ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treća Jugoslavija

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Treća Jugoslavija - Page 9 Empty Re: Treća Jugoslavija

Post by IL Risorto Sun 3 May - 11:26

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati.. :clown
Meni je zanismljivije sto je Longi otisao u Farmere i Kauboje...Fajt protiv Emančipaćije propao..GF odheban,treba prezivjeti i uzgajati papicu.. cheers cheers cheers
Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.
Emančipacija i feminizan će i dalje bit temeljne društvene vrijednosti zapada,a u Novom svjetskom poretku njihov značaj biti će još izraženiji.
Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.

On može. I učinit će to.
JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?
Dobro da si spomenuo Jahvu,podsjetio si me da moram ići na misu. :rasta 
Zaželio sam se tjela Kristovog,odoh ga malo gricnut. :cleanteeth
Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.

Islam je isto abrahamska religija. Štuju ga.

Treća Jugoslavija - Page 9 Muslims-Protesters-Islam-Will-Dominate-The-World
A ja ti opet kažem da neće.Nije to prvi put kako je pokušao,ali nikad do kraja nije uspio.
Pokušavao je on to i prije,pod nekim drugim imenima i oblicima.
Prouči malo legendu o Marduk i Tiamat,možda ti neke stvari budu jasnije.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 3 May - 11:28

tre wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:Evo sad ove dvojice sa ratom zvijezda..ode tema u k..
lol!
Niko nema što ex iskon imade, nepoznato pleme, galalktičku federaciju i predstavnika sotonske vlade! :rasta

Samo fali sumar da uleti i kaze mars svi napolje iz moje sume haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Sun 3 May - 11:30

dzmrdz wrote:
tre wrote:
dzmrdz wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
Ne, strašno. To je doslovno ispod svakog minimuma kriterija.
Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na diku

Ja ovo prvi put vidim, ne mogu da verujem da su tog debila poslali u EU parlament da predstavlja Srbiju. iskreno nisma ni znao da je to njegov sin i da je neki politicar.
Moje selo su poharale ustase ali ta prica vise oko Jasenvca, 2 sv rata i sl mi je vec toliko odvratna kad znam zasto je pricaju da bi im mogao pucati u celo ladno pizda li im materina ona nenormalna, zive od te price dok mi nestajemo.
Koliko god se ja ne slagao  sa puno toga u HR i relativizacijom NDH od odredjenih grupa u Hrvatskoj, taj mali debil i njegov tata ne bi smeli da predstavljaju ni mesnu zajednicu vise u Srbiji, zajedno sa celokupnom garniturom iz 90-ih.
I to radi Srba na prvom mestu.
ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenija

Ja se slazem s tobom.
Po meni najmanje sto mogu d aurade kad su vec na srspku nesrecu na vlasti, jeste da cute i ne spominju vise nikakve ratove  i puste da svako svoje rane zaleci i mozda eventualno kroz neku trgovinu i fokusiranje na zivotno vazne stavri ti odnosi normalizuju kroz sledecih 50 godina, naravno svako u svojoj drzavi.

Nas Srba i Hrvata je ostalo toliko malo da stvarno nikome vise ne bi trebale nikakve exstra teritorije, i jedino kako s emozemo sacuvati jeste da utvrdimo neke normalne odnose jer sutra nam na kapije mogu pokucati milioni iz Aazije, kao sto vec jesu, i zbrisati nas ko da na snikad bilo nije. Zagarntovati jedni drugima prava manjina i da mogu fakultativno d auce o svojoj istoriji, veri i sta god i ne ceprkaj di ne treba vise.
To ne donosi nikakve političke poene i nema upotrebnu vrednost. Spinovanjer konflikta sa druge strane ima itekako korisnu stranu. Takve teme se aktuelizuju po potrebi za unutrašnju upotrebu i to onda kada je potrebno. Onda pustiš neku budalu poput onih Vulina da da neki intervju i napraviš frku da te niko ne bi pitao za korupciju, izdaju i šta ti već treba u tom trenutku.Ne interesuje njih ni Jasenovac, ni Vukovar, ni četnici, ni ustaše. Interesuju ih vile, milioni evra državnih poslova, vlast i prikrivanje svega toga.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 3 May - 11:32

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.
Emančipacija i feminizan će i dalje bit temeljne društvene vrijednosti zapada,a u Novom svjetskom poretku njihov značaj biti će još izraženiji.
Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.

On može. I učinit će to.
Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.

A ja ti opet kažem da neće.Nije to prvi put kako je pokušao,ali nikad do kraja nije uspio.
Pa i ne mora. Kao što rekoh sve su abrahamske religije njegove.

Shvatit ćeš kad počme antiislamsko raspoloženje u Njemačkoj.

Treća Jugoslavija - Page 9 Images?q=tbn%3AANd9GcTkrscGquMw9_W9gYCraksDuCV8Owsod5GkS0-4tZJRK_tfWbHQ&usqp=CAU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 3 May - 11:32

Džango, odlična vam ova "STARA SOKOLOVA". Kakve su šanse da je uvezemo u SLO?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 3 May - 11:35

dzmrdz wrote:
RayMabus wrote:
dzmrdz wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Šta su Ustaše ? Katolički fanatici.

Šta su Četnici ? SPC fanatici.

A šta su to ? Religije.

Puno je jači nego šta izgleda. Sve abrahamske religije su njegove. Sukob među religijama u ime Boga ga jača.

Komunisti u Americi , Francuskoj , Rusiji i Jugoslaviji su uveli emanicipaciu.

Jahvić dolazi.

E..oidem ja pre jedno 3 meseca nekim poslom, taman blizu Totenham Court rd u Londonu, kad me tamo spopadose ovi tvoji sajentolozi haha..uvukuse u zgradu, sedi, koji jezik pricas, evo knjige evo ovo ono..kad ja reko hvala...e to je 60 funti bla bla..reko hvala dovidjenja! :)
Nije bitno. Na 25 ljudi jedan pročita. Ne zanima svakoga. Oni moraju radit svoj dio posla.

Ma naplacuju to je problem, JW daju za dzabe..nek s epotrude malo
Ne zamaraj se. Ako te nešto nezanima i da je nula kuna nećeš pročitati. Sve je ok. Tek svako 25 pročita. Nije stvar u cijeni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 3 May - 11:36

Dok vas mazu s trecom Jugoslavijom, iza leda vam rade na novoj Austro-ugarskoj monarhiju. Ljudi, probudite se!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 3 May - 11:37

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:

On može. I učinit će to.

A šta su to ? Religije.

Puno je jači nego šta izgleda. Sve abrahamske religije su njegove. Sukob među religijama u ime Boga ga jača.

Jahvić dolazi.
Katolički,pravoslavni,muslimanski fanatici,pa i Židovi,uglavnom se kolju međusobno,i na taj način hrane tog svog entiteta.
Taj entitet zbilja jest jak,ali nedovoljno,kao i kroz povijest,njegova snaga oscilira,zato jest kreirao nekoliko alternativnih oblika da ga se hrani.
Svi ,,abrahamci'' jesu vojska njegova,ali s druge strane,imaš hinduističku Indiju,komunističku Kinu i dobrim djelom iluminatizirani liberalni zapad.Njemu je nemoguće porazit tri različite razine,jer istovremeno mora vodit bitku na više frontova,te protiv nekoliko različitih koncepta.
I ne zaboravi još,JHWH je jedan abrahamski bog,ali je svojom šeptljavosti uspio stvorit samodestruktivne entitete tak da Jahve-Allah i ako je jedan,istovremeno postoji i kao dva.
To je nešto kao ouroboros,zmija koja sama jede svoj rep,Allah proždire Jahvu a Jahve Allaha.
Trojedan bog,sam je sebi najveća prijetnja.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 3 May - 11:39

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati.. :clown
Meni je zanismljivije sto je Longi otisao u Farmere i Kauboje...Fajt protiv Emančipaćije propao..GF odheban,treba prezivjeti i uzgajati papicu.. cheers cheers cheers

On može. I učinit će to.

Ovo epidemiološka oprema? Nedostaju rukavice...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 3 May - 11:40

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

On može. I učinit će to.

A šta su to ? Religije.

Jahvić dolazi.
Katolički,pravoslavni,muslimanski fanatici,pa i Židovi,uglavnom se kolju međusobno,i na taj način hrane tog svog entiteta.
Taj entitet zbilja jest jak,ali nedovoljno,kao i kroz povijest,njegova snaga oscilira,zato jest kreirao nekoliko alternativnih oblika da ga se hrani.
Svi ,,abrahamci'' jesu vojska njegova,ali s druge strane,imaš hinduističku Indiju,komunističku Kinu i dobrim djelom iluminatizirani liberalni zapad.Njemu je nemoguće porazit tri različite razine,jer istovremeno mora vodit bitku na više frontova,te protiv nekoliko različitih koncepta.
I ne zaboravi još,JHWH je jedan abrahamski bog,ali je svojom šeptljavosti uspio stvorit samodestruktivne entitete tak da Jahve-Allah i ako je jedan,istovremeno postoji i kao dva.
To je nešto kao ouroboros,zmija koja sama jede svoj rep,Allah proždire Jahvu a Jahve Allaha.
Trojedan bog,sam je sebi najveća prijetnja.
Dovoljno je jak da zbaci emaniciju. Upravo to će se i desit. Zato ti ja doma spavam i ne radim ništa jer znam šta slijedi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 3 May - 11:45

RayMabus wrote:Dovoljno je jak da zbaci emaniciju. Upravo to će se i desit. Zato ti ja doma spavam i ne radim ništa jer znam šta slijedi.
Ali ne može.Ajde reci,što misliš pod čijim utjecajem je zapadna liberalna demokracija,jeli pod njegovim ili nečijim drugim ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by immortal Sun 3 May - 11:47

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Dovoljno je jak da zbaci emaniciju. Upravo to će se i desit. Zato ti ja doma spavam i ne radim ništa jer znam šta slijedi.
Ali ne može.Ajde reci,što misliš pod čijim utjecajem je zapadna liberalna demokracija,jeli pod njegovim ili nečijim drugim ?
židovi, antikristi
ali i njima je propisan kraj
čemu trošenje riječi
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Sun 3 May - 11:48

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

On može. I učinit će to.

Treća Jugoslavija - Page 9 Images?q=tbn%3AANd9GcTkrscGquMw9_W9gYCraksDuCV8Owsod5GkS0-4tZJRK_tfWbHQ&usqp=CAU
:tu
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 3 May - 11:53

dzango wrote:
dzmrdz wrote:
tre wrote:
dzmrdz wrote:
tre wrote:
Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na diku

Ja ovo prvi put vidim, ne mogu da verujem da su tog debila poslali u EU parlament da predstavlja Srbiju. iskreno nisma ni znao da je to njegov sin i da je neki politicar.
Moje selo su poharale ustase ali ta prica vise oko Jasenvca, 2 sv rata i sl mi je vec toliko odvratna kad znam zasto je pricaju da bi im mogao pucati u celo ladno pizda li im materina ona nenormalna, zive od te price dok mi nestajemo.
Koliko god se ja ne slagao  sa puno toga u HR i relativizacijom NDH od odredjenih grupa u Hrvatskoj, taj mali debil i njegov tata ne bi smeli da predstavljaju ni mesnu zajednicu vise u Srbiji, zajedno sa celokupnom garniturom iz 90-ih.
I to radi Srba na prvom mestu.
ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenija

Ja se slazem s tobom.
Po meni najmanje sto mogu d aurade kad su vec na srspku nesrecu na vlasti, jeste da cute i ne spominju vise nikakve ratove  i puste da svako svoje rane zaleci i mozda eventualno kroz neku trgovinu i fokusiranje na zivotno vazne stavri ti odnosi normalizuju kroz sledecih 50 godina, naravno svako u svojoj drzavi.

Nas Srba i Hrvata je ostalo toliko malo da stvarno nikome vise ne bi trebale nikakve exstra teritorije, i jedino kako s emozemo sacuvati jeste da utvrdimo neke normalne odnose jer sutra nam na kapije mogu pokucati milioni iz Aazije, kao sto vec jesu, i zbrisati nas ko da na snikad bilo nije. Zagarntovati jedni drugima prava manjina i da mogu fakultativno d auce o svojoj istoriji, veri i sta god i ne ceprkaj di ne treba vise.
To ne donosi nikakve političke poene i nema upotrebnu vrednost. Spinovanjer konflikta sa druge strane ima itekako korisnu stranu. Takve teme se aktuelizuju po potrebi za unutrašnju upotrebu i to onda kada je potrebno. Onda pustiš neku budalu poput onih Vulina da da neki intervju i napraviš frku da te niko ne bi pitao za korupciju, izdaju i šta ti već treba u tom trenutku.Ne interesuje njih ni Jasenovac, ni Vukovar, ni četnici, ni ustaše. Interesuju ih vile, milioni evra državnih poslova, vlast i prikrivanje svega toga.

Naravno! Meni je jasno da to nije niko skuzio 90-ih, tj vecina nisu, ali mi nije jasno da ni danas to ne vide nakon svega. U Srbiji pogotovo nakon svih debaklova sto vojnih, sto politickih i ekonomskih i svih drugi vrsta.
Jebote satrase Srbiju ko da su najveci neprijatelji...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 3 May - 11:53

mortal wrote:
סמאל wrote:
židovi, antikristi
ali i njima je propisan kraj
čemu trošenje riječi
Činite veliku pogrešku što Židove trpate u isti koš s tim nekakvim tobožnjim,,Antikistom''
Taj famozni,,Antikrist'' stolovat će ti u Vatikanu.
I ne,nije kraj,tek je početak,nama su poznata vaša,,Otkrivenja'' i spremni smo na njih.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 3 May - 11:56

marcellus wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
😀..dobro ni ja.
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
Priznajte da se ipak rajcate:

Treća Jugoslavija - Page 9 95626396_1554935271346623_4575308379869675520_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&_nc_ohc=YcylGzKHjQQAX9aj5d9&_nc_ht=scontent.fbeg7-1

šta je ovo na slici, casting fellinijevog filma ili policijska kartoteka?
Menažerija, jebeš im mater. Samo što su one prave životinje mnogo plemenitije.

http://ijsetr.org/wp-content/uploads/2017/05/IJSETR-VOL-6-ISSUE-5-788-791.pdf

fizionomija kriminalca (znanstveni rad)

With the help of image
processing and fuzzy logic we can detect the differences of the
physical anomalies postulated in his theory of criminology that
can distinguish a criminal from a non-criminal. Once a suitable
picture of a criminal/non-criminal is captured it undergoes
several refinements. After such refinements to measure the size
and location of the physical anomalies we need the boundaries
of the anomalies hence with the help of certain edge detection
algorithms, fine edges of the picture are recorded. To measure
the length of the features certain pixels are plotted and thus the
distance between them is calculated by Eucledian Distance
formula. These values are later put in a Fuzzy Model and
distinguished as small, medium or large and based on which the
conclusion of whether a person is criminal or not is given.

kurac za ove ti ne treba nikakav softver to vidiš

Malo si me zaintrigirao s ovim 'radom', kao sto sam i mislio to je bullshit science jos uvek..
https://blogs.scientificamerican.com/observations/can-we-read-a-persons-character-from-facial-images/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Sun 3 May - 11:57

Eroo wrote:Džango, odlična vam ova "STARA SOKOLOVA". Kakve su šanse da je uvezemo u SLO?
Nemam pojma. Piši im na: https://starasokolova.com/kontakt/  . Ili probaj u Merkatoru i Konzumu, vidim da njih stavljaju kao trgovine u Beogradu gde se može kupiti. Ja ću onih 100 evra što daje Adem Vuchiqi proslediti tastu za jedno 500 kila kajsije, pa me ne interesuju ove kupovne.

Last edited by dzango on Sun 3 May - 11:57; edited 1 time in total
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 3 May - 11:57

RayMabus wrote:

I da,šta s tim ?
Pa upravo računamo na to.
Muslići tamane kršćane i židove,kršćani tamane musliće a Židovi će njukati cijeli middle east.
To to je rezultat 3:0 za nas,i onda u finale idemo s pobjednikom. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 3 May - 12:07

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

I da,šta s tim ?
Pa upravo računamo na to.
Muslići tamane kršćane i židove,kršćani tamane musliće a Židovi će njukati cijeli middle east.
To to je rezultat 3:0 za nas,i onda u finale idemo s pobjednikom. :cleanteeth
Taj sistem se zove teokracija. Tu emanicipacija ne caruje.

Moram li ti nacrtat ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 3 May - 12:08

Pobjednici u internom abrahamskom sukobu,prema poraženoj abrahamskoj braći,odnosit će se tako da ni u najgorim horor filmovima takve scene nisu viđene,onda kad se mi pojavimo,poraženi iz tog sukoba,doživit će nas kao spasitelje i prihvatit našu doktrinu,te ustat protiv svojih ugnjetavača.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 3 May - 12:08

סמאל wrote:
Reci mi da ne može kroz koju godinu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics