korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: korona
Ne može biti muškarčina kad je gejast.
Ma bježi od toga, lud pas. Ima ga frend, troje ljudi je već izgrizao, ima sreći da su mu svi bliski pa ga nitko nije tužio. Pas sad nigdje ne ide bez brnjice.
moj čopor ljenčari preko dana, samo mijenjaju mjesta :)
svo troje se linjaju, te podlake je puno dvorište...non stop ih češljam i skupljam
jučer sam iščešljala za punu vrećicu iz Lidla, a nismo ni 20% riješili
svo troje se linjaju, te podlake je puno dvorište...non stop ih češljam i skupljam
jučer sam iščešljala za punu vrećicu iz Lidla, a nismo ni 20% riješili
Roland Deschain wrote:Ma bježi od toga, lud pas. Ima ga frend, troje ljudi je već izgrizao, ima sreći da su mu svi bliski pa ga nitko nije tužio. Pas sad nigdje ne ide bez brnjice.
Zavisi kako ga dresiraš i kakav ti se štenac zalomi. Ja znam dosta njih koji su baš umiljati i nemaju ni trunku agresivnosti... Ali ume opasan pas da bude.
Guest- Guest
Ista stvar sa rodakom od starog...Roland Deschain wrote:Ma bježi od toga, lud pas. Ima ga frend, troje ljudi je već izgrizao, ima sreći da su mu svi bliski pa ga nitko nije tužio. Pas sad nigdje ne ide bez brnjice.
Kriminalan je karakterom. A slike svako malo salje u zajednicku grupu... Veci od njega je skoro.
Ne znas zna dresira koga.
Guest- Guest
Doduse moja svekrva ima civavu.
Nesto opasnije u zivotu nisam srela.
Cangrizava.
Kada je skupa sa mojim psom, nedaj boze boze da netko mojeg pomazi... Ova ju grize gdje stigne. Noge, rep, skoci onako mala na leda.
Ugrizla je i od susjeda pekinezera.
Mene par puta jer sam je krivo pogledala, htjela skinuti sa krila...
Nesto opasnije u zivotu nisam srela.
Cangrizava.
Kada je skupa sa mojim psom, nedaj boze boze da netko mojeg pomazi... Ova ju grize gdje stigne. Noge, rep, skoci onako mala na leda.
Ugrizla je i od susjeda pekinezera.
Mene par puta jer sam je krivo pogledala, htjela skinuti sa krila...
Guest- Guest
Želiš malamuta...mrcine
Atlana wrote:Oni su mi zelja. :)
Moja je navodno neka mjesanka haskija
Preslatka je... ;)
Ne mogu da odredim da li je mešanka haskija ili sibirske lajke...
Guest- Guest
dobrodušne i mazne, zaigrane mrcine :)muckodjubre wrote:Želiš malamuta...mrcine
Ništa mi odvratnije vidjet od one male kerusine. Izgldaju ko štakori. Ali zapravo su svi kerovi klošari.
Mačke su mi daleko najdraže životinje.
zašto ne voliš pse?scorpion wrote:Ništa mi odvratnije vidjet od one male kerusine. Izgldaju ko štakori. Ali zapravo su svi kerovi klošari.
Jer su glupi, ružni, beskorisni i smrdeNoor wrote:zašto ne voliš pse?scorpion wrote:Ništa mi odvratnije vidjet od one male kerusine. Izgldaju ko štakori. Ali zapravo su svi kerovi klošari.
Mačke su totalna suprotnost
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50