Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Dobar je čip. Nije to lošeali preferiram lovu koju mogu držat urukama, pod jastukom u čarapi. ne sviđa mi se ideja da se fizički novac ukine.
Kompjuteri, i to uopće više nije SF, danas već mogu čitati ljudske misli, tako da ti je pokvareni čip najmanji problem. Zamisli da ti blokiraju račun i osiguranje jer ti čip u mozgu pročita tvo ustaške misli i uvjerenjadanni1 wrote:I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Na tome se i radi, a korona je odličan povod i uvod u vrli, novi svijet.danni1 wrote:Dobar je čip. Nije to lošeali preferiram lovu koju mogu držat urukama, pod jastukom u čarapi. ne sviđa mi se ideja da se fizički novac ukine.
Zato treba dovest ustaše na vlast.Oh_Femder wrote:Kompjuteri, i to uopće više nije SF, danas već mogu čitati ljudske misli, tako da ti je pokvareni čip najmanji problem. Zamisli da ti blokiraju račun i osiguranje jer ti čip u mozgu pročita tvo ustaške misli i uvjerenjadanni1 wrote:I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:Legendovich wrote:
jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..
Nije čip problem. Vlast je problem.
Morati ćeš se duboko u zemlju zakopati jer već od 60-ih godina prošlog stoljeća sateliti mogu snimiti vrijeme na tvom ručnom satu, a IR kamere danas te vide kroz debele zidove.tre wrote:sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:
puno toga ti ne vidiš
Ne volim velikog brata i gotovo
I koji će te elektrošokirati ako misliš nepodobne misli. U SF Jugi se to zvalo delikt mišljenjaסמאל wrote:Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.Gnječ wrote:סמאל wrote:Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:סמאל wrote:
Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
A ovo što tu pričaš, to kao ne čitaju moš' mislitRayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit
Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.
Zato ti mene nema na velikim forumima nit se ističem. Nemam ni fejs.
Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.
Moje je da pričam. Tko ima uši čut će
Još će na kraju od tebe postati komunist anarhistnewuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
A to ćeš sigurno dočekati, da ustaše vladaju na globalnom nivoudanni1 wrote:Zato treba dovest ustaše na vlast.Oh_Femder wrote:Kompjuteri, i to uopće više nije SF, danas već mogu čitati ljudske misli, tako da ti je pokvareni čip najmanji problem. Zamisli da ti blokiraju račun i osiguranje jer ti čip u mozgu pročita tvo ustaške misli i uvjerenjadanni1 wrote:I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:
Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..
a tebi su silovatelj ozbiljni kriminalci?Oh_Femder wrote:Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.Legendovich wrote:nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..Oh_Femder wrote:Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.Legendovich wrote:Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..Oh_Femder wrote:
Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?
Guest- Guest
bekap majstore,bekap..u drzavnim sustavima i svojem privatnom..bekap tko ne radi,nejebo vec danas a i jucerdanni1 wrote:I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
Guest- Guest
ovi sad su pojam gluih i nekompetentnih,a usraše..yebate,pa to bi bio pad u kameno doba..danni1 wrote:Zato treba dovest ustaše na vlast.Oh_Femder wrote:Kompjuteri, i to uopće više nije SF, danas već mogu čitati ljudske misli, tako da ti je pokvareni čip najmanji problem. Zamisli da ti blokiraju račun i osiguranje jer ti čip u mozgu pročita tvo ustaške misli i uvjerenjadanni1 wrote:I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:
Guest- Guest
Poznavanje psihologije ti je za nula bodova. Psihopati su često iznimno inteligentni.Legendovich wrote:a tebi su silovatelj ozbiljni kriminalci?Oh_Femder wrote:Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.Legendovich wrote:nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..Oh_Femder wrote:Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.Legendovich wrote:
Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..
nemoj sad psihopate,,govorimo o silovateljima..pokretani strascu,i iskrivljenim emocijama..gdje je tu hladna glava da procjeni sve faktore u djelu?Oh_Femder wrote:Poznavanje psihologije ti je za nula bodova. Psihopati su često iznimno inteligentni.Legendovich wrote:a tebi su silovatelj ozbiljni kriminalci?Oh_Femder wrote:Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.Legendovich wrote:nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..Oh_Femder wrote:
Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.
Guest- Guest
Ma da, a silovatelj nije psihopat? Baljezgaš kao i inače počesto. Idem vježbat ljestvice i arpeggio-a na novom basu bez pragova, umjesto da s tobom gubim vrijeme Ajde onda bok, i živ mi bio te nadasve čipiran u mozak pa kad izražavaš nepodobne misli, čipić ti ukine erekcijuLegendovich wrote:nemoj sad psihopate,,govorimo o silovateljima..pokretani strascu,i iskrivljenim emocijama..gdje je tu hladna glava da procjeni sve faktore u djelu?Oh_Femder wrote:Poznavanje psihologije ti je za nula bodova. Psihopati su često iznimno inteligentni.Legendovich wrote:a tebi su silovatelj ozbiljni kriminalci?Oh_Femder wrote:Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.Legendovich wrote:
nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..
Izgleda da netko čita ovaj forum.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nem plasiti Treja..ne zna ni da ga satelit snima IC kamerom i vidi mu preznojenu guzicu,kak sijeva na displeju,dok servisira svoju gospodju...Oh_Femder wrote:Morati ćeš se duboko u zemlju zakopati jer već od 60-ih godina prošlog stoljeća sateliti mogu snimiti vrijeme na tvom ručnom satu, a IR kamere danas te vide kroz debele zidove.tre wrote:sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:
ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?
Ne volim velikog brata i gotovo
Guest- Guest
Ništa nije isključeno. Na to će presudno utjecati vanjski faktoriOh_Femder wrote:Još će na kraju od tebe postati komunist anarhistnewuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Nije ih brige jer vide da sam budalaš koji ih ne može ugrozit.Oh_Femder wrote:A ovo što tu pričaš, to kao ne čitaju moš' mislitRayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit
Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.
Zato ti mene nema na velikim forumima nit se ističem. Nemam ni fejs.
Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.
Moje je da pričam. Tko ima uši čut će
Jednom sam se okomio na žensku koja je čipirana a on to smatraju svojim vlasništvom pa sam dobio po prstima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evoc..!!!
nema straha,necete niti primjetiti da ga imate u sebi..
nema straha,necete niti primjetiti da ga imate u sebi..
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
Page 5 of 6