Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Žene će uništiti intergalaktičku federaciju i Aštar komandu.
To je njihova Ahilova peta.
Biti će to kraj karijere Ray Mabusa,kojega će žene razoružanog,degradiranog,zarobljenog i nagog voditi ulicama.
To je njihova Ahilova peta.
Biti će to kraj karijere Ray Mabusa,kojega će žene razoružanog,degradiranog,zarobljenog i nagog voditi ulicama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Žene ni blizu rata.jastreb wrote:Žene su odlični borci.injo wrote:jastreb wrote:Ženske trebaju u vojsku i u rat.RayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
Koga ćete vi zajebavat. Misliš da san ja kreten jel ?
Vidit ćeš sad. Satrat ću vas.
Neki povjesničari tvrde da Tito ne bi dobio revoluciju 1945.da u vojsci nije ima toliko žena.
žene su đavli
Eno ti one pešmerge. ISILova noćna mora.
Žene su srčanije,žilavije,nemilosrdnije i hitrije od muškinja. Nije se džabe Gadafi okružio njima.
sve je dobro dok su na tvojoj strani, ako slučajno padneš u zarobljeništvo i dočepa te se žena....bolje da se nisi rodio.
ajmo longi, kopaj to brže...ne forumaši cili danRayMabus wrote:A šta ćeš ti radit ? Šefovat iz kancelarije jer ste uveli matrijarh pa bi muškima lopatu u ruke a vi sva četiri kantuna kuće i da vi iz udobnosti kancelarija šefujete muškima a oni da ginu za vašu matrijaharnu imperiju.Noor wrote:Lopatu...da dopodne kopa, a popodne zatrpava :)mutava baštarda wrote:Ja bi tebi dao šarca... Nema sviranja kurcu...RayMabus wrote:To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.veber wrote:
I zamisli situaciju gdje se nađu marc, ovaj iz GF i recimo ero i epi. Imaš mrtvih na kvadrat
He he he to idiotima prodaji a ne meni.
RayMabus wrote:Smatraš me kretenom jel ?RayMabus wrote:A šta ćeš ti radit ? Šefovat iz kancelarije jer ste uveli matrijarh pa bi muškima lopatu u ruke a vi sva četiri kantuna kuće i da vi iz udobnosti kancelarija šefujete muškima a oni da ginu za vašu matrijaharnu imperiju.Noor wrote:Lopatu...da dopodne kopa, a popodne zatrpava :)mutava baštarda wrote:Ja bi tebi dao šarca... Nema sviranja kurcu...RayMabus wrote:
To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.
Pišat ćeš krv kad te ja uvatin.
Ima bager pa nek kopa. Kopaju se samo male rupe na prvoj liniji bojišta tako da tijelo uđe unutra i bude zaštičeno od topovskih i minobacačkih udara , doduše više topovskih nego minobacačkih jer minobacač leti u zrak pa pada i domet mu je zavisno koji kalibar al oko 7 km tako da je onda bolje dovest svoje haubice 155 mm pa rokat njih a ne oni tebe.Noor wrote:ajmo longi, kopaj to brže...ne forumaši cili danRayMabus wrote:A šta ćeš ti radit ? Šefovat iz kancelarije jer ste uveli matrijarh pa bi muškima lopatu u ruke a vi sva četiri kantuna kuće i da vi iz udobnosti kancelarija šefujete muškima a oni da ginu za vašu matrijaharnu imperiju.Noor wrote:Lopatu...da dopodne kopa, a popodne zatrpava :)mutava baštarda wrote:Ja bi tebi dao šarca... Nema sviranja kurcu...RayMabus wrote:
To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.
Ona mala lopata na rusaku upravo za to služi , kopanje jama na prvoj crti kako bi svatko iskopa rupu za sebe na samom položaju da se zaštit od topničke paljbe.
Last edited by RayMabus on 17/4/2020, 20:50; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajde muči, nesrećo...ti mene uopće ne poznaš, da sam 18-19 godina ja bi se javila na dobrovoljni vojni rok, a ne da bi se skrivala od poziva, šta lupetaš :)RayMabus wrote:Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
A nećeš Boga mi.
Zato san i stavija ovu temu jer je Kalinić uboja bit a to je sve nas je manje i triba oba spola mobilizirat.
ala, ala...kako je tebe lako izbacit iz takta
Pazi kurca, neće niko u rovove da krvavi gaće.RayMabus wrote:To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.veber wrote:I zamisli situaciju gdje se nađu marc, ovaj iz GF i recimo ero i epi. Imaš mrtvih na kvadratHektorović wrote:Podržavam
Prije svega zbog discipline i odgoja kolektivne odgovornosti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U rovu bi bio Vuksan.dzango wrote:Pazi kurca, neće niko u rovove da krvavi gaće.RayMabus wrote:To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.veber wrote:I zamisli situaciju gdje se nađu marc, ovaj iz GF i recimo ero i epi. Imaš mrtvih na kvadratHektorović wrote:Podržavam
2014-04-22
Eh da si 18-19...Noor wrote:ajde muči, nesrećo...ti mene uopće ne poznaš, da sam 18-19 godina ja bi se javila na dobrovoljni vojni rok, a ne da bi se skrivala od poziva, šta lupetaš :)RayMabus wrote:Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
A nećeš Boga mi.
Zato san i stavija ovu temu jer je Kalinić uboja bit a to je sve nas je manje i triba oba spola mobilizirat.
Last edited by dzango on 17/4/2020, 20:58; edited 1 time in total
2014-04-19
Ja jedan put zaspa u jednoj takvoj rupi. A ima kod sebe kalaš i tri šanžera metaka a to vojarna Borongaj i došla straža da me smjeni i nisu me našli jer san se pokrija ceradom i diga se u podne i doša iza lleđa ovome šta me zaminija a on se usral ko grlica a ja mu govorin koji ti je kurac a on meni da me traži cila vojarna , ononi mislil da san ja uteka u grad s kalašem i tri šanžera municije.RayMabus wrote:Ima bager pa nek kopa. Kopaju se samo male rupe na prvoj liniji bojišta tako da tijelo uđe unutra i bude zaštičeno od topovskih i minobacačkih udara , doduše više topovskih nego minobacačkih jer minobacač leti u zrak pa pada i domet mu je zavisno koji kalibar al oko 7 km tako da je onda bolje dovest svoje haubice 155 mm pa rokat njih a ne oni tebe.Noor wrote:ajmo longi, kopaj to brže...ne forumaši cili danRayMabus wrote:A šta ćeš ti radit ? Šefovat iz kancelarije jer ste uveli matrijarh pa bi muškima lopatu u ruke a vi sva četiri kantuna kuće i da vi iz udobnosti kancelarija šefujete muškima a oni da ginu za vašu matrijaharnu imperiju.Noor wrote:Lopatu...da dopodne kopa, a popodne zatrpava :)mutava baštarda wrote:
Ja bi tebi dao šarca... Nema sviranja kurcu...
Ona mala lopata na rusaku upravo za to služi , kopanje jama na prvoj crti kako bi svatko iskopa rupu za sebe na samom položaju da se zaštit od topničke paljbe.
Zapovijednike uvatila panika , moraju to prijavit , nema vojnika , kalšnjikova i tri šanžera municije. Usrali se. I onda otiša jja kod ovog svog na raport i on mene pita di san a ja govorin a zaspa san , bija san cilo vrime tamo a oon kad je to čuja pa kamen sa srca , on je mislija da san ja dezertira jer sam mu već jedan put doša sa šljivom ispod oka kad san se potuka na Jarunu i govri on meni samo muči nemoj ništa govorit cila vojarna te tražila digli uzbunu.
Nije došlo do ovog glavnog pa su zataškali. A šta ću in ja šta ne gledaju malo bolje.
Last edited by RayMabus on 17/4/2020, 21:00; edited 1 time in total
2014-04-11
Samo ako bi redovno dobijao Kurir i Informer umesto marende. Bez klope se može, ali bez redovnog sledovanja opijata, teško.jastreb wrote:U rovu bi bio Vuksan.dzango wrote:Pazi kurca, neće niko u rovove da krvavi gaće.RayMabus wrote:To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.veber wrote:I zamisli situaciju gdje se nađu marc, ovaj iz GF i recimo ero i epi. Imaš mrtvih na kvadratHektorović wrote:Podržavam
bio bi premator za tu piletinu, ne maštaj odmah :)dzango wrote:E da si 18-19...Noor wrote:ajde muči, nesrećo...ti mene uopće ne poznaš, da sam 18-19 godina ja bi se javila na dobrovoljni vojni rok, a ne da bi se skrivala od poziva, šta lupetaš :)RayMabus wrote:Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
A nećeš Boga mi.
Ajmo na 28-29, pa da se nekako uklopim.Noor wrote:bio bi premator za tu piletinu, ne maštaj odmah :)dzango wrote:E da si 18-19...Noor wrote:ajde muči, nesrećo...ti mene uopće ne poznaš, da sam 18-19 godina ja bi se javila na dobrovoljni vojni rok, a ne da bi se skrivala od poziva, šta lupetaš :)RayMabus wrote:Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:
kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčići
A nećeš Boga mi.
2014-04-19
Svakako podržavam, ali ne bih to za žene.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zašto? Zar žene nemaju pravo na društvenu samozaštitu?epikur37 wrote:Svakako podržavam, ali ne bih to za žene.
2014-04-22
jastreb wrote:Zašto? Zar žene nemaju pravo na društvenu samozaštitu?epikur37 wrote:Svakako podržavam, ali ne bih to za žene.
nemam pojma, volim arhetipe, muškarac je ratnik a u ratu se čuva žene i djecu.
Dobnrovoljno da ali po redovnom ne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ionako ništa od toga...bolje krasti pare nego služiti državu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neću ti ja služit vojsku ako i njih ne mobiliziraš. Moramo svi bit ravnopravni a ne one će ladit pičku a ja nek ginem. Ja ti neću služit vojsku dok ne budu i one.epikur37 wrote:Svakako podržavam, ali ne bih to za žene.
Kraj rasprave.
2014-04-11
Nek malo kopaju rupe. Ne moraju samo muški kopat rupe na prvoj liniji fronte , mogu i one tako da muški dio postrojbe sačuva snagu za napad i obranu.RayMabus wrote:Neću ti ja služit vojsku ako i njih ne mobiliziraš. Moramo svi bit ravnopravni a ne one će ladit pičku a ja nek ginem. Ja ti neću služit vojsku dok ne budu i one.epikur37 wrote:Svakako podržavam, ali ne bih to za žene.
Kraj rasprave.
A ne ko ja zaspen na straži jer tučeš sedam dana u komadu stražu po četrii sata i šest spavanje i onda normalno da nakon petog šestog dana zaspeš ka top u jami.
2014-04-11
ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
da dođe do rata ili slično ne bi se nikada odazvao jer tih jebenih 6 mjeseci u vojsci nismo ništa radili. 3 mjeseca čišćenja kanala ,mjesec dana čišćenja zgrada, 2 tjedna premještanja ministarstva i čistih mjesec dana nekakve obuke i jedan dan na Slunju
da dođe do rata ili slično ne bi se nikada odazvao jer tih jebenih 6 mjeseci u vojsci nismo ništa radili. 3 mjeseca čišćenja kanala ,mjesec dana čišćenja zgrada, 2 tjedna premještanja ministarstva i čistih mjesec dana nekakve obuke i jedan dan na Slunju
Guest- Guest
Koji vid vojske ?daks wrote:ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
2014-04-11
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana