prvi je*eni chat...
Page 2 of 38
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: prvi je*eni chat...
slizim wrote:Danas je nesto usporilo.....cekam po pola minute za bilo sto pa makar bilo i preged korisnika??????
meni je tako dok se ne ulogiram, onda funkcionira..ultra brzo i još mi nije javio GREŠKU kod postanja postova...
genitalni_herpes-
2014-04-11
Jucer sve funkcioniralo besprijekorno, brzo, danas stalno ceka vezu.........?.............sporo...
Nego, sto je sa marcellusom i totenk.?
slizim wrote:Jucer sve funkcioniralo besprijekorno, brzo, danas stalno ceka vezu.........?.............sporo...
al im se nešto dogodilo ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
tukatukac-
2014-04-14
2014-04-13
e ono, baš guštam na ovom forumu, išao danas tamo otvorit jednu temu, pa trebalo mi je cca 10-ak minuta, razdvojii tekst crticama, ubaci sliku, otvori jedan prozor, zatvori drugi, muka gospodinova...
Kic,evo prijedlog,,aj daj mogućnost da sami forumaši neš poslažu kao pozivnicu,pa onda odaberemo najbolje..ovo napucavanje sa Gejama,nam može samo navest na vrat raznorazne udruge..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kic,evo prijedlog,,aj daj mogućnost da sami forumaši neš poslažu kao pozivnicu,pa onda odaberemo najbolje..ovo napucavanje sa Gejama,nam može samo navest na vrat raznorazne udruge..
kakvim gejama i kakve pozivnice
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 2 of 38