HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
Page 1 of 1
HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
Inače, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja je za jedan hrvatski medij rekao da je iz HDZ-a "dobio signale za razgovor". Istaknuo je kako predstavlja biračko tijelo "koje nema previše vremena za čekanje" i da nema problem s tim da podrži Vladu koja će zauzvrat riješiti određene probleme umirovljenika, od dopunskog zdravstvenog, mirovinska pitanja i pitanja socijale.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-preoteo-hrelju-sdpu-jandrokovic-u-tijeku-su-razgovori-cilj-je-vecina/973150.aspx
Očekivano.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-preoteo-hrelju-sdpu-jandrokovic-u-tijeku-su-razgovori-cilj-je-vecina/973150.aspx
Očekivano.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
Ovaj je brže bolje to demantirao...Plenković pušta probne balone, ne samo s HSU-om, nego i s HSS-om, IDS-om i HNS-om...Vidjet ćemo što će biti od toga...
red wolf-
2016-02-10
Re: HDZ PREOTEO HRELJU SDP-U? Jandroković: U tijeku su razgovori, cilj je većina
Ma naci ce on tu jednu ruku koja mu fali , neš ti jedna ruka , lako se to negdje kupi.
2014-04-11
Ne sumnjam u njihove sposobnosti...Ali, to bi bila tako slaba većina koja ne može izdržati bez potpore HNS-a, IDS-a i HSS-a koji bi podržali nekakvu manjinsku Vladu HDZ-a...RayMabus wrote:Ma naci ce on tu jednu ruku koja mu fali , neš ti jedna ruka , lako se to negdje kupi.
red wolf-
2016-02-10
Il imaš većinu il nemaš ...nema tu slabo jako šema.
Ljudima je dobro , cim njih 50% neizlazi na izbore znaci da ih politika nezanima znaci dobro im je , uvedi nove poreze.
Ljudima je dobro , cim njih 50% neizlazi na izbore znaci da ih politika nezanima znaci dobro im je , uvedi nove poreze.
2014-04-11
To je ''neznanje''...RayMabus wrote:Il imaš većinu il nemaš ...nema tu slabo jako šema.
red wolf-
2016-02-10
Nije nezananje jer nije nitko toliko glup da nezna šta su izbori , možda njih 10% spada u tu kategoriju ne i onih 40% ostalih. To ti je dragi moj dobro mi je i nezanima me i nek rade šta oce.
Al dobro je ako je narodu dobro , nije to loš znak , znaci da je dobro , može se još poreza tu natovarit kad je tako.
Al dobro je ako je narodu dobro , nije to loš znak , znaci da je dobro , može se još poreza tu natovarit kad je tako.
2014-04-11
Glasali su za Merkelicu nakon svega , ovdje ih pola neglasa dakle tu je jedini zaključak da je većini ljudi dobro , nemože se to ipak prepisat neznanju jer nije nitko toliko glup da nezna šta su izbori , ok jedan manji dio od 10% još možda i može al ne baš 50% ....dakle to je zaključak a ja neidem protiv slobodne volje , živi i pusti druge da žive .....zato cemo vas natjerati da vaša slobodna volja bude ono šta ja oču.
Vama je odlično i to je vaša slobodna volja dakle sad ce vam biti jako LOŠE.
Vama je odlično i to je vaša slobodna volja dakle sad ce vam biti jako LOŠE.
2014-04-11
A ne, ovo je ''neznanje'', a na njemu se radilo stoljećima...Današnje društvo nije postiglo ništa više u pogledu svijesti nego ono u feudalno vrijeme...RayMabus wrote:Nije nezananje jer nije nitko toliko glup da nezna šta su izbori , možda njih 10% spada u tu kategoriju ne i onih 40% ostalih. To ti je dragi moj dobro mi je i nezanima me i nek rade šta oce.
red wolf-
2016-02-10
Nevezano uz Nostradamusa i podatke od ostalih vremenskih putnika jer vam priča neide Nostradamus pa JA nego JA pa Nostradamus ...moja misija u svemiru ( a vi ste zamisli dio toga ) je uspostava zdravog razuma na planetama ....a upravo smo konstatirali da ste glupi.
Analogno tome kako zdrav razum i glupost neidu zajedno moja misija i nešto šta ja imam pravo pokretat je i uklanjanje gluposti.
BITI CE VAM JAKO LOŠE.
VERY BAD.
Analogno tome kako zdrav razum i glupost neidu zajedno moja misija i nešto šta ja imam pravo pokretat je i uklanjanje gluposti.
BITI CE VAM JAKO LOŠE.
VERY BAD.
2014-04-11
Onda ih osvijesti.red wolf wrote:A ne, ovo je ''neznanje'', a na njemu se radilo stoljećima...Današnje društvo nije postiglo ništa više u pogledu svijesti nego ono u feudalno vrijeme...RayMabus wrote:Nije nezananje jer nije nitko toliko glup da nezna šta su izbori , možda njih 10% spada u tu kategoriju ne i onih 40% ostalih. To ti je dragi moj dobro mi je i nezanima me i nek rade šta oce.
I požuri jer sam krenija da ih prikoljem.
2014-04-11
Šalim se. Ja volim kad je ljudima dobro. To je odlično.
Nevolim samo kad primjetim glupost i skužim da u to nemogu uvalit zdrav razum.
Tako da se nešalim oko onog dijela da ce vam sad biti jako loše.
Naravno da hoče.
Maknit cemo glupost a instalirat zdrav razum i to je sve.
Nevolim samo kad primjetim glupost i skužim da u to nemogu uvalit zdrav razum.
Tako da se nešalim oko onog dijela da ce vam sad biti jako loše.
Naravno da hoče.
Maknit cemo glupost a instalirat zdrav razum i to je sve.
2014-04-11
jbte, no ko hnl prijelazna sezona, da mu mamic nije menager :D
sad ga još i rusi pritišću, a poznato je kakve juhice s puno rendgena oni serviraju takvima kao što je ljiga Plenković.
anemičar bi uskoro i leukemiju mogao pokupiti...
ljigavac je mislio kako će svojom poker-face pozom impresionirati potencijalne partnere pa se namjerio na igrače koji su ga pročitali.
sad ga još i rusi pritišću, a poznato je kakve juhice s puno rendgena oni serviraju takvima kao što je ljiga Plenković.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Plenković je blefer kojemu temeljni blef nije prošao, a i vrijeme mu nije saveznik.
ljigavac je mislio kako će svojom poker-face pozom impresionirati potencijalne partnere pa se namjerio na igrače koji su ga pročitali.
Zar vam već tako loše ide? Čak vas je i "mali" pročito.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Plenkovic nema sto izgubiti.
Nek se riješio ustaske žgadije i nek konacno sredi hdz
Nek se riješio ustaske žgadije i nek konacno sredi hdz
......pomalo... ...cini mi s eda tako plenki funkcionira..bodulski pomalo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Milorad Dodik:'Nas cilj je ujediniti Republiku Srpsku sa Srbijom.To je visestoljetni cilj.'
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Tesla - razgovori
» TRANSKRIPTI:Šeksovi noćni razgovori sa UDBOM
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Tesla - razgovori
» TRANSKRIPTI:Šeksovi noćni razgovori sa UDBOM
Page 1 of 1