Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
RayMabus wrote:Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.
Čip je vidljiv.
Amerikance triba pelcovat tako da dobiju vidljivog neprijatelja : čip.
Nešto šta nikad nećeš ubiti u osobi je poriv prema slobodi.
Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na toLegendovich wrote:vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..newuser wrote:Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.Legendovich wrote:kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
OK longi sve 5RayMabus wrote:Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.newuser wrote:Tebi jača terapija stari jebigaRayMabus wrote:Zašto ?newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Amerika je zemlja u kojoj negativni vanzemaljci vrste Draco imaju uporište.
Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam
Zašto ih ne bi pelcovali ?
Pokorili.
Porobili.
Izbrisali sa lica zemlje ?
Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj
Pelcujte ih sve
Do tada : Začepi
2015-09-09
newuser wrote:To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na toLegendovich wrote:vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..newuser wrote:Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.Legendovich wrote:kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
dude..pripadnik si MASE,i pomiri se sa time da ti(ja-bilo tko) ne odlucuje o nicemu bitnom..osima ako ne postanes stvarno netko tko ce prerezati sve veze sa civilizacijom i otici zivjeti negdje u pustos,bolje prihvati ovo sve sto dolazi...nema sredine i izmedju
Guest- Guest
Malo paničariš, ali kako god bude. Bit će kako mora bitiLegendovich wrote:newuser wrote:To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na toLegendovich wrote:vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..newuser wrote:Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.Legendovich wrote:
kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...
dude..pripadnik si MASE,i pomiri se sa time da ti(ja-bilo tko) ne odlucuje o nicemu bitnom..osima ako ne postanes stvarno netko tko ce prerezati sve veze sa civilizacijom i otici zivjeti negdje u pustos,bolje prihvati ovo sve sto dolazi...nema sredine i izmedju
2015-09-09
panicarim??Da me vidis,nasmijao bi se kako zivim i kakvog sam raspolozenja...ZARAZNO je pozitivno..Po meni,normalna situacija...newuser wrote:Malo paničariš, ali kako god bude. Bit će kako mora bitiLegendovich wrote:newuser wrote:To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na toLegendovich wrote:vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..newuser wrote:
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.
Guest- Guest
סמאל wrote:Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.Gnječ wrote:סמאל wrote:Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:סמאל wrote:
Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
ne moraš biti upućen u proces proizvodnje ako nisi u toj struci ali ako želiš biti teoretičar zavjera ne bi ti bilo pametnije sjest i zagrijati stolicu i malo studirati materiju za koju si se opredijelio biti teoretičar zavjera pa da već kad javno teoretiziraš to napraviš sa nekim opipljivim dokazima. ili si ti neki samoproglašeni guru kome moramo vjerovati na riječ?
Guest- Guest
gnječo mi je postao nesh previse ozbiljan..NIJE dobro..
Guest- Guest
Ne vidim gdje ti uopće tu vidiš teoriju zavjere,naprotiv.Gnječ wrote:סמאל wrote:Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.Gnječ wrote:סמאל wrote:Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
ne moraš biti upućen u proces proizvodnje ako nisi u toj struci ali ako želiš biti teoretičar zavjera ne bi ti bilo pametnije sjest i zagrijati stolicu i malo studirati materiju za koju si se opredijelio biti teoretičar zavjera pa da već kad javno teoretiziraš to napraviš sa nekim opipljivim dokazima. ili si ti neki samoproglašeni guru kome moramo vjerovati na riječ?
To je isto kad bih sad rekao da pozdravljam uvođenje 5G radi još veće brzine interneta,znači,nisam ja taj koji je tu teoretičar zavjere.Teoretičari zavjere su oni koji se protive uvođenju 5G,pri tome navodeći koje kakve razloge zbog koji to smatraju štetnim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Last edited by Oh_Femder on 3/4/2020, 13:34; edited 1 time in total
Ma naravno, kakav jebeni problem ;PLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Pa nisi ni ti toliko bedast da bi pristao biti član takve organizacije koja bi bila toliko munjena da tebe hoće imati za člana ;PRayMabus wrote:Ja jesam , nisu oni.סמאל wrote:Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?RayMabus wrote:Astharske kolaboracioniste.
Koliko tebi puta triba objasnit da su Asthari na nematerijalnoj ravni ?
Jesi toliko glup da to ne možeš shvatiti ?
Samo se 10% duše inkarnira pa čak i kad se oni inkarniraju onda ostaju to šta jesu al je to na nematerijalnoj ravni.
Ne možeš doć i pucat u njih. Oni ne postoje na materijalnoj ravni.
To je ono šta ja kažem iz zajebancije : Ja sam tajni agent toliko tajne organizacije da nit njihovi agenti ne znaju da ista postoji.
Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..Oh_Femder wrote:Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Jesu li Kozojebi mislili dok su silovali svabice u redaljci,na GPSove u svojim Zamzunzima i kako ih je policija lako locirala i identificirala ,samo je trebal oda ih pokupi..
ili bedaki koji idu nekom demolirati auto,a sVI znaju da su puni dash kamera,ali opet,nisu isli navuci masku,nego se zlurado smijali,a kasnije ima stigla kazna na naplatu 10-15 tisca ojra...
Guest- Guest
chipiranej je formalnost za nadzor koji vec postoji...Oh_Femder wrote:Ma naravno, kakav jebeni problem ;PLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Guest- Guest
to sto se ti ne miris sa time,neka je druga prica..
Guest- Guest
Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.Legendovich wrote:Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..Oh_Femder wrote:Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..Oh_Femder wrote:Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.Legendovich wrote:Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..Oh_Femder wrote:Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Guest- Guest
Davno prije čipiranja i lepetrike se znalo:Legendovich wrote:to sto se ti ne miris sa time,neka je druga prica..
- Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve doznaju!
Kao i:
- U cara Trojana, kozje uši!
Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.Legendovich wrote:nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..Oh_Femder wrote:Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.Legendovich wrote:Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..Oh_Femder wrote:Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.Legendovich wrote:Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..סמאל wrote:zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
Page 4 of 6