ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 4 Empty Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:14

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
jastreb wrote:Longi ,isto nije daleko od istine,mada svoje postove kvari manijakalnim pozivanjem na nekakva nepostojeća svemirska vrhovništva i entitete samo njemu znane.

Tu je još i Čilo,koji u sve to unosi i magiju,demonologiju i ostale gluposti koje crpi iz nekakvih starih knjižurina koje je neki njegov davno umrli rođak pronalazio po zagrebačkim smetlištima i bauštelama,kamo su ih bacali ,uglavnom novi vlasnici starih stanova,a koji bi pristizali u Metropolu iz Zapadne Hercegovine,Livanjskog polja i kontinentalne Dalmacije.
Premotaj u nazad par zadnjih godina,traži tko je što pisao,pa onda reci tko je od nas najprecizniji u prognozama bio. :cleanteeth
Ništa više neće biti isto,kad sve ovo prođe promjene koje sljede trasirat će put za novi vrli svijet.
Vidjet ćemo tko će od nas ovdje bit najzadovoljniji novim vrlim svijetom,a nešto mi govori da to neće biti niti Red Wolf a niti Longi. :rasta
Meni ovo odgovara.
Ne govorim o trenutnoj situaciji...ma,nije ni važno,i onako ćeš ti tjerat po svom i ako znaš da su Ashtari izgubili.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 4 Empty Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku

Post by jastreb 12/4/2020, 14:16

Korona je uspjela ogoliti nemoc kapitalizma.

Sto se Hrvatske tiče gospođica je i one najusijanije glave uvjerila da ne mozemo zivjeti iskljucivo od turizma.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:16

Ashtari ne mogu izgubiti. Oni su na duhovnoj razini. Može izgubiti galaktička federacija u smislu da vi na ovoj planeti prihvatite vlast negativnih vanzemaljaca itd.

Kako će Aštari izgubit kad su oni na duhovnoj razini. Nematerijalni svijet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:25

RayMabus wrote:Ashtari ne mogu izgubiti. Oni su na duhovnoj razini. Može izgubiti galaktička federacija u smislu da vi na ovoj planeti prihvatite vlast negativnih vanzemaljaca itd.

Kako će Bog izgubit kad se on ne inkarnira dolje ? 

Kako će Aštari izgubit ? Mogu samo bit tužni jer se niste digli na viši pozitivni nivo. Samo to. 

Al ne mogu izgubiti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:27

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ashtari ne mogu izgubiti. Oni su na duhovnoj razini. Može izgubiti galaktička federacija u smislu da vi na ovoj planeti prihvatite vlast negativnih vanzemaljaca itd.

Kako će Aštari izgubit ? Mogu samo bit tužni jer se niste digli na viši pozitivni nivo. Samo to. 

Al ne mogu izgubiti.
Da,ali zato će se mnogi dignuti,na viši negativni nivo. :cleanteeth GF može počet pakirat kufere,ili šta već. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:29

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Al ne mogu izgubiti.
Da,ali zato će se mnogi dignuti,na viši negativni nivo. :cleanteeth GF može počet pakirat kufere,ili šta već. :rasta
Pa nek se dignu. Opet nema veze s nama. Ne dotiče nas se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:30

Ne mogu oni izgubit. Oni žive vječno. Koliko će trajat ta negativna carstva ? Miljona godina. Super. Amo. Može.

Nema problema.

Ne mogu oni izgubit ni da oče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:33

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Al ne mogu izgubiti.
Pa nek se dignu. Opet nema veze s nama. Ne dotiče nas se.
Ne znam kako to kod vas ide vrednovanje s tim zvjezdicama,ali najveći kuriozitet je taj što se i kod nas vrednuje sa zvjetdicama. :rasta
Za iznimne zasluge koje pojedinci čine za višu,zajedničku stvar,pomoću tih zvjezdica pojedinci će moć uzdiće se na viši nivo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:35

RayMabus wrote:Ne mogu oni izgubit. Oni žive vječno. Koliko će trajat ta negativna carstva ? Miljona godina. Super. Amo. Može.

Nema problema.

A kako ti misliš prilagodit se novom vrlom svijetu,jer mislim kako bi ti već sad trebalo bit očito,da GF čeka nekakav svojevrsni,,Bleiburg'' :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:38

To s zvjezdicama nije Aštar nego GF. To je već materijalna ravan. To je umijeće ratovanja. Primjerice meni koronavirus ne smeta. Sjebat će globalizaciju , povećat nacionalne države i dolazi do porasta konzervatizma dakle manje emanicipacije.

U svakom ratu nešto moraš žrtovat da bi dobio konačnu bitku. Eto ja sam spreman žrtvovati vaše guzice. Nemam problema s time da vas korona pokosi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:39

RayMabus wrote:To s zvjezdicama nije Aštar nego GF. To je već materijalna ravan. To je umijeće ratovanja. Primjerice meni koronavirus ne smeta. Sjebat će globalizaciju , povećat nacionalne države i dolazi do porasta konzervatizma dakle manje emanicipacije.

U svakom ratu nešto moraš žrtovat da bi dobio konačnu bitku. Eto ja sam spreman žrtvovati vaše guzice. Nemam problema s time da vas korona pokosi.
Koliko ti pno imaš zvjezdica ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:40

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Ne mogu oni izgubit. Oni žive vječno. Koliko će trajat ta negativna carstva ? Miljona godina. Super. Amo. Može.

Nema problema.

A kako ti misliš prilagodit se novom vrlom svijetu,jer mislim kako bi ti već sad trebalo bit očito,da GF čeka nekakav svojevrsni,,Bleiburg'' :rasta
Mislin spavat doma. Život ima svoj vijek trajanja i kad umrem idem ća odavde.

GF ne čeka nikakav Bleiburg. Nije ova planeta dio GF. Niste dio GF
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:43

סמאל wrote:
RayMabus wrote:To s zvjezdicama nije Aštar nego GF. To je već materijalna ravan. To je umijeće ratovanja. Primjerice meni koronavirus ne smeta. Sjebat će globalizaciju , povećat nacionalne države i dolazi do porasta konzervatizma dakle manje emanicipacije.

Pet.

Da znaš kako sam ih zaradio smučilo bi ti se.

Moraš biti gori od svojih neprijatelja ako ih misliš pobjediti.

Slab im je virus. Malo ubija. Triba napravit novi. Bolji.

Vidiš da im se rugam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/4/2020, 14:49

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Pet.

Da znaš kako sam ih zaradio smučilo bi ti se.

Moraš biti gori od svojih neprijatelja ako ih misliš pobjediti.

Slab im je virus. Malo ubija. Triba napravit novi. Bolji.

Vidiš da im se rugam.
Kod nas je to drugačije.Ima cijeli niz malih i tri velike.Imam jednu veliku zvijezdu,što je ekvivalent za 10 malih.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:51

Slabi im je virus. Smiješni su. Cijeli svijet im se smije.

Ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 14:55

Boje se napravit veći virus jer :

Kolaboracionisti žive na planeti Zemlji i njih ovako šta pogađa čak i ako imaju cjepivo

Trebaju im ljudi kao radna snaga tj robovi

Ahilova peta njihovog plana ste vi.

Ja bi vas masovno istrijebio al nemam te ovlasti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 15:17

Zašto bi netko kreirao takav virus koji je zsrazan toliko da kad ga jednom pustiš nećeš ga se moć tako lako riješiti a napada samo slabe organizme dakle stare i bolesne a ne sve ?

Pa zato šta bez ovaca ne bi bilo ni njih.

Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku - Page 4 Powerpyramid

A ja bi vas pobio da imam te ovlasti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 15:23

Kako bi vam ja jednu napal bombu bacija na London. Ne bi ni trepnija.

Zato imam pet zvjezdica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 15:34

RayMabus wrote:Kako bi vam ja jednu napal bombu bacija na London. Ne bi ni trepnija.

Zato imam pet zvjezdica.
u medicinskom kartonu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 15:43

veber wrote:
RayMabus wrote:Kako bi vam ja jednu napal bombu bacija na London. Ne bi ni trepnija.

Zato imam pet zvjezdica.
u medicinskom kartonu.
Budi sretan da sam samo general. Dobar je Bog koji vas čuva. Brzo bi vas ja rješija i one iznad vas jednim udarcem a to je ubijanje ovaca jer bez ovaca nema čobana.

Ovo je mali virus koji eliminira slabe organizme iz stada jer od penziinera , bolesnih i beskučnika nemaju koristi tj samo su im šteta i sad ih se rješavaju ovim virusom dok vas zdrave ostavljaju jer bez vas nema ni one piramide.

110 tisuća mrtvih od korone plus bacili vas ekonomski na koljena tako ćete biti manji od makovog zrna nakon ovoga jer je sistem baziran da ako nemaš love jado si i onda moraš radit za njih.

Kažem : Slaba iim je virus i tako se rugam s njima jer znam čega se plaše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 16:09

RayMabus wrote:
veber wrote:

Zato imam pet zvjezdica.
u medicinskom kartonu.
Budi sretan da sam samo general. Dobar je Bog koji vas čuva. Brzo bi vas ja rješija i one iznad vas jednim udarcem a to je ubijanje ovaca jer bez ovaca nema čobana.

Ovo je mali virus koji eliminira slabe organizme iz stada jer od penziinera , bolesnih i beskučnika nemaju koristi tj samo su im šteta i sad ih se rješavaju ovim virusom dok vas zdrave ostavljaju jer bez vas nema ni one piramide.

110 tisuća mrtvih od korone plus bacili vas ekonomski na koljena tako ćete biti manji od makovog zrna nakon ovoga jer je sistem baziran da ako nemaš love jado si i onda moraš radit za njih.

Kažem : Slaba iim je virus i tako se rugam s njima jer znam čega se plaše.
čekaj malo. kako si general ako je flota u pitanju. kaj ne bi onda bio admiral? ili nekaj takvo.
ja kada sam izašao iz hv mislim da sam otišao sa činom nadporučnik ili satnik, ne da mi se sada tražiti. 
kako si ti u floti general, a nisi admiral?

ili si dio prašinara?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics