Hot-el Lo~ve (chat)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hot-el Lo~ve (chat)
Regoč wrote:Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.Noor wrote:Regoč wrote:I za posebne forumaše, jel?Noor wrote:Regoč wrote:
Konačno! Pusa!
hehe, nemoj se samo naviknuti, to je za posebne prilike
misliš, forumašA
ahaha, sad mu se štuca
Guest- Guest
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
2014-04-12
Bar neka utjeha!Noor wrote:Regoč wrote:Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.Noor wrote:Regoč wrote:I za posebne forumaše, jel?Noor wrote:
hehe, nemoj se samo naviknuti, to je za posebne prilike
misliš, forumašA
ahaha, sad mu se štuca
Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
ne volim ni jedno ni drugo..najrađe bi da je između 5-25 'C stalno..;-)Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
2014-04-12
Regoč wrote:Bar neka utjeha!Noor wrote:Regoč wrote:Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.Noor wrote:Regoč wrote:
I za posebne forumaše, jel?
misliš, forumašA
ahaha, sad mu se štuca
zašto utjeha?
Guest- Guest
Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;DRegoč wrote:Pridružujem se željama za tonama sniega. Maggie, pripremi lopatu i ne idi u visokim petama.
meni se ni to ne gadi
kad je ljeto, nek je vruće...a zimi nek ima minusa i snijega u izobilju
Guest- Guest
Noću 18, dnevna do 22 ljeti. Pa lagani pad kroz listopad prema Svetoj Kati kad dođe na - 10 do - 15 i drži do kraja veljače pa lagano raste kroz ožujak do 15, a do kraja svibnja nek nagura na ono s početka.maggie13 wrote:ne volim ni jedno ni drugo..najrađe bi da je između 5-25 'C stalno..;-)Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:
nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;D
Znojim se, sve je ljepljivo i ljigavo.Noor wrote:Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.maggie13 wrote:
nemoj da ti uzvratim tonama neceg drugog ;D
meni se ni to ne gadi
Da NJEMU ne cvjetaju samo ruže.Noor wrote:Regoč wrote:Bar neka utjeha!Noor wrote:Regoč wrote:Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.Noor wrote:
misliš, forumašA
ahaha, sad mu se štuca
zašto utjeha?
Regoč wrote:Znojim se, sve je ljepljivo i ljigavo.Noor wrote:Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:
Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.
meni se ni to ne gadi
dobro, istina..ne treba baš da ne možemo disati, umjerenost u svemu :D
Guest- Guest
a, ne znam, moramo ga pitatiRegoč wrote:Da NJEMU ne cvjetaju samo ruže.Noor wrote:Regoč wrote:Bar neka utjeha!Noor wrote:Regoč wrote:
Da, na NJEGA mislim, kukuruz mu prerodio.
ahaha, sad mu se štuca
zašto utjeha?
Guest- Guest
Umjerene vrućine mogu podnieti, prošlo je ljeto pravi primjer toga. Ono pretprošlo je primjer svega što mrzim ljeti.Noor wrote:Regoč wrote:Znojim se, sve je ljepljivo i ljigavo.Noor wrote:Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:
ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :D
meni se ni to ne gadi
dobro, istina..ne treba baš da ne možemo disati, umjerenost u svemu :D
ja bih stalno između 10i20..ovih +-5 toleriram :DRegoč wrote:Noću 18, dnevna do 22 ljeti. Pa lagani pad kroz listopad prema Svetoj Kati kad dođe na - 10 do - 15 i drži do kraja veljače pa lagano raste kroz ožujak do 15, a do kraja svibnja nek nagura na ono s početka.maggie13 wrote:ne volim ni jedno ni drugo..najrađe bi da je između 5-25 'C stalno..;-)Regoč wrote:Uf, kako možeš snieg ne voljeti? Opet, meni se gade ljetne vrućine, valjda je to kontrapunkt.maggie13 wrote:ne ljutim se, samo sam ti pokusala docarat koliko ga ne volim..osim na slikama i u filmovima :DRegoč wrote:
Zašto se ljutiš? Meni je snieg nešto predivno! Da je po mom, pao bi za Svetu Katu i samo se obnavljao do kraja veljače pa bi kroz ožujak polako (ali stvarno polako) kopnio tako da nas travanj zazeleni.
2014-04-12
megi, čitam da je ona prognoza za subotu pogrešna...sad kažu, bit će još gore
Guest- Guest
Ne, ne..:D
Iako, nisam nikad rekla da ne mogu hendlat, naprotiv, samo da ne volim 8-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Ne, ne..:D
a samo ne nabacuju bzvz...baš me zanima što će od toga biti :)
Guest- Guest
Ma neka bude sto mora biti..zima je ;-)
2014-04-12
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50