Boris zaglavio u bolnici
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
epikur37 wrote:nova vijst...temeratura mu skočila na 39,5
sreca tvojoj Ilhan Omar nista
a bome I corbyn dobar
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Metloglavi je imao muda sprovesti Brexit do krajai izvuci UK iz sranja zvanog EU
E za to mu svaka cast
E za to mu svaka cast
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a za 8 mart paradiraju za prava zenadijagram wrote:pa, imaju pravo i sorosevci birati svojeprckov wrote:u melburnu su pobjedili njegovidijagram wrote:umjesto da tamo podriva sustav, podmece eksploziv, siri revoluciju on...
jebe se njemu
fina raja
kad nisu u paradama ponosa organiziraju zabrane prometa radi klime
pravo mjesto za epija, geneta I ringa
demokracija je:)
pune ruke posla
bore se I za aboridzine
vele malo za njih (pola milijuna kolko ih ima) 60 milijardi dolara godisnje + socijala
osjecajni ljudi I vole poeziju
imaju onu jednu - hej hej hou hou
neb je ni lenjin bolje skocko
2014-04-19
A nula bodova. Šuplje u glavi , guza je alat.Legendovich wrote:ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.
Onda me pitaš zašto im ne ispadne dobro u vezi u većini slučajeva.
Kako će ti ispast dobro kad čekaš drugog umisto da sam uzmeš kretanje života u svoje ruke ?
Svatko je kovač svoje sreće.
mala od netjake 13 godina,kad sam vidio sto radi na Instagramu,zmucilo mi se...
Zato san se ja maka od toga. Bolje ga izdrkat a tako šta prosljedit drugome.
Fino san spava sve do maloprije. Nema žene , neman dice i jebe mi se za njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma to je ekstremni desnicarRingo10 wrote:Metloglavi je imao muda sprovesti Brexit do krajai izvuci UK iz sranja zvanog EU
E za to mu svaka cast
drzi se ti svog socijaliste
Corbyn je tvoj cova
dobro I genetov I epijev
2014-04-19
Vuce mi na N. Younga al bit ce nije ta:)prckov wrote:a za 8 mart paradiraju za prava zenadijagram wrote:pa, imaju pravo i sorosevci birati svojeprckov wrote:u melburnu su pobjedili njegovidijagram wrote:umjesto da tamo podriva sustav, podmece eksploziv, siri revoluciju on...
jebe se njemu
fina raja
pune ruke posla
bore se I za aboridzine
vele malo za njih (pola milijuna kolko ih ima) 60 milijardi dolara godisnje + socijala
dijagram-
2015-08-09
ma to je ekstremni desnicarRingo10 wrote:Metloglavi je imao muda sprovesti Brexit do krajai izvuci UK iz sranja zvanog EU
E za to mu svaka cast
drzi se ti svog socijaliste
Corbyn je tvoj cova
dobro I genetov I epijev
2014-04-19
Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
Od tada su mi se zgadile. Ne cijenim ih uopće. Neman zašto. Glupe su totalno.
Bolje bit sam sa sobom. Bar znaš da imaš s pametnim čovikon posla.
Ajme šta su glupe. Pa to je strašno.
Last edited by RayMabus on 6/4/2020, 15:27; edited 1 time in total
2014-04-11
ma ova je boljadijagram wrote:Vuce mi na N. Younga al bit ce nije ta:)prckov wrote:a za 8 mart paradiraju za prava zenadijagram wrote:pa, imaju pravo i sorosevci birati svojeprckov wrote:u melburnu su pobjedili njegovidijagram wrote:umjesto da tamo podriva sustav, podmece eksploziv, siri revoluciju on...
jebe se njemu
fina raja
pune ruke posla
bore se I za aboridzine
jako je duboka
2014-04-19
MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
2015-09-24
Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
365 dana u godini , svaki dan baciš jednu drkicu , jaja prazna , seks te s njima više ne zanima i najbolji si čovik na svitu.
Ma to je glupo skroz. Živi užas. Pa ne bi s time ima posla nema tih ne znam čega. Još te usere s tim majmunčetom koje rodi jer je odma i zakon i cilo društvo na njenoj strani. Uvaloti se u kuću pa počme pametovat pa još priko unuka zadobiva simpatije bake i djedova a ti puši kurac. Tko te šta pita kad upadneš u takvi mlin.
2014-04-11
Drkica ...RayMabus wrote:Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
365 dana u godini , svaki dan baciš jednu drkicu , jaja prazna , seks te s njima više ne zanima i najbolji si čovik na svitu.
Ma to je glupo skroz. Živi užas. Pa ne bi s time ima posla nema tih ne znam čega. Još te usere s tim majmunčetom koje rodi jer je odma i zakon i cilo društvo na njenoj strani. Uvaloti se u kuću pa počme pametovat pa još priko unuka zadobiva simpatije bake i djedova a ti puši kurac. Tko te šta pita kad upadneš u takvi mlin.
Pa ko je vidio da drkam u ovim godinama ... pa nije mi 16 godina
Imam svoju zenu za te svrhe
Last edited by Ringo10 on 6/4/2020, 16:27; edited 1 time in total
2015-09-24
RayMabus wrote:Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
Ne znas ti sa zenama Longi..
Kako meni..Rujka svaki dan dojde,skuha rucak,napravi slatkise,sve ocisti,pojebemo se i posliej ode u svoj stan..sto ja njoj radim..samo je kraljevski pojebem..i to je to..sad rec ida ne zivim kao Kralj..
Guest- Guest
Ne znam ja štaš ti , brige me. Uostalo ti si odavno u braku , za tebe moja priča ne vrijedi.
Ja san slobodan od njih. To su obični krpelji i ništa više.
Ima muškarac danas i pametnijeg posla od kreiranja obitelji , gledaj sebe i pusti priče žena , dica , kreiranje obitelji , stvsranje potomstva.
To moš i u pededetima ako imaš para i ako ti se da i možeš uopće tj fizički i zdrsvstveno.
Život je kratak i samo jedan. Ne isplati ga se potrošit na njih.
Nek se školuju na području psihologije. Šta će nju netko trpit , umišljene a glupe.
Ja san slobodan od njih. To su obični krpelji i ništa više.
Ima muškarac danas i pametnijeg posla od kreiranja obitelji , gledaj sebe i pusti priče žena , dica , kreiranje obitelji , stvsranje potomstva.
To moš i u pededetima ako imaš para i ako ti se da i možeš uopće tj fizički i zdrsvstveno.
Život je kratak i samo jedan. Ne isplati ga se potrošit na njih.
Nek se školuju na području psihologije. Šta će nju netko trpit , umišljene a glupe.
2014-04-11
I ne moram znati. Ionako ovaj društveni sistem neće preživjeti.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
Kako meni..Rujka svaki dan dojde,skuha rucak,napravi slatkise,sve ocisti,pojebemo se i posliej ode u svoj stan..sto ja njoj radim..samo je kraljevski pojebem..i to je to..sad rec ida ne zivim kao Kralj..
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj/9930721/amp
Nema potrebe da znaš kako s njima kad će sve propast. Bitno je da znaš da će propast pa da se ne mučiš bezveze s njima.
Spašavaj sebe. Kad sistem padne neće te nitko pitat ništa nego druže snađi se a žena i dijete su tu teret.
2014-04-11
pa nije meni Rujka teret,naprotiv..psiholoski je ne dozivljavam,jerbo,ne flauta i ne trtlja..prije jest..pa sam je oducio..uhvati i radi svoje,ja svoje(drkeljisem po xboxu i kompu,gledam filmove i igram,a onda svoje sredjuje..rucamo skupa,pojebemo se,popijemo kavu ili liker sa kolacima ili tamo...u biti opusten sam potpuno..
Guest- Guest
Dobro al nemate dice , to je drugo.Legendovich wrote:pa nije meni Rujka teret,naprotiv..psiholoski je ne dozivljavam,jerbo,ne flauta i ne trtlja..prije jest..pa sam je oducio..uhvati i radi svoje,ja svoje(drkeljisem po xboxu i kompu,gledam filmove i igram,a onda svoje sredjuje..rucamo skupa,pojebemo se,popijemo kavu ili liker sa kolacima ili tamo...u biti opusten sam potpuno..
2014-04-11
Puno je mladih otislo vaniRayMabus wrote:I ne moram znati. Ionako ovaj društveni sistem neće preživjeti.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:MA imas one japanske gumene lutke ... sta te brigaRayMabus wrote:Bože šta su glupe. Ja se prije nada nać partnericu , ravnopravni ono a onda nađeš nešto tako a to sve na isti kalup ko i ove obične.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj/9930721/amp
Nema potrebe da znaš kako s njima kad će sve propast. Bitno je da znaš da će propast pa da se ne mučiš bezveze s njima.
Spašavaj sebe. Kad sistem padne neće te nitko pitat ništa nego druže snađi se a žena i dijete su tu teret.
A svi su opsjednuti Zapadom i mlade Hrvatice se tamo udaju i onda radjaju djecu drugih nacija
Jebi ga
2015-09-24
Nebitno. Bolje da iih nema ovdje. To je jeftina radna snaga. Samo podržavaju kapitalizam.Ringo10 wrote:Puno je mladih otislo vaniRayMabus wrote:I ne moram znati. Ionako ovaj društveni sistem neće preživjeti.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Ma ima i drkica pajdo. Baš san jutros bacija jednu pa spava sve do maloprije. Sad pijuckan kavu i čitam vijesti.Ringo10 wrote:
MA imas one japanske gumene lutke ... sta te briga
A svi su opsjednuti Zapadom i mlade Hrvatice se tamo udaju i onda radjaju djecu drugih nacija
Jebi ga
2014-04-11
Tesla vam je nešto napisa o tome šta će se desit kad žene poćmu ulazit na tržište rada i izguravat muške
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Normalno to je vama apstraktno jer od drugog svjetskog rata nije bilo općeg kaosa u Europi.
Tako vam je bilo i asptraktmo ovo s koronom jer od španjolske gripe nije bilo takve situacije u Europi
Kad počme civilizacija propadat onda ćete shvatir o čemu je on priča a ja ne želim s ženama imat ništa nego slobodan i bez utega žena i dijete.
Kad padne sve onda ćemo vidit jel lakše meni preživit koji san jebivjetar pun para il nekom tko ima ženu i djecu ns grbači a sve palo.
Ne vrijedi kreiranje obitelji i nastavak potomstva ako ćeš ti zbog toga jesti govna a oćeš
Ne samo da ćeš ih jest ti nego i one i ta djeca jer su glupače umislile da će one vvladat a kad na kraju ispast će najveće pušioničarke.
A meni to ne triba u kući. Zašto bi sebe opterećiva s kretnušom koja je umislila da je netko i nešto a u biti je malo više poletila nego šta može a glupa je a pravi se pametna i misli da će opet muški uključkt moždane vijuge a ona ne mora ništa tj podkapacitirana je jer ih i nema.
Da ih iima ne bi nikad težila tome da radi nego bi osnovale političku stranku čiji politički program je da njima daje pare a one da ne rade.
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Normalno to je vama apstraktno jer od drugog svjetskog rata nije bilo općeg kaosa u Europi.
Tako vam je bilo i asptraktmo ovo s koronom jer od španjolske gripe nije bilo takve situacije u Europi
Kad počme civilizacija propadat onda ćete shvatir o čemu je on priča a ja ne želim s ženama imat ništa nego slobodan i bez utega žena i dijete.
Kad padne sve onda ćemo vidit jel lakše meni preživit koji san jebivjetar pun para il nekom tko ima ženu i djecu ns grbači a sve palo.
Ne vrijedi kreiranje obitelji i nastavak potomstva ako ćeš ti zbog toga jesti govna a oćeš
Ne samo da ćeš ih jest ti nego i one i ta djeca jer su glupače umislile da će one vvladat a kad na kraju ispast će najveće pušioničarke.
A meni to ne triba u kući. Zašto bi sebe opterećiva s kretnušom koja je umislila da je netko i nešto a u biti je malo više poletila nego šta može a glupa je a pravi se pametna i misli da će opet muški uključkt moždane vijuge a ona ne mora ništa tj podkapacitirana je jer ih i nema.
Da ih iima ne bi nikad težila tome da radi nego bi osnovale političku stranku čiji politički program je da njima daje pare a one da ne rade.
2014-04-11
Odo nešto pojist. Ima ribe na repetoaru. Živim sa ocem. Kad umre onda ću živit s materom pa nek ona kuva.
Nje se ionako ne mogu rješit jer mi je mater al se zsto mogu rješit njih tako da nemam posla s njima.
Mudro su one to zamislile u dogovoru s državom i podrškom društva kako su one glavne samo ima jedna caka a ta je da muški mora radit djecu da im to prođe.
Pa nađite nekog da vam ih pravi. Sjebite mu život. Ja ću nastaviti drkat i čekan pad ovog sistema a onda ćemo vidit tko je ovdje imao bolji model opstanka jer ja nemam uteg koji je umislio da će me maltretirat preko djece.
Nje se ionako ne mogu rješit jer mi je mater al se zsto mogu rješit njih tako da nemam posla s njima.
Mudro su one to zamislile u dogovoru s državom i podrškom društva kako su one glavne samo ima jedna caka a ta je da muški mora radit djecu da im to prođe.
Pa nađite nekog da vam ih pravi. Sjebite mu život. Ja ću nastaviti drkat i čekan pad ovog sistema a onda ćemo vidit tko je ovdje imao bolji model opstanka jer ja nemam uteg koji je umislio da će me maltretirat preko djece.
2014-04-11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je