Treća Jugoslavija
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Treća Jugoslavija
Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A mi baš mislili.kaya wrote:Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilikadzango wrote:A mi baš mislili.kaya wrote:Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
2015-08-15
Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilikadzango wrote:A mi baš mislili.kaya wrote:Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
2014-04-19
Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilikadzango wrote:A mi baš mislili.kaya wrote:Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
2015-08-15
kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilikadzango wrote:A mi baš mislili.kaya wrote:Sa Srbijom ? Ne, hvala. To je crna rupa regiona. Najsiromašnija incidentna i šizofrena zemlja u kojoj se uvodi policijski sat na 20 zaraženih a na 200 otvaraju lokali. Zamisli da imamo neku zajedničku vlast pa da tako bude i nama..dakle doviđorno s tom idejom !
Ja za drugačije veze i ne znam!
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:samo ti vjeruj... i imaj nadu... makar ti i duplo naplatilapizzon wrote:i dalje verujem
da bi konf. balkan quattro :)
bila ok opcija
s/hr/bih/c.g.
Jedino koaliciju onoga ko to predlozi da ga roknemo, svako svoga prepredlagaca, mislim da je to najpostenije
Guest- Guest
..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilikadzango wrote:
A mi baš mislili.
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
2015-08-15
dobro je nama u državi lopova i seljaka
što će nam još veća ista takva
Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:
Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilika
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
2014-04-19
Ne ista, uz postojeće lopove i seljake dobili bi još cenzuru, policijski sat i luđaštvo. Bjež s tim...Sora wrote:dobro je nama u državi lopova i seljaka
2015-08-15
Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.dzango wrote:Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:
Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?
2015-08-15
kaya wrote:Ne ista, uz postojeće lopove i seljake dobili bi još cenzuru, policijski sat i luđaštvo. Bjež s tim...Sora wrote:dobro je nama u državi lopova i seljaka
ali šta vas boli kiki za njih
nikad mi to neće biti jasno zbogčega se ovih par forumaša, a koji su vjerovatno reprezentat prosjeka, većinom bave situacijom u regionu
eto to mi nije jasno
jel toliko teško mesti pred svojim vratim
ili je ipak žaljenje
A što ću kad vidim, gledam n1 pa se jave iz zg, bg i sarajeva. Ne jave se iz helsinkija. Tako i komentiram...Sora wrote:kaya wrote:Ne ista, uz postojeće lopove i seljake dobili bi još cenzuru, policijski sat i luđaštvo. Bjež s tim...Sora wrote:dobro je nama u državi lopova i seljaka
ali šta vas boli kiki za njih
nikad mi to neće biti jasno zbogčega se ovih par forumaša, a koji su vjerovatno reprezentat prosjeka, većinom bave situacijom u regionu
eto to mi nije jasno
jel toliko teško mesti pred svojim vratim
ili je ipak žaljenje
2015-08-15
Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjujekaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?kaya wrote:
Pa znam da niste, samo kažem, niste više baš prilika
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
Guest- Guest
dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:samo ti vjeruj... i imaj nadu... makar ti i duplo naplatilapizzon wrote:i dalje verujem
da bi konf. balkan quattro :)
bila ok opcija
s/hr/bih/c.g.
Jedino koaliciju onoga ko to predlozi da ga roknemo, svako svoga prepredlagaca, mislim da je to najpostenije
Ovaj ružni Brnabić mi nešto preblijed za ostatak ekipekaya wrote:Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.dzango wrote:Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:
Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..
Pa daj zamisli da nam ti vladaju, za ubit se. Nisu ni naši nešto al ovo je teži oblik bolesti.tre wrote:Ovaj ružni Brnabić mi nešto preblijed za ostatak ekipekaya wrote:Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.dzango wrote:Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:
2015-08-15
dzango wrote:Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:
Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?
šta je ovo na slici, casting fellinijevog filma ili policijska kartoteka?
Kod nas niti jedna stranka ne može dobiti izbore da sklepa vladu, u srbiji budalaš dobija izbore sa dvotrećinskom većinom!!! Ono ne može biti normalno da ga jebeš. Lik jaše na valu ludila iz devedesetih i u svima vidi neprijatelje i sa svima je u zavadi a tamo prosipa priče kako je on sve te ustaše razjebao, zabranjuje oluje, jasenovac mu je svaki treći dan u ustima, svi ih mrze jer su uspješni od svih u svemu čega se dotaknu, onaj luđak nestorović lupeta o genetici i kloniranju ljudi, vanzemaljcima, čak im se i nole priključio u priči o nebeskom narodu...ono totalno ludilokaya wrote:Pa daj zamisli da nam ti vladaju, za ubit se. Nisu ni naši nešto al ovo je teži oblik bolesti.tre wrote:Ovaj ružni Brnabić mi nešto preblijed za ostatak ekipekaya wrote:Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.dzango wrote:Priznajte da se ipak rajcate:kaya wrote:
..dobro ni ja.
Glasaju, glasaju, dobro on doda još 50%, kolko treba. Al ima fanova. Retardirani su jbg, uvjerio ih je da su najjači, sila, balkanski tigar. Ne može ih razuvjeriti ni dvesta evrića plata.dzmrdz wrote:Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjujekaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..dzango wrote:
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
2015-08-15
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dođite na predstavljanje nove knjige Tihomira Dujmovića ‘Regija kao Treća Jugoslavija’ – 1. travnja u Zagrebu
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
Page 6 of 13