Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku
Peti val
1. Nestanak struje , elektromagnetski udar
2. Prirodne katastrofe
3. Virus
4..Policijska država
5. Ratovi između ljudi
Ne mora nužno ovim redom al to je to.
2. Prirodne katastrofe
3. Virus
4..Policijska država
5. Ratovi između ljudi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zaboravio si čipiranje. vidim da su i to ubacili u film.RayMabus wrote:Peti val
2. Prirodne katastrofe
3. Virus
4..Policijska država
5. Ratovi između ljudi
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Čipiranje ti spada pod : Policijska država.
2014-04-11
Zašto ti nikad niš ne vjeruješ kad ti nešto kažem ?RayMabus wrote:Čipiranje ti spada pod : Policijska država.
2015-07-23
Kojo ?סמאל wrote:Zašto ti nikad niš ne vjeruješ kad ti nešto kažem ?RayMabus wrote:Čipiranje ti spada pod : Policijska država.
Da postoje Iluminati i tajne vlade ? Pa znam ja to.
2014-04-11
Ne,ne,ne, već kad govorim o ustroju vrlog novog svijeta.RayMabus wrote:Kojo ?סמאל wrote:Zašto ti nikad niš ne vjeruješ kad ti nešto kažem ?RayMabus wrote:Čipiranje ti spada pod : Policijska država.
Da postoje Iluminati i tajne vlade ? Pa znam ja to.
2015-07-23
Novi svjetski poredak. Znači pričaš o iideji koju žele progurati kolaboracionisti kako bi planet imao jednu svjetsku vladu itd.
Šta je Pavelic bio Hitleru ? Kolaboracionist. Šta bi se ja zamara ustašama kad mogu naklepat naciste i ćića mića gotova priča.
Šta je Pavelic bio Hitleru ? Kolaboracionist. Šta bi se ja zamara ustašama kad mogu naklepat naciste i ćića mića gotova priča.
2014-04-11
Ti jednostavno ne razumješ.Red Wolf ima potpuno otvorenije shvaćanje,ali niti on,a pogotovu ti,nemate uvid i znanje,kakve pogodnosti i benifite donosi ono što ti nazivaš negativnim a on naziva tamom.RayMabus wrote:Novi svjetski poredak. Znači pričaš o iideji koju žele progurati kolaboracionisti kako bi planet imao jednu svjetsku vladu itd.
2015-07-23
https://www.imdb.com/title/tt3984356/
Evo jedan film i za tebe Ray,da ti malo poravi raspoloženje.
Evo jedan film i za tebe Ray,da ti malo poravi raspoloženje.
2015-07-23
Mislim, ti misliš da će se tvoj svijet ostvariti. Možda, a možda i ne. Milijun cesta je ispred nas i mi ih svakodnevno mijenjamo, a time mijenjamo našu budućnost. Velika vjerojatnost je da će se tvoja vizija svijeta ostvariti. Ja se oduvijek cinično odnosim prema tvojim idejama, odnosno vašim idejama novog svijeta, da se razumijemo. Velika većina ovdje to nije uopće shvatila.סמאל wrote:Ti jednostavno ne razumješ.Red Wolf ima potpuno otvorenije shvaćanje,ali niti on,a pogotovu ti,nemate uvid i znanje,kakve pogodnosti i benifite donosi ono što ti nazivaš negativnim a on naziva tamom.RayMabus wrote:Novi svjetski poredak. Znači pričaš o iideji koju žele progurati kolaboracionisti kako bi planet imao jednu svjetsku vladu itd.
red wolf-
2016-02-10
Svjestan sam da možda neće ispast onako kako očekujemo,možda od tih milijun cesti postoji nekolicina onih ili tek samo jedna, koje ne idu u onom smjeru koji očekujem,te ode u potpuno drugom smjeru od kojeg mi priželjkujemo,ali što se više trudimo,manja je vjerojatnost našeg neuspjeha.red wolf wrote:Mislim, ti misliš da će se tvoj svijet ostvariti. Možda, a možda i ne. Milijun cesta je ispred nas i mi ih svakodnevno mijenjamo, a time mijenjamo našu budućnost. Velika vjerojatnost je da će se tvoja vizija svijeta ostvariti. Ja se oduvijek cinično odnosim prema tvojim idejama, odnosno vašim idejama novog svijeta, da se razumijemo. Velika većina ovdje to nije uopće shvatila.סמאל wrote:Ti jednostavno ne razumješ.Red Wolf ima potpuno otvorenije shvaćanje,ali niti on,a pogotovu ti,nemate uvid i znanje,kakve pogodnosti i benifite donosi ono što ti nazivaš negativnim a on naziva tamom.RayMabus wrote:Novi svjetski poredak. Znači pričaš o iideji koju žele progurati kolaboracionisti kako bi planet imao jednu svjetsku vladu itd.
Ironično,tebe kojeg najviše podcjenjuju na ovom forumu,zapravo jedini razumiješ.
2015-07-23
Svaka cesta je zasebna priča. Pola ih je loših, pola ih je dobrih. Iza svake ceste stoje ljudski osjećaji i misli. Ono što žalosti, da ljudi vjeruju da misle svojom glavom, a to nije tako. Svaki dan su bombardirani tuđim mislima i njihov um se jednostavno predao.סמאל wrote:Svjestan sam da možda neće ispast onako kako očekujemo,možda od tih milijun cesti postoji nekolicina onih ili tek samo jedna, koje ne idu u onom smjeru koji očekujem,te ode u potpuno drugom smjeru od kojeg mi priželjkujemo,ali što se više trudimo,manja je vjerojatnost našeg neuspjeha.red wolf wrote:Mislim, ti misliš da će se tvoj svijet ostvariti. Možda, a možda i ne. Milijun cesta je ispred nas i mi ih svakodnevno mijenjamo, a time mijenjamo našu budućnost. Velika vjerojatnost je da će se tvoja vizija svijeta ostvariti. Ja se oduvijek cinično odnosim prema tvojim idejama, odnosno vašim idejama novog svijeta, da se razumijemo. Velika većina ovdje to nije uopće shvatila.סמאל wrote:Ti jednostavno ne razumješ.Red Wolf ima potpuno otvorenije shvaćanje,ali niti on,a pogotovu ti,nemate uvid i znanje,kakve pogodnosti i benifite donosi ono što ti nazivaš negativnim a on naziva tamom.RayMabus wrote:Novi svjetski poredak. Znači pričaš o iideji koju žele progurati kolaboracionisti kako bi planet imao jednu svjetsku vladu itd.
Ironično,tebe kojeg najviše podcjenjuju na ovom forumu,zapravo jedini razumiješ.
red wolf-
2016-02-10
Šandor Winnetou-
2017-12-31
sad ce se pojavit dr whotre wrote:
i odose daleki u kurac :D
ma nis od ovih iz GF, a nis ni od ezekovih, samo sire fejkove okolo,tre wrote:ako se nitko iz GF dr who nam je zadnja šansa :)))Leviathan2 wrote:sad ce se pojavit dr whotre wrote:
dr WHO je coek od akcije (mada cujem da je promjenio spol)
Sad je od reakcije...Leviathan2 wrote:ma nis od ovih iz GF, a nis ni od ezekovih, samo sire fejkove okolo,tre wrote:ako se nitko iz GF dr who nam je zadnja šansa :)))Leviathan2 wrote:sad ce se pojavit dr whotre wrote:
dr WHO je coek od akcije (mada cujem da je promjenio spol)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Spašavajte se sami. GF može pomoć al ne pada joj napamet da vas spašava. Promatra , pazi , reagira ako misli da treba al ne pada im na pamet spašavat vas. Sami se morate spašavati. Ne funkcionira tako da vas netko spašava. Niste invalidi. Uostalom ispalo bi da se namećemo i pametujemo a šta će nam to ? Gledaju svoja posla al eto jedno od tih je i ovaj planet al to ne znači da ćemo vas trčati spašavati. Malo se sami spašavajte.tre wrote:ako se nitko iz GF dr who nam je zadnja šansa :)))Leviathan2 wrote:sad ce se pojavit dr whotre wrote:
2014-04-11
Ljudi imaju svoju točku gledišta , znanje koje posjeduju i vrijeme s kojim raspolažu.
Sad netko zna više pa te podatke dijeli i onda jel to nekome bitno to taj sam vidi. Nema smisla nametat , spašavat ( šta bi to bilo uopće , valjda kad ja mislim šta bi za vas bilo bolje il jer ja tako nešto zamišljam pa guram to nešto i onda i vi kao eto morate tako itd ) nekoga od nečega jer to nije smisleno uopće. U biti to je glupo.
Triba vas dobro napucat. Onako iz zajebancije.
Sad netko zna više pa te podatke dijeli i onda jel to nekome bitno to taj sam vidi. Nema smisla nametat , spašavat ( šta bi to bilo uopće , valjda kad ja mislim šta bi za vas bilo bolje il jer ja tako nešto zamišljam pa guram to nešto i onda i vi kao eto morate tako itd ) nekoga od nečega jer to nije smisleno uopće. U biti to je glupo.
Triba vas dobro napucat. Onako iz zajebancije.
2014-04-11
Imam previše znanja da bi se ja trudio u stvarnom životu držat neke seminare ljudima o svemu i svačemu dakle i ono šta je njima životno bitno a to znam. Ovako doma se izležavam , čitam vijesti i komentiram.
Nisan ja od tih šta imaju neku želju punit glavu ljudima s glupostima. Skužit će i sami. Uostalom šta ja imam od toga da uopće nekome punim glavu. Mogu pričat ako mi je taj razgovor zanimljiv i ima svrhu al nema mi svrhu maltretiranje ikoga s tim da imam toliko znanja da mogu dok spavam davat analize nekih stvari da ti mozak stane.
Bitnije je da svi vi napravite mali koračić nego da sad svi vi znate koliko ja znam.
Ionako ja to skratim tako da se lako može shvatiti da ne morate tražit odgovore kad su jednostavni.
Tako i ova korona , ubaćen virus da se pobiju u stadu na dnu piramide oni koji nisu resurs ovima na vrhu nego niškoristi i trošak a to su bolesni i penzioneri.
Nisan ja od tih šta imaju neku želju punit glavu ljudima s glupostima. Skužit će i sami. Uostalom šta ja imam od toga da uopće nekome punim glavu. Mogu pričat ako mi je taj razgovor zanimljiv i ima svrhu al nema mi svrhu maltretiranje ikoga s tim da imam toliko znanja da mogu dok spavam davat analize nekih stvari da ti mozak stane.
Bitnije je da svi vi napravite mali koračić nego da sad svi vi znate koliko ja znam.
Ionako ja to skratim tako da se lako može shvatiti da ne morate tražit odgovore kad su jednostavni.
Tako i ova korona , ubaćen virus da se pobiju u stadu na dnu piramide oni koji nisu resurs ovima na vrhu nego niškoristi i trošak a to su bolesni i penzioneri.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Očevid je u tijeku
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» ''U Banskim dvorima u tijeku sastanak Plenkovića i Vrdoljaka''
» HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
» MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» ''U Banskim dvorima u tijeku sastanak Plenkovića i Vrdoljaka''
» HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina