prvi je*eni chat...
Page 3 of 38
Page 3 of 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Re: prvi je*eni chat...
bogomdani wrote:Kic,evo prijedlog,,aj daj mogućnost da sami forumaši neš poslažu kao pozivnicu,pa onda odaberemo najbolje..ovo napucavanje sa Gejama,nam može samo navest na vrat raznorazne udruge..
kakvim gejama i kakve pozivnice
mi smo degenerativna elita, ja bar ne želim da postanemo popularni bezličnici, kao mnoge druge stranice, ima takvih i previše, eno ti fb, sranje teško.
...i onda neš pil...pa kakve si to slike stavil???!!!Keta faking strofa...
puknutaguma- Posts : 6
2014-04-15
kic wrote:mi smo degenerativna elita, ja bar ne želim da postanemo popularni bezličnici, kao mnoge druge stranice, ima takvih i previše, eno ti fb, sranje teško.
jasno,no hajmo pucati na zaebanciju,to mami ljude...
Guest- Guest
mogu slati invitove, samo ubacim mailove, ali oni koji trebaju znati za forum već i znaju..
btw kad ubaciš ex-iskon u google 5. smo rezz.
...treba se sad samo priviknut...kic wrote:mogu slati invitove, samo ubacim mailove, ali oni koji trebaju znati za forum već i znaju..
puknutaguma- Posts : 6
2014-04-15
maknuo smeće..
Last edited by bogomdani on Wed 16 Apr - 21:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
so gay.
ma malo se zajebavam u paintu, nisam uopće mislio to staviti u banner, dok je Uskrs u điru nek stoji zeko i jaja..
ma malo se zajebavam u paintu, nisam uopće mislio to staviti u banner, dok je Uskrs u điru nek stoji zeko i jaja..
mislio sam na pozivnicu,onako zaebantsko-agresivni štih..daj si vremena,kad pošalješ to je to..nema popravnog..
Guest- Guest
vako neš,a da nije pedersko..
https://i.servimg.com/u/f58/18/82/07/75/logo-w11.jpg
https://i.servimg.com/u/f58/18/82/07/75/logo-w11.jpg
Guest- Guest
tukatukac-
2014-04-14
Dirlewanger wrote:
...antifašizam će biti najstrožije zabranjen...
immortal-
2014-04-16
mačak kao da liči na Longijakic wrote:
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 3 of 38