prvi je*eni chat...
Page 5 of 38
Page 5 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Re: prvi je*eni chat...
...gumo pederu...puknutaguma wrote:...još da mi Vilček navrati ovđe...
eeero- Posts : 617
2014-04-14
a mislis na moj avatar,to je jedan bokserabraham wrote:Na avataru gore??
2014-04-14
Ne, onaj na vrhu. Lici na Tita ali nisam siguran.
2014-04-14
Tito, tko bi drugi....abraham wrote:Ne, onaj na vrhu. Lici na Tita ali nisam siguran.
omni-
2014-04-12
jel sad ok ?slizim wrote:Cuj stari, moram ti reci. Ovaj novi avatar ti je grozan, bar meni, kada vidim tu staru facu i taj praznipogled hvata me jeza. Zasto ne vratis slikicu onog lijepog oficira (?) a ovo stavis negdje...... Cijelo vrijeme hocu ti to reci.............Dirlewanger wrote:ne znam koga onda da npr. ja osobno oponašam na ovom forumu, ebenicu, provocatora, kandraksa ?
jer su oni čista suprotnost meni, militantni prosrpski ateist-komunisti....
vratio sam i nick, ionako me svi oslovljavaju po njemu pa nema smisla...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Kako gore napisah, razlika je "drasticna" a avatar prihvatljiv.Totenkopf wrote:jel sad ok ?slizim wrote:Cuj stari, moram ti reci. Ovaj novi avatar ti je grozan, bar meni, kada vidim tu staru facu i taj praznipogled hvata me jeza. Zasto ne vratis slikicu onog lijepog oficira (?) a ovo stavis negdje...... Cijelo vrijeme hocu ti to reci.............Dirlewanger wrote:ne znam koga onda da npr. ja osobno oponašam na ovom forumu, ebenicu, provocatora, kandraksa ?
jer su oni čista suprotnost meni, militantni prosrpski ateist-komunisti....
vratio sam i nick, ionako me svi oslovljavaju po njemu pa nema smisla...
Totenkopf wrote:nas će se pitat, neće ni maxa ni kurca-palca, a mi ćemo biti strogi, ali i pravedni...
antifašizam će biti najstrožije zabranjen kao i svako promicanje tzv. ljudskih prava i sloboda...
Guest- Guest
dvojim dal da se odazovem :dd Pa gdje si ti nniskozemac? Nema te ko praška u jugi!Spandeux wrote:Gdje ste jebaci?
Guest- Guest
Evo.Posao, djeca pa ponkad i zena me zajebavaju...
Nisam mogao pisati na net.hr.Cak ni pp.Svaki put kada nesto napisem pojavi mi se greska.
Nisam mogao pisati na net.hr.Cak ni pp.Svaki put kada nesto napisem pojavi mi se greska.
Spandeux- Posts : 24
2014-04-24
Vazda bio.Kako je gospon Ero?Kako zdravlje?Slusa li baba?
Spandeux- Posts : 24
2014-04-24
Totenkopf wrote:nas će se pitat, neće ni maxa ni kurca-palca, a mi ćemo biti strogi, ali i pravedni...
antifašizam će biti najstrožije zabranjen kao i svako promicanje tzv. ljudskih prava i sloboda...
ante_ante- Posts : 31
2014-04-16
Iosephvs-
2014-04-15
Page 5 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 5 of 38