Cijene najma u ovom momentu padaju
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cijene najma u ovom momentu padaju
Ja već godinama...štete fala Bogu nemam ništa ali...veber wrote:
inače ljudi se počeli masovno osiguravat od posljedice potresa. pogotovo nakon jučerašnjeg.
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
sve 5 , osiguranje svega podrzavam u drustvu...rekao bi i poticem kao i red u drustvu , za gradjane HR , nek se lova vrtiveber wrote:postoji nekaj kaj se zove osiguranje.debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:Sljedeci put ce ti bit jos bolnije. Godine idu, seljenje teze pada.debotoijusto wrote:ne znam kako u njemacki no znam dobro kako ovdje , od 99 sam 3 stana promijenio i 2 poslovna prostora bez problema osim ovih balkanskih sto u opisu zivota na ovim prostorima
prvi napustio 2008 jer klinka stasala ulovila zeca i udala se jbg. amo rec sreca za obitelj a ja svoju morao potrazit na drugom mjestu , moram priznat da bili fer ugovor je 2 mj. a imao sam pola godine za naci smjestaj drugi sam bio 2g. i otisao samo zato sto nije mogao legalizirat nekretninu a ne mozes firmu imat na ledini i ovaj treci koji sam uzeo dok bila ona prosla kriza za sitnu lovu a nakon par godina i prostor za rad dodatno i tako dan danas , dobro gazdi jer netko zivi+placa a provalilo mu prije par puta i stotine problema imao s bivsim stanarima i meni jer on zivi u berlinu i vidim ga 2x godisnje za blagdane kad umre sin ce kucu prodat jer mu HR zadnja rupa na svirali a ja put pod noge lagane ...pozivio on jos 100g. bogu hvala
Kupi si stan, deboto.
imam stan u splitu i kucu makarska rivjera - bosanska opatija istina ne ja nego roditelji a ako bog da budem novi cuvar tezora tako da kredit za precijenjenu nekretninu i rob 30g. da ne smijes biti bolestan ni ostati bez posla...ono u 30g. propadnu 2 drzave i 3 nepogode pogode teritorij za koji se vezes ...sutra mogu preselit u varazdin ako tamo ima posla to mi nebitno cop cop evo oni kafic i ona ekipa lokalnog ducana ovo izletiste onaj lik za travu i onaj za duhan ...
ljudi smo nismo zene issati
recimo imam neki kreditić osiguran i otplatu je preuzelo OD.
imao sam uplaćeno za firencu i siciliju 2 tjedna i osigurao sam.
lova vraćena u punom iznosu
imam osigurano sve živo, pa unatoč bosanskom seronji i njegovim tvrdnjama GRAWE je izašlo na procjenu i unutar 90dana će me isplatiti po njihovoj procjeni ili po mom troškovniku koji je potpisao ovlašteni izvoditelj radova a cijena ne prelazi +/- 15% tržišne utvrđene na dan nastupa štete. otprilke tako nekako.
inače ljudi se počeli masovno osiguravat od posljedice potresa. pogotovo nakon jučerašnjeg.
osobno nista ne osiguravam jer nista vrijedna ne posjedujem i prezirem svijet osiguravajucih drustva opcenito
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja sve to gledam kroz pivo/kutiju cigareta/vinoBrain32 wrote:Ja već godinama...štete fala Bogu nemam ništa ali...veber wrote:
ekipa da u birtiji za jednu noć osiguranje kuće/stana za cijelu godinu.
gledam si šogoricu koja dnevno zadimi 35-40kn i da joj je puno 500kn za osiguranje stana.
o čemu pričamo?
2014-12-30
prezireš svijet OD, ali kada ti se nekaj desi onda je;debotoijusto wrote:sve 5 , osiguranje svega podrzavam u drustvu...rekao bi i poticem kao i red u drustvu , za gradjane HR , nek se lova vrtiveber wrote:postoji nekaj kaj se zove osiguranje.debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:Sljedeci put ce ti bit jos bolnije. Godine idu, seljenje teze pada.debotoijusto wrote:ne znam kako u njemacki no znam dobro kako ovdje , od 99 sam 3 stana promijenio i 2 poslovna prostora bez problema osim ovih balkanskih sto u opisu zivota na ovim prostorima
prvi napustio 2008 jer klinka stasala ulovila zeca i udala se jbg. amo rec sreca za obitelj a ja svoju morao potrazit na drugom mjestu , moram priznat da bili fer ugovor je 2 mj. a imao sam pola godine za naci smjestaj drugi sam bio 2g. i otisao samo zato sto nije mogao legalizirat nekretninu a ne mozes firmu imat na ledini i ovaj treci koji sam uzeo dok bila ona prosla kriza za sitnu lovu a nakon par godina i prostor za rad dodatno i tako dan danas , dobro gazdi jer netko zivi+placa a provalilo mu prije par puta i stotine problema imao s bivsim stanarima i meni jer on zivi u berlinu i vidim ga 2x godisnje za blagdane kad umre sin ce kucu prodat jer mu HR zadnja rupa na svirali a ja put pod noge lagane ...pozivio on jos 100g. bogu hvala
Kupi si stan, deboto.
imam stan u splitu i kucu makarska rivjera - bosanska opatija istina ne ja nego roditelji a ako bog da budem novi cuvar tezora tako da kredit za precijenjenu nekretninu i rob 30g. da ne smijes biti bolestan ni ostati bez posla...ono u 30g. propadnu 2 drzave i 3 nepogode pogode teritorij za koji se vezes ...sutra mogu preselit u varazdin ako tamo ima posla to mi nebitno cop cop evo oni kafic i ona ekipa lokalnog ducana ovo izletiste onaj lik za travu i onaj za duhan ...
ljudi smo nismo zene issati
recimo imam neki kreditić osiguran i otplatu je preuzelo OD.
imao sam uplaćeno za firencu i siciliju 2 tjedna i osigurao sam.
lova vraćena u punom iznosu
imam osigurano sve živo, pa unatoč bosanskom seronji i njegovim tvrdnjama GRAWE je izašlo na procjenu i unutar 90dana će me isplatiti po njihovoj procjeni ili po mom troškovniku koji je potpisao ovlašteni izvoditelj radova a cijena ne prelazi +/- 15% tržišne utvrđene na dan nastupa štete. otprilke tako nekako.
osobno nista ne osiguravam jer nista vrijedna ne posjedujem i prezirem svijet osiguravajucih drustva opcenito
SPASIMO SAFETA
safet je teško živio, svaki dan je mučno radio da bi nakon posla kod jove zapio nadnicu
safet sada živi u šumi i jeleni mu nose hranu...
2014-12-30
Sad će se opet mnogi premišljat.
https://www.klix.ba/biznis/nijemci-razmisljaju-o-ljetovanju-u-hrvatskoj-jer-se-pozicionira-kao-korona-free/200424166
A jebeš ti tog stanodavca koji gleda oće li mu tko doć liti da te izbaci na ulicu. Takve prekriži ako tražiš stan.
https://www.klix.ba/biznis/nijemci-razmisljaju-o-ljetovanju-u-hrvatskoj-jer-se-pozicionira-kao-korona-free/200424166
A jebeš ti tog stanodavca koji gleda oće li mu tko doć liti da te izbaci na ulicu. Takve prekriži ako tražiš stan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
S druge strane jedino u Splitu i okolici i općenito di ima ljudi imaš mogućnost iznajmljivanja podstanarima jer već dalje od gradskih zona to je nemoguća misija jer nema potražnje.
S druge strane jedino u Splitu i okolici i općenito di ima ljudi imaš mogućnost iznajmljivanja podstanarima jer već dalje od gradskih zona to je nemoguća misija jer nema potražnje.
2014-04-11
Neki će smještaji i ove godine ići u turizam ali dobar dio ne.
Ali sezona je samo 3 mjeseca, nakon ljeta smo opet na istom. Meni paše da se razvija kultura podstanarstva :)
Ali sezona je samo 3 mjeseca, nakon ljeta smo opet na istom. Meni paše da se razvija kultura podstanarstva :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja iman svoje i mene boli kurac a oni nek se snalaze kako znaju i umiju.
Ne triba puno očekivati od ove sezone jer će past i cijena apartmana tako da i ako im tko dođe nema neke zarade plus mogu ti prinit koronu.
Ne triba puno očekivati od ove sezone jer će past i cijena apartmana tako da i ako im tko dođe nema neke zarade plus mogu ti prinit koronu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
Točno, zato prodajem kuću s apartmanima uz more u malom mjestu izvan grada i gradit ću još jednu zgradicu u gradu!
2015-08-06
I koliko ima podstanara u Zadru ? A di ti je industrija da veže ljude ?epikur37 wrote:Neki će smještaji i ove godine ići u turizam ali dobar dio ne.
2014-04-11
RayMabus wrote:I koliko ima podstanara u Zadru ? A di ti je industrija da veže ljude ?epikur37 wrote:Neki će smještaji i ove godine ići u turizam ali dobar dio ne.
posve dovoljno: ljudi rade, studiraju, švaleraju se, trebaju privremeni smještaj i sl.
2015-08-06
bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
Točno, zato prodajem kuću s apartmanima uz more u malom mjestu izvan grada i gradit ću još jednu zgradicu u gradu!
2014-04-12
debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
Čista računica...u gradu mi kapaciteti rade 365 dana u godini, s turizmom ili izvan njega.
Ovo uz more samo 3-4 mjeseca i zjapi prazno 9 mjeseci
2015-08-06
To je uvik bolje od udaljenog apartmana. Eto vidiš zašto. Dođe ti kriza moš jest tapete jer to ne možeš ni iznajmit podstanarima jer nema potražnje. Iman ja vikendicu tj kuću na Braču i veliki vrtal okolo i moga san gradit još tu al ono zaboravi. Ne isplati se.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
Kaštela su zakon. Ima aerodrom , blizina grada , uostalom tu sam , tu moš šta oš. Neš falit.
2014-04-11
a je li? meni tribo stan samo 9 miseci...poč bi mi to izdo?epikur37 wrote:debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
Čista računica...u gradu mi kapaciteti rade 365 dana u godini, s turizmom ili izvan njega.
2014-04-16
A ok. Još bolje. Dobro Zadar je ipak centar u tom gore dijelu , po Like gravitira tu plus po Kvarnera.epikur37 wrote:RayMabus wrote:I koliko ima podstanara u Zadru ? A di ti je industrija da veže ljude ?epikur37 wrote:Neki će smještaji i ove godine ići u turizam ali dobar dio ne.
posve dovoljno: ljudi rade, studiraju, švaleraju se, trebaju privremeni smještaj i sl.
2014-04-11
nisam razmisljao o tvojoj racunici skuzajepikur37 wrote:debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
moja racunica nek se lova vrti...je to zadar ma na kraju sve to nekom misterijom zavrsi u zagreb
2014-04-12
aben wrote:a je li? meni tribo stan samo 9 miseci...poč bi mi to izdo?epikur37 wrote:debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
350 eur dvosoban
2015-08-06
koliko je to u šoldima?epikur37 wrote:aben wrote:a je li? meni tribo stan samo 9 miseci...poč bi mi to izdo?epikur37 wrote:debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:
350 eur dvosoban
2014-04-16
debotoijusto wrote:nisam razmisljao o tvojoj racunici skuzajepikur37 wrote:debotoijusto wrote:bravo ti nek se lova vrtiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nema tih podstanara toliko da njima uskoče tek tako a i kriza je. Tko ode misli kalkulirat do 1.06 taj neće nać podstanara u jeku sezone. Možda u gradu privremeno jer tu imaš tu šemu da ga netko iznajmi i na po godine ako može.
moja racunica nek se lova vrti...je to zadar ma na kraju sve to nekom misterijom zavrsi u zagreb
Meni to odgovara jer se opet iz zagreba meni vraća na plaću, regres..mirovinu...kakao god okreneš nek se vrti :)
2015-08-06
Zbog ovog potresa, sad će pasti opako cijena stanova u centru Zagreba.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U Splitu cijene najma stana rastu, a u Zagrebu padaju
» Kronično nedostaje liječnika, a oni im sada dižu cijene najma
» Cijene mesa rakova padaju u Japanu dok ruski uvoz preplavljuje tržište
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» U kojem smo trenu, momentu, vremenu, postali debili?
» Kronično nedostaje liječnika, a oni im sada dižu cijene najma
» Cijene mesa rakova padaju u Japanu dok ruski uvoz preplavljuje tržište
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» U kojem smo trenu, momentu, vremenu, postali debili?
Page 3 of 6