ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 4 Empty Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Post by RayMabus 2/4/2020, 23:11

RayMabus wrote:Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.

Čip je vidljiv.

Amerikance triba pelcovat tako da dobiju vidljivog neprijatelja : čip.

Nešto šta nikad nećeš ubiti u osobi je poriv prema slobodi.

Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 4 Empty Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Post by newuser 2/4/2020, 23:14

Legendovich wrote:
newuser wrote:
Legendovich wrote:
newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju... :cleanteeth
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.
vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..
To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na to
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by newuser 2/4/2020, 23:15

RayMabus wrote:
newuser wrote:
RayMabus wrote:
Zašto ?

Amerika je zemlja u kojoj negativni vanzemaljci vrste Draco imaju uporište.

Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam

Zašto ih ne bi pelcovali ?

Pokorili.

Porobili.

Izbrisali sa lica zemlje ?

Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj

Pelcujte ih sve
Tebi jača terapija stari jebiga
Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.

Do tada : Začepi
OK longi sve 5
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:22

newuser wrote:
Legendovich wrote:
newuser wrote:
Legendovich wrote:
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.
vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..
To stoji, sve nas danas mogu vidjeti. No to je protiv naše volje i nismo pristali na to

dude..pripadnik si MASE,i pomiri se sa time da ti(ja-bilo tko) ne odlucuje o nicemu bitnom..osima ako ne postanes stvarno netko tko ce prerezati sve veze sa civilizacijom i otici zivjeti negdje u pustos,bolje prihvati ovo sve sto dolazi...nema sredine i izmedju :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 2/4/2020, 23:27

Legendovich wrote:
newuser wrote:
Legendovich wrote:
newuser wrote:
Legendovich wrote:

dude..pripadnik si MASE,i pomiri se sa time da ti(ja-bilo tko) ne odlucuje o nicemu bitnom..osima ako ne postanes stvarno netko tko ce prerezati sve veze sa civilizacijom i otici zivjeti negdje u pustos,bolje prihvati ovo sve sto dolazi...nema sredine i izmedju :starac
Malo paničariš, ali kako god bude. Bit će kako mora biti
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:28

newuser wrote:
Legendovich wrote:
newuser wrote:
Legendovich wrote:
newuser wrote:

Malo paničariš, ali kako god bude. Bit će kako mora biti
panicarim??Da me vidis,nasmijao bi se kako zivim i kakvog sam raspolozenja...ZARAZNO je pozitivno..Po meni,normalna situacija... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:29

סמאל wrote:
Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.

GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.

znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.

ne moraš biti upućen u proces proizvodnje ako nisi u toj struci ali ako želiš biti teoretičar zavjera ne bi ti bilo pametnije sjest i zagrijati stolicu i malo studirati materiju za koju si se opredijelio biti teoretičar zavjera pa da već kad javno teoretiziraš to napraviš sa nekim opipljivim dokazima. ili si ti neki samoproglašeni guru kome moramo vjerovati na riječ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:29

ovo sto sam ti opisao je vec realitet..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:30

gnječo mi je postao nesh previse ozbiljan..NIJE dobro.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/4/2020, 07:47

Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Gnječ wrote:

GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.

znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.

ne moraš biti upućen u proces proizvodnje ako nisi u toj struci ali ako želiš biti teoretičar zavjera ne bi ti bilo pametnije sjest i zagrijati stolicu i malo studirati materiju za koju si se opredijelio biti teoretičar zavjera pa da već kad javno teoretiziraš to napraviš sa nekim opipljivim dokazima. ili si ti neki samoproglašeni guru kome moramo vjerovati na riječ?
Ne vidim gdje ti uopće tu vidiš teoriju zavjere,naprotiv.
To je isto kad bih sad rekao da pozdravljam uvođenje 5G radi još veće brzine interneta,znači,nisam ja taj koji je tu teoretičar zavjere.Teoretičari zavjere su oni koji se protive uvođenju 5G,pri tome navodeći koje kakve razloge zbog koji to smatraju štetnim.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:29

סמאל wrote:
Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?

Last edited by Oh_Femder on 3/4/2020, 13:34; edited 1 time in total

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:31

Ma naravno, kakav jebeni problem ;P
Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 4 78590_1200x859

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:34

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:Astharske kolaboracioniste.

Koliko tebi puta triba objasnit da su Asthari na nematerijalnoj ravni ?
Jesi toliko glup da to ne možeš shvatiti ?
Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?
Ja jesam , nisu oni.

Samo se 10% duše inkarnira pa čak i kad se oni inkarniraju onda ostaju to šta jesu al je to na nematerijalnoj ravni.

Ne možeš doć i pucat u njih. Oni ne postoje na materijalnoj ravni.

To je ono šta ja kažem iz zajebancije : Ja sam tajni agent toliko tajne organizacije da nit njihovi agenti ne znaju da ista postoji.
Pa nisi ni ti toliko bedast da bi pristao biti član takve organizacije koja bi bila toliko munjena da tebe hoće imati za člana ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2020, 13:34

Oh_Femder wrote:
סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Ma zbilja? A pedofil ne može djetetu nožem iščeprkat čip?
Obicno imas logicne primjedbe,ali ti je ova fak-at...promasaj..
Jesu li Kozojebi mislili dok su silovali svabice u redaljci,na GPSove u svojim Zamzunzima i kako ih je policija lako locirala i identificirala ,samo je trebal oda ih pokupi..
ili bedaki koji idu nekom demolirati auto,a sVI znaju da su puni dash kamera,ali opet,nisu isli navuci masku,nego se zlurado smijali,a kasnije ima stigla kazna na naplatu 10-15 tisca ojra...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2020, 13:35

Oh_Femder wrote:
Ma naravno, kakav jebeni problem ;P
Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 4 78590_1200x859
chipiranej je formalnost za nadzor koji vec postoji... :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2020, 13:36

to sto se ti ne miris sa time,neka je druga prica..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:36

Legendovich wrote:
Oh_Femder wrote:
סמאל wrote:
Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2020, 13:37

Oh_Femder wrote:
Legendovich wrote:
Oh_Femder wrote:
סמאל wrote:
Objasni kako je to nelogično da pedofil nožem izreže čip iz djeteta ako ne želi da ga se nađe.
nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:38

Legendovich wrote:to sto se ti ne miris sa time,neka je druga prica..
Davno prije čipiranja i lepetrike se znalo:

- Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve doznaju!

Kao i:

- U cara Trojana, kozje uši!

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 3/4/2020, 13:41

Legendovich wrote:
Oh_Femder wrote:
Legendovich wrote:
Oh_Femder wrote:
סמאל wrote:
nisu skuzao da krimidjoze usprkos saznjanju da postoji neki vid zastite ili slicno,IPAK,ili ga ignoriraju,ili naprosto ne misle na to u tom trenu..
Ti misliš da su ozbiljni kriminalci budale.

2016-11-08

Back to top Go down

Post by danni1 3/4/2020, 13:44

Legendovich wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:
סמאל wrote:
jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..
:tu zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
Pa naravno...SVE na jednom mjestu...i sve pod kontrolom..ako si normalan i oke na mjestu,nema ti to sto smetati..problem je to samo onim "samosvojima2 i bundzijskim likovima,koji u biti i nemaju neki uredan zivot..
I onda čip crkne i ko ti jebe mater. Osto si i bez love, bezosiguranja bez ičega.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics