korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: korona
Glup si ispao jedino ti nakon što si našamaran. Ja sam samo prenio tuđu izmišljotinu na koju si se ti upecao i opet ispao glupscorpion wrote:Jel ovo povrijeđeni ego jer si ispao glup na temi Hajduka?Roland Deschain wrote:I meni. Ali svaka škola se plaća.fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Razbile ga ka Messi Pederka u izravnim duelima...
Ali lijepo vas je gledat kako se ložite i ispadate jalni
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ajde ako sam našamaran, onda super Kažeš ja ispao glupRoland Deschain wrote:Glup si ispao jedino ti nakon što si našamaran. Ja sam samo prenio tuđu izmišljotinu na koju si se ti upecao i opet ispao glupscorpion wrote:Jel ovo povrijeđeni ego jer si ispao glup na temi Hajduka?Roland Deschain wrote:I meni. Ali svaka škola se plaća.fridrih_niche wrote:Moran priznat da mi je pomalo i ža mladog Scorpije šta su mu dame uradile...Roland Deschain wrote:Cure šamaraju i ne staju
Razbile ga ka Messi Pederka u izravnim duelima...
Ali lijepo vas je gledat kako se ložite i ispadate jalni
Nemoj plakat. Pravi nacisti ne plaču.
To su suze radosniceRoland Deschain wrote:Nemoj plakat. Pravi nacisti ne plaču.
scorpion wrote:To su suze radosniceRoland Deschain wrote:Nemoj plakat. Pravi nacisti ne plaču.
AjmeNoor wrote:Neki i bi...čujem da nisi među njimascorpion wrote:Nurka, mogli bi tebi stavit nešto u ustaNoor wrote:stavi dudu u usta i na spavanje :)scorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:
Niche
sad odrasli razgovaraju
Uf
E ovo se zove vvolej!!!!
Guest- Guest
Van Bastenovski volej!Atlana wrote:AjmeNoor wrote:Neki i bi...čujem da nisi među njimascorpion wrote:Nurka, mogli bi tebi stavit nešto u ustaNoor wrote:stavi dudu u usta i na spavanje :)scorpion wrote:
Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.
sad odrasli razgovaraju
Uf
E ovo se zove vvolej!!!!
:^O
Guest- Guest
Ne znam...meni nekako slika vuce na izlazak
1.regeneracija prije izlaska
2. Izlazak i ulazak u zonu ugođaja
3.evo zore evo dana nakon afterpartija
1.regeneracija prije izlaska
2. Izlazak i ulazak u zonu ugođaja
3.evo zore evo dana nakon afterpartija
Guest- Guest
Atlana wrote:Brale predivan ti je psic stistisnila bih ga od ljubavi
Sav je na gazdu...
Guest- Guest
Jojojojoj onako pufast. Mica preeeeedivna.Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale predivan ti je psic stistisnila bih ga od ljubavi
Sav je na gazdu...
Je...gazda je macan.
Guest- Guest
Bracala, još uvijek imaš onog nekog gejastog pasića? Ko Modni mačak.
Roland Deschain wrote:Bracala, još uvijek imaš onog nekog gejastog pasića? Ko Modni mačak.
Pa nisam imao drugog. Jedan jedini pas, Nemačkog Špica...
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50