrote:nema alternative razmnozavanju ljudi,RayMabus wrote:Ne plaši me. U pravu je. Ovo sa ženama i njihovim nametanjem matrijaharne imperije jednostavno ne ide. Tradicionalna obitelj je prošlost , moderna u stvari i ne postoji dakle neko novo rješenje mora postojat.Leviathan2 wrote:de nemoj strasit longija
moze bit pokusaja al su osudjeni na propast
2014-04-11
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dođite na predstavljanje nove knjige Tihomira Dujmovića ‘Regija kao Treća Jugoslavija’ – 1. travnja u Zagrebu
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
Page 4 of 13