ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treća Jugoslavija

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Treća Jugoslavija - Page 10 Empty Re: Treća Jugoslavija

Post by RayMabus 3/5/2020, 12:08

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Dovoljno je jak da zbaci emaniciju. Upravo to će se i desit. Zato ti ja doma spavam i ne radim ništa jer znam šta slijedi.
Ali ne može.Ajde reci,što misliš pod čijim utjecajem je zapadna liberalna demokracija,jeli pod njegovim ili nečijim drugim ?
Reci mi da ne može kroz koju godinu.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/5/2020, 12:09

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:Dovoljno je jak da zbaci emaniciju. Upravo to će se i desit. Zato ti ja doma spavam i ne radim ništa jer znam šta slijedi.
Ali ne može.Ajde reci,što misliš pod čijim utjecajem je zapadna liberalna demokracija,jeli pod njegovim ili nečijim drugim ?
Zašto ti navijaš za Allaha ? Pa on je neprijatelj i Ashtarima.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/5/2020, 12:12

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Navijam za pad emanicipacije. Ja sam general....s pet zvjezdica....cilj ne bira sredstva.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:16

dzango wrote:
Eroo wrote:Džango, odlična vam ova "STARA SOKOLOVA". Kakve su šanse da je uvezemo u SLO?
Nemam pojma. Piši im na: https://starasokolova.com/kontakt/  . Ili probaj u Merkatoru i Konzumu, vidim da njih stavljaju kao trgovine u Beogradu gde se može kupiti. Ja ću onih 100 evra što daje Adem Vuchiqi proslediti tastu za jedno 500 kila kajsije, pa me ne interesuju ove kupovne.

E ja sam nasao neku bugarsku ovde, za 19 funti kod turcina, zove se Peshterska, lozovaca ali predivna za piti. 

https://www.theliquorbarn.com/peshterska-grape-brandy-1l/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/5/2020, 12:16

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Navijam za pad emanicipacije. Ja sam general....s pet zvjezdica....cilj ne bira sredstva.
Glupost,to ti je kao da ideš rušit kuću samo zato što te nervira jedan prozor.Pa nije li lakše zamjenit jedan prozor,nego srušit cijelu kuću.
Hipotetički,abrahamski bog i kad bi uništio tu tvoju emančipaciju,jesi li svjestan kolateralne štete koja daleko nadilazi značaj emančipacije.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:18

סמאל wrote:
mortal wrote:
סמאל wrote:
židovi, antikristi
ali i njima je propisan kraj
čemu trošenje riječi
Činite veliku pogrešku što Židove trpate u isti koš s tim nekakvim tobožnjim,,Antikistom''
Taj famozni,,Antikrist'' stolovat će ti u Vatikanu.
I ne,nije kraj,tek je početak,nama su poznata vaša,,Otkrivenja'' i spremni smo na njih.
vec stoluje,i porucuje da eU granice treba izbrisati,kozojebe pustiti da napuce Europu..Samo Morty je malo kratka daha u dubljem razmisljanju,ne shvaca da je Vatikan u stvar antijezus..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/5/2020, 12:19

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Glupost,to ti je kao da ideš rušit kuću samo zato što te nervira jedan prozor.Pa nije li lakše zamjenit jedan prozor,nego srušit cijelu kuću.
Hipotetički,abrahamski bog i kad bi uništio tu tvoju emančipaciju,jesi li svjestan kolateralne štete koja daleko nadilazi značaj emančipacije.
Pa lijepo sam vam rekao da ju maknete. Nije moj problem šta ne čujete.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:21

jbt tema o trecoj jugoslaviji se zavrsila ratom izmedju andromede i jupitera i savetovanjem o rakiji... scratch
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 3/5/2020, 12:23

mortal wrote:
סמאל wrote:
židovi, antikristi
čemu trošenje riječi
Očito je da umjesto Biblije čitaš nekakve antisemitske brošure i ultramontanske biltenčiće.

Židovi će biti (a i bili su) putokaz svim narodima.

Sv.Pavao u više navrata upozorava kršćane (bivše pogane)da se nipošto ne uzvišuju nad Židovima.

Ne naziva se Jahve uzalud Bog Abrahamov,Izakov i Jakovljev. Naprotiv i Isus ga tako zove!!!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus 3/5/2020, 12:23

kaya wrote:Ima grupa u rh koje relativiziraju ndh ali oni su ridikuli, ridukulima i progledaju kroz prste i to je sve. Ovo je tamo službeni stav. Pa to kao da mi pošaljemo bujanca u eu parlament da sere.

ima ih ali su marginalni, dok onih koji relativiziraju revolucionarni poslijeratni teror i komunizam ima puno više i puno su prominentniji u javnom prostoru. Ispada da su oni koje je ubio pavelić teže mrtvi a oni koje je pobio tito samo lakše poginuli.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:23

kaya wrote:A glumataju i ovi tu s ustašama. To je kao onaj što se potukao s kipom rade končara jer mrzi partizane i srbe pa mu je kip pao na glavu. U bolnici je plakao i rekao da nije tako mislio 😀
https://youtu.be/IUyR9s6_R3k

rade je jeben tip pogotovo kad je kip...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:25

Maggie19 wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
😀..dobro ni ja.
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjuje
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
Glasaju, glasaju, dobro on doda još 50%, kolko treba. Al ima fanova. Retardirani su jbg, uvjerio ih je da su najjači, sila, balkanski tigar. Ne može ih razuvjeriti ni dvesta evrića plata.
Penzioneri..oni ga drze bukvalno plus oni ucenjeni radnim mestom. Zato i uveo policijski sat, da sacuva biracko telo...
;-D
Nasmija me.

Kad vec ne mozemo plakati haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 3/5/2020, 12:28

dzango wrote:
Eroo wrote:Džango, odlična vam ova "STARA SOKOLOVA". Kakve su šanse da je uvezemo u SLO?
Nemam pojma. Piši im na: https://starasokolova.com/kontakt/  . Ili probaj u Merkatoru i Konzumu, vidim da njih stavljaju kao trgovine u Beogradu gde se može kupiti. Ja ću onih 100 evra što daje Adem Vuchiqi proslediti tastu za jedno 500 kila kajsije, pa me ne interesuju ove kupovne.

Zanimljivo, uopće nema onaj karakteristični, meni odbijajuč, miris obične šljive.
Jučer sam dobio jednu flašu...Nisam baš za alkohol, ali ovo je baš lijek, i za  tijelo i za dušu. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/5/2020, 12:29

jastreb wrote:
mortal wrote:
סמאל wrote:
židovi, antikristi
čemu trošenje riječi
Očito je da umjesto Biblije čitaš nekakve antisemitske brošure i ultramontanske biltenčiće.

Sv.Pavao u više navrata upozorava kršćane (bivše pogane)da se nipošto ne uzvišuju nad Židovima.

Ne naziva se Jahve uzalud Bog Abrahamov,Izakov i Jakovljev. Naprotiv i Isus ga tako zove!!!
Upravo sam je post iznad upozorio na tu pogrešku.
Ironično,od tebe bi se očekivalo da budeš stručnjak na području marxizma,a poznaješ kršćansku vjeru bolje od tih turbo vjernika.
Njezino poimanje Židova primjerenije je islamskom,nego kršćanskom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Eroo 3/5/2020, 12:31

dzmrdz wrote:jbt tema o trecoj jugoslaviji se zavrsila ratom izmedju andromede i jupitera i savetovanjem o rakiji... scratch
Sve ti je navedeno izmišljotina, osim rakija. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by marcellus 3/5/2020, 12:34

dzmrdz wrote:
Mislim da je to jos uvek 'far-fetched'koncept da se na osnovu ljudskog lica mogu odrediti personality traits 100% ali ajde recimo da postoji neka sansa.
Veca je sansa da mi pripisujemo osobine ljudima na osnovu nase percepcije odredjenih fizickih karakteristika te tako tretiramo te osobe.

ja nprz znam da puno ljudi mene cita kao araogantnu osobu jer imam dry sense for humor a fizionomija mog lica zna biti vrlo ozbiljna pa sam se ne jednom uvalio u nevolju haha..

p.s.
 ja na primer mogu prema nacinu na koji s eneko oblaci da zakljucim da li je sklon (ili je u tome) kriminalu. ne mora biti ono kajla i sl, cisto sam primetio da ovi sto se bave npr provalama, dilerisnajem i sl imaju neki stil i retko kada gresim..

mogu se procijeniti. Zašto mi imamo takvu-i-takvu percepciju određenih karakteristika ljudskog lica? Antropoligija. Instinkti razvijeni tijekom tisuća generacija. Zašto se moja djeca boje pauka ili zmije, zašto nam je štakor odvratan? Jer nam je neko to usadio? Jer  su to predrasude? Ne, nego nam je usađen kroz evoluciju osjećaj za opasnost. Ne mora nam niko reć da je pauk opasan, ili zmija, da bismo ga se klonili, to radimo instinktivno.

Isto je je s ljudima. Ako vidiš ćelavog istetoviranog tipa s niskim čelom, škiljavim očima, bez usnica i široke brade, bez vrata, nećeš pomisliti "pa to je vjerojatno atomski fizičar". Ili "to je liječnik". Može biti, ali 99,9 posto da nije. Isto i sa droljastim ženskama, pederima, većinom ih prepoznaš već po faci. Ne uvijek, ali obično da. Ako nešto izgleda ko govno i smrdi ko govno ne moraš to stavit u usta ili dat na kemijsku analizu da bi pretpostavio da je govno. Naravno, pretpostavka nije dokaz, ali nije za ignorirati. Dakle ako neko izgleda ko nasilno govedo, ili ko jeftina drolja, vrlo vjerojatno jest. Još je platon pričao o arhetipima, samo on je mislio da nam je to od Boga. Ja se ipak više oslanjam na evoluciju. Jung je isto postavio arhetipove kao temelj psihologije, upravo temeljem platonovih "formi".

Jungovi arhetipovi su, doduše prilično labavo, definirani kao univerzalni, arhaični simboli i slike koje proizlaze iz "kolektivnog nesvjesnog", oni su psihički pandan nagonu. To znači da su vrsta urođenog znanja, dobivenog iz ukupne ljudske povijesti i iskustva, koje usmjerava svjesno ponašanje.

Last edited by marcellus on 3/5/2020, 12:37; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 3/5/2020, 12:35

drugim riječima ja bi ove sa slike pohapsio temeljem toga kako izgledaju. Pohapsio bi i ove naše al na njima nije tako očito. Njih bi temeljem bankovnih računa.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:39

marcellus wrote:
dzmrdz wrote:
Mislim da je to jos uvek 'far-fetched'koncept da se na osnovu ljudskog lica mogu odrediti personality traits 100% ali ajde recimo da postoji neka sansa.
Veca je sansa da mi pripisujemo osobine ljudima na osnovu nase percepcije odredjenih fizickih karakteristika te tako tretiramo te osobe.

ja nprz znam da puno ljudi mene cita kao araogantnu osobu jer imam dry sense for humor a fizionomija mog lica zna biti vrlo ozbiljna pa sam se ne jednom uvalio u nevolju haha..

p.s.
 ja na primer mogu prema nacinu na koji s eneko oblaci da zakljucim da li je sklon (ili je u tome) kriminalu. ne mora biti ono kajla i sl, cisto sam primetio da ovi sto se bave npr provalama, dilerisnajem i sl imaju neki stil i retko kada gresim..

mogu se procijeniti. Zašto mi imamo takvu-i-takvu percepciju određenih karakteristika ljudskog lica? Antropoligija. Instinkti razvijeni tijekom tisuća generacija. Zašto se moja djeca boje pauka ili zmije, zašto nam je štakor odvratan? Jer nam je neko to usadio? Jer  su to predrasude? Ne, nego nam je usađen kroz evoluciju osjećaj za opasnost. Ne mora nam niko reć da je pauk opasan, ili zmija, da bismo ga se klonili, to radimo instinktivno.

Isto je je s ljudima. Ako vidiš ćelavog istetoviranog tipa s niskim čelom, škiljavim očima, bez usnica i široke brade, bez vrata, nećeš pomisliti "pa to je vjerojatno atomski fizičar". Ili "to je liječnik". Može biti, ali 99,9 posto da nije. Isto i sa droljastim ženskama, pederima, većinom ih prepoznaš već po faci. Ne uvijek, ali obično da. Ako nešto izgleda ko govno i smrdi ko govno ne moraš to stavit u usta ili dat na kemijsku analizu da bi pretpostavio da je govno. Naravno, pretpostavka nije dokaz, ali nije za ignorirati. Dakle ako neko izgleda ko nasilno govedo, ili ko jeftina drolja, vrlo vjerojatno jest. Još je platon pričao o arhetipima, samo on je mislio da nam je to od Boga. Ja se ipak više oslanjam na evoluciju. Jung je isto postavio arhetipove kao temelj psihologije, upravo temeljem platonovih "formi".

Jungovi arhetipovi su, doduše prilično labavo, definirani kao univerzalni, arhaični simboli i slike koje proizlaze iz "kolektivnog nesvjesnog", oni su psihički pandan nagonu. To znači da su vrsta urođenog znanja, dobivenog iz ukupne ljudske povijesti i iskustva, koja usmjerava svjesno ponašanje.

so wrong...stvar je u percepciji..Kao klinac,baratao sam svim mogucim zivinama u rukama.i nisam ih se bojao.tvoja djeca se boje pauka i zmije,jer im je mama ili ti rekli da je to FUUUUUUJ..!! i opasno...yebate,pa diljem svijeta se djeca igraju paucima,tarantulama,josh ih i maze i glade,isto tako i zmijurine,i nemaju nikakav strah..sto ruzno u stakoru ima,a nema u vjeverici,ili nekom simpa glodavcu??

i opet,pogubio si se,jer aNTROPOLOGIJA ne proucava zivinu,tako da ne mosh kruske i jabuke usporedjivati..

Antropologija

Prijeđi na navigacijuPrijeđi na pretraživanje
[ltr]Treća Jugoslavija - Page 10 Podrucja_antropologije
Antropologija je znanstvena disciplina koja proučava kulturnu i biološku različitost ljudi. Antropologija proučava čovjeka, njegovu kulturu, njegov jezik, njegovu evolucijsku prošlost i srodnike primate, sličnosti i razlike među ljudima od razine genetike do razine kulture. Istražuje kako ljudi žive, što rade, što misle i kako se odnose prema okolini. Zanima je kako se razvijala ljudska vrsta te kako su nastajala i nestajala ljudska društva, no okrenuta je i sadašnjosti i budućnosti ljudskog roda. Mogli bismo reći da se predmet antropologije svodi na jedno pitanje: što to znači biti čovjek?
Ljudi koji se ozbiljno bave antropologijom zovu se antropolozi.
Riječ antropologija dolazi od grčke riječi "antropos" što u prijevodu znači čovjek ili onaj koji gleda prema gore.[/ltr]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:43

stvar percepcije i naukovanja..stakor i macka..suzivot...mozda za primjer nekim nacijama..???

Treća Jugoslavija - Page 10 28167b7afadcb6562df7660f747fd705
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 12:44

dobro,malo se zajebah,i zivinu proucava antropologija..mea culpa..ostalo ostaje isto..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 3/5/2020, 12:46

סמאל wrote:
jastreb wrote:
mortal wrote:
סמאל wrote:
židovi, antikristi
čemu trošenje riječi

Upravo sam je post iznad upozorio na tu pogrešku.
Ironično,od tebe bi se očekivalo da budeš stručnjak na području marxizma,a poznaješ kršćansku vjeru bolje od tih turbo vjernika.
Njezino poimanje Židova primjerenije je islamskom,nego kršćanskom.
Islamskom i kršćansko srednjevjekovnom,kada su ovi ludi inkvizitori ,pape,pa čak i jedan Martin Luther ili Toma Akvinski pizdili protiv Židova gore nego Hitler.  I oni ludi ortodoksi,napose ruski.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics