prvi je*eni chat...
Page 1 of 38
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Re: prvi je*eni chat...
ide ovo nezaustavljivo, smatram da je ključ uspjeha u narančastoj boji...
zamisli, za 5-6 godina bit ćemo starosjedioci na ovom forumu...
zamisli, za 5-6 godina bit ćemo starosjedioci na ovom forumu...
nas će se pitat, neće ni maxa ni kurca-palca, a mi ćemo biti strogi, ali i pravedni...
antifašizam će biti najstrožije zabranjen kao i svako promicanje tzv. ljudskih prava i sloboda...
antifašizam će biti najstrožije zabranjen kao i svako promicanje tzv. ljudskih prava i sloboda...
Ha ha ha hakicinjo wrote: bog nam da zdravlja, kad nije para za skupe hobije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E sad,Kicinjo,imal li neko alat koji će na rizične linkove stavljati blokadu,da ne doživimo ulet kojekakvih malewarea,ili to je na samom serveru?
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
bogomdani wrote:E sad,Kicinjo,imal li neko alat koji će na rizične linkove stavljati blokadu,da ne doživimo ulet kojekakvih malewarea,ili to je na samom serveru?
tko će se s tim zamarati sad
veri najs,kazahstan stajl
2014-04-14
2014-04-14
chagalj- Posts : 20
2014-04-14
Dirlewanger wrote:nas će se pitat, neće ni maxa ni kurca-palca, a mi ćemo biti strogi, ali i pravedni...
Baron- Posts : 295
2014-04-15
Danas je nesto usporilo.....cekam po pola minute za bilo sto pa makar bilo i preged korisnika??????
Radi stvarno.
2014-04-15
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 1 of 38