Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Jes vidija kako bi ona nama lopatu i pušku u ruke a one će iz kancelarije filozofirat.vili40 wrote:
Jebo ti ja mater. Sad ćete u vojsku sve jer smo mala nacija i fali topovskog mesa. Ima da letite po bojištu isto ko i muški.
Vi ćete nas pravit budala. Pišat ćeš krv jebo ti ja mater.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
Koga ćete vi zajebavat. Misliš da san ja kreten jel ?
Vidit ćeš sad. Satrat ću vas.
2014-04-11
kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
vili40-
2015-08-02
Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
A nećeš Boga mi.
Zato san i stavija ovu temu jer je Kalinić uboja bit a to je sve nas je manje i triba oba spola mobilizirat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da se ljutim jer ona bi tvoju guzicu žrtovala a svoju bi držala u kancelariji jer je ona žensko.vili40 wrote:kaj se ljutiš,ti nećeš a neću ni ja a neće ni mladi jer će prije zbrisat van.Rješenje je jedino da čuvaju ovo oni koji od toga imaju koristi,kalinić i kalinčićiRayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
A nećeš Boga mi.
Zato san i stavija ovu temu jer je Kalinić uboja bit a to je sve nas je manje i triba oba spola mobilizirat.
tak oje..kad mogu i israelske cure,zasto ne i hrvacke..
Guest- Guest
Vojna obveza je za sve punoljetne muškarce i žene jer nas je manje. Fino ćeš dobit poziv u vojsku i ideš trčat deset maratona oko vojarne.
Ženska vojarna. Osobno ću obućit te žene jer će vas one maltretirat tamo.
Trčat ćete svaki dan deset maratona dok vam pluća ne ispadnu. Vriđat će vas na najgoroj osnovi. Unosit će vam se u facu i govorit da ste nitko i ništa , drolje , kurve.
Slomit ću vas. Ispustit ćete dušu tamo. Il ćete izać ko ljudi il ćete bit totalno polomljene a nećete mi izbjeć taj vojni rok nikako.
Jedina pošteda će vam bit trudnoća. Al ćeš kad to obaviš opet ić tamo i to ćete kačit sve do četrdedete. Jedino kad ćeš biti oslobođena toga je kad rodiš troje i više dice jer onda smatram da si rodila nekog tko će u budućnosti služit vojsku umjesto tebe.
Ženska vojarna. Osobno ću obućit te žene jer će vas one maltretirat tamo.
Trčat ćete svaki dan deset maratona dok vam pluća ne ispadnu. Vriđat će vas na najgoroj osnovi. Unosit će vam se u facu i govorit da ste nitko i ništa , drolje , kurve.
Slomit ću vas. Ispustit ćete dušu tamo. Il ćete izać ko ljudi il ćete bit totalno polomljene a nećete mi izbjeć taj vojni rok nikako.
Jedina pošteda će vam bit trudnoća. Al ćeš kad to obaviš opet ić tamo i to ćete kačit sve do četrdedete. Jedino kad ćeš biti oslobođena toga je kad rodiš troje i više dice jer onda smatram da si rodila nekog tko će u budućnosti služit vojsku umjesto tebe.
2014-04-11
Veliš hitilo te van?
2014-12-30
neće biti ništa od toga,pa ne mogu kupiti par aviona a od ove korone na noge nećemo stati deset godina jer se već sada vidi da vlasti ne žele ništa mijenjati po pitanju parazita koji troše a od njih nikakva korist.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Ne može. Moraš otpustit 15 tisuća uhljeba ako ovo napraviš jer te ljude moraš hranit itd ako su u vojarni dakle tribaju pare iz proračuna a to ti je u našoj situaciji moraš otpustit jedno petnaest tisuća beskorisnih lupača pečata uhljebljenih po partijskoj liniji a tko to ovdje napravi u uhljebistanu taj gubi izbore.Sovak wrote:Moze. Temeljna i poslije specijalisticka vojna obuka plus drustveno koristan rad.
Nek' nauce pizdeki i pizdace da nije zivot "u se, na se i poda se".
zanimljivo da se ti pretvoriš u Angelu Merkel kad se spomene vraćanje vojske, koju stalno opominješ za isto
bilanca izbori bilanca izbori:D
gle kakvo mišljenje imaju ljudi o tim ništarijama od političara
VIDEO Novi prosvjed protiv Bandića, ljudi lupali loncima, trubili, fućkali
ZAGREB te zove, Pravo na grad i Zelena akcija pozvali su sve građane na još jedan prosvjed, danas u 19 sati, na prozorima i balkonima protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića za kojeg kažu da nije dorastao nositi se s kriznom situacijom.
Mnogi su se u zagrebačkim kvartovima odazvali prosvjedu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-novi-prosvjed-protiv-bandica-ljudi-lupali-loncima-trubili-fuckali/2175899.aspx
VIDEO Novi prosvjed protiv Bandića, ljudi lupali loncima, trubili, fućkali
ZAGREB te zove, Pravo na grad i Zelena akcija pozvali su sve građane na još jedan prosvjed, danas u 19 sati, na prozorima i balkonima protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića za kojeg kažu da nije dorastao nositi se s kriznom situacijom.
Mnogi su se u zagrebačkim kvartovima odazvali prosvjedu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-novi-prosvjed-protiv-bandica-ljudi-lupali-loncima-trubili-fuckali/2175899.aspx
vili40-
2015-08-02
Iz vojske ? Ne sam sam se hitio. Imam visok IQ. Nije mi se dalo stat cilo lito u Borongaju pa sam napravio oproštajku s generacijom prije mene pa fino doša pijan u sobu pa izbacija dvadeset muških iz sobe ( to je moja klasa ) i onda iša spavat i ujutro na raport u psihologa i žena mi dala otpusnicu i u podne u civilnoj priko kapije.veber wrote:Veliš hitilo te van?
2014-04-11
Ženske trebaju u vojsku i u rat.RayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
Neki povjesničari tvrde da Tito ne bi dobio revoluciju 1945.da u vojsci nije ima toliko žena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ženske trebaju u vojsku i u rat.RayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
Neki povjesničari tvrde da Tito ne bi dobio revoluciju 1945.da u vojsci nije ima toliko žena.
žene su đavli
Trik je u tome šta sam ih ja izbacija sve uz određene pjesmice poput Evo zore evo dana itd.RayMabus wrote:Iz vojske ? Ne sam sam se hitio. Imam visok IQ. Nije mi se dalo stat cilo lito u Borongaju pa sam napravio oproštajku s generacijom prije mene pa fino doša pijan u sobu pa izbacija dvadeset muških iz sobe ( to je moja klasa ) i onda iša spavat i ujutro na raport u psihologa i žena mi dala otpusnicu i u podne u civilnoj priko kapije.veber wrote:Veliš hitilo te van?
To ne možeš falit da ćeš u psihologa koji ti neće dat nazad jer si previše ekstreman da ti daju pušku i municiju.
Odmori sine živce malo. Previše si nestabilan , tebe se ne može kontrolirat.
Znaš da ih se i Tuđaman boja pa ih je mora eliminirat u ratu il stavit pod svoje da ih nekako kontrolira jer su out of control.
2014-04-11
Ako kome treba discipline, neka bude mornar jednu sezonu na turističkim brodovima, poznatim kao "kriljani". Ustajanje u 6ujutro, lijeganje u ponoc, mjesečna zarada 15 000 do 20 000 kn i tako pola godine. 99% hrvata što prošli vojni rok, gdje se uglavnom pili i pušilo travu bi odustali od ovoga posla za tjedan danaLegendovich wrote:istina..malo discipline i postivanja starijih/nadredjenih,nije na odmet..marcellus wrote:Najveća korist od služenja obaveznog vojnog roka je ta što će teenageri naučiti sami oprati svoje čarape, bez mame. I pospremiti vlastiti krevet. I općenito, preživjeti par mjeseci bez da se o njima brine mama. Od toga će svakako najveću korist imati njihove buduće supruge. A to je neprocjenjivo.
Yodu i Longija u prvom valu mobilizacije..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
I tako san ti se ja skinija tri miseca prije negdi u šesti mjesec i umisto da tri miseca glumim budalu u vojarni fino sa curama na plaži i kupa se cilo lito. Eto ti pa ti tamo tko oće po vrućini glumit nečiju budalu u vojarni nek glumi , ja imam pametnijeg posla.RayMabus wrote:Trik je u tome šta sam ih ja izbacija sve uz određene pjesmice poput Evo zore evo dana itd.RayMabus wrote:Iz vojske ? Ne sam sam se hitio. Imam visok IQ. Nije mi se dalo stat cilo lito u Borongaju pa sam napravio oproštajku s generacijom prije mene pa fino doša pijan u sobu pa izbacija dvadeset muških iz sobe ( to je moja klasa ) i onda iša spavat i ujutro na raport u psihologa i žena mi dala otpusnicu i u podne u civilnoj priko kapije.veber wrote:Veliš hitilo te van?
To ne možeš falit da ćeš u psihologa koji ti neće dat nazad jer si previše ekstreman da ti daju pušku i municiju.
Odmori sine živce malo. Previše si nestabilan , tebe se ne može kontrolirat.
Znaš da ih se i Tuđaman boja pa ih je mora eliminirat u ratu il stavit pod svoje da ih nekako kontrolira jer su out of control.
I onda je Mesić smanjija nakon toga vojni rrok s devet na šest mjeseci jer je devet previše za to i tako san ti ja to odslužija do kraja a oni su tri mjeseca više cilo lito u jebenoj vojarni dok san se ja izležsva s curom na plaži cilo to lito.
2014-04-11
Točno. Nećemo bacat novce iz proračuna. Ne služi vojska za to.AssadNaPodmornici wrote:Ako kome treba discipline, neka bude mornar jednu sezonu na turističkim brodovima, poznatim kao "kriljani". Ustajanje u 6ujutro, lijeganje u ponoc, mjesečna zarada 15 000 do 20 000 kn i tako pola godine. 99% hrvata što prošli vojni rok, gdje se uglavnom pili i pušilo travu bi odustali od ovoga posla za tjedan danaLegendovich wrote:istina..malo discipline i postivanja starijih/nadredjenih,nije na odmet..marcellus wrote:Najveća korist od služenja obaveznog vojnog roka je ta što će teenageri naučiti sami oprati svoje čarape, bez mame. I pospremiti vlastiti krevet. I općenito, preživjeti par mjeseci bez da se o njima brine mama. Od toga će svakako najveću korist imati njihove buduće supruge. A to je neprocjenjivo.
Yodu i Longija u prvom valu mobilizacije..
2014-04-11
Žene su odlični borci.injo wrote:jastreb wrote:Ženske trebaju u vojsku i u rat.RayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
žene su đavli
Eno ti one pešmerge. ISILova noćna mora.
Žene su srčanije,žilavije,nemilosrdnije i hitrije od muškinja. Nije se džabe Gadafi okružio njima.
2014-04-22
jastreb wrote:Žene su odlični borci.injo wrote:jastreb wrote:Ženske trebaju u vojsku i u rat.RayMabus wrote:Mobilizirat ću vas jer fali ljudi jer niste rađale. Trčat ćeš mi svaki dan deset maratona u krugu vojarne dok ti pluća ne ispadnu.
žene su đavli
Eno ti one pešmerge. ISILova noćna mora.
Žene su srčanije,žilavije,nemilosrdnije i hitrije od muškinja. Nije se džabe Gadafi okružio njima.
i obranile ga bome
Žene će uništiti intergalaktičku federaciju i Aštar komandu.
To je njihova Ahilova peta.
Biti će to kraj karijere Ray Mabusa,kojega će žene razoružanog,degradiranog,zarobljenog i nagog voditi ulicama.
To je njihova Ahilova peta.
Biti će to kraj karijere Ray Mabusa,kojega će žene razoružanog,degradiranog,zarobljenog i nagog voditi ulicama.
2014-04-22
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana