MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU: ‘Bio sam na policiji, nitko neće Sinj staviti u žicu!’
Autor: L.B. Ponedjeljak, 09. kolovoza 2021. u 22:06
PU splitsko-dalmatinska provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera.
Kriminalistička istraga je još uvijek u tijeku, piše 24 sata.
“Da, bio sam na policiji i dao svoj iskaz. Dobio sam Optužni prijedlog, ali nisam ni vidio što sve u njemu piše. Ja i dalje inzistiram na popuštanju mjera kako bi naši ugostitelji mogli zaraditi za svoj kruh i da nam mladi ne odlaze preko granice u noćni izlazak, u Livno, i ugrožavaju sebe i druge u prometu, rekao je sinjski gradonačelnik Miro Bulj.
Stožer nije udovoljio njegovim idejama
“Na Alki je bilo 5000 ljudi, tu su bili naši brojni gosti iz drugih zemalja, sve je prošlo u pjesmi i veselju. Ponosan sam na svoje sugrađane, a sada nam dolazi i proslava Velike Gospe. Mogu samo reći da nitko neće staviti Sinj u žicu”, poručio je.
PU splitsko-dalmatinska provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera.
Istraga je obuhvatila i samog gradonačelnika koji već danima poziva Nacionalni stožer civilne zaštite da ugostiteljima dozvoli duže radno vrijeme, no nisu udovoljili njegovim željama.
https://www.dnevno.hr/vijesti/miro-bulj-dobio-optuzni-prijedlog-istraga-u-tijeku-bio-sam-na-policiji-nitko-nece-sinj-staviti-u-zicu-1802991/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
Zakoni važe za sve podjednako.
Neka institucije sistema rade svoj posao, što bi rekao onaj, da mu sad ne spominjem ime.
Neka institucije sistema rade svoj posao, što bi rekao onaj, da mu sad ne spominjem ime.
Ma ne, Kic, bolje je ikakva pravna država nego nikakva.
Za jednog saborskog zastupnika se očekuje da poštuje državu i zakone.
Nije Bulj nikakav poglavica, on je samo jedan od građana s pozicijom.
Za jednog saborskog zastupnika se očekuje da poštuje državu i zakone.
Nije Bulj nikakav poglavica, on je samo jedan od građana s pozicijom.
Ako se u istri pridrzavaju a i njima je do zarade..sto ne bi u sinju..ali jbg tamo gazde lokala zarade od alke do gospe ostatak godine cackaju nos..bulj je iza njih stao..bolje da se pobrine da investicije dodju a ne od sebe sarlatana radi..njegovi zahtjevi su diskriminacija prema svin drugim gradovima koji ne ovise toliko o kafandzijama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ganja pase,macke i krave...
2015-09-08
Bulj:'Lako je onima na moru nami turisti dodju par dana'
2015-09-08
I tako velis miro..'ako ne moremo mi ne morete ni vi svi u crveno'
2015-09-08
Miro poludi..reci ti onim istrijanima plenkijevim ulizicama..'oni uvik cisti od korone a puni a nas u dalmaciji optuzuju da samo mi imamo koronu i da nas se drzi zatvorenima da bi turisti njima isli'...reci ti miro njima muckim lazovimaaaaa...
2015-09-08
E nece te razbojnici...
2015-09-08
Miro ja ipak mislim da su oni malo mudriji..sute kad trebaju povise ton isto kad trebaju..pa su u zelenom..a ti bundjijas vise nekontrolirano pa si u crvenim..jbg
2015-09-08
'Evo gledan nekidan negdi u Istri.Covik na coviku,niko masku.Sad oni nemaju koronu.A kod nas malo veca guzva odma sirite koronu,ne pridrzavate se mjera.Pa odma jedna dalmatinska zupanija u crvenome zbog dva zarazena.Drugi dan druga na primjer dubrovacka.I onda turisti koji tribaju doci u Dalmaciju odose u Istru,primorje.Ne more biti da kod njih nikad ni jednog zarazenog.Zato se ja bunim.Sinju dani alke i gospe puno znace ali u svemu ovome igra se i politicki prljavo.Mislite da bi kafici radili do ponoci da HDZ ima vlast u Sinju ili bar njihovi partneri.'
2015-09-08
Vuk, da je Miro dp onda bi imao drugu priču. Alka nije problem koliko V Gospa jer se radi o ogromnoj masi ljudi koji se u noći sliju pješke u grad, a dobar dio njih potegne i iz Splita.
Kako ćeš sada nekom takvom zatvorit vrata i reć nema ništa od ponoć nastupa korona, a do ponoć je nema. Pa nismo u bajci... Trčala se Alka i dok su trajale epidemije kuge pa nije bio ovakav režim...
Kako ćeš sada nekom takvom zatvorit vrata i reć nema ništa od ponoć nastupa korona, a do ponoć je nema. Pa nismo u bajci... Trčala se Alka i dok su trajale epidemije kuge pa nije bio ovakav režim...
kic likes this post
vuksadinare wrote:E nece te razbojnici...
Bolje rec nije ids..oni si novi tajni javni partneri plenkija..kod njih nema zarazenih a ima masu turista i koliko vidim malo tko se pridrzava mjera osim satnice..jbg...nije bilo tesko predvidjeti nakon lokalnih na kome ce se siljit cuna..a na kome ne ili zazmirit na jedno oko..mada realno i bulj nije taktican i sirovo naivan..nek i on proglasi kod nas nema zarazenih citavo ljeto i amen..mutava baštarda wrote:Vuk, da je Miro dp onda bi imao drugu priču. Alka nije problem koliko V Gospa jer se radi o ogromnoj masi ljudi koji se u noći sliju pješke u grad, a dobar dio njih potegne i iz Splita.
Kako ćeš sada nekom takvom zatvoriti vrata i reć nema ništa od ponoć nastupa korona, a do ponoć je nema. Pa nismo u bajci ... Trčala se Alka i dok su trajale epidemije kuge pa nije bio ovakav režim ...
2015-09-08
Miro je drag i dobar čovjek, nadam se da će ova pizdarija od formalnosti proći već danas.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opcenito mislim da su u dalmaciji dosta naivni...ispade da su samo dolje zarazeni od korone..dok ostali realno mulja da ne bi spusili zaradu..razumijem bulja da se buni u stilu..'mi budale..'..ali jesu ..iskrene budale..i nadju se u crvenom zbog dvadeset zarazenih..dok cuda li cudnog u istri ama bas nikad preko ljeta nijedan zarazeni pa ni turist od masu
2015-09-08
Ne znam što se može dogoditi osim da ne završi tako da Miro Bulj dobije još političkih poena.epikur37 wrote:Miro je drag i dobar čovjek, nadam se da će ova pizdarija od formalnosti proći već danas.
Kaznena prijava zato što je pustio dvoje, troje ljudi na kraju treće trke, doslovno na samom kraju Bare na polupraznim tribinama.
Onaj tko je podnio prijavu pomogao je Mirovoj političkoj karijeri.
Miro je u pravu kad kaže "Kenwood Kenon i Božinović donose političke odluke i mjere koje se prilagođavaju ovisno tome kako njima zatreba. Tako korone nije bilo na dan izbora, nije je bilo ni na Pelješkom mostu kad ga je HDZ-ova svita otvarala… "
2015-09-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Miro Bulj:Ukinuti županije
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
» ''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Ante Tomić:'Miro Bulj budala i komedijaš'
» ''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
Page 1 of 2