Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čipiranje djece trebalo bi počet ove godine
Jeli imaš otvoren komunikacijski kanal s nematerijalnom sferom u koj obitavaju Ashtari ?RayMabus wrote:Ja jesam , nisu oni.סמאל wrote:Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?RayMabus wrote:Astharske kolaboracioniste.
Koliko tebi puta triba objasnit da su Asthari na nematerijalnoj ravni ?
Jesi toliko glup da to ne možeš shvatiti ?
Samo se 10% duše inkarnira pa čak i kad se oni inkarniraju onda ostaju to šta jesu al je to na nematerijalnoj ravni.
Ne možeš doć i pucat u njih. Oni ne postoje na materijalnoj ravni.
To je ono šta ja kažem iz zajebancije : Ja sam tajni agent toliko tajne organizacije da nit njihovi agenti ne znaju da ista postoji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
kako bi nju našli? objasni mi cijelu tehnologiju kako to funkcionira. detaljno molim.
Guest- Guest
lako Gnjeco..bas kao i cipiranog ćuku koji se izgubi..triangulacija i bog te veselijo..
Guest- Guest
aupicku materinu, vi mislite da cip moze otkrit lokacijujeste li culi za magnetno blendiranje,
dovoljno jebenom aluforlijom omotat mjesto di je chip
aaah, jebena je tehnologija
dovoljno jebenom aluforlijom omotat mjesto di je chip
aaah, jebena je tehnologija
Nije mi poznato da je moguće brisanje memorije,odnosno pamćenja.Pa ljudi zaglibe u kreditima i ovrhama,pa svejedno ih banke ne izbrišu iz postojanja,ali ih imaju u evidenciji kao neuredne platiše.Leviathan2 wrote:ili, ako ne slusa obrisu mu sve sto ima pa i identitetסמאל wrote:zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Onaj pedofil u Srbiji koji je danima držao u zatočeništvu onu djevočicu,bio bi lociran istog trena da je čipiranje ranije zaživjelo.
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
ko da su ga ubili
stvaranje poslusnog krda
u poslusnom krdu nema napretka
svi , ama bas svi koji rade eksecese doprinose drustvu u napredovanju
poslusni i ukoriceni samo postoje i ne nose napredak koliko god vi takve stvari kitili kojekakvim prednostima
tu cu se slozit s longijem
Strah od toga je neopravdan, nema utemeljene medicinske i znanstvene bojazni,izuzev religijskih laprdanja o nekakvom proročanstvu ,,žiga zvjeri''
A Longi ko' Longi,ne laje on radi sela,već radi svog interesa.
2015-07-23
Ne. Nemam čisti kanal a onda majistori svjetstisvjetsti odu a dođu negativci.סמאל wrote:Jeli imaš otvoren komunikacijski kanal s nematerijalnom sferom u koj obitavaju Ashtari ?RayMabus wrote:Ja jesam , nisu oni.סמאל wrote:Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?RayMabus wrote:Astharske kolaboracioniste.
Samo se 10% duše inkarnira pa čak i kad se oni inkarniraju onda ostaju to šta jesu al je to na nematerijalnoj ravni.
To je ono šta ja kažem iz zajebancije : Ja sam tajni agent toliko tajne organizacije da nit njihovi agenti ne znaju da ista postoji.
To ostavljamo profićima u grupi koji imaju čist kanal i specijalisti su. Nešto kao radio vezisti u vojsci.
...
Poruka je važnija od poštara i iz tog razloga većina inkarniranih Aštara za vrijeme svog života nikad čula za njih nit išta zna.
Najbolji tajni agenti su oni koji i ne znaju da to jesu.
Tako se organizacija štiti a posao se obavlja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Legendovich wrote:lako Gnjeco..bas kao i cipiranog ćuku koji se izgubi..triangulacija i bog te veselijo..
ma naravno...
Guest- Guest
Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
kako bi nju našli? objasni mi cijelu tehnologiju kako to funkcionira. detaljno molim.
2015-07-23
סמאל wrote:Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Guest- Guest
vlast obrise memoriju chipa il ga samo zblokira i coek ukurcuסמאל wrote:Nije mi poznato da je moguće brisanje memorije,odnosno pamćenja.Pa ljudi zaglibe u kreditima i ovrhama,pa svejedno ih banke ne izbrišu iz postojanja,ali ih imaju u evidenciji kao neuredne platiše.Leviathan2 wrote:ili, ako ne slusa obrisu mu sve sto ima pa i identitetסמאל wrote:zaboravio si još teroriste i ashtarske kolobracioniste.Legendovich wrote:jasna stvar..ne vidim istinski u cipiranju nesto lose..osim ako si ubojica,lopov,opcenito kriminalac..סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Nego stvarno,to bi bio jedan od najvećih civilizacijskih iskoraka i strahovit korak naprijed,poput izuma parne lokomotive.
Implatat veličine zrna riže,koji bi zamjenio osobnu,putovnicu,zdravstvenu,kreditnu i svaku drugu karticu,Zamisli koje sve benefite bi imali,recimo čovjek doživi nesreću,a u tom ćipu sadržani svi njegovi medicinski podaci koje bi hitna pomoć očitala,tu bi dobili na dragocjenom vremenu,te koliko bi samo spasili života u tih nekad značajnih par minuta.
O sigurnonosnom aspektu ne treba niti pričat,lociranje kriminalaca,pedofila,terorista,a moguće i praćenje poreznih utaivača kad bi se objedinio kompletan utržno-platni promet.
Izbacivanje gotovine iz upotrebe,te potpuno digitaliziranje,tak da,netko tko zarađuje 1000 eura,ne može trošit 2000.
Brojne su mogućnosti i dobrobiti jedinstvenog informacijskog implatata.Ne trebaš se brinut za novčanik,gubitak osobnih dokumenata,povijest bolesti uvijek uz tebe i u hitnim medicinskim situacijama,lociranje djece i dementnih osoba koje odlutaju od doma.
ko da su ga ubili
stvaranje poslusnog krda
u poslusnom krdu nema napretka
svi , ama bas svi koji rade eksecese doprinose drustvu u napredovanju
poslusni i ukoriceni samo postoje i ne nose napredak koliko god vi takve stvari kitili kojekakvim prednostima
tu cu se slozit s longijem
Strah od toga je neopravdan, nema utemeljene medicinske i znanstvene bojazni,izuzev religijskih laprdanja o nekakvom proročanstvu ,,žiga zvjeri''
A Longi ko' Longi,ne laje on radi sela,već radi svog interesa.
apsolutna kontrola
nebih se zacudio da sad pod izgovorima epidemije pocnu cipirat za dobrobit
sve sto se radi za nasu dobrobit treba izbjegavat ko kugu
E pa vidiš.Sve si sam rekao,,poruka je važnija od poštara''RayMabus wrote:Ne. Nemam čisti kanal a onda majistori svjetstisvjetsti odu a dođu negativci.סמאל wrote:Jeli imaš otvoren komunikacijski kanal s nematerijalnom sferom u koj obitavaju Ashtari ?RayMabus wrote:Ja jesam , nisu oni.סמאל wrote:Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?RayMabus wrote:Astharske kolaboracioniste.
To ostavljamo profićima u grupi koji imaju čist kanal i specijalisti su. Nešto kao radio vezisti u vojsci.
...
Poruka je važnija od poštara i iz tog razloga većina inkarniranih Aštara za vrijeme svog života nikad čula za njih nit išta zna.
U ww2,bilo je onih koji su živili u fašističke ideale u zemljama u kojima fašizam i nacizam nije bio na vlasti,ali su se radovali nacifašističkoj okupaciji država u kojima žive.Takve ljude su smatrali i držali za nacifašističke kolobracioniste.
Dakle,sljedom toga,ti si taj famozni Astharski kolobracionist bez obzira imao ti ili ne,otvoren komunikacijski kanal s njima.
2015-07-23
Gdje ti ovdje vidiš fašizam ?סמאל wrote:E pa vidiš.Sve si sam rekao,,poruka je važnija od poštara''RayMabus wrote:Ne. Nemam čisti kanal a onda majistori svjetstisvjetsti odu a dođu negativci.סמאל wrote:Jeli imaš otvoren komunikacijski kanal s nematerijalnom sferom u koj obitavaju Ashtari ?RayMabus wrote:Ja jesam , nisu oni.סמאל wrote:
Jesi li ti na materijalnoj ili nematerijalnoj ravni ?
...
U ww2,bilo je onih koji su živili u fašističke ideale u zemljama u kojima fašizam i nacizam nije bio na vlasti,ali su se radovali nacifašističkoj okupaciji država u kojima žive.Takve ljude su smatrali i držali za nacifašističke kolobracioniste.
Dakle,sljedom toga,ti si taj famozni Astharski kolobracionist bez obzira imao ti ili ne,otvoren komunikacijski kanal s njima.
Brkaš Aštare s galaktičkom federacijom koja se ovdje došla obračunati s negativcima.
Pošto sam ja i jedno i drugo ti očito ne vidiš kad ja pričam u svojstvu nečega šta je obračun s negativnim vanzemaljcima pri čemu neću štedititi nikoga i onoga šta sam ja kad njih otjeramo.
2014-04-11
Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:סמאל wrote:Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.Legendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
GPS lokator je nešto drugo. pesa lociraš tek kad ga uloviš negdje i odneseš veterinaru koji mu očita čip pa zna koji mu je vlasnik da li je cijepljen i kada. a nisi mi odgovorio kako bi onu curu našli bez da je ulove i odvedu u veterinarsku stanicu.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
2015-07-23
puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Guest- Guest
Ne ozlijedi osobu dobre volje
Znači ozlijedi osobu loših namnera
Znači ozlijedi osobu loših namnera
2014-04-11
pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
סמאל wrote:Misliš da sam upućen u tehničke specifikacije i proces proizvodnje takvog implantata ?Gnječ wrote:סמאל wrote:Vrlo jednostavno.Putem GPS lokatora,ali ti već danas i pesa lociraš prelo ćipa.Gnječ wrote:סמאל wrote:
Zamisli koliko bi djece bilo spašeno,kad bi imali ćip preko kojeg bi bili locirani.
Ono što znam,trebao bi imat nekakvu vrstu napajanja poput srčanog pacemakera,te da se radi na prototipu koji bi bio znatno manji da bi se mogao smjestit u predjelu čeonog režnja.
znači nisi upućen u sve to ali znaš sve to. dobro, znaš ili neznaš? dogovori se sam sa sobom pa javi.
Guest- Guest
stvarno,eto zivim u drzavi koja je zakonom vrlo jako pritegnuta u svemu,i to ne vidim kao neki atack na moje slobode..dapace..odgovara mi...cipiranje je sam letvica gori..i to je to..
po gradu i gdje su ogranicenja,kad vozim sve postivam,kad ih mena,divljam,opet,postoje kamere koje su me zbiljezile,pa me svako malo posjeti par policajaca i pita jel sam vlasnig tog i tog te i te registracije...kazem jesam,jel mozemo vidjeti auto..kamere su zabiljezile da je ucestvovao u kontaktu sa drugim vozilom tijekom voznje..
hajmo,ne budimo lini,a ono na autu niti ogrebotina...i tak vec par puta,,na kraju se panduri i ja nasmijemo,malo popricamo i pozelimo si lijep dan..
sve je to dio zivota..
po gradu i gdje su ogranicenja,kad vozim sve postivam,kad ih mena,divljam,opet,postoje kamere koje su me zbiljezile,pa me svako malo posjeti par policajaca i pita jel sam vlasnig tog i tog te i te registracije...kazem jesam,jel mozemo vidjeti auto..kamere su zabiljezile da je ucestvovao u kontaktu sa drugim vozilom tijekom voznje..
hajmo,ne budimo lini,a ono na autu niti ogrebotina...i tak vec par puta,,na kraju se panduri i ja nasmijemo,malo popricamo i pozelimo si lijep dan..
sve je to dio zivota..
Guest- Guest
..??'..e bas si prestravljen tim Gospodarima..krepat cemo na isti nacin obojica,ja sa cipom u guzici,ti bez,nikakva razlika..tre wrote:pa ti se čipiraj slobodno, budi bičiz svojim gospodarima kad god te zatrebaju a i crkni kad kad im ne budeš dovoljno koristanLegendovich wrote:ne boj se..ja ne vidim za sebe problem u cipiranju..jel ti sad lakse?? zasto ti vidis za sebe problem u istome?tre wrote:puno toga ti ne vidišLegendovich wrote:ne vidim problem u chipiranju...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» Izgradnja brze ceste Mostar - Široki Brijeg - Hrvatska počet će 2017. godine
» Bernardica: Da smo ostali na vlasti za 4 godine ne bi bilo gladne djece i siromašnih
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
Page 2 of 6