prvi je*eni chat...
Page 38 of 38
Page 38 of 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Re: prvi je*eni chat...
...JOK...TABLETE....vili40 wrote:više fizičkih aktivnosti,bolja i zdravija prehrana i manje pijače i to je uglavnom toguma_1 wrote:....tabletama na 140/90....ide polako.
guma_1- Posts : 431
2015-09-02
guma_1 wrote:...JOK...TABLETE....vili40 wrote:više fizičkih aktivnosti,bolja i zdravija prehrana i manje pijače i to je uglavnom toguma_1 wrote:....tabletama na 140/90....ide polako.
...ae...nećemo mijenjat vej of lajf.... :)) zekam se. Malo ipak pazim na sebe....Dread_Pirate_Roberts wrote:guma_1 wrote:...JOK...TABLETE....vili40 wrote:više fizičkih aktivnosti,bolja i zdravija prehrana i manje pijače i to je uglavnom toguma_1 wrote:....tabletama na 140/90....ide polako.
2015-09-02
naravno da paziš, ali ipak ne pretjeruješ u 'paženju na sebe'...i to bi bil šok za organizam...
...e upravo o tome pričam. Inače prvih 10 dana kak sam žderal te tablete mi glava htela explodirat...rekla doktorka da je to normalno jer mi naglo spustila tlak. Sad sam ko dečko, jedino moram malo pijaču još smanjit....
2015-09-02
pitaj tu tvoju doktorku kaj misli o aroniji.Svako jutro natašte 0,03-0,05 popiti hladnoprešani čisti sok ili bar popiti čaj od nje i stvar bi se trebala popraviti,a i reguliralo ti bude šećer ako imaš slučajno problem sa njim.Litra tog boljega soka(ako ima prek 20 briksa)ti košta sto kuna ali to ti je dosta za mjesec dana.Morem ti nabaviti i ja.guma_1 wrote:...e upravo o tome pričam. Inače prvih 10 dana kak sam žderal te tablete mi glava htela explodirat...rekla doktorka da je to normalno jer mi naglo spustila tlak. Sad sam ko dečko, jedino moram malo pijaču još smanjit....
Ako to ne probaš ne buš znal.
vili40-
2015-08-02
kaj ima veze kaj ona misli...ziher bu rekla da bolje da ostane na tableticama...
....pijem tu pizdariju. Ima i kod nas toga. Šećer je oke, jedino trigliceridi visoki....13. I za to sam dobil prahe...vili40 wrote:pitaj tu tvoju doktorku kaj misli o aroniji.Svako jutro natašte 0,03-0,05 popiti hladnoprešani čisti sok ili bar popiti čaj od nje i stvar bi se trebala popraviti,a i reguliralo ti bude šećer ako imaš slučajno problem sa njim.Litra tog boljega soka(ako ima prek 20 briksa)ti košta sto kuna ali to ti je dosta za mjesec dana.Morem ti nabaviti i ja.guma_1 wrote:...e upravo o tome pričam. Inače prvih 10 dana kak sam žderal te tablete mi glava htela explodirat...rekla doktorka da je to normalno jer mi naglo spustila tlak. Sad sam ko dečko, jedino moram malo pijaču još smanjit....
2015-09-02
tom pizdarijom su liječili ozračene u černobiluguma_1 wrote:....pijem tu pizdariju. Ima i kod nas toga. Šećer je oke, jedino trigliceridi visoki....13. I za to sam dobil prahe...vili40 wrote:pitaj tu tvoju doktorku kaj misli o aroniji.Svako jutro natašte 0,03-0,05 popiti hladnoprešani čisti sok ili bar popiti čaj od nje i stvar bi se trebala popraviti,a i reguliralo ti bude šećer ako imaš slučajno problem sa njim.Litra tog boljega soka(ako ima prek 20 briksa)ti košta sto kuna ali to ti je dosta za mjesec dana.Morem ti nabaviti i ja.guma_1 wrote:...e upravo o tome pričam. Inače prvih 10 dana kak sam žderal te tablete mi glava htela explodirat...rekla doktorka da je to normalno jer mi naglo spustila tlak. Sad sam ko dečko, jedino moram malo pijaču još smanjit....
vili40-
2015-08-02
....no dobro, kaj se odma srdiš. Izgleda da nam Vilček otvoril novi biznis.... ;)
2015-09-02
...moras pripazit malo i na higinenu,guma_1 wrote:....pijem tu pizdariju. Ima i kod nas toga. Šećer je oke, jedino trigliceridi visoki....13. I za to sam dobil prahe...vili40 wrote:pitaj tu tvoju doktorku kaj misli o aroniji.Svako jutro natašte 0,03-0,05 popiti hladnoprešani čisti sok ili bar popiti čaj od nje i stvar bi se trebala popraviti,a i reguliralo ti bude šećer ako imaš slučajno problem sa njim.Litra tog boljega soka(ako ima prek 20 briksa)ti košta sto kuna ali to ti je dosta za mjesec dana.Morem ti nabaviti i ja.guma_1 wrote:...e upravo o tome pričam. Inače prvih 10 dana kak sam žderal te tablete mi glava htela explodirat...rekla doktorka da je to normalno jer mi naglo spustila tlak. Sad sam ko dečko, jedino moram malo pijaču još smanjit....
eto vidis, prahe si dobil...
2014-04-14
...evo me doma...
...ne izlazim nigdje da i ja ne dobijem prahe...
...ali isto cu poc na kavu...
...ne izlazim nigdje da i ja ne dobijem prahe...
...ali isto cu poc na kavu...
2014-04-14
Page 38 of 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 38 of 38