Treća Jugoslavija
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Treća Jugoslavija
tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
Meni je zanismljivije sto je Longi otisao u Farmere i Kauboje...Fajt protiv Emančipaćije propao..GF odheban,treba prezivjeti i uzgajati papicu..
Meni je zanismljivije sto je Longi otisao u Farmere i Kauboje...Fajt protiv Emančipaćije propao..GF odheban,treba prezivjeti i uzgajati papicu..
Guest- Guest
Klonovi imaju dušu tupino.סמאל wrote:Zato se i radi na klonovima.Klonovi nemaju dušu.A što se tiče opsjedanja,imaš nešto učinkovitije,ne znam kako da to nazovem,spajanjem,integracijom ili nekako drugačije.RayMabus wrote:Ne kužiš čak ni opsjedanje pa misliš kako ćeš ti kao duša A koja se nije inkarnirala opsjedri nekoga tko se inkarnirao i preuzeti njegovo tijelo , njega izbaciti a onda ćeš ti useliti i uživati u osjetilima.
Totalno si nepismen. Kad to osoba A radi onda je to kao da je staklo između pa dok to tijelo jede jagode osoba A nema osjetilo okusa nego proživljava sjećanja na to a nema stvarnog doživljaja.
Dakle lažni film.
Ne bih trebao tako izravno pisat o tome,ali kad me vučeš za jezik,postoji red koji se naziva O9A,koji prakticiraju nešto vama Ashtarskim potrkalima nepojmljivo.
Roditelji koji odgajaju vlastitu djecu da bi ih integrirali s onima koje oni nazivaju,,mračni bogovi'' to nije opsjednuće,već dobrovoljno spajanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
Emančipacija i feminizan će i dalje bit temeljne društvene vrijednosti zapada,a u Novom svjetskom poretku njihov značaj biti će još izraženiji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Očekivao sam da ćeš to reći. Potkrijepi svoju tvrdnju a onda ću ti ja reći zašto nemaju.RayMabus wrote:Klonovi imaju dušu tupino.סמאל wrote:Zato se i radi na klonovima.Klonovi nemaju dušu.A što se tiče opsjedanja,imaš nešto učinkovitije,ne znam kako da to nazovem,spajanjem,integracijom ili nekako drugačije.RayMabus wrote:Ne kužiš čak ni opsjedanje pa misliš kako ćeš ti kao duša A koja se nije inkarnirala opsjedri nekoga tko se inkarnirao i preuzeti njegovo tijelo , njega izbaciti a onda ćeš ti useliti i uživati u osjetilima.
Totalno si nepismen. Kad to osoba A radi onda je to kao da je staklo između pa dok to tijelo jede jagode osoba A nema osjetilo okusa nego proživljava sjećanja na to a nema stvarnog doživljaja.
Dakle lažni film.
Ne bih trebao tako izravno pisat o tome,ali kad me vučeš za jezik,postoji red koji se naziva O9A,koji prakticiraju nešto vama Ashtarskim potrkalima nepojmljivo.
Roditelji koji odgajaju vlastitu djecu da bi ih integrirali s onima koje oni nazivaju,,mračni bogovi'' to nije opsjednuće,već dobrovoljno spajanje.
2015-07-23
vidim..!!!..Vidim..!!! Longi za sporetom kuffa rucak....majka mu dolazi...on sa smjeskom joj stolicu pomice da ona sjedne za stol...nudi joj rucak i postavlja jelo na stol...zajedno jedu,smjeskaju se jedno drugom..vidim..!!!...Vidim...!!! mama mu je sjela na trosid,stavila umorna stopala na tabure,a Lngi ih masira,..kavica se kuffa na sporetu...ufffff...Ne vidim nishta vise...Ovo me je iscrpilo..!!!סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
Emančipacija i feminizan će i dalje bit temeljne društvene vrijednosti zapada,a u Novom svjetskom poretku njihov značaj biti će još izraženiji.
Guest- Guest
Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
On može. I učinit će to.
2014-04-11
ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenijadzmrdz wrote:tre wrote:Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na dikukaya wrote:Ne, strašno. To je doslovno ispod svakog minimuma kriterija.tre wrote:Kod nas niti jedna stranka ne može dobiti izbore da sklepa vladu, u srbiji budalaš dobija izbore sa dvotrećinskom većinom!!! Ono ne može biti normalno da ga jebeš. Lik jaše na valu ludila iz devedesetih i u svima vidi neprijatelje i sa svima je u zavadi a tamo prosipa priče kako je on sve te ustaše razjebao, zabranjuje oluje, jasenovac mu je svaki treći dan u ustima, svi ih mrze jer su uspješni od svih u svemu čega se dotaknu, onaj luđak nestorović lupeta o genetici i kloniranju ljudi, vanzemaljcima, čak im se i nole priključio u priči o nebeskom narodu...ono totalno ludilokaya wrote:
Pa daj zamisli da nam ti vladaju, za ubit se. Nisu ni naši nešto al ovo je teži oblik bolesti.
Ja ovo prvi put vidim, ne mogu da verujem da su tog debila poslali u EU parlament da predstavlja Srbiju. iskreno nisma ni znao da je to njegov sin i da je neki politicar.
Moje selo su poharale ustase ali ta prica vise oko Jasenvca, 2 sv rata i sl mi je vec toliko odvratna kad znam zasto je pricaju da bi im mogao pucati u celo ladno pizda li im materina ona nenormalna, zive od te price dok mi nestajemo.
Koliko god se ja ne slagao sa puno toga u HR i relativizacijom NDH od odredjenih grupa u Hrvatskoj, taj mali debil i njegov tata ne bi smeli da predstavljaju ni mesnu zajednicu vise u Srbiji, zajedno sa celokupnom garniturom iz 90-ih.
I to radi Srba na prvom mestu.
JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
On može. I učinit će to.
Dobro da si spomenuo Jahvu,podsjetio si me da moram ići na misu.
Zaželio sam se tjela Kristovog,odoh ga malo gricnut.
2015-07-23
Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
On može. I učinit će to.
Islam je isto abrahamska religija. Štuju ga.
2014-04-11
tre wrote:ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenijadzmrdz wrote:tre wrote:Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na dikukaya wrote:Ne, strašno. To je doslovno ispod svakog minimuma kriterija.tre wrote:
Kod nas niti jedna stranka ne može dobiti izbore da sklepa vladu, u srbiji budalaš dobija izbore sa dvotrećinskom većinom!!! Ono ne može biti normalno da ga jebeš. Lik jaše na valu ludila iz devedesetih i u svima vidi neprijatelje i sa svima je u zavadi a tamo prosipa priče kako je on sve te ustaše razjebao, zabranjuje oluje, jasenovac mu je svaki treći dan u ustima, svi ih mrze jer su uspješni od svih u svemu čega se dotaknu, onaj luđak nestorović lupeta o genetici i kloniranju ljudi, vanzemaljcima, čak im se i nole priključio u priči o nebeskom narodu...ono totalno ludilo
Ja ovo prvi put vidim, ne mogu da verujem da su tog debila poslali u EU parlament da predstavlja Srbiju. iskreno nisma ni znao da je to njegov sin i da je neki politicar.
Moje selo su poharale ustase ali ta prica vise oko Jasenvca, 2 sv rata i sl mi je vec toliko odvratna kad znam zasto je pricaju da bi im mogao pucati u celo ladno pizda li im materina ona nenormalna, zive od te price dok mi nestajemo.
Koliko god se ja ne slagao sa puno toga u HR i relativizacijom NDH od odredjenih grupa u Hrvatskoj, taj mali debil i njegov tata ne bi smeli da predstavljaju ni mesnu zajednicu vise u Srbiji, zajedno sa celokupnom garniturom iz 90-ih.
Ja se slazem s tobom.
Po meni najmanje sto mogu d aurade kad su vec na srspku nesrecu na vlasti, jeste da cute i ne spominju vise nikakve ratove i puste da svako svoje rane zaleci i mozda eventualno kroz neku trgovinu i fokusiranje na zivotno vazne stavri ti odnosi normalizuju kroz sledecih 50 godina, naravno svako u svojoj drzavi.
Nas Srba i Hrvata je ostalo toliko malo da stvarno nikome vise ne bi trebale nikakve exstra teritorije, i jedino kako s emozemo sacuvati jeste da utvrdimo neke normalne odnose jer sutra nam na kapije mogu pokucati milioni iz Aazije, kao sto vec jesu, i zbrisati nas ko da na snikad bilo nije. Zagarntovati jedni drugima prava manjina i da mogu fakultativno d auce o svojoj istoriji, veri i sta god i ne ceprkaj di ne treba vise.
Guest- Guest
Niko nema što ex iskon imade, nepoznato pleme, galalktičku federaciju i predstavnika sotonske vlade!dzmrdz wrote:kaya wrote:Evo sad ove dvojice sa ratom zvijezda..ode tema u k..
;-Ddzmrdz wrote:Penzioneri..oni ga drze bukvalno plus oni ucenjeni radnim mestom. Zato i uveo policijski sat, da sacuva biracko telo...kaya wrote:Glasaju, glasaju, dobro on doda još 50%, kolko treba. Al ima fanova. Retardirani su jbg, uvjerio ih je da su najjači, sila, balkanski tigar. Ne može ih razuvjeriti ni dvesta evrića plata.dzmrdz wrote:Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjujekaya wrote:..dobro ni ja.dzmrdz wrote:kaya wrote:
Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..
Ja za drugačije veze i ne znam!
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
Nasmija me.
Šta su Ustaše ? Katolički fanatici.RayMabus wrote:Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
On može. I učinit će to.
Šta su Četnici ? SPC fanatici.
A šta su to ? Religije.
Puno je jači nego šta izgleda. Sve abrahamske religije su njegove. Sukob među religijama u ime Boga ga jača.
Komunisti u Americi , Francuskoj , Rusiji i Jugoslaviji su uveli emanicipaciu.
Jahvić dolazi.
2014-04-11
Baš tako, de pusti da ljudi prebole i da se pomire barem do granice snošljivosti i tolerancije, ovako to biva kao da nam netko stalno drži olovne kugle na nogamadzmrdz wrote:tre wrote:ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenijadzmrdz wrote:tre wrote:Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na dikukaya wrote:
Ne, strašno. To je doslovno ispod svakog minimuma kriterija.
Ja se slazem s tobom.
Po meni najmanje sto mogu d aurade kad su vec na srspku nesrecu na vlasti, jeste da cute i ne spominju vise nikakve ratove i puste da svako svoje rane zaleci i mozda eventualno kroz neku trgovinu i fokusiranje na zivotno vazne stavri ti odnosi normalizuju kroz sledecih 50 godina, naravno svako u svojoj drzavi.
Nas Srba i Hrvata je ostalo toliko malo da stvarno nikome vise ne bi trebale nikakve exstra teritorije, i jedino kako s emozemo sacuvati jeste da utvrdimo neke normalne odnose jer sutra nam na kapije mogu pokucati milioni iz Aazije, kao sto vec jesu, i zbrisati nas ko da na snikad bilo nije. Zagarntovati jedni drugima prava manjina i da mogu fakultativno d auce o svojoj istoriji, veri i sta god i ne ceprkaj di ne treba vise.
RayMabus wrote:Šta su Ustaše ? Katolički fanatici.RayMabus wrote:Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:
Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.
On može. I učinit će to.
A šta su to ? Religije.
Puno je jači nego šta izgleda. Sve abrahamske religije su njegove. Sukob među religijama u ime Boga ga jača.
Jahvić dolazi.
E..oidem ja pre jedno 3 meseca nekim poslom, taman blizu Totenham Court rd u Londonu, kad me tamo spopadose ovi tvoji sajentolozi haha..uvukuse u zgradu, sedi, koji jezik pricas, evo knjige evo ovo ono..kad ja reko hvala...e to je 60 funti bla bla..reko hvala dovidjenja! :)
Guest- Guest
tre wrote:Baš tako, de pusti da ljudi prebole i da se pomire barem do granice snošljivosti i tolerancije, ovako to biva kao da nam netko stalno drži olovne kugle na nogamadzmrdz wrote:tre wrote:ajde ono kad u srbiji o tome laprdaju no oni pošalju debila da to isto priča u EU parlamentu protij jedne članice EU a poslje toga očekuju da ih RH pogura u pristupnim pregovorima i da im općenito olakša put u EU. Totalna shizofrenijadzmrdz wrote:tre wrote:
Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na diku
Ja se slazem s tobom.
Guest- Guest
Nije bitno. Na 25 ljudi jedan pročita. Ne zanima svakoga. Oni moraju radit svoj dio posla.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Šta su Ustaše ? Katolički fanatici.RayMabus wrote:Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:
Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.
On može. I učinit će to.
A šta su to ? Religije.
Jahvić dolazi.
E..oidem ja pre jedno 3 meseca nekim poslom, taman blizu Totenham Court rd u Londonu, kad me tamo spopadose ovi tvoji sajentolozi haha..uvukuse u zgradu, sedi, koji jezik pricas, evo knjige evo ovo ono..kad ja reko hvala...e to je 60 funti bla bla..reko hvala dovidjenja! :)
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije bitno. Na 25 ljudi jedan pročita. Ne zanima svakoga. Oni moraju radit svoj dio posla.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Šta su Ustaše ? Katolički fanatici.RayMabus wrote:Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:
JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?
A šta su to ? Religije.
Jahvić dolazi.
Ma naplacuju to je problem, JW daju za dzabe..nek s epotrude malo
Guest- Guest
A ja ti opet kažem da neće.Nije to prvi put kako je pokušao,ali nikad do kraja nije uspio.RayMabus wrote:Ovo ću ti reč samo jednom , čitaj sa razumijevanjem : Jahve će dominirati svijetom.סמאל wrote:JHWH jest trenutno moćan,ali bili su i neki prije njega,pa gdje su oni danas ?RayMabus wrote:Ne mogu ja ali znam tko može. Ima više negativnih vanzemaljaca. Postoji i entiet zvan Jahve.סמאל wrote:Pa to i jest jedino što može,šta on kao individua može protiv cijelog sustava,umjesto da se pokori i postane legalist.Legendovich wrote:tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati..
On može. I učinit će to.
Pokušavao je on to i prije,pod nekim drugim imenima i oblicima.
Prouči malo legendu o Marduk i Tiamat,možda ti neke stvari budu jasnije.
2015-07-23
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dođite na predstavljanje nove knjige Tihomira Dujmovića ‘Regija kao Treća Jugoslavija’ – 1. travnja u Zagrebu
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
» Osniva li se treća suverena albanska država, nešto kao "muslimanski Vatikan"
» Sendviči & "nepoznata" treća strana
» Živi zid treća politička sila u zemlji s 14 %
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PITANJA BIH: gđa KGK TREĆA na rang listi
Page 8 of 13