Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kornavirus je vanzemaljska invazija u tijeku
btw prodajem eliksir vjecne mladosti
10 kn boccia 250 ml
10 kn boccia 250 ml
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
šta kaže epidemiolog pernar, jel to istina?
Film Peti val s prijevodom
filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/13-16237/The-5th-Wave-2016
Otprilike tako vam ide porobljavanje čovječanstva kad Invazori krenu. Jedan od valova je i desetkovanje čovječanstva virusom
Otprilike tako vam ide porobljavanje čovječanstva kad Invazori krenu. Jedan od valova je i desetkovanje čovječanstva virusom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jbte,RayMabus wrote:Film Peti val s prijevodom
ko god da se dokotura do zemlje iz dalekog svemira sigurno nece koristit tako primitivne metode
ko god da se dokotura do zemlje iz dalekog svemira sigurno nece koristit tako primitivne metode
Točno ovaj scenariji ide kako je u tom filmu opisano. Virus je jedan od točaka. Korona je modificirani virus najvjerojatnije od onog ljuskavca i triba desetkovat ljude.
2014-04-11
Iskreno meni to nije bitno jel ovo il ono jer virus je tu i to je to.
Ionako im je slab virus. Slabo ubija. Malo su stavili mišomora. Neće postić cilj. Tj postić će ga jer je uvod u treći svjetski rat.
Ionako im je slab virus. Slabo ubija. Malo su stavili mišomora. Neće postić cilj. Tj postić će ga jer je uvod u treći svjetski rat.
2014-04-11
Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
Zato sam odlučio da više neću reć ništa,jer svi mislite da sam lud i troler.
Ja znam koja je sljedeća faza,ali samo ću se smijat i gledat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
i veselit...סמאל wrote:Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zašto bih se veselio ?michaellcmacha wrote:i veselit...סמאל wrote:Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
2015-07-23
zašto bi se smijao?סמאל wrote:Zašto bih se veselio ?michaellcmacha wrote:i veselit...סמאל wrote:Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zaboravi treći svjetski rat,barem u onom klasičnom smislu.RayMabus wrote:Iskreno meni to nije bitno jel ovo il ono jer virus je tu i to je to.
Prirodni resursi,kulturna baština i eko sustav,moraju ostat netaknuti.
Optimalan broj populacije za nastanjenje ovog planeta,kretao bi se maksimalno do jednu milijardu.
Kroz par desetljeća doći će do sljedeće faze ljudske evolucije,a o homosapiensu učit će se iz knjiga,kao relativno zakržljalom i fizički inferiornom pretku.
Ljudi budućnosti biti će imuni na sve ove viruse a životni vijek znatno će bit produžen.
2015-07-23
Ma smijao bih se samo Longiju i njegovim Ashtarima,koji će dobit s ovog planeta.michaellcmacha wrote:zašto bi se smijao?סמאל wrote:Zašto bih se veselio ?michaellcmacha wrote:i veselit...סמאל wrote:Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
2015-07-23
RayMabus wrote:Film Peti val s prijevodom
Jel ovaj link,cist,nema Virusa ili Maleverea,ili je baniran?
Guest- Guest
čvarčeסמאל wrote:Vi meni ništa ne vjerujete i ako sam vam najavio jedan kvalitetan virus prije svega ovog.RayMabus wrote:Slab im je virus , tek 108 tisuća mrtvih. Slabo , loše , nevalja. Radi novi.
ne seri
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jastreb wrote:Smijali ste se donedavno Red Wolfu,koji je predviđao ujedinjenje naroda na planeti.
Hahahahahhahah
Ja sam jučer pogleda film opet. Sve je čisto. Malo je ljubavno tinejđerski film al u osnovi odlično opisuje scenarij kako loši vanzemaljci misle osvojit planet kad ljudima postane jasno da se nešto dešava pa više ne budu mogli vladat iz sjene ko sada.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Film Peti val s prijevodom
Jel ovaj link,cist,nema Virusa ili Maleverea,ili je baniran?
2014-04-11
kak se nebi smijali. Događa se upravo suprotno.jastreb wrote:Smijali ste se donedavno Red Wolfu,koji je predviđao ujedinjenje naroda na planeti.
Granicese zatvaraju, svako svoje dupe gleda.
Premotaj u nazad par zadnjih godina,traži tko je što pisao,pa onda reci tko je od nas najprecizniji u prognozama bio.jastreb wrote:Longi ,isto nije daleko od istine,mada svoje postove kvari manijakalnim pozivanjem na nekakva nepostojeća svemirska vrhovništva i entitete samo njemu znane.
Tu je još i Čilo,koji u sve to unosi i magiju,demonologiju i ostale gluposti koje crpi iz nekakvih starih knjižurina koje je neki njegov davno umrli rođak pronalazio po zagrebačkim smetlištima i bauštelama,kamo su ih bacali ,uglavnom novi vlasnici starih stanova,a koji bi pristizali u Metropolu iz Zapadne Hercegovine,Livanjskog polja i kontinentalne Dalmacije.
Ništa više neće biti isto,kad sve ovo prođe promjene koje sljede trasirat će put za novi vrli svijet.
Vidjet ćemo tko će od nas ovdje bit najzadovoljniji novim vrlim svijetom,a nešto mi govori da to neće biti niti Red Wolf a niti Longi.
2015-07-23
Meni ovo odgovara.סמאל wrote:Premotaj u nazad par zadnjih godina,traži tko je što pisao,pa onda reci tko je od nas najprecizniji u prognozama bio.jastreb wrote:Longi ,isto nije daleko od istine,mada svoje postove kvari manijakalnim pozivanjem na nekakva nepostojeća svemirska vrhovništva i entitete samo njemu znane.
Tu je još i Čilo,koji u sve to unosi i magiju,demonologiju i ostale gluposti koje crpi iz nekakvih starih knjižurina koje je neki njegov davno umrli rođak pronalazio po zagrebačkim smetlištima i bauštelama,kamo su ih bacali ,uglavnom novi vlasnici starih stanova,a koji bi pristizali u Metropolu iz Zapadne Hercegovine,Livanjskog polja i kontinentalne Dalmacije.
Ništa više neće biti isto,kad sve ovo prođe promjene koje sljede trasirat će put za novi vrli svijet.
Vidjet ćemo tko će od nas ovdje bit najzadovoljniji novim vrlim svijetom,a nešto mi govori da to neće biti niti Red Wolf a niti Longi.
2014-04-11
Ja san se diga maloprije i sad pijen kavu. Šta se mene tiče može ova karantena trajat vječno.
Ja nit žene nit dice neman , nemam kredita nit dugova , ne drogiran se , ne kockan , ne vatam žene , ako nemam para nit ne pijen , od duvana pušin ovu škiju da iman zapalit ujutro uz kavu.
Ako mi triba para posudin u staraca , ako ih korona pokosi ja ću nasljedit hrpu nekretnina dakle sve mi odgovara.
Ovo ne odgovara mnogima a meni je čak i more ispod kuće tako da ako udru karantenu ja ću se opet kupat liti.
Iman čak i parcelu na kojoj mogu proizvesti hrpu hrane ako dođe do takvog scenarija.
Ja san za ovo savršeno pripremljen.
Ja nit žene nit dice neman , nemam kredita nit dugova , ne drogiran se , ne kockan , ne vatam žene , ako nemam para nit ne pijen , od duvana pušin ovu škiju da iman zapalit ujutro uz kavu.
Ako mi triba para posudin u staraca , ako ih korona pokosi ja ću nasljedit hrpu nekretnina dakle sve mi odgovara.
Ovo ne odgovara mnogima a meni je čak i more ispod kuće tako da ako udru karantenu ja ću se opet kupat liti.
Iman čak i parcelu na kojoj mogu proizvesti hrpu hrane ako dođe do takvog scenarija.
Ja san za ovo savršeno pripremljen.
2014-04-11
Ne govorim o trenutnoj situaciji...ma,nije ni važno,i onako ćeš ti tjerat po svom i ako znaš da su Ashtari izgubili.RayMabus wrote:Meni ovo odgovara.סמאל wrote:Premotaj u nazad par zadnjih godina,traži tko je što pisao,pa onda reci tko je od nas najprecizniji u prognozama bio.jastreb wrote:Longi ,isto nije daleko od istine,mada svoje postove kvari manijakalnim pozivanjem na nekakva nepostojeća svemirska vrhovništva i entitete samo njemu znane.
2015-07-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Očevid je u tijeku
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» ''U Banskim dvorima u tijeku sastanak Plenkovića i Vrdoljaka''
» HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
» MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» ''U Banskim dvorima u tijeku sastanak Plenkovića i Vrdoljaka''
» HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina