Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Evoc..!!!
nema straha,necete niti primjetiti da ga imate u sebi..
Guest- Guest
Jesi li kad čuo onu,,Božije oko svugdje gleda i sakrit mu se ništa neda''Legendovich wrote:nem plasiti Treja..ne zna ni da ga satelit snima IC kamerom i vidi mu preznojenu guzicu,kak sijeva na displeju,dok servisira svoju gospodju...Oh_Femder wrote:Morati ćeš se duboko u zemlju zakopati jer već od 60-ih godina prošlog stoljeća sateliti mogu snimiti vrijeme na tvom ručnom satu, a IR kamere danas te vide kroz debele zidove.tre wrote:sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:
pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristan
Ne volim velikog brata i gotovo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.Legendovich wrote:Evoc..!!!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Jesi li kad čuo onu,,Božije oko svugdje gleda i sakrit mu se ništa neda''Legendovich wrote:nem plasiti Treja..ne zna ni da ga satelit snima IC kamerom i vidi mu preznojenu guzicu,kak sijeva na displeju,dok servisira svoju gospodju...Oh_Femder wrote:Morati ćeš se duboko u zemlju zakopati jer već od 60-ih godina prošlog stoljeća sateliti mogu snimiti vrijeme na tvom ručnom satu, a IR kamere danas te vide kroz debele zidove.tre wrote:sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:
..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..
Ne volim velikog brata i gotovo
da,da..tako jest... ..treba biti pazljiv iprimjeran,i ne raditi sranja..najsumi ovi moralisti i vjernici,a boje se chipiranja..Reklo bi se necista savjest i bezbozne tajne kriju..moralna covjek se ne treba bojati nicega,pa niti chipiranja..
Guest- Guest
Ovaj je za Ezeka..da ga poddsjeca oblikom na NESTO...סמאל wrote:Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.Legendovich wrote:Evoc..!!!
Guest- Guest
Ljude s negativnom krvnom grupom posebno negativna A krva grupa triba sve popisat i čipirat
https://atma.hr/neobicne-sposobnosti-i-porijeklo-ljudi-s-rh-negativnom-grupom/?cn-reloaded=1
Uglavnom postoji među bijelcima i negativne krvne grupe čine 15% populacije u sjevernoj Americi i Europi.
To je i razlog zašto vanzemaljci više otimaju bijelce nego druge rase i zašto im je bitno da imaju kontrolu nad populacijom na zapadu doli u Africi il negdje drugdje gdje je ova krva grupa rijetka ili je skoro ni nema ( u Africi je to 1% ).
Onda treba odvojit muške i ženske jedinke. Ženske jedinke koje više ne mogu rađat možeš i pustit kući.
Muški za razliku od žena ne rađaju nego samo sperma i oni nisu vezani uz potomstvo te nemaju stocklomski sindrom.
Žene su osjetljive pa stoklomski sindrom plus to šta ti sami Greysi i jesu ovisni o nabavljanju svježe genetike a sami su pijuni nekih većih igrača.
Razlog zašto je došlo do mini galaktičkog rata između mene i njih je u tome šta ja imam stav da ako je točno da si samo pijun koji otima onda napadni svoje gospodare ili se ubij.
Žene koje su otete će vam širit polusitine tj reči će vam sve al onda će ubacit priču kako bi mi ostali na Zemlji trebali sklopit pakt s njima.
Imajte u vidu da sam ja GF a ne Zemljani i da meni taj pakt ne dolazi u obzir nego samo bezuvjetna predaja.
Drugim riječima ako popišete i čipirate sve ove koji su negativna krva grupa a posebno A negativna vi u rukama imate ono šta Greys otmičari žele.
Ja želim potjerat negativne vanzemaljce odavde tako da nemam ništa protiv da vam dam ove podatke u nadi da ćete :
Pobiti A negativne reproduktivne ženke na ovoj planeti.
https://atma.hr/neobicne-sposobnosti-i-porijeklo-ljudi-s-rh-negativnom-grupom/?cn-reloaded=1
Uglavnom postoji među bijelcima i negativne krvne grupe čine 15% populacije u sjevernoj Americi i Europi.
To je i razlog zašto vanzemaljci više otimaju bijelce nego druge rase i zašto im je bitno da imaju kontrolu nad populacijom na zapadu doli u Africi il negdje drugdje gdje je ova krva grupa rijetka ili je skoro ni nema ( u Africi je to 1% ).
Onda treba odvojit muške i ženske jedinke. Ženske jedinke koje više ne mogu rađat možeš i pustit kući.
Muški za razliku od žena ne rađaju nego samo sperma i oni nisu vezani uz potomstvo te nemaju stocklomski sindrom.
Žene su osjetljive pa stoklomski sindrom plus to šta ti sami Greysi i jesu ovisni o nabavljanju svježe genetike a sami su pijuni nekih većih igrača.
Razlog zašto je došlo do mini galaktičkog rata između mene i njih je u tome šta ja imam stav da ako je točno da si samo pijun koji otima onda napadni svoje gospodare ili se ubij.
Žene koje su otete će vam širit polusitine tj reči će vam sve al onda će ubacit priču kako bi mi ostali na Zemlji trebali sklopit pakt s njima.
Imajte u vidu da sam ja GF a ne Zemljani i da meni taj pakt ne dolazi u obzir nego samo bezuvjetna predaja.
Drugim riječima ako popišete i čipirate sve ove koji su negativna krva grupa a posebno A negativna vi u rukama imate ono šta Greys otmičari žele.
Ja želim potjerat negativne vanzemaljce odavde tako da nemam ništa protiv da vam dam ove podatke u nadi da ćete :
Pobiti A negativne reproduktivne ženke na ovoj planeti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ako im podvežete jajnike onda ih možete pustit doma.
I ove šta ostanu možete skupit na hrpu i prodat Greysima tako da ih gone ća sa ove planete.
No onda će ostat bez resursa jer na drugoj planeti ih ne mogu uzgajat kao ovdje ( mislim na ljude s negativnom krvnom grupom ).
Kad pročitate na internetu da bi ti Greysi sklopili s nama pakt to je djelomično točno no istina je da muški može izdrkat u čašicu od jogurta no niti jedna žena neće pristat dobrovoljno da je oplode da im rađa hibride.
Zato su oni sklopili ove ugovore s tajnim vladama koje sad čipiraju populaciju da znaju di se kreće ova skuoina kako bi je kontrolirali i držali pod kontrolom tako da mogu trgovat s tim Greysima.
To je jedan od razloga zašto se promiče masovno cijepljenje u sjevernoj Americi i Europi od te iste tajne vlade jer je to 15% populacije i tako kontroliraju najveći dio tog krda na ovoj planeti ( među bijelcima je ta krvna grupa 15% a ostali duplo niže i još niže od toga tj nemaju toliko tog reresursa kojeg Greysi žele ).
Šta ćemo ?
Ja bi da mi to koljemo kume.
I ove šta ostanu možete skupit na hrpu i prodat Greysima tako da ih gone ća sa ove planete.
No onda će ostat bez resursa jer na drugoj planeti ih ne mogu uzgajat kao ovdje ( mislim na ljude s negativnom krvnom grupom ).
Kad pročitate na internetu da bi ti Greysi sklopili s nama pakt to je djelomično točno no istina je da muški može izdrkat u čašicu od jogurta no niti jedna žena neće pristat dobrovoljno da je oplode da im rađa hibride.
Zato su oni sklopili ove ugovore s tajnim vladama koje sad čipiraju populaciju da znaju di se kreće ova skuoina kako bi je kontrolirali i držali pod kontrolom tako da mogu trgovat s tim Greysima.
To je jedan od razloga zašto se promiče masovno cijepljenje u sjevernoj Americi i Europi od te iste tajne vlade jer je to 15% populacije i tako kontroliraju najveći dio tog krda na ovoj planeti ( među bijelcima je ta krvna grupa 15% a ostali duplo niže i još niže od toga tj nemaju toliko tog reresursa kojeg Greysi žele ).
Šta ćemo ?
Ja bi da mi to koljemo kume.
2014-04-11
RayMabus wrote:A ako im podvežete jajnike onda ih možete pustit doma.
OpayebojteIrud...hahahahahahahahahahahahaha....
Guest- Guest
ako i vibrira, bit će ti zahvalan :)Legendovich wrote:Ovaj je za Ezeka..da ga poddsjeca oblikom na NESTO...סמאל wrote:Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.Legendovich wrote:Evoc..!!!
Ono,pa zapanjio me je..iz ekstremne i levitirajuce duovnosti,odjedared po kurčini i vibrirajućem šupku..hahahahahahaNoor wrote:ako i vibrira, bit će ti zahvalan :)Legendovich wrote:Ovaj je za Ezeka..da ga poddsjeca oblikom na NESTO...סמאל wrote:Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.Legendovich wrote:Evoc..!!!
Guest- Guest
Da jer onda im nije od koristi nit za hibridizaciju nit da rađa potmstvo s tom krvnom grupom kako bi sutra kad postane spolno zrelo bilo materijal za hibridizaciju.Legendovich wrote:RayMabus wrote:A ako im podvežete jajnike onda ih možete pustit doma.
OpayebojteIrud...hahahahahahahahahahahahaha....
Ako ih se ne rješite nećete se nikad rješit Greysa.
Tko ne želi to fino u kavez i poklonit Greysima.
2014-04-11
da, baš zanimljiv spektar interesa imaLegendovich wrote:Ono,pa zapanjio me je..iz ekstremne i levitirajuce duovnosti,odjedared po kurčini i vibrirajućem šupku..hahahahahahaNoor wrote:ako i vibrira, bit će ti zahvalan :)Legendovich wrote:Ovaj je za Ezeka..da ga poddsjeca oblikom na NESTO...סמאל wrote:Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.Legendovich wrote:Evoc..!!!
kazu da ekstremi nisu dobri... siroto je to sto zivi sa takvim psiholoskim profilom..ajde svi smo malo "okrhnuti" u glavu,ali yebote..znam jednog lika iz Zupanje,najblizi ovom profilu Ezekovom..ima zenu i odraslu kci..zena mu samozatajna tiha,prosipa se po njoj,omalovazava,ponizava,a kcer fura se na one gothmetal nakaze..mala je lijepa,ali sto od sebe nacini...uzas...Noor wrote:da, baš zanimljiv spektar interesa imaLegendovich wrote:Ono,pa zapanjio me je..iz ekstremne i levitirajuce duovnosti,odjedared po kurčini i vibrirajućem šupku..hahahahahahaNoor wrote:ako i vibrira, bit će ti zahvalan :)Legendovich wrote:Ovaj je za Ezeka..da ga poddsjeca oblikom na NESTO...סמאל wrote:
Sad je još i manji,ako budem u prilici,uslikat ću.Doduše,svi će imat čak po 3 implantanta,onaj najveći ide između palca i kažiprsta a najmanji ispod čeonog režnja.
Guest- Guest
Greysi otmičari imaju DNK koji je pri kraju i mješanjem gena žele produžit svoj opstanak.
Imaju uređaj koji samo naciiljaju u nekoga iz daljine i to očita medicinske podatke o tom i tom i znaju jel taj kandidat za križanje njihovih gena s tom osobom.
Pod kontrolom su jedne ratničke kaste tako da su oni potrčci koji su ovako genetski primorani otimat i pod mentalnom kontrolom su superiornijih negativnih rasa koje se žele riješiti.
Ako pohvatate sve ženke koje su krvno negativne i uperite im cijev u glavu možete dobit Greyse pod svoju komandu.
To je moj cilj.
Bezuvjetna predaja.
Imaju uređaj koji samo naciiljaju u nekoga iz daljine i to očita medicinske podatke o tom i tom i znaju jel taj kandidat za križanje njihovih gena s tom osobom.
Pod kontrolom su jedne ratničke kaste tako da su oni potrčci koji su ovako genetski primorani otimat i pod mentalnom kontrolom su superiornijih negativnih rasa koje se žele riješiti.
Ako pohvatate sve ženke koje su krvno negativne i uperite im cijev u glavu možete dobit Greyse pod svoju komandu.
To je moj cilj.
Bezuvjetna predaja.
2014-04-11
A to bi trebao biti i vaš cilj jer se ne možete s njima borit ako vas izravno napadnu. Jači su od vas.RayMabus wrote:Greysi otmičari imaju DNK koji je pri kraju i mješanjem gena žele produžit svoj opstanak.
To je moj cilj.
Bezuvjetna predaja.
Kad znaš šta neprijatelj želi onda si ti taj koji diktira igru.
2014-04-11
Nema Bilu Gejtsu važnijeg posla nego čipirat Antu iz Dicma koji vozi pet ambalažu za Jollya, ili Nediljku iz Opuzena da zna točno u koju je uru blitvu okopala.
Trendovi su globalni.
Koliko smo svi nebitni, toliko smo i bitni.
Koliko smo svi nebitni, toliko smo i bitni.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
Page 6 of 6