ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 3 Empty Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Post by Guest 2/4/2020, 22:27

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
puno toga ti ne vidiš No
ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome? :cleanteeth
pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristan
..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika.. :rasta :rasta :rasta

Guest
Guest

Back to top Go down

Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine - Page 3 Empty Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine

Post by IL Risorto 2/4/2020, 22:31

Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Gnječ wrote:
סמאל wrote:
Gnječ wrote:

kako bi nju našli? objasni mi cijelu tehnologiju kako to funkcionira. detaljno molim.
Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.

GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.

znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 2/4/2020, 22:33

Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
puno toga ti ne vidiš No
ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome? :cleanteeth
pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristan
..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika.. :rasta :rasta :rasta
sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.
Ne volim velikog brata i gotovo

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 22:41

I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit

Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.

Zato ti mene nema na velikim forumima nit se ističem. Nemam ni fejs.

Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.

Moje je da pričam. Tko ima uši čut će
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/4/2020, 22:45

RayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit

Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.

Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.

Ali,dovoljno ti je imat samo jednog suradnika negativnih vanzemaljaca koji navraća na ovaj forum. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 22:51

Jednom sam slučajno uletio u njihovu zonu pa sam dobio po nosu.Prejaki su za obične ljude. Poslali mi upozorenje.

Ne valja se puno dirat u nešto šta oni smatraju svojim područjem. 

Ja više naginjem duhovnosti nego vanzemaljcima. Zato meni recimo titula generala GF s pet zvjezdica ne znači ništa. To je sposobnost. Znači da sam takvi lik koji može vodit takve ratove.

Nešto ko ne može svak bit raketni inžinjer , moraš imat školu za to.

Problem je u ljudima.

Ili možda ovako : vi ste u evoluciji pa ste tu di jeste i onda će se stvari odigrat onako kako većina vas odluči ( nešto ko izbori , za koga najviše ljudi glasa taj vodi državu ).

Mogu egzistirat paralelno s negativnim vanzemaljcima samo moram odlučiti di nekoga želim da dobijem šta želim

Samo trpaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 22:54

סמאל wrote:
RayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit

Ali,dovoljno ti je imat samo jednog suradnika negativnih vanzemaljaca koji navraća na ovaj forum. :rasta
Ne predstavljam im opasnost tj tajnoj vladi. 

Imam drugu taktiku.

Ima još jedna grupa negativnih vanzemaljaca.

Klin se klinom izbija.

Samo trpaj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 22:57

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
puno toga ti ne vidiš No
sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.
Ne volim velikog brata i gotovo
emhhh..dude...ako imash noviji LCD vajdskrin televizor,malo mu detaljnije pogledaj rubove...neki znaju mikrokameru sadrzavati..ono,kad se wifijem spojis na net,ili se sam spoji,da mozes kvalitetno Skaypati sa frendovima... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 2/4/2020, 22:57

Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 23:00

newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Zašto ?

Amerika je zemlja u kojoj negativni vanzemaljci vrste Draco imaju uporište.

Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam

Zašto ih ne bi pelcovali ?

Pokorili.

Porobili.

Izbrisali sa lica zemlje ?

Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj

Pelcujte ih sve
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:01

kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 2/4/2020, 23:03

RayMabus wrote:
Zašto ?

Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam

Pokorili.

Porobili.

Pelcujte ih sve
Tebi jača terapija stari jebiga
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 23:04

Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.

Čip je vidljiv.

Amerikance triba pelcovat tako da dobiju vidljivog neprijatelja : čip.

Nešto šta nikad nećeš ubiti u osobi je poriv prema slobodi.

Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 2/4/2020, 23:04

a dobro, nek mi ugrade 
ionako sam seljak nemam nikakve tetovaze i kojesta
onda barem cip
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by newuser 2/4/2020, 23:05

Legendovich wrote:
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:05

Kozojebi se primjer ovdje prijasnjih godina cudila kako je policija preefikasna,a kreteni,sto god da su radili,imali su sa sobom svoje mobitelebez kojih nisu mogli disati..zbroji dva i dva...pametnom dovoljno...vec danas svi su ovisni o hendijima,a njihovo je pracenje goli kuratz..uvijek ONI znaju gdje si i gdje si bio..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:06

newuser wrote:
Legendovich wrote:
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.
vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:07

davno se pisalo i o prisluskivanju,ukljucivanju kamera daljinskim putem na mobitelima..a ovi se ustrtali na cipiranje..e svasta..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 23:08

newuser wrote:
RayMabus wrote:
Zašto ?

Pokorili.

Porobili.

Pelcujte ih sve
Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.

Do tada : Začepi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2020, 23:09

RayMabus wrote:
newuser wrote:
RayMabus wrote:
Zašto ?

Pokorili.

Porobili.

Pelcujte ih sve
Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.

Do tada : Začepi
cheers cheers cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2020, 23:11

RayMabus wrote:Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.

Čip je vidljiv.

Amerikance triba pelcovat tako da dobiju vidljivog neprijatelja : čip.

Nešto šta nikad nećeš ubiti u osobi je poriv prema slobodi.

Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics