ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treća Jugoslavija

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Treća Jugoslavija - Page 7 Empty Re: Treća Jugoslavija

Post by kaya 3/5/2020, 10:03

dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
Mi nismo prilika a vi kao udavača koju niko nije isprosio dižete sebi cenu tako što nećete da se udajete?
Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..

Ja za drugačije veze i ne znam!
😀..dobro ni ja.
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.
Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjuje
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
Glasaju, glasaju, dobro on doda još 50%, kolko treba. Al ima fanova. Retardirani su jbg, uvjerio ih je da su najjači, sila, balkanski tigar. Ne može ih razuvjeriti ni dvesta evrića plata.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:04

tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
Priznajte da se ipak rajcate:

Treća Jugoslavija - Page 7 95626396_1554935271346623_4575308379869675520_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&_nc_ohc=YcylGzKHjQQAX9aj5d9&_nc_ht=scontent.fbeg7-1
Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.
Ovaj ružni Brnabić mi nešto preblijed za ostatak ekipe
Pa daj zamisli da nam ti vladaju, za ubit se. Nisu ni naši nešto al ovo je teži oblik bolesti.
Kod nas niti jedna stranka ne može dobiti izbore da sklepa vladu, u srbiji budalaš dobija izbore sa dvotrećinskom većinom!!!  Ono ne može biti normalno da ga jebeš. Lik jaše na valu ludila iz devedesetih i u svima vidi neprijatelje i sa svima je u zavadi a tamo prosipa priče kako je on sve te ustaše razjebao, zabranjuje oluje, jasenovac mu je svaki treći dan u ustima, svi ih mrze jer su uspješni od svih u svemu čega se dotaknu, onaj luđak nestorović lupeta o genetici i kloniranju ljudi, vanzemaljcima, čak im se i nole priključio u priči o nebeskom narodu...ono totalno ludilo
Ne, strašno. To je doslovno ispod svakog minimuma kriterija.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dzango 3/5/2020, 10:07

marcellus wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
Ma nije nama baš neka cijena al ovo tamo je previše. To kao da se u ludnici udaš..

😀..dobro ni ja.
Al nije baš privlačno ovo. Da mi doktor giu juri po državi i liječi nas a predsjednik slini po kineskoj zastavi dok mi na svakoj naslovnici piše da smo najjači ja bi pukla.

Treća Jugoslavija - Page 7 95626396_1554935271346623_4575308379869675520_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&_nc_ohc=YcylGzKHjQQAX9aj5d9&_nc_ht=scontent.fbeg7-1

šta je ovo na slici, casting fellinijevog filma ili policijska kartoteka?
Menažerija, jebeš im mater. Samo što su one prave životinje mnogo plemenitije.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/5/2020, 10:10

kaya wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
Jeste, evo na ovoj slici na potpisu ne znam koji mi je bolji.
Pa daj zamisli da nam ti vladaju, za ubit se. Nisu ni naši nešto al ovo je teži oblik bolesti.
Kod nas niti jedna stranka ne može dobiti izbore da sklepa vladu, u srbiji budalaš dobija izbore sa dvotrećinskom većinom!!!  Ono ne može biti normalno da ga jebeš. Lik jaše na valu ludila iz devedesetih i u svima vidi neprijatelje i sa svima je u zavadi a tamo prosipa priče kako je on sve te ustaše razjebao, zabranjuje oluje, jasenovac mu je svaki treći dan u ustima, svi ih mrze jer su uspješni od svih u svemu čega se dotaknu, onaj luđak nestorović lupeta o genetici i kloniranju ljudi, vanzemaljcima, čak im se i nole priključio u priči o nebeskom narodu...ono totalno ludilo
Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na diku

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 10:13

kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:

😀..dobro ni ja.
Pa i pukli su...moj zet poceo pplakati pre jedno 7 dadana, zivi u Srbiji, decko sedi na sofi ono u depresiji...smrknuo se za ozbiljno. Sestricna mi se smije al on bas u bedaku ...njemu nije isto jasno kako niko koga pita ne glasa za av a on pobedjuje
Stric moj na drugu stranu ono za ne poverovati...ko da je u transunekom. Zet i on radi av se posvadjaju toliko daovaj sedne u auto i vrati se naprasno 200km dalje kuci...
Glasaju, glasaju, dobro on doda još 50%, kolko treba. Al ima fanova. Retardirani su jbg, uvjerio ih je da su najjači, sila, balkanski tigar. Ne može ih razuvjeriti ni dvesta evrića plata.
Penzioneri..oni ga drze bukvalno plus oni ucenjeni radnim mestom. Zato i uveo policijski sat, da sacuva biracko telo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:16

tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:
Gle ovo, gle koga srbija šalje u EU parlament, ono čega se pametan stidi budalama je na diku
Eto vidiš, pogledala sam. Popravlja sako, laprda o ndh, slinavi i kesi se.
Ovaj plenki s njim obrisao pod .
Pa to kažem, s takvim predstavnicima srbije ne možeš u istoj prostoriji biti
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/5/2020, 10:21

dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:

😀..dobro ni ja.
Penzioneri..oni ga drze bukvalno plus oni ucenjeni radnim mestom. Zato i uveo policijski sat, da sacuva biracko telo...
Guše mlade i politički i ekonomski. Zato iseljavanje i krah nataliteta. Kad imaš 20% penzionera to ti je 30% biračkog tijela a možda i više jer ova populacija isod 18 godina nema pravo glasa. Tako je i u Hrvatskoj i svugdje u Europi. Zato će ovo sve iselit na zapad i natalitet krahirat i onda nikome neće biti do rata jjer vlada teška depopulacija. Eto to ka nije svako zlo za zlo.

Last edited by RayMabus on 3/5/2020, 10:25; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 3/5/2020, 10:23

dzango wrote:
marcellus wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
dzmrdz wrote:

😀..dobro ni ja.

http://ijsetr.org/wp-content/uploads/2017/05/IJSETR-VOL-6-ISSUE-5-788-791.pdf

fizionomija kriminalca (znanstveni rad)

With the help of image
processing and fuzzy logic we can detect the differences of the
physical anomalies postulated in his theory of criminology that
can distinguish a criminal from a non-criminal. Once a suitable
picture of a criminal/non-criminal is captured it undergoes
several refinements. After such refinements to measure the size
and location of the physical anomalies we need the boundaries
of the anomalies hence with the help of certain edge detection
algorithms, fine edges of the picture are recorded. To measure
the length of the features certain pixels are plotted and thus the
distance between them is calculated by Eucledian Distance
formula. These values are later put in a Fuzzy Model and
distinguished as small, medium or large and based on which the
conclusion of whether a person is criminal or not is given.

kurac za ove ti ne treba nikakav softver to vidiš

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 10:24

tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:
kaya wrote:
tre wrote:

Ja ovo prvi put vidim, ne mogu da verujem da su tog debila poslali u EU parlament da predstavlja Srbiju. iskreno nisma ni znao da je to njegov sin i da je neki politicar.
Moje selo su poharale ustase ali ta prica vise oko Jasenvca, 2 sv rata i sl mi je vec toliko odvratna kad znam zasto je pricaju da bi im mogao pucati u celo ladno pizda li im materina ona nenormalna, zive od te price dok mi nestajemo.
Koliko god se ja ne slagao  sa puno toga u HR i relativizacijom NDH od odredjenih grupa u Hrvatskoj, taj mali debil i njegov tata ne bi smeli da predstavljaju ni mesnu zajednicu vise u Srbiji, zajedno sa celokupnom garniturom iz 90-ih.
I to radi Srba na prvom mestu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:32

Ima grupa u rh koje relativiziraju ndh ali oni su ridikuli, ridukulima i progledaju kroz prste i to je sve. Ovo je tamo službeni stav. Pa to kao da mi pošaljemo bujanca u eu parlament da sere.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 10:33

marcellus wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
😀..dobro ni ja.

http://ijsetr.org/wp-content/uploads/2017/05/IJSETR-VOL-6-ISSUE-5-788-791.pdf

fizionomija kriminalca (znanstveni rad)

With the help of image
processing and fuzzy logic we can detect the differences of the
physical anomalies postulated in his theory of criminology that
can distinguish a criminal from a non-criminal. Once a suitable
picture of a criminal/non-criminal is captured it undergoes
several refinements. After such refinements to measure the size
and location of the physical anomalies we need the boundaries
of the anomalies hence with the help of certain edge detection
algorithms, fine edges of the picture are recorded. To measure
the length of the features certain pixels are plotted and thus the
distance between them is calculated by Eucledian Distance
formula. These values are later put in a Fuzzy Model and
distinguished as small, medium or large and based on which the
conclusion of whether a person is criminal or not is given.

kurac za ove ti ne treba nikakav softver to vidiš

Mislim da je to jos uvek 'far-fetched'koncept da se na osnovu ljudskog lica mogu odrediti personality traits 100% ali ajde recimo da postoji neka sansa.
Veca je sansa da mi pripisujemo osobine ljudima na osnovu nase percepcije odredjenih fizickih karakteristika te tako tretiramo te osobe.

ja nprz znam da puno ljudi mene cita kao araogantnu osobu jer imam dry sense for humor a fizionomija mog lica zna biti vrlo ozbiljna pa sam se ne jednom uvalio u nevolju haha..

p.s.
 ja na primer mogu prema nacinu na koji s eneko oblaci da zakljucim da li je sklon (ili je u tome) kriminalu. ne mora biti ono kajla i sl, cisto sam primetio da ovi sto se bave npr provalama, dilerisnajem i sl imaju neki stil i retko kada gresim..

Last edited by dzmrdz on 3/5/2020, 10:43; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 10:39

kaya wrote:Ima grupa u rh koje relativiziraju ndh ali oni su ridikuli, ridukulima i progledaju kroz prste i to je sve. Ovo je tamo službeni stav. Pa to kao da mi pošaljemo bujanca u eu parlament da sere.

Ma sad da ja tebi kazem da je to sve gluma mozda mi ne bi verovala, oni tamo znaju na sta s eljudi pale i to pricaju jer nemaju sta drugo ponuditi. Naravno da u srpskom narodu postoji drugacija percepcija o dogadjajima iz 2sv rata nego u Hr ali vec je to prezvakana prica i vecinu  to vise ne brine. 

Iz moje perspektive kao Srbina iz HR, ti hrvatski redikuli kako ih nazivas znaju ostaviti poprilicno utiska jer ih ja drugacije dozivljavam, ali naravno ovi u Srbiji opet tako deluju na Hrvate. Licno se trudim da ih ne dozivljavamm i da gledam na Hrvatsku kroz odnose s ljudima s kojima sam dobar i kojima je to isto tako odbojno kao i meni.
To je sve toliko zamorno, beskorisno, podlo i ljigavo da nemam vise reci. Svi trguju i licitiraju s amrtvim ljudima, a da ovi mogu ustati iz groba najverovatnije bi legli ponovo nazad ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/5/2020, 10:41

RayMabus wrote:Ti si nepismen. Nemaš pojma o ničemu.
Pa,ismijavao si se i kad sam najavio jedan ,,kvalitetan virus'' ,tvrdio kako sam neupućen,kad gle,nakon godinu dana,eto ti virusa.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:42

dzmrdz wrote:
kaya wrote:Ima grupa u rh koje relativiziraju ndh ali oni su ridikuli, ridukulima i progledaju kroz prste i to je sve. Ovo je tamo službeni stav. Pa to kao da mi pošaljemo bujanca u eu parlament da sere.

Ma sad da ja tebi kazem da je to sve gluma mozda mi ne bi verovala, oni tamo znaju na sta s eljudi pale i to pricaju jer nemaju sta drugo ponuditi. Naravno da u srpskom narodu postoji drugacija percepcija o dogadjajima iz 2sv rata nego u Hr ali vec je to prezvakana prica i vecinu  to vise ne brine. 

Iz moje perspektive kao Srbina iz HR, ti hrvatski redikuli kako ih nazivas znaju ostaviti poprilicno utiska jer ih ja drugacije dozivljavam, ali naravno ovi u Srbiji opet tako deluju na Hrvate. Licno se trudim da ih ne dozivljavamm i da gledam na Hrvatsku kroz odnose s ljudima s kojima sam dobar i kojima je to isto tako odbojno kao i meni.
To je sve toliko zamorno, beskorisno, podlo i ljigavo da nemam vise reci. Svi trguju i licitiraju s amrtvim ljudima, a da ovi mogu ustati iz groba najverovatnije bi legli ponovo nazad ...
Živa istina.
I znam ja da oni glumataju, al i gluma je neukusna.

Last edited by kaya on 3/5/2020, 10:43; edited 1 time in total
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/5/2020, 10:42

RayMabus wrote:Kloniranjem nečijeg dnk di ti opet za rasplod triba ženka pošto je to tako jer nema umjetne maternice dobivaš dnk dnk koliko je ta osoba stara šta znači da ako kloniraš dnk osobe od 50 godina to dijete klon ima dnk star 50 godina pa ono s 20 godina ima 70 godina.
To što je nešto teoretski nemoguće danas,ne znači da neće bit moguće u dogledno vrijeme.Zato valjda i služe eksperimentiranja i testiranja.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

RayMabus wrote:Priču o kloniranju zaboravi. Triba ti proizvod koji traje sto godina a ne ono već u tridesetoj je starac. Kloniranje je slijepa ulica. To prekriži u startu. Nepismen si. Vidim da ne kužiš ni najosnovnije stvari.
Prosvjetli me,objasni mi te najosnovnije stvari. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

RayMabus wrote:Ne kužiš čak ni opsjedanje pa misliš kako ćeš ti kao duša A koja se nije inkarnirala opsjedri nekoga tko se inkarnirao i preuzeti njegovo tijelo , njega izbaciti a onda ćeš ti useliti i uživati u osjetilima.

Totalno si nepismen. Kad to osoba A radi onda je to kao da je staklo između pa dok to tijelo jede jagode osoba A nema osjetilo okusa nego proživljava sjećanja na to a nema stvarnog doživljaja.

Dakle lažni film.
Zato se i radi na klonovima.Klonovi nemaju dušu.A što se tiče opsjedanja,imaš nešto učinkovitije,ne znam kako da to nazovem,spajanjem,integracijom ili nekako drugačije.
Ne bih trebao tako izravno pisat o tome,ali kad me vučeš za jezik,postoji red koji se naziva O9A,koji prakticiraju nešto vama Ashtarskim potrkalima nepojmljivo.
Roditelji koji odgajaju vlastitu djecu da bi ih integrirali s onima koje oni nazivaju,,mračni bogovi'' to nije opsjednuće,već dobrovoljno spajanje.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

RayMabus wrote:Previše si gledao SF filmove o kloniranju i kako neka duša uleti nekome u tijelo itd. Totalna nepismenost na ovom području.

Ne može ti nitko uletiti u tijelo. Kad se inkarniraš onda ta duša formira oko tijela svoju vibraciju i od tada pa nadalje oni su jedno i neodvojivi.

Odvojit se mogu jedino :

Izlaskom iz tijela no povezan si s tijelom opet jer ta vibracija kreirana je samo vaša i nitko drugi ne može uletit tu i okupirat tijelo.

Smrt tijela , nakon čega ta vibracija nestaje tj taj posebno formiran ovitak duše i tijela koji je jedinstven.
Ti si Longi kontradiktoran,pobornik si scientološke filozofije a istovremeno odbacuješ mogućnosti vlastite doktrine.
Mislio sam da si dalekovidniji,zar ti je nepojmljiv duhovno-tehnološki spoj.Ok.to mi je razumljivo za prosječnog Zemljanina,ali ti se izdaješ za pripadnika Galaktičke Federacije.
Meni spočitavaš da crpim inspiraciju iz SF,filmova,pa to isto svi ostali mogu reć i za tebe.
Osim toga neki,pisci,filmski redatelji,pa čak i znastvenici,za svoje radove,crpe inspiraciju iz astralnih svjetova i sposobnosti izlaska iz tijela o kojem i ti govoriš.

Da,nadareni pojedinci mogu svjesno po volji izlazit iz tijela,ali su uvijek povezani s tom niti,tak da nitko drugi ne može uskočiti i opsjesti.
Često pišeš o negativnim vanzemaljcima,ali zašto onda ne pišeš i o njihovoj tehnologiji,da oni tehnološkim putem pokušavaju utjecati na duhovne procese,te o njihovom prčkanju po ljudskom mozgu i pinealnoj žljezdi,te da bi bioinžinjeringom utjecali na vibracije.

Zakonitosti postoje,ali nitko ne može spriječiti eksperimente koji mogu promjeniti zakonitosti.Pa mnoga medicinska postignuća nastala su upravo zahvaljujući nemoralnim eksperimentima u logorima 3.Reicha.

Last edited by סמאל on 3/5/2020, 10:48; edited 1 time in total
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:44

Evo sad ove dvojice sa ratom zvijezda..ode tema u k..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 3/5/2020, 10:46

A glumataju i ovi tu s ustašama. To je kao onaj što se potukao s kipom rade končara jer mrzi partizane i srbe pa mu je kip pao na glavu. U bolnici je plakao i rekao da nije tako mislio 😀
https://youtu.be/IUyR9s6_R3k

Last edited by kaya on 3/5/2020, 10:50; edited 1 time in total
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2020, 10:49

tema jest za kuratz,ili se dobro nasmijati.. :clown
Meni je zanismljivije sto je Longi otisao u Farmere i Kauboje...Fajt protiv Emančipaćije propao..GF odheban,treba prezivjeti i uzgajati papicu.. cheers cheers cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics