ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 Empty Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Post by veber 12/4/2020, 16:09

RayMabus wrote:
veber wrote:
RayMabus wrote:Kako bi vam ja jednu napal bombu bacija na London. Ne bi ni trepnija.

Zato imam pet zvjezdica.
u medicinskom kartonu.
Budi sretan da sam samo general. Dobar je Bog koji vas čuva. Brzo bi vas ja rješija i one iznad vas jednim udarcem a to je ubijanje ovaca jer bez ovaca nema čobana.

Ovo je mali virus koji eliminira slabe organizme iz stada jer od penziinera , bolesnih i beskučnika nemaju koristi tj samo su im šteta i sad ih se rješavaju ovim virusom dok vas zdrave ostavljaju jer bez vas nema ni one piramide.

110 tisuća mrtvih od korone plus bacili vas ekonomski na koljena tako ćete biti manji od makovog zrna nakon ovoga jer je sistem baziran da ako nemaš love jado si i onda moraš radit za njih.

Kažem : Slaba iim je virus i tako se rugam s njima jer znam čega se plaše.
čekaj malo. kako si general ako je flota u pitanju. kaj ne bi onda bio admiral? ili nekaj takvo.
ja kada sam izašao iz hv mislim da sam otišao sa činom nadporučnik ili satnik, ne da mi se sada tražiti. 
kako si ti u floti general, a nisi admiral?

ili si dio prašinara?

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 Empty Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Post by RayMabus 12/4/2020, 16:14

Da , dio sam prašinara.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 16:48

ok onda.
krivo sam pretpostavljao.
ti si kao marinci u američkoj vojsci. 
dio mornarice ali kopneni ustroj vojske.
znači ti si general GFP

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 16:55

veber wrote:ok onda.
krivo sam pretpostavljao.
ti si kao marinci u američkoj vojsci. 
dio mornarice ali kopneni ustroj vojske.
znači ti si general GFP
Vidi , trik je u prošlim životima. Imaš pozitivce koji će ti pričat lijepe pričice kako su svi ljudi djeca kreatora i u osnovi dobri itd itd itd. No kad takve ljude pošalješ da obave posao oni neće imati tu crtu unutra da naprave šta bi tribalo jer ju nemaju. 

Imaš pozitivce koji su u prošlim životima napravili puno sranja. I mogu opet.

Svi se trude opstati. Čak i ovi Iluminati vide svoj opstanak ovdje kao gospodari stada. Dakle bez stada nema ni čobana. Oni se ne boje nekoga tko ih neće ugristi. Boje se onih koji su gori od njih. Samo se tih boje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 17:07

a di je tu GF?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 17:20

veber wrote:a di je tu GF?
Tu je. Uzmi period od tisuću godina i nek se u svakom stoljeću inkarniraš jednom. Neće moji prošli životi nestat zato šta sam se ja inkarnira na planetu koja nije dio GF i sad sam trenutno jebivjetar koji osobno proučava stvari. Ja imam pravo živit svoje živote kako ja oću i to neće umanjit činjenicu da je Ahilova peta Iluminata stado jer bez stada nema ni čobana kao šta neće ni umnajit činjenicu da bi vas ja zasuo napalmom , posebno njihove centre moći i da ništa ne bi preživjelo.

To isto neće umanjit činjenicu da moje misli putuju negdje gore i da će takvu ideju vijeće odbit jer je prebutalna.

No ne mijenja činjenicu da GF to ima u arsenalu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 17:21

a jel s sjećaš prošlih života ili si zarobljen u petlji?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 17:26

veber wrote:a jel s sjećaš prošlih života ili si zarobljen u petlji?
Nema potrebe da ih se sjećaš. Ostaje ti iskustvo.

Barijere su prostor , energija , vrijeme , materija i ideja.

Galaktičko vijeće je uglavnom sastavljeno od njonjavaca , ono new age spika no više glava je pametnije od jedne i neke ideje im nikad neće past na pamet.

Meni oće. To ne znači da će se usvojit al sam ponudio svoje viđenje kako bi nešto mogli riješiti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 17:28

ti hoćeš reći da u GF vlada hdz?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 17:34

veber wrote:ti hoćeš reći da u GF vlada hdz?
Vlada sabor sačinjen od majistora svjetlosti. 

Sad će korona pokosit starije i nemoćne a vi mozgajte zašto je virus takav da djeluje kao savršeno biološko oružje koje neće pomest zdrave radilice al oće stare i bolesne s dna piramide.

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 Pyrimid-of-control-illuminati-fortattack-blog

Imate mozak. Uključite ga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 17:46

čekaj, ti veliš i tvoja ekipa iz vrapča i jankomira=>GF
da treba se starih riješiti?
ako se riješip oca svoga i majke svoje tko će ti plaćati tvoj nerad?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 17:48

Svejedno ja sam i dalje mišljenja da triba ispalit napalm na London i neke druge centre njihove moći.

Samo jbga ne daju mi. Kažu da je to prebrutalno.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 17:49

veber wrote:čekaj, ti veliš i tvoja ekipa iz vrapča i jankomira=>GF
da treba se starih riješiti?
ako se riješip oca svoga i majke svoje tko će ti plaćati tvoj nerad?
Ne. To je plan ovih šta vama vladaju. Rješavaju se starih i nemoćnih iz stada jer su im postali teret , koštaju a ništa ne pridonose. Vi ste za njih samo resurs , robovi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 18:08

dobro, mi smo teret, kaj si ti svom ocu?
dividenda?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 18:25

veber wrote:dobro, mi smo teret, kaj si ti svom ocu?
dividenda?
Niste meni teret. Teret ste njima. Ne isplaćujem ja penzije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 18:36

RayMabus wrote:Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 Tumblr_nuqfpevhaj1qdwx79o8_r1_2501

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 The-5th-wave-1
Upravo sam pogledao ovaj film.Glupast je. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 18:40

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 5 Tumblr_nuqfpevhaj1qdwx79o8_r1_2501

Malo je djetinjasto napravljen no kad netko pita kako bi izgledala stvarna invazija onda u biti eto pogledaj ovaj film pa imaš uvid kako bi to bilo da oni krenu direktno.  Ipak jedan od boljih filmova koji realno pokazuje invaziju negativnih vanzemaljaca kad bi do nje došlo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 18:42

invaziju čega realno prikazuje...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 18:47

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Malo je djetinjasto napravljen no kad netko pita kako bi izgledala stvarna invazija onda u biti eto pogledaj ovaj film pa imaš uvid kako bi to bilo da oni krenu direktno.  Ipak jedan od boljih filmova koji realno pokazuje invaziju negativnih vanzemaljaca kad bi do nje došlo.
Ne slažem se s tobom,no što god da kažem i onako ćeš ti po svom.Samo te podsjećam,ja sam na onoj drugoj strani. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 18:48

michaellcmacha wrote:invaziju čega realno prikazuje...
Scenarija u kojem se vi budite i počimate sve više kužit da netko iza zavjese vuće konce i upravlja vašim životima i onda skužite tko ( tajne vlade u sjeni preko sistema novca i religija ) i onda više ne mogu stat u sjeni i kreću u direktno porobljavanje planete ( sad ste indirektno porobljeni ).

Pošalju vam prirodne katastrofe , viruse , izazovu ratove , međusobno se ubijate a onda ta tzv država ukida građanska prava i oni uvode torturu itd dakle direktna invazija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 18:58

Peti val 

1. Nestanak struje , elektromagnetski udar

2. Prirodne katastrofe 

3. Virus

4..Policijska država

5. Ratovi između ljudi

Ne mora nužno ovim redom al to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics