Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Guest- Guest
Ako imaš mobitel,bankovne kartice,itd...jeli moraš bit upućen u proces proizvodnje istih ? Vremenom ćeš imat i implantat koji je ništa drugo već obično pomagalo kao i ovo sve drugo.Gnječ wrote:סמאל wrote:Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:סמאל wrote:Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.Gnječ wrote:
kako bi nju našli? objasni mi cijelu tehnologiju kako to funkcionira. detaljno molim.
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Ne volim velikog brata i gotovo
I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit
Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.
Zato ti mene nema na velikim forumima nit se ističem. Nemam ni fejs.
Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.
Moje je da pričam. Tko ima uši čut će
Također imaju uređaj za brisanje memorije kojeg su dobili od svojih saveznika negativnih vanzemaljaca.
Makneš se u stranu da im ne smetaš jer ako puno stršiš a znaš puno onda te snime.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali,dovoljno ti je imat samo jednog suradnika negativnih vanzemaljaca koji navraća na ovaj forum.RayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jednom sam slučajno uletio u njihovu zonu pa sam dobio po nosu.Prejaki su za obične ljude. Poslali mi upozorenje.
Ne valja se puno dirat u nešto šta oni smatraju svojim područjem.
Ja više naginjem duhovnosti nego vanzemaljcima. Zato meni recimo titula generala GF s pet zvjezdica ne znači ništa. To je sposobnost. Znači da sam takvi lik koji može vodit takve ratove.
Nešto ko ne može svak bit raketni inžinjer , moraš imat školu za to.
Problem je u ljudima.
Ili možda ovako : vi ste u evoluciji pa ste tu di jeste i onda će se stvari odigrat onako kako većina vas odluči ( nešto ko izbori , za koga najviše ljudi glasa taj vodi državu ).
Mogu egzistirat paralelno s negativnim vanzemaljcima samo moram odlučiti di nekoga želim da dobijem šta želim
Samo trpaj.
Ne valja se puno dirat u nešto šta oni smatraju svojim područjem.
Ja više naginjem duhovnosti nego vanzemaljcima. Zato meni recimo titula generala GF s pet zvjezdica ne znači ništa. To je sposobnost. Znači da sam takvi lik koji može vodit takve ratove.
Nešto ko ne može svak bit raketni inžinjer , moraš imat školu za to.
Problem je u ljudima.
Ili možda ovako : vi ste u evoluciji pa ste tu di jeste i onda će se stvari odigrat onako kako većina vas odluči ( nešto ko izbori , za koga najviše ljudi glasa taj vodi državu ).
Mogu egzistirat paralelno s negativnim vanzemaljcima samo moram odlučiti di nekoga želim da dobijem šta želim
Samo trpaj.
2014-04-11
Ne predstavljam im opasnost tj tajnoj vladi.סמאל wrote:Ali,dovoljno ti je imat samo jednog suradnika negativnih vanzemaljaca koji navraća na ovaj forum.RayMabus wrote:I usput rečeno ljudi u crnim a to su bivši agenti CIA , Fbi i vojske imaju čipove da ih tajna vlada može pratit
Imam drugu taktiku.
Ima još jedna grupa negativnih vanzemaljaca.
Klin se klinom izbija.
Samo trpaj
2014-04-11
emhhh..dude...ako imash noviji LCD vajdskrin televizor,malo mu detaljnije pogledaj rubove...neki znaju mikrokameru sadrzavati..ono,kad se wifijem spojis na net,ili se sam spoji,da mozes kvalitetno Skaypati sa frendovima...tre wrote:sloboda prika, možda je samo privid no sva moja društvena aktivnost je svedena na ovaj forum i par viber grupa. Ako se ovdje odjavim i mob isključim teško će me bilo tko naći.Legendovich wrote:..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:
puno toga ti ne vidiš
Ne volim velikog brata i gotovo
Guest- Guest
Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Zašto ?newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Amerika je zemlja u kojoj negativni vanzemaljci vrste Draco imaju uporište.
Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam
Zašto ih ne bi pelcovali ?
Pokorili.
Porobili.
Izbrisali sa lica zemlje ?
Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj
Pelcujte ih sve
2014-04-11
kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Guest- Guest
Tebi jača terapija stari jebigaRayMabus wrote:Zašto ?newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Američki narod koji broji 328 miljona pripadnika podržava američki imperijalizam
Pokorili.
Porobili.
Pelcujte ih sve
2015-09-09
Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.
Čip je vidljiv.
Amerikance triba pelcovat tako da dobiju vidljivog neprijatelja : čip.
Nešto šta nikad nećeš ubiti u osobi je poriv prema slobodi.
Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.
Čip je vidljiv.
Nametni im šta veće vidljive barijere i pobunit će se protiv Invazora jer počimaju vidit njegove obrise.
2014-04-11
a dobro, nek mi ugrade
ionako sam seljak nemam nikakve tetovaze i kojesta
onda barem cip
ionako sam seljak nemam nikakve tetovaze i kojesta
onda barem cip
dijagram-
2015-08-09
Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.Legendovich wrote:kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
2015-09-09
Kozojebi se primjer ovdje prijasnjih godina cudila kako je policija preefikasna,a kreteni,sto god da su radili,imali su sa sobom svoje mobitelebez kojih nisu mogli disati..zbroji dva i dva...pametnom dovoljno...vec danas svi su ovisni o hendijima,a njihovo je pracenje goli kuratz..uvijek ONI znaju gdje si i gdje si bio..
Guest- Guest
vec si ti pod mikroskopom,vjeruj mi,a to sto ti ne vide bas podpazusne dlake i nije neki detalj..newuser wrote:Nisam čitao druge uopće. Ne treba tu argumentirati već zdrav razum. A i ne da mi se sada gubiti vrijeme na dopisivanje ovdje.Legendovich wrote:kako svi tako i ti...argumentiraj u svom slucaju...newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Guest- Guest
davno se pisalo i o prisluskivanju,ukljucivanju kamera daljinskim putem na mobitelima..a ovi se ustrtali na cipiranje..e svasta..
Guest- Guest
Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.newuser wrote:Tebi jača terapija stari jebigaRayMabus wrote:Zašto ?newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Pokorili.
Porobili.
Pelcujte ih sve
Do tada : Začepi
2014-04-11
RayMabus wrote:Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš imat pravo da predložiš vijeću svoj plan.newuser wrote:Tebi jača terapija stari jebigaRayMabus wrote:Zašto ?newuser wrote:Tko god ima dvije čiste u glavi protiv je čipiranja
Pokorili.
Porobili.
Pelcujte ih sve
Do tada : Začepi
Guest- Guest
RayMabus wrote:Moja je sposobnost : prikupljanje i obrada podataka te traženje najbolje taktike protiv neprijatelja.
Čip je vidljiv.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
Page 3 of 6